Sari la conținut

0762448513 - 0767607732 (Mall Trivale)


Postări Recomandate

Vizitator scrat
Reputație: 0

Cam mare diferenta, 50 fin si 150 ora? Macar de ar arata si bine fata pentru banii astia. Mai asteptam recenzii de la alti fratiori care au fost si nu se sfiesc sa dea detalii.

Link spre comentariu

am fost eu la ele ... nu le recomand sunt 2 fete , nu se apuca bine se supt ca te ia...hai iti dai drumul? nu se implica , nu suge bine ... nu linge momitele , nimic , nimicla 10-15 minute a venit colega sa ii zica sa termine mai repede .

Link spre comentariu
Dezamăgitoare prestaţie... Arată bine de ai mers totuşi la ele? Sau nu v-aţi mai întalnit în faţa centrului comercial?
Intalnirea din fata centrului comercial e vrajeala , ies ele pe balcon , te supravegheaza , si iti zice unde sa te duci , stau intr-un bloc la etajul 10 ...Nu merita niciun ban .
Link spre comentariu
Vizitator scrat
Reputație: 0

Frate @grasupit fa si tu o descriere a fetelor, ceva. Asa ca nu merita, te grabesc .... poti fi ... concurenta de pe piata. Vrem ceva detalii, sa stim si noi cum arata, cum se comporta, ... etc.

Link spre comentariu
Frate @grasupit fa si tu o descriere a fetelor' date=' ceva. Asa ca nu merita, te grabesc .... poti fi ... concurenta de pe piata. Vrem ceva detalii, sa stim si noi cum arata, cum se comporta, ... etc.[/quote']Sunt doua fete , una la vreo 20 de ani alta la 28 de ani , eu am fost la cea de 20Fizic : arata bine , tate mici , cu un piercing in buza , slabuta , bruneta , par pana la umeriPrestatie : Eu am fost pentru oral , ca prestatie dezamagitor , nu linge coitele , nu se implica , te intreaba mereu cand termini , nu vrea sa se dezbrace .Locatie : OK
  • Like 1
Link spre comentariu

Vizitator unforgiven
Reputație: 0

cam aveti dreptate cu ce vorbiti despre ele,astazi am incercat sa fixez o intalnire si m au frecat ca pe o ridiche de zici ca ceream audienta la ce a mai a dracu curva.intai ca sa le sun cand ajung la davila,apoi la davila sa ma duc la fantana si tot asa.stiam ca o fac ca sa ma observe,sa vada probabil daca nu sunt politist,oricum bine ca mi ati zis de prestatie ca nu ma mai duc :huh:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...