Sari la conținut

0733832263 Kriss, Karla


Vizitator Lionman

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost eu la donsoara vineri mai exact. Este reala. Ca locație este pe Magheru, in apropiere de Universitate, vis-a-vis de Pizza Hut, lângă un magazin de ceasuri. E puțin mai slăbuță decât in poze, iar sânii ii are cam lăsați. Pentru cine este in zona si are chef de un oral destul de bun recomand. Normal sau anal nu am încercat pt ca am cerut doar un număr. Fata este chiar prietenoasa si orientata către client. Eu unul personal dacă o sa mai fiu prin zona si am chef de puțin așa in trecere am sa mai trec pe la ea. Spor la coțăit prieteni.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

De la ele ma intorc. Sa va povestesc:

 

Vis-a-vis de Raiffeisen Magheru este un intrand cu Amsterdam sex-shop si scara cu pricina, Urcand, intalnesc un barbat care aluneca pe trepte si cade chiar in fata mea. Dupa ce isi recapata echilibrul imi spune "Ia-o pe aia grasa!" isi vede de drum.

Ajuns sus ma intampina Kriss, intr-o antecamera cu doua usi - a ei deschisa si inca una inchisa. Femeie agreabila dar cam obosita. II spun ca iau in considerare sfatul primit mai devreme pe scari. Bate la usa inchisa si striga:

- Fa, vrea clientu sa te vada

- Sunt cu un client, vine raspunsul.

Eu insist.

- I-am zis ca esti cu un client da' hai sa te vada.

 

Karla iese in usa, infasurata intr-un prosop. Figura ei m-a starnit. Insa in usa mai apare si un baiat, care trece in antecamera, pe canapea.. Intru la ea in camera, unde aflu ca ea are tariful 60 RON. Sub prosop nu era un corp la fel de atragator. Primeste si doar 50 pana la urma si ... stinge lumina.

Dragi colegi, o muie buna in fata aia si-ar fi facut banii, dar trebuie sa-ti arate ce face. Nici cealalta nu vroia lumina, si pestele m-a admonestat ... am incalecat pe-o sa si-am plecat sa dau o laba gartis ;)

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

La coana mai slăbuță e 50 lei un număr, 100/ora. Sa dau si notele ca intr-adevăr am uitat

Locație: 8 (era destul de curat, baia ok, nu am nimic de reclamat)

Oral: 8.5 (atenta cu zonele adiacente, face CIM)

Normal: nu am făcut ( erau cauciucele pe masă, nu cred ca face fără)

Aspect: 7 (micuță de statură, Subțirica, arată destul de bine la corp, o strica sânii care sunt lăsați cum am mai spus)

Eu când am fost la locație nu am dat de nimeni dubios, mi-a spus ca are o colega dar nu am văzut-o. Nu ne-a deranjat nimeni. Zi buna prieteni

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator Lionman
Reputație: 0

So, cat de mare e diferenta dintre pozele puse pe Internet si infatisarea din realitate?  Pozele chiar mi s-au parut cool asa,  dar din pacate, realitatea bate grafica,  in majoritatea cazurilor.  Va multumesc pentru ajutor!

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

salutare amici virtuali,cum aveam chef de ceva actiune rapida,am intrat pe a.t,am luat numarul caprioarei de acolo,am dat repede un search aici sa vad ceva despre dansa,am sunat,mi-a raspuns o voce calda si prietenoasa care ma convins sa ma duc la intalnire,zona universitate cum au spus si amicii de mai sus,am intrat in casa(cum veneam de acasa am sarit peste dus),m-am dezbracat,m-am lungit in pat la recomandarea ei,a inceput un oral timid,sa ajutat un pic de mana dar nu atat de mult incat sa deranjeze(cu graba am uitat sa spun ca oralul la facut fara prez),are incercari bune spre reusite de deep,ceea ce ma surprins placut,dupa  vreo 10 minute de oral ma intreaba(MARE PLUS CEL PUTIN DIN PARTEA MEA),daca punem prez sa trecem la normal,am spus ok,a pus prez si sa asezat deasupra,nu am schitat nimic,am lasat totul pe mana ei,pardon pe pasarica ei,are miscari bune,se implica,am intrebat-o daca vrea sa schimbam pozitia si a raspuns ca da,am pus-o capra,dupa vreo alte 10 minutele,am simtit ca generalul vrea sa se predea,o intreb daca se poate cim a zis desigur,asa ca am scos cauciucul si am terminat in gurita ei,dus la baie,scupiat eroii cazuti la datorie,am intrat,am facut un dus,multumit frumos si plecat,acum recomandari,aspect:poze reale doar ca in realitate este putin mai slaba decat in poze,oral din partea mea 8,normal 8.5,gfe 10,chiar se straduieste sa fie clientul multumit,acum serios vb la 50 de lei finalizarea/100 ora este ok din punctul meu de vedere,am sa mai revin!P.S daca am UITAT CEVA SCZ ANTICIPATE

  • Like 4
Link spre comentariu

Vizitator ddteldgaa
Reputație: 0

Salutare! Am spart și eu gheata. Cu prima postare... Știe cineva ce s-a întâmplat cu această fata? Dacă mai activează sau are alt număr de telefon? Numărul din titlu nu mai este valabil. Mulțumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...