Sari la conținut

Bruneta | telefon 0751526400


cucu71

Postări Recomandate

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Am sunat 

detalii obtinute la telefon

sunt 2 fete in locatie 

locatia e in zona magazinului Adriatica de la intersectia strazilor AL cel Bun si 9 Mai

tipa care mi a raspuns , e bruneta cu parul lung

a spus ca are 163 cm si 52 de kg 

are fund bombat si sanii mici 

o finalizare e 150 de lei

o ora e 250 de lei

face totul protejat 

a spus ca anal , nu face 

lucreaza zilnic de luni pana duminica , inclusiv 

cam de la ora 11  /  12   ( cand se trezeste )  pana seara tarziu 

 

succes la fete curate si iubarete  ;)

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

din dorinta de a gasi ceva nou sau poate servicii noi in oferta unora din escortele prezente pe piata din Bacau ,

m -am gandit sa o sun si sa vad daca are ceva noutati , tipa care mi - a raspuns , a spus ca are 19 ani , are locatie in zona Arena Mall , e bruneta , are program de dimineata pana seara , are 52 de kg , are 163 de cm si mai multe detalii despre ce face poate sa ofere doar '' face to face ''  :)  , am reusit sa obtin si  informatia , preturile serviciilor ei  sunt intre 100 si 250-300 de lei .

 

spor ca maciuci .

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Recenzie ,

 am fost si eu la tipa cu numarul de telefon din titlul topicului

am sunat si mi am facut programare 

are locatia pe strada perpendiculara pe MALL ARENA (aflat pe  strada Stefan cel Mare ) , un bloc pe partea stanga , cum intri pe straduta venind dinspre Mall Arena ,

Mi-a deschis o fetiscana  de vreo 19 -20 de ani ( ea spune ca are 19 ani ) , bruneta cu parul lung , m a primit in sutien si in chilot tanga , nemachiata , mirosea bine a parfum , a proaspat , piele tanara de 19 ani  :) , ochii albastri spre verde , cam de 160 -165 de cm si vreo 50 -54 de kg , cu sanii mici , intr un sutien un pic cam mare pentru marimea sanilor ei , singura in locatie , cu buze subtiri , zambitoare , am rugat o sa isi lege parul , la spate si s-a conformat , am discutat putin despre ce ofera , despre ea ... , 

ea sustine ca e in activitate de vreo 2 -3 saptamani , tipa nu e din oras , spunea ca e din orasul GL.  si in perioada sarbatorilor de Paste , va pleca  la GL. dar revine dupa aceea , probabil in alta locatie , vrea sa renunte la actuala locatie , ap. in care m-a primit e spatios , cu tot ce trebuie , renovat recent , mobilat modern , e un ap. inchiriat in regim hotelier , spunea ca plateste cam mult , 150 de lei pe zi , '' afacere de fetita de 19 ani ... ''  :) 

Mie personal , tipa , mi a placut pentru felul ei de a fi , e o fire calma , nu are ifose si toane , cum  intalnim la diverse fetite ...

sa revin la oferta expusa de ea , 150 de lei  pentru 30 de minute si 250 de lei pentru o ora ( a spus ca nu sta cu ochii pe ceas ... se poate depasi timpul un pic , peste cele 30 sau 60 de minute ) .

I am spus ca optez sa raman la ea pentru 30 de minute si mai vedem pe parcursul primei jumatati de ora , daca prelungim sau nu , in functie de cum se desfasoara '' ostilitatile ... ''  :) .

Am intrebat-o , cum doreste plata , la inceput sau la final , a spus sa platesc cand consider eu ... :)  , am ales sa fac plata la final .

Am cerut la dus , mi a adus prosop curat , mirosea misto si papuci de casa , am rugat o sa ma insoteasca , a fost de acord , cand m-am dusuit , am mai stat de vorba cu ea , a spus ca nu accepta barbati sub 30 de ani , datorita experientelor nasoale avute cu cei mai tineri , dupa dus am trecut la fapte , in dormitor .

Trebuie sa spun ca , eu am '' citit-o ''  ca tipa nu are foarte multa experienta erotico-sexuala si  s-a dovedit reala aprecierea mea  in timpul actiunii , am inceput sa o sarut pe gat , pe sani ( sanii micuti si tari dar fragezi   :laugh2  )  se gadila , are o sensibilitate ...  care te atatza  :) dar implicarea ei in actiune  , un pic mai sus de zero  :)

tipa are o piele usor bronzata ( merge la solar , mi a spus ) prin unele zone ale trupului am dat cu mana de fire de par , care intepau usor , semn ca nu era epilata la zero , recent , la un moment dat a spus ca ii este rece si am intrat sub pilota intinsa pe patul mare din dormitorul generos , am explorat cu mainile trupul ei tanar , pasarica curata si umezita , la primele atingeri ale mele , 

am omis a spun ca la inceput a spus ca face numai oral si normal ambele protejat , desi la telefon a spus , cand am intrebat o daca e posibil si oralul neprotejat in functie de igiena mea , a spus ca e posibil si neprotejat , la fata locului a spus ca face numai protejat si nu am insistat pe neprotejat .

Cand am vazut ca tipa nu are foarte multa experienta , am hotarat in mintea mea sa nu prelungesc , mai mult de o jumatate de ora si am cerut un prezervativ , pe care tot eu , l am montat pe instrument , cu unghiile ei lungi , riscand sa imi faca vreo incizie in prezervativ si dupa aceea sa imi ceara pensie alimentara pentru vreun urmas ...  :laugh2

Are o pasarica stramta si fierbinte , dar implicare din partea ei , nu prea exista , french kiss nu face , in schimb accepta sa o saruti pe corp , pe fata ( fara buze si fara limbi in gura ei ) .

Plusuri , din punctul meu de vedere :

- tineretea ei 

- e foarte curata 

- nu are fite in cap , daca are ceva , care nu ii place sa faca , o spune delicat , fara sa supere pe cel din fata ei

- locatia curata , generoasa si discreta 

- nu accepta mai mult de 3 clienti pe zi ( asa mi a spus ea )

- e dragutica 

- bunadispozitie a ei , e super ok

- e atenta la doleantele tale 

- desi intre mine si ea , este diferenta mare de varsta , m-am inteles foarte bine cu ea , am empatizat , spun eu , bine 

- nu  te grabeste , niciodata pe parcursul timpului petrecut la ea ( si am stat , cam 45 -55 de minute door to door ) nu a spus nimic .... de genul  '' vezi ca timpul alocat  iti  expira sau ... ''  ( la inceput , i am si specificat aceasta doleanta a mea legata de faptul ca nu imi place sa fiu grabit de catre ea ... )

Am achitat la sfarsit  ...  am intrebat o , la final  , cat ii datorez si a spus , '' cat vrei tu '' , am evaluat eu in mintea mea , desi trecuse cam vreo 45 - 50  de cand intrasem pe usa ei si cu ce experienta mi a oferit , am apreciat prestatia ei , la 150 de lei , nu s a suparat ( e posibil  sa isi fi dat seama , ca nu a fost o experienta foarte , foarte reusita )

, cu acelasi zambet  m a condus spre iesire si ne am luat la revedere 

 

 

Minusuri , din punctul meu de vedere :

- lipsa ei de experienta sexuala /erotica  ( nu face french kiss , am incercat de mai multe ori sa o  sarut pe buze , nu stie sa puna un prezervativ , poate e din cauza unghiilor lungi  , nu stie sa faca un oral , cat de cat acceptabil , nu se ocupa de '' sateliti '' / oute  , contactul buzelor , a limbii cu tine ca si client  , e aproape inexistent , oralul il face protejat si foarte slab si ca efort si ca timp acordat instrumentului , ) ( sper , dar ramane de vazut , poate la a nu stiu cata vizita sa se implice , nu stiu ce sa spun ... )

- pretul , un pic cam mare comparativ cu ce ofera ea , ma refer strict la latura erotico- sexuala , dar avand in vedere toate cheltuielile , locatie  etc  ...  e o apreciere subiectiva 

- nu avea prezervative , m a rugat la telefon , cand am sunat-o , inainte de a ajunge la ap. ei sa cumpar eu ( nu a fost nevoie , eu am prezervative , la fiecare vizita la fetite )

 

pacat de felul cum arata si cum stie sa se comporte , nu e genul de femeie care domina barbatul , care are ifose  doar ca ii lipseste  experienta necesara , poate daca  insista si ramane in acest domeniu sa acumuleze experienta ( daca v- a gasi partenerii care sa aiba rabdare cu ea sa ii explice , sa experimenteze cu ea )

 

 - daca voi reveni ? inca nu stiu ...poate , daca o mai las o perioada sa acumuleze experienta erotico- sexuala , da .

Ma repet , mie mi a placut felul ei de a ma primi , felul ei calm de a vorbi 

 

notele mele , probabil se deduc din spusele mele de mai sus  :)

 

sorry , pentru lungimea recenziei mele 

succes la fetite curate 

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Europe
  • Oras:Europe

 

  Recenzie ,

 am fost si eu la tipa cu numarul de telefon din titlul topicului

am sunat si mi am facut programare 

are locatia pe strada perpendiculara pe MALL ARENA (aflat pe  strada Stefan cel Mare ) , un bloc pe partea stanga , cum intri pe straduta venind dinspre Mall Arena ,

Mi-a deschis o fetiscana  de vreo 19 -20 de ani ( ea spune ca are 19 ani ) , bruneta cu parul lung , m a primit in sutien si in chilot tanga , nemachiata , mirosea bine a parfum , a proaspat , piele tanara de 19 ani   :) , ochii albastri spre verde , cam de 160 -165 de cm si vreo 50 -54 de kg , cu sanii mici , intr un sutien un pic cam mare pentru marimea sanilor ei , singura in locatie , cu buze subtiri , zambitoare , am rugat o sa isi lege parul , la spate si s-a conformat , am discutat putin despre ce ofera , despre ea ... , 

ea sustine ca e in activitate de vreo 2 -3 saptamani , tipa nu e din oras , spunea ca e din orasul GL.  si in perioada sarbatorilor de Paste , va pleca  la GL. dar revine dupa aceea , probabil in alta locatie , vrea sa renunte la actuala locatie , ap. in care m-a primit e spatios , cu tot ce trebuie , renovat recent , mobilat modern , e un ap. inchiriat in regim hotelier , spunea ca plateste cam mult , 150 de lei pe zi , '' afacere de fetita de 19 ani ... ''   :)

Mie personal , tipa , mi a placut pentru felul ei de a fi , e o fire calma , nu are ifose si toane , cum  intalnim la diverse fetite ...

sa revin la oferta expusa de ea , 150 de lei  pentru 30 de minute si 250 de lei pentru o ora ( a spus ca nu sta cu ochii pe ceas ... se poate depasi timpul un pic , peste cele 30 sau 60 de minute ) .

I am spus ca optez sa raman la ea pentru 30 de minute si mai vedem pe parcursul primei jumatati de ora , daca prelungim sau nu , in functie de cum se desfasoara '' ostilitatile ... ''   :) .

Am intrebat-o , cum doreste plata , la inceput sau la final , a spus sa platesc cand consider eu ... :)  , am ales sa fac plata la final .

Am cerut la dus , mi a adus prosop curat , mirosea misto si papuci de casa , am rugat o sa ma insoteasca , a fost de acord , cand m-am dusuit , am mai stat de vorba cu ea , a spus ca nu accepta barbati sub 30 de ani , datorita experientelor nasoale avute cu cei mai tineri , dupa dus am trecut la fapte , in dormitor .

Trebuie sa spun ca , eu am '' citit-o ''  ca tipa nu are foarte multa experienta erotico-sexuala si  s-a dovedit reala aprecierea mea  in timpul actiunii , am inceput sa o sarut pe gat , pe sani ( sanii micuti si tari dar fragezi   :laugh2  )  se gadila , are o sensibilitate ...  care te atatza   :) dar implicarea ei in actiune  , un pic mai sus de zero   :)

tipa are o piele usor bronzata ( merge la solar , mi a spus ) prin unele zone ale trupului am dat cu mana de fire de par , care intepau usor , semn ca nu era epilata la zero , recent , la un moment dat a spus ca ii este rece si am intrat sub pilota intinsa pe patul mare din dormitorul generos , am explorat cu mainile trupul ei tanar , pasarica curata si umezita , la primele atingeri ale mele , 

am omis a spun ca la inceput a spus ca face numai oral si normal ambele protejat , desi la telefon a spus , cand am intrebat o daca e posibil si oralul neprotejat in functie de igiena mea , a spus ca e posibil si neprotejat , la fata locului a spus ca face numai protejat si nu am insistat pe neprotejat .

Cand am vazut ca tipa nu are foarte multa experienta , am hotarat in mintea mea sa nu prelungesc , mai mult de o jumatate de ora si am cerut un prezervativ , pe care tot eu , l am montat pe instrument , cu unghiile ei lungi , riscand sa imi faca vreo incizie in prezervativ si dupa aceea sa imi ceara pensie alimentara pentru vreun urmas ...  :laugh2

Are o pasarica stramta si fierbinte , dar implicare din partea ei , nu prea exista , french kiss nu face , in schimb accepta sa o saruti pe corp , pe fata ( fara buze si fara limbi in gura ei ) .

Plusuri , din punctul meu de vedere :

- tineretea ei 

- e foarte curata 

- nu are fite in cap , daca are ceva , care nu ii place sa faca , o spune delicat , fara sa supere pe cel din fata ei

- locatia curata , generoasa si discreta 

- nu accepta mai mult de 3 clienti pe zi ( asa mi a spus ea )

- e dragutica 

- bunadispozitie a ei , e super ok

- e atenta la doleantele tale 

- desi intre mine si ea , este diferenta mare de varsta , m-am inteles foarte bine cu ea , am empatizat , spun eu , bine 

- nu  te grabeste , niciodata pe parcursul timpului petrecut la ea ( si am stat , cam 45 -55 de minute door to door ) nu a spus nimic .... de genul  '' vezi ca timpul alocat  iti  expira sau ... ''  ( la inceput , i am si specificat aceasta doleanta a mea legata de faptul ca nu imi place sa fiu grabit de catre ea ... )

Am achitat la sfarsit  ...  am intrebat o , la final  , cat ii datorez si a spus , '' cat vrei tu '' , am evaluat eu in mintea mea , desi trecuse cam vreo 45 - 50  de cand intrasem pe usa ei si cu ce experienta mi a oferit , am apreciat prestatia ei , la 150 de lei , nu s a suparat ( e posibil  sa isi fi dat seama , ca nu a fost o experienta foarte , foarte reusita )

, cu acelasi zambet  m a condus spre iesire si ne am luat la revedere 

 

 

Minusuri , din punctul meu de vedere :

- lipsa ei de experienta sexuala /erotica  ( nu face french kiss , am incercat de mai multe ori sa o  sarut pe buze , nu stie sa puna un prezervativ , poate e din cauza unghiilor lungi  , nu stie sa faca un oral , cat de cat acceptabil , nu se ocupa de '' sateliti '' / oute  , contactul buzelor , a limbii cu tine ca si client  , e aproape inexistent , oralul il face protejat si foarte slab si ca efort si ca timp acordat instrumentului , ) ( sper , dar ramane de vazut , poate la a nu stiu cata vizita sa se implice , nu stiu ce sa spun ... )

- pretul , un pic cam mare comparativ cu ce ofera ea , ma refer strict la latura erotico- sexuala , dar avand in vedere toate cheltuielile , locatie  etc  ...  e o apreciere subiectiva 

- nu avea prezervative , m a rugat la telefon , cand am sunat-o , inainte de a ajunge la ap. ei sa cumpar eu ( nu a fost nevoie , eu am prezervative , la fiecare vizita la fetite )

 

pacat de felul cum arata si cum stie sa se comporte , nu e genul de femeie care domina barbatul , care are ifose  doar ca ii lipseste  experienta necesara , poate daca  insista si ramane in acest domeniu sa acumuleze experienta ( daca v- a gasi partenerii care sa aiba rabdare cu ea sa ii explice , sa experimenteze cu ea )

 

 - daca voi reveni ? inca nu stiu ...poate , daca o mai las o perioada sa acumuleze experienta erotico- sexuala , da .

Ma repet , mie mi a placut felul ei de a ma primi , felul ei calm de a vorbi 

 

notele mele , probabil se deduc din spusele mele de mai sus   :)

 

sorry , pentru lungimea recenziei mele 

succes la fetite curate  ]

 

 

:) , Ce '' pofta '' de scris , are colegul ... mamaaa ... :)

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:bc.
  • Oras:bc.

Salut colegi futaci

saptamana aceasta am vizitat bruneta de pe strada Primaverii ( zona Arena Mall ) .

Nu e o tipa wow ...

Note : la chip , nota 7 / 8

la corp , nota 8.5

la sex oral dau nota 6 ( face protejat )

la sex normal , nota 7

la sex anal , nu dau nota , nu face

sexul normal il face protejat ,

la locatie , nota 9 , ap. amenajat modern

la curatenie in locatie , dau nota 9

la curatenie corporala , nota 9+ , mai multa atentie din partea ei , la epilarea fresh pe tot corpul

 

Ea de felul ei , e dragutica

dar lipsa de experienta in domeniu , isi spune cuvantul , din pacate .

Actiunea a durat vreo 35 de minute , achitat la final 150 de leuti , dar nemunciti de ea ...

cred ca are vreo 20 de ani , am apreciat eu

 

E bruneta , cu ochii verzi spre bleu .

 

lipsa ei de experienta , pe moment , nu ma face sa

ma gandesc la o noua vizita la ea .

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...