Sari la conținut

BLONDA si satena, finute si manierate 0767.551.664


Postări Recomandate

  • Telefon: ciocolataaaaa
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: ciocolataaaaa
  • Oras:Bucuresti

Va salut, nu am facut nici o recenzie pana acum, dar despre patania asta trebuie sa scriu. Anuntul arata cam asa :

"BLONDA si satena, finute si manierate, oferim companie intima de calitate, oral neprotejat in functie de igiena, normal si anal in orice pozitie, asiguram discretie si igiena maxima, acceptam fantezii. Eroii Revolutiei"

 

Intr`o dimineata ma trezesc cu un chef nebun de a mai baga oe gogu intr`o alta gaura si ce idee tampita imi vine, decat sa caut ceva prin apropiere. Tin sa mentionez ca am fost cu femei, care terminai si tot statea gogu sus si tare si pompai, dar ce am gasit acolo a fost ceva de nedescris.

Am sunat si mi`a raspuns o domnisoara cu o voce foarte calda si draguta, care mi`a dat detalii despre servicii si ma pus in tema din start ca ea nu face anal, ci doar colega ei care nu era disponibila. Am acceptat sa ma duc la ea manat fiind de pofta nebuna de sex. Cand ajung in fata blocului sun de 2 , 3 ori pentru a raspunde la telefon, imi zice interfonul, vorbesc cu ea si aud cand suna si zice sa stau ca imi deschide, iar apoi cand ajung sus, surpriza, usa imi este deschisa si nimeni in fata usii. Dupa ce pasesc in casa usa se inchide si surpiza, o femeie de peste 50 de ani si 100 de kilograme era in fata mea. Am ramas fara cuvinte, nici nu mai stiam ce sa mai zis. Femeia imi zice ca fata a coborat sa cumpere paine, dar eu tocmai ce vorbisem cu ea la telefon si auzisem interfonul, apoi imi zice sa intru in camera ca vine imediat. Intru cuminte in camera si ma pun pe pat fara sa ma descalt macar, eram pregatit de retragere :)).

Dupa o asteptare de 10 minute se aude usa la intrare si apare fata, pe care o vad prin geamul usii. Dupa alte 2 minute intra la mine in camera si imi spune ca ea este fata cu care am vorbit...imi spune si de anal la care eu am zis ca la telefon zicea ca nu face ea anal, ca doar colega ei, apoi ea imi zice, pai nu fac si colega nu este aici la ora asta. In fine, ea o fata cu forme nu am ce sa zic, pierce in nasuc, creata, cu niste colanti asa de iti luau mintile, ma intreaba daca vreau sa raman, eu zic da. Venind pregatit de acasa doar ea se duce la dus, repet a facut dus inainte sa ne apucam de treaba. Ma dezbrac, o astept cuminte cand intra in camera doar cu prosopul pe ea si imi spune sa ma intind, sa ma fac confortabil, zis si facut. O ia la un oral, neprotejat , 2 minute, fara sa atinga macar zonele adiacente, apoi pune caciulita si se urca pe mine. Da tare 2 minute apoi ma intreaba daca nu vreau sa trec eu deasupra. Eu simtind asa un usor aer ciudat am preferat sa nu. A continuat tot asa pana cand intr`un final am ejaculat in preze . Acum e momentul culminant...dupa ce se ridica dupa mine se apleaca sa isi ia prosopul de langa pat cand ce crezi, MARE MIROS  ce vine dispre pasa. Asa miros nu ai cum sa nu iti dai seama ca e de p...a nesapalata, chiar daca nu ai avut norocul sa dai de vreuna. Am crezut ca ma sufoc, M-am rusinat de mine si ma gandeam doar la oralul care mi`l facuse neprotejat. Nu mai zic ca 3 zile aveam impresia ca miros si eu in felul ala, cred ca fusesem traumatizat :))).

Pretul a fost de 80 de lei o finalizare si merita asa cand o vedeai pe fata, dar asa....belea nu am patit in viata mea. Notele nici nu mai au rost, mai ales ca eu baiat bun am pasat si 100 de lei inainte, "ca sa fie bine, sa nu fie rau", ma gandeam eu in prostia mea, sa fie toata lumea multumita. Asa ca mai bine mergi de 2, 3, 4 ori la o femeie la care ai mai fost, decat sa faci ce am facut eu. Este prima recenzie, nu prea mi`a placut scoala, am fost un elev de nota 7, asa ca nu stiu daca o sa intelegeti mare lucru. Bafta la pasarici.

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...