Sari la conținut

Andrea - 0741383548 (McDonalds)


Postări Recomandate

Am fost la Andreea...aseara.Sun la numarul 0741.383.548 si imi place din start vocea. Mi-a zis 50 normal, 60 combinat. Pentru limbi sa mai dau 10 lei in plus(deci total 70). Cand am mentionat ca nu as vrea sa ma grabeasca a zis ca o jumatate de ora este 80 lei si mi s-a parut ok.A ramas ca peste 30-40 minute ajung in zona , la McDonalds. Ajung..sun, dar era plecata de acasa. Imi zice ca intr-o jumatate de ora revine si sa o astept.. (pe un ton pisicesc). Astept si dupa doar 20 minute ma suna cu nr ascuns de pe telefonul colegei. Am uitat sa mentionez ..are si o colega.Sa o descriem pe Andreiuta. Tanara 19-20 ani. Arata foarte bine. Corp de nota 9-10. La fatza i-as da doar un 8 insa. Sani mici dar fermi, si un cuuuuuur beton.Prestatia. A fost ok pentru 80 lei. Nu ma interesa sa stau fix o jumatate de ora, dar nu vroiam sa ma grabeasca cum fac multele. Si a fost ok. Limbi (a terminat si ea, dupa ce mi-a dat niste indicatii cum sa... - Dar nu suporta sa o privesti in timp ce...), apoi oral fara prezervativ si normal cu prezervativ. Am trecut prin 3 pozitii fara sa comenteze. Se umezise prea mult si singura pozitie convenabila era pe la spate.. N-a durat mult si m-am terminat si eu. Per total a fost o experienta buna. Mult peste ce intalnisem eu in trecut. Mi-a placut ca este si tanara, arata bine si presteaza cat de cat bine. Incepuse sa geme cand o luasem pe la spate.Puncte negative: Cum am mai zis..are o colega. Cand m-am dus eu la ea ca ma chemase ca se reintorsese acasa, erau amandoua in scara blocului, se chinuiau sa intre in bloc, pentru ca nu aveau cartela pt interfon. Apoi sus in apartament, evident zarva mare intre ele, adica prea guralive. Ce sa mai zic ca pana sa revina Andreea in camera, cealalta colega a ei a trecut peacolo. Si chiar a mai intrat si de alte 2 ori cand eram in mijlocul actiunii. Pentru cineva mai timid acest lucru poate fi un maaare minus. Chiar si mie mi s-a parut putin aiurea si trage putin in jos calificativul intregii experiente.Colega Andreei este putin mai plinuta. Sincer chiar nu imi placea cum arata. La vreo 60 kg cred, dar nu stiu era ceva la ea care nu imi placea.TElefonul Andreei nu a sunat cand a fost cu mine, sau il lasase in alta camera. Dar se tot auzeau telefoane sunand si colega ei mai raspundea, mai stabilea intalniri. Cred ca ambele mai asteptau clienti in seara respectiva.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:EARTH
  • Oras:EARTH

dupa descrierea ta cred ca andreea e una si aceiasi pers cu Alexandra 0747520518 ... plus ca atunci cand am fost eu la ea a avut acelasi comportament si culmea tot asa o colega de 60 kg:P Oricum multumim pt recinzie si mult spor in continuare.

Link spre comentariu
Am fost la Andreea...aseara.Sun la numarul 0741.383.548 si imi place din start vocea. Mi-a zis 50 normal' date=' 60 combinat. Pentru limbi sa mai dau 10 lei in plus(deci total 70). Cand am mentionat ca nu as vrea sa ma grabeasca a zis ca o jumatate de ora este 80 lei si mi s-a parut ok.A ramas ca peste 30-40 minute ajung in zona , la McDonalds. Ajung..sun, dar era plecata de acasa. Imi zice ca intr-o jumatate de ora revine si sa o astept.. (pe un ton pisicesc). Astept si dupa doar 20 minute ma suna cu nr ascuns de pe telefonul colegei. Am uitat sa mentionez ..are si o colega.Sa o descriem pe Andreiuta. Tanara 19-20 ani. Arata foarte bine. Corp de nota 9-10. La fatza i-as da doar un 8 insa. Sani mici dar fermi, si un cuuuuuur beton.[b']Prestatia. [/b]A fost ok pentru 80 lei. Nu ma interesa sa stau fix o jumatate de ora, dar nu vroiam sa ma grabeasca cum fac multele. Si a fost ok. Limbi (a terminat si ea, dupa ce mi-a dat niste indicatii cum sa... - Dar nu suporta sa o privesti in timp ce...), apoi oral fara prezervativ si normal cu prezervativ. Am trecut prin 3 pozitii fara sa comenteze. Se umezise prea mult si singura pozitie convenabila era pe la spate.. N-a durat mult si m-am terminat si eu. Per total a fost o experienta buna. Mult peste ce intalnisem eu in trecut. Mi-a placut ca este si tanara, arata bine si presteaza cat de cat bine. Incepuse sa geme cand o luasem pe la spate.Puncte negative: Cum am mai zis..are o colega. Cand m-am dus eu la ea ca ma chemase ca se reintorsese acasa, erau amandoua in scara blocului, se chinuiau sa intre in bloc, pentru ca nu aveau cartela pt interfon. Apoi sus in apartament, evident zarva mare intre ele, adica prea guralive. Ce sa mai zic ca pana sa revina Andreea in camera, cealalta colega a ei a trecut peacolo. Si chiar a mai intrat si de alte 2 ori cand eram in mijlocul actiunii. Pentru cineva mai timid acest lucru poate fi un maaare minus. Chiar si mie mi s-a parut putin aiurea si trage putin in jos calificativul intregii experiente.Colega Andreei este putin mai plinuta. Sincer chiar nu imi placea cum arata. La vreo 60 kg cred, dar nu stiu era ceva la ea care nu imi placea.TElefonul Andreei nu a sunat cand a fost cu mine, sau il lasase in alta camera. Dar se tot auzeau telefoane sunand si colega ei mai raspundea, mai stabilea intalniri. Cred ca ambele mai asteptau clienti in seara respectiva.
Mda... eu ce sa zic... este clar ca vorbim despre aceleasi doua fete, despre aceeasi locatie DAR se pare ca avem standarde diferite. Am fost ieri seara si concluziile le voi puncta in cele ce urmeaza[ voi zice DOAR despre Andreea pt ca a ei colega mai scunda si grasuta nu merita a fi amintita]:-locatie: Calea Bucuresti, vis a vis de McDonalt's, in blocul cu Wolsbank - intrarea se face prin spate, etajul 2[ din cate mi-am dat eu seama este o garsoniera]-Andreea: in chiloti si cu bustul gol, sani medii si frumosi, sprancene subtiri de la un pensat de prost gust, inaltime cca.1.65, slabuta, dintii din fata pusi si de o alta culoare fata de ceilalti, putin colorata la origini, cu figuri de mare doamna, gura urat mirositoare, nespalata si mirosind a transpiratie, un tatuaj de prost gust in partea stanga-jos a abdomenului etc.-baia: infecta, urme de jeg pe cada, wc nespalat, miros urat si din cauza faptului ca fereastra lipseste, 1 aparat de ras in chiuveta si altul in cada, fire de par peste tot, urme de noroi pe gresia murdara etc.-camera:dezordonata, patul nefacut, miros de fum si transpiratie, 2 scrumiere pline cu chistoace pe masa, o sticla de fanta pe jumatate plina, 3 pahare murdare, 5 telefoane care sunau, niste cipsuri si pufuleti pe covorul mizerabil si plin de nisip, praf pe mobila etc-pret: 50 oral neprotejat/60 combinat cu normal protejat [discutat la telefon]CONCLUZIE: de evitat.
  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator Goldmember
Reputație: 0
Mda... eu ce sa zic... este clar ca vorbim despre aceleasi doua fete' date=' despre aceeasi locatie DAR se pare ca avem standarde diferite. Am fost ieri seara si concluziile le voi puncta in cele ce urmeaza[ voi zice DOAR despre Andreea pt ca a ei colega mai scunda si grasuta nu merita a fi amintita']:-locatie: Calea Bucuresti, vis a vis de McDonalt's, in blocul cu Wolsbank - intrarea se face prin spate, etajul 2[ din cate mi-am dat eu seama este o garsoniera]-Andreea: in chiloti si cu bustul gol, sani medii si frumosi, sprancene subtiri de la un pensat de prost gust, inaltime cca.1.65, slabuta, dintii din fata pusi si de o alta culoare fata de ceilalti, putin colorata la origini, cu figuri de mare doamna, gura urat mirositoare, nespalata si mirosind a transpiratie, un tatuaj de prost gust in partea stanga-jos a abdomenului etc.-baia: infecta, urme de jeg pe cada, wc nespalat, miros urat si din cauza faptului ca fereastra lipseste, 1 aparat de ras in chiuveta si altul in cada, fire de par peste tot, urme de noroi pe gresia murdara etc.-camera:dezordonata, patul nefacut, miros de fum si transpiratie, 2 scrumiere pline cu chistoace pe masa, o sticla de fanta pe jumatate plina, 3 pahare murdare, 5 telefoane care sunau, niste cipsuri si pufuleti pe covorul mizerabil si plin de nisip, praf pe mobila etc-pret: 50 oral neprotejat/60 combinat cu normal protejat [discutat la telefon]CONCLUZIE: de evitat.
Pai eu de 2 ori am fost la ea si de fiecare data aia mica si grasa de respira greu era cu hamburgerul intre dinti,am sa povestesc intr-un jurnal :)
Link spre comentariu
dupa descrierea ta cred ca andreea e una si aceiasi pers cu Alexandra 0747520518 ... plus ca atunci cand am fost eu la ea a avut acelasi comportament si culmea tot asa o colega de 60 kg:P Oricum multumim pt recinzie si mult spor in continuare.
Tudor' date=' apartine unui cuib din Rovine, zona fabrica de margarina Wiessana, la D14. Acolo sunt doua fete... una mai plinuta si cu sani mari si lasati DAR care face un oral neprotejat mai mult decat decent si nu pare nici colorata, vorbeste frumos, nu te grabeste, te intreaba ce si cum vrei, te sterge dupa ce termini, foloseste lubrifiant etc. Are cam 165-170 si vreo 55-60 kg']. Partea proasta este ca implicarea [in afara de oral care probabil ca ii place] este 0 si vine si cu chestii de genul nu ma trage de par, nu ma musca etc. Cealalta fata arata mai bine DAR nu stiu cum presteaza. PS. Camera este curata si fetele au si un bischon :) PPS. Baia este infecta infecta infecta.
Link spre comentariu

Credeam ca e la Mac, dar in fine.La Mac am fost si eu. Tot nemultumit. Era Alexandra, tipa slabuta, bruneta, sani mici, foarte obraznica si tipa plinuta. Baia, exact cea descrisa, tv pe manele, etc.Pretul e ok, dar prestatie si comentariile (nu se pot abtine sa nu vorbeasca in timpul partidei). Intr-adevar e neprotejat oralul, dar trebuie sa te gandesti de 2 ori inainte.Eu le-am luat pe cele doua la un oral. Adanc, ud, cu atentie la oo, dupa insistentele mele prelungite, s-au jucat intre ele, chiar parea un mic show, au vorbit si vulgar intre ele la insistentele mele ("suge-o,tarfo,iti place....etc) dar parea lamentabil cand te gandesti la rece. Sub impulsul momentului a fost ok.Insa, atentie, probleme mari cu igiena. Am zis-o si in alt post, dar erau colegii prea entuziasti se pare. Multumesc ca mi-ai dat acum indirect dreptate.Am sunat iar astazi, mi-a raspuns o alta voce, si m-a ghidat spre blocurile de langa fabrica de margarina din Rovine. Inalta, bruneta, slabuta, sani nr 4 (?) - 50 oral/normal, 60 combinat.Cred ca e una dintre cele pomenite de eusebiu. Merita o investigatie serioasa :)

  • Like 1
Link spre comentariu
1- Întradevăr eşti off topic. Postul tău nu are legătură cu threadul acesta2- Reciteşte motivul pt care a fost închis acel topic.Have a nice dayThis post has been edited by Prafuit
multumesc de raspuns dar tot nu am primit raspuns la intrebarea mea. cu ce deranjeaza un thread in plus? oricum nu e activitate. si mai ales cu ce deranjeaza un thread care incurajeaza postarea pe acest forum? ps. daca mi s-ar debloca pm-ul (care nu inteleg de ce este blocat) am putea purta discutia asta pe privat.
Link spre comentariu
  • Oras:EARTH
  • Oras:EARTH

 

 

multumesc de raspuns dar tot nu am primit raspuns la intrebarea mea. cu ce deranjeaza un thread in plus? oricum nu e activitate. si mai ales cu ce deranjeaza un thread care incurajeaza postarea pe acest forum? ps. daca mi s-ar debloca pm-ul (care nu inteleg de ce este blocat) am putea purta discutia asta pe privat.
Imi repar gresala (aceea de a-l acuza pe alexu), cu andrei86 aveam ceva de lamurit. Aici link-ul cu postarea mea (de data asta buna)
Link spre comentariu

 

 

Imi repar gresala (aceea de a-l acuza pe alexu), cu andrei86 aveam ceva de lamurit. Aici link-ul cu postarea mea (de data asta buna)
tudor, imi asum greseala cu etajul dar restul e strict subiectiv. Din punctul meu de vedere atat biaca cat si claudia (sau cum o cheama pe blonda ) au fite (sau au avut in acel moment). Cat despre camera, la momentul la care am fost eu (mai de dimineata ce e drept ) chiar era curatica si ok cu exceptia patului care era cam dubios si cam scartaia. Blani pe jos nu erau si saltea nici atat. era un pat dublu cum intrai in stanga si un pat de o persoana in dreapta. Repet, astea sunt chestii strict subiective si probabil ca am fost si in perioade diferite.
si riscand sa devin stresant, vreau sa inteleg de ce deranjeaza un thread in plus pe o sectiunea pe care nu prea e activitate? rog un admin sa imi raspunda aici sau sa imi dea posibilitatea sa ii expun punctul meu de vedere pe privat.Multumesc!
Link spre comentariu

Am fost si eu la ele. Am sunat mi a raspuns andreea, mi-a zis k are 2 locatii: mc si wiesana si mi a zis sa vin la mc. Am ajuns, blocu cu reifessen bank, intrarea prin spate, etaj 7. Am urcat mi- deschis andreea. Un pic colorata, cateva kg in plus, sani maricei dar km lasati. Am luat un oral fara cauciuc si limbi. Oralu a fost ok, nu nemaipomemit, facea o incercare de DT nu prea reusit, lingea si coaiele si accepta CIM. Implicarea a fost aproape de 0 si la limbi mai ales cand nu schita nici un gest. Totu s a intamplat in bucatarie pt ca in dormitor colega ei alexandra avea alt client. Nu mi-a pLacut faptu ca telefonu suna in continuu(aveau multi clienti in seara asta). Initial vroiam sa l iau pe ambele la un oral dar am zis sa nu mai astept si dupa aia. In orice caz cOlega ei si-a terminat treaba si a intrat peste noi im bucatarie sa raspunda la telefon. Dupa ce am vazut-o mi-am dat seama ce greseala am facut ca nu am asteptat o si p ea. Nu i-am retinut fata dar avea niste sani geniali, dimensiune perfecta si nelasati deloc si un fund cel putin okPer total andreea: aspect 7, oral 8, implicare 1, ambianta 3 (telefoane sunand si colega intrand peste noi)Alexandra: aspect 8-9 cel putin la corp, prestatie inca nu stiu dar cred caVoi afla in curand:D


Ma rog cred ca am gresit numele. Aparent din ce citesc aici Andreea=Alexandra. Eu am fost la colega lor al carei nume nu il stiu
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:EARTH
  • Oras:EARTH
Am fost si eu la ele. Am sunat mi a raspuns andreea' date=' mi-a zis k are 2 locatii: mc si wiesana si mi a zis sa vin la mc. Am ajuns, blocu cu reifessen bank, intrarea prin spate, etaj 7. Am urcat mi- deschis andreea. Un pic colorata, cateva kg in plus, sani maricei dar km lasati. Am luat un oral fara cauciuc si limbi. Oralu a fost ok, nu nemaipomemit, facea o incercare de DT nu prea reusit, lingea si coaiele si accepta CIM. Implicarea a fost aproape de 0 si la limbi mai ales cand nu schita nici un gest. Totu s a intamplat in bucatarie pt ca in dormitor colega ei alexandra avea alt client. Nu mi-a pLacut faptu ca telefonu suna in continuu(aveau multi clienti in seara asta). Initial vroiam sa l iau pe ambele la un oral dar am zis sa nu mai astept si dupa aia. In orice caz cOlega ei si-a terminat treaba si a intrat peste noi im bucatarie sa raspunda la telefon. Dupa ce am vazut-o mi-am dat seama ce greseala am facut ca nu am asteptat o si p ea. Nu i-am retinut fata dar avea niste sani geniali, dimensiune perfecta si nelasati deloc si un fund cel putin okPer total andreea: aspect 7, oral 8, implicare 1, ambianta 3 (telefoane sunand si colega intrand peste noi)Alexandra: aspect 8-9 cel putin la corp, prestatie inca nu stiu dar cred caVoi afla in curand:D[hr']Ma rog cred ca am gresit numele. Aparent din ce citesc aici Andreea=Alexandra. Eu am fost la colega lor al carei nume nu il stiu
Alexandra e ok mai ales la corp si ca atitudine e ok daca stii cum sa o iei.
Link spre comentariu

Am vrut sa merg si eu la tipa care raspunde la acest nr de tel si dupa ce mi-a indicat sa ajung la fabrica de margarina , cand am ajuns acolo nu a mai raspuns la tel., ba chiar mi-a inchis .Foarte neprofesional , avand in vedere ca ininte de a merge spre locatia respectiva am intrebat-o daca mai asteapta pe cineva si mi-a zis ca e libera si ca pot venii. Intamplator chiar eram in apropiere si am ajuns cam in 2-3 min , deci este cam greu de crezut ca a venit intre timp altcineva. Oricum , neserioasa si de evitat, cel putin din punctul meu de vedere.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...