Sari la conținut

Postări Recomandate

SEX, iti place sexul pasional? Preferi sa o faci cu o profesionista? Hai sa ne vedem la mine, sunt singura intr-o locatie centrala, astept domni pregatiti pentru o aventura de neuitat - 0763.142.858Cam asa suna anuntul in prima faza. Iti raspunde o domnisoara cu o voce foarte calda si mieroasa care spune ca iti ofera cam ce vrei tu, finalizare orala, ca sta singura etc. si ca locatie la Casa de pensii de la Vitan. Toate bune si frumoase, plec cu gandul ca voi avea parte de o partida de sex pe cinste.O sun de la Casa de pensii, rapsunde ca de fapt locatia este, pe str Foisiorului, aproximativ 1.5 km de mers pe jos, strada care se intersecteaza in cele din urma cu Sos Mihai Bravu. Locatia se afla intr-un bloc nou construit ( destul de marfa ) iar in zona niste case de "indieni", probabil au inchiriat ap. acolo sa puna fetele la treaba, ap fiind cu 4 sau 5 camere. Sun la interfon, intru inauntru si apare o domnisoara creola la vreo 21 de ani, dupa spusele, ei total sictirita cu o voce diferita de cea de la telefon. A stat vreo 20 de min in dus, nu prea vorbea deloc, uitandu-se insistent la portofel asteptand sa scot cascavalul, care l-a luat cu repeziciune si a plecat in alta camera. Preludiu nu exista, trece direct la ciuperca, fara mangaieri, de finalizare orala nici vb, nu vrea sa stea in orice pozitie, si f fitzoasa. Prestatie JALNICA, de nota 3, oral de 3, comportament de nota 3. DE EVITAT, asta dc nu aveti ce face cu banii. 1 finalizare costa 100 ron !

  • Like 1
Link spre comentariu

Am fost la ea in martie cand isi pusese poze la anunt cu o fosta colega de-a ei:Si mie mi-a spus la casa de pensii si dupa aia am mers pana la strazii Foisorului de m-au gasit dracii.Cand am ajuns m-a asteptat dupa usa si la telefon raspunde clar altcineva.Si mai imi spune si cu nerusinare ca pozele sunt false asta e.Imi venea sa-i dau un sut in cur.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Am fost si eu la tipa acum cateva luni, la fel a fost si la mine ajung la posta la Vitan si cica nu e acolo pe strada aia tocmai in capatul celalalt, n-am mers pe jos atat de mult cam de mult timp :)), a vrut sa ma oboseasca inainte, bine ca n-am ramas cand am vazut-o ca e o "inaripata", nu era in nici un caz tipa cu voce superba (secretara) cu care vorbisem la tel., se pare ca "parapantele" apartin de aceeasi stapanire care le aveau in obladuire pe fetele de la Rin Grand Hotel din spate, la fel foloseau metoda cu secretara, bine ca fetele acelea care au fost pe la inceput (Alis, Cristina) erau incomparabile.

Link spre comentariu

  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Mi-am luat si eu mega-teapa , da' mai mare ca voi ca am dat 300lei :)(0767.045.318 - mega teapa cu numar nou, aceaasi adresa pe Foisorului!Am ajuns si eu acolo pe Foisorului 15, tipa care mi-a raspuns la usa parea cea din poze, arata foarte bine ! La telefon mi-a spus 300lei oral si normal,finalizare orala,FK - am fost incantat.In realitate nici n-a fost vorba de FK, oral foarte slab, statea ca vaca sa i-o trag.Corpul este de milioane, dar prestatia este de nota 2.Tipa a fost la RIN dar n-are nici o legatura cu Alis de acolo(desi tot Alis isi spune).Am atasat si o poza cu cele de pe anuntul si am atasat si noul numar : 0767.045.318, poate nu se mai duc si altii . DE EVITAT !!! NU E VECHEA ALIS!!

post-1221-1334097153_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...