Sari la conținut

anna 0732488537


Postări Recomandate

  • Oras:.
  • Oras:.

inseamna ca eu am luat teapa si data trecuta ..oricum eu nu prea ma tiganesc sa negociez cat cere atata decartez atitudinea am pretentia sa fie ok

Ca atitudine e ok, poti citi recenzia mea, e postata mai demult, oricum e o recenzie scrisa corect, nu am mintit cu absolut nimic.

Parca nu mi.a cerut ea bani inainte, i.am zis la final daca 120 lei pt 40 min e ok si a zis ca da., e bine.

Bafta!

Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

Am sunat-o si eu acum.

 

"oral, normal 200 de lei ora" si ii zic... "am si eu o fantezie" si mi-a taiat-o "pai daca vrei fantezii cu limbi cu d'astea, 100 de euro ora" zbanc.

Trebuia sa o intrebi cat este tariful, doar sa stea ca vaca, sa vezi ce zice... :laugh2  Ca vad ca unele cer super-extra tarif, doar sa primeasca limbi... :slap2

Vai de pula noastra ce rauu am ajuns!!!

Link spre comentariu
  • Oras:Frankfurt Main
  • Oras:Frankfurt Main

Daca vreti ceva frumos intrebati pe anna de tipa creata pt ca ele ies si amandoua si fac treaba super buna impreuna merita incercat sincer va spun

si pestele e bun ? l-as ruja si l-as lua putin pe la spate :waytogo nu e frumos domnu peste faci reclama buna nu iti mai fac fetitele bani :refoz

Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Salutari. Nu mă pricep așa bn la recenzii așa ca voi fi scurt și la obiect.

Contactat protagonista la nr de tel 0732 488 537 răspuns programat și ajuns. Menționez ca fata are mai multe nr de tel lângă pat aflându-se înșirate vreo 6 tel.

Locație :locatie centrala,garsoniera veche comunista dar potrivita pt acțiune.

Aspect: fata arata chiar bn înaltă bruneta. Dezbrăcată fata etaleaza ceva celulita dar nu excesiv. Sanii cam moi și lasati.

Actiunea: a constat intr-un nr oral neprotejat urmat de normal protejat la care fata se mișcă chiar bn dupa care am revenit la oral unde am și terminat cu CIM. În timpul acțiunii se simțea repezeala ei și dorința de a mă termina cât mai repede. De subliniat ca fetei îi place f mult sa o suga. ...atenție la toate zonele,lins pupat mângâiat deep,la oral sa descurcat neașteptat de bn iar la normal dădea contre și avea niște mișcări de artista.

 

Note

 

Locație 7

Fata 8

Oral 9 mie unul chiar mi-a placut

Normal 8 se mișcă bn da contre dar în cazul meu a fost cam repezita și nu am apucat sa încerc decât o pozitie

Anal am întrebat dar răspunsul a fost negativ

Tarif 100ron/nr 200ron/h

 

De menționat ca în casa se mai simțea prezenta unei persoane dar nu a deranjat în nici un mod.

Fata a specificat ca mai are o colega dar ca nu a mai lucrat de câteva zile.

 

Scuze pt eventualele greșeli dar scriu cam repezit de pe telefon și este din cauza autocorectiei.

Sper ca nu am omis ceva.

 

Pt mn fata e de revenit și am uitat ca am intrebat-o dacă accepta și cu 2 odată iar ea spus ca da dar numai oral și normal.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

prea mi se pare mie ca esti peste, sau vro tipa suparata... ai cont de cateva zile, ai lasat recenzii la toate fetele pe aici , si mai important... recenzii aiurea ! 
Aceasta fata 

anna 0732488537

este intradevar reala, ca e din carne si oase, dar  nu este deloc serioasa, si nu presteaza nici pe departe cum presteaza alte fete ( unde ai comentat aiurea). 
De exemplu, pe mine, aceasta Anna  a indraznit sa ma sune fara sa ii cer eu , dupa 2-3 saptamani , si eram in masina cu prietena... E corect asa?

Parerea mea e sa stai la locul tau roby86 , ne-am prins ca nu esti pe bune

Link spre comentariu
  • Oras:Unde pot și eu
  • Oras:Unde pot și eu

Salutari frați futaciosi! Îndemnat de recenziile de mai sus cât și de poza din anunț am făcut aseară o vizita domnișoarei https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Te-astept-la-mine-sau-vin-eu-la-hotel-sau-pensiune/7b01637f7d696357.html !

Am luat legătura cu ea la nr 0732488537,la capătul firului a răspuns o voce care,probabil era pe jos,cam fără chef...probabil, era ora 22:00! S au comunicat preturile 150 lei o+np o finalizare și 300 h! Destul de piperat fata de piață . Ar zic ..hai...!Locație : cartier Popa Șapcă pe lângă magazinul Primo! Ajuns în zona am sunat sa primesc detalii suplimentare. ..dar nu răspunde di prima. ..Din al doilea telefon...în sfârșit. ..Ajung la locație intru un bloc la etajul 1! Apartament mâi mult ca ok! BOOON. .poza cred ca îi aparține. ..la capitolul excelat doar fundul iese în evidenta, fata...nu comentez, nu este pe gustul meu,sâni mici si lăsați! De carte Halatul : 150 lei! Se dezbracă fulgerător,îl șterge pe Gicu cununia șervețel și se apuca de oral...frate...îi place sa suga pula. .cu atenție sporită la Oo! Am schimbat câteva poziții. ..da din contre...geme fals...se implica și nu a folosit lubrifiant! Aaaaaa și ceea ce detest. .răspunde la telefon în timpul pretatiei!

Note Gfe:7

LOCAȚIE :9

CORP :6

HALATUL: 150 LEI

ANAL:NU

FANTEZIE :POATE

Nu am fost întâmpinat sexi. .foarte rău din partea ei! Pentru o descărcare merge. ..de revenit, din punctul meu de vedere nu...banii au fost aruncați aiurea! Sa avem ciocane tari!

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...