Sari la conținut

0742538540 ( 0756496346 ; 0751588037; 0753695165;0742651324 ; 0758684877;0757278563 )

camarro

Postări Recomandate

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

geta esti o femeie foarte rea si afurisita tu

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Cluj
Postat

domnule nu e adevarat nimica din cea ce spui tu si nu ai merita sa ma adresez cu Domnule ,ca esti un foarte mare nesimtit care scoti niste vorbe inventate de tine ,oamenii si membrii seriosi si cu bun simt nu o sa te creada niciodata cea ce spui u ,o sa iti de-a dreptate doar cei din gruplul care au comentat 67 de pagini comenturi fara nici un rost se poate vedea ura personala a acestui grup ...fiecare are greseli ,defecte si calitati doar cine nu munceste nu greseste,stai linistit ca u nu esti perfect ca vrei sa pari u un cult si destept e cu totul alceva ,eu personal vazand ca nu ai dreptate si ca minti esti un gunoi de om ...P.S, va doresc o seara minunata membrilor care nu fac parte din acest grup si puteti urmari cele 67 de pagini sa vedeti ura personala a grupului   :*

citez dintr-un clasic "nesimtii nu au voie ce sa caute pe sait care mint si care au ura persoanala pe o persoana"  :)))

• Like 2
  • Oras:cluj-napoca
Postat

geta esti o femeie foarte rea si afurisita tu

nu este rea,asa este mai afurisita dar fara gandire!

Geta ti-ai rezolvat problemele in grigorescu poti sa stai acolo afara langa pod?

sau inca nu?

nu de alta dar lumea vrea cu tine si nu stie unde te gaseste!

:)

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

din surse sigure se aude ca a fost pe la D.I.C.O.T sa le spuna celor de acolo ca te-a rugat in nenumarate randuri sa- i stergi anuntul si sa vada daca e normal sa fie tinuta pe un sait fara voia ei 

Unde a fost? La Directia Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism? Acolo credem ca a fost...ai mancat un "I" si s-a dus pulii de suflet "Investigarea" =))

Pisicule, ai belit-o! Direct lipsire de libertate fara drept scrie pe tine...o tii pe Getutza prizoniera pe site...ntz ntz ntz...puscarie scrie pe tine :D Free Geta!!! Am zis...

d-lor administratori pacat de acest site ,ca incepe sa fie un site de racolare de catre pesti a noilor fete ce fac un ban .   Va rog scoteti afara povestile fara sens si amenintarile facute catre fete. nu stiu cum sa ajuns asa dar nu este bine .  va rog nu lasati ```pesti``` sa ajunga la fetele ce vor sa faca si ele un ban ca atunci pierdem cu totiii . cele bune si sper sa nu deranjez multa lume .

Cand erai mic si s-a impartit rusinea, ai lipsit...este? :slap2

Pai nu-ti este rusine, vierme profitor, ca in 4 ani de cand ai user pe forum ai 3 postari, dintre care, evident, nicio recenzie? Aaaaaaa esti suparat ca trebuie sa cauti mai mult acum ca sa futi si tu ceva despre care au scris ALTII. Fix asta meriti, capusa ce esti!

Mai apari si te si plangi ca pizdele...huuuoooooo nesimtitule!!!

• Like 8
Postat

Geta cum este treaba cu Diicot?

avanseaza in cercetari sau sta treaba pe loc?

• Administrator
Postat

geta pe cine ai bana permanent de pe topic daca ai fi moderatoare?

• Like 7

Postat

pisicule te mananca degetele de scrii asa ceva la geta?

sa vezi imediat ce raspuns iti da!

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Ghiciti cine e in duba :350x ... :))) ar fute si politia romana ceva ce naiba :laugh2

http://www.gazetabt.ro/wp-content/uploads/2015/01/politie-hoti-parchet-tribunal-crima-arestat-17-480x3201-480x320.jpg

• Like 1
  • Oras:cluj
Postat

pe cei care stau fara nici un  rost pe sait si se ocupa cu: minciuni ,care injura ,pe cei care aduc jigniri altor membri si inclusiv pe mine intrucat le-am dat importanta acestor persoane etc .Animalele au mai mare respect si se comporta mai ok ca acest grup care se stie care sunt,nu dau nume nu am treaba cu nimeni ,se poate vedea in aceste 67 de pagini .Eu nu o sa mai comentez sa si vazut ca eu nu mai comentez si nu o sa le mai dau importanta , nu o sa le mai fac jocul pot scrie ce vor ei i las sa dea din coada si sa fie negri in gura 

Postat

:snap

bravoo basz cum ai prins poza cu geta cand se uita pe telefon si scria aici pe forum!!

• Like 1
  • Minus 3
  • Administrator
Postat

Ni la geta cum o arde pe la terase dă fițe :)))

de pe fotoliul terasei cu un nectar in fata si sorbind din gulas in pauza, geta pune la punct dusmanii obraznici ciucurel, pustiu84 si multi altii

• Like 4

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

de pe fotoliul terasei cu un nectar in fata si sorbind din gulas in pauza, geta pune la punct dusmanii obraznici ciucurel, pustiu84 si multi altii

Pe Thecat l-ai trecut la 'multi altii'? =))

• Like 2
Postat

pe cei care aduc jigniri altor membri si inclusiv pe mine intrucat le-am dat importanta acestor persoane

noah asta e lectie !

• Like 1
Vizitator pustiu84
Reputație: 0
Postat

:laugh2  sper numa' sa nu puna D.I.C.O.T-ul pa mine ca te pun sa-mi arunci chiftele cu prastia imbarligatorule   :laugh2 

Postat

:laugh2 sper numa' sa nu puna D.I.C.O.T-ul pa mine ca te pun sa-mi arunci chiftele cu prastia imbarligatorule :laugh2

da da asa face pisicu o imbarliga pe geta pe noi!

Vizitator pustiu84
Postat

Pisic, ce ai facut cu Geta? :)

• Administrator
Postat

o sa vin maine pe topic de mana cu geta

Postat

upsss se lasa cu dragoste?

te-ai indragostit pisic??

• Like 1
  • Minus 3

Vizitator pustiu84
Postat

Abia asteptam! :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...