Sari la conținut

Tragem apa dupa el sau nu?

ddpof

Postări Recomandate

• Oras:aici
  • Oras:aici
Postat

Readuc in atentia voastra o "problema" discutata aprins zilele acestea pe forum si anume I N D UB I T A B I L aka trolu pizdii. Intelegeti ca dobitocul asta este doar un troll. Nu e purtator de boli psihice, e sanatos, vaccinat si cu analizele la zi. Ceea ce face el se numeste trolling (nu iese din definitia trolling-ului). E un trend printre navigatorii de biti in special in genul asta de activitate, FORUM. Haideti sa facem o ultima aroganta cu el si toti sa-l banam, ma rog, sa-l trecem la ignore. Pe sistemul Je suis Charlie eu spun Eu il ignor. :) Du-te-n pulele noastre indubitabil.

• Like 4
  • Oras:----
  • Oras:----
Postat

Probabil ca asta e scopul lui. Sa scoată din sărite lumea pe aici. Daca nu e băgat in seama,probabil, o sa se potolească. Si oricum, postează mai mult la DG.

• Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
Postat

Readuc in atentia voastra o "problema" discutata aprins zilele acestea pe forum si anume I N D UB I T A B I L aka trolu pizdii. Intelegeti ca dobitocul asta este doar un troll. Nu e purtator de boli psihice, e sanatos, vaccinat si cu analizele la zi. Ceea ce face el se numeste trolling (nu iese din definitia trolling-ului). E un trend printre navigatorii de biti in special in genul asta de activitate, FORUM. Haideti sa facem o ultima aroganta cu el si toti sa-l banam, ma rog, sa-l trecem la ignore. Pe sistemul Je suis Charlie eu spun Eu il ignor. :) Du-te-n pulele noastre indubitabil.

Se pare ca s-a mai liniștit un pic.

Mi se pare mie sau a fost chemat la vorbitori de urecheat?

Stai nițel sa vedem ce ne rezerva viitorul.

• Oras:-----------
Postat

daca ati postat ceva filmulete sau poze cu mine care lasa sa se inteleaga ca ar fi reale ori cel putin asemanatoare, totusi conteaza poza cea mai recenta din buletin si aia nu are nimic de a face cu creatiile voastre artistice postate aici

int alta ordine de edei, am spus de la inceput ca....

....pe forumul asta NU voi posta subiecte de interes pe tema topicului...deci nu intru la categoria troll, a, ca a fost si caterinca, da, si ce?

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

In sf ceva coerent din partea ta. Bravo

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Și e cazul sa te potolești ca ești penibil

Pune piua

• Like 1
Vizitator alexx_catalin.77
Postat

'ete al drac de nebun ce reputatie are... :))

• Oras:Berceni sect 4
  • Oras:Berceni sect 4
Postat

daca ati postat ceva filmulete sau poze cu mine care lasa sa se inteleaga ca ar fi reale ori cel putin asemanatoare, totusi conteaza poza cea mai recenta din buletin si aia nu are nimic de a face cu creatiile voastre artistice postate aici

int alta ordine de edei, am spus de la inceput ca....

....pe forumul asta NU voi posta subiecte de interes pe tema topicului...deci nu intru la categoria troll, a, ca a fost si caterinca, da, si ce?

:clapp  :clapp  :clapp

Postat

De la "lasa-i sa crape in suc propriu" la "tragem apa dupa ei!"

(intermediarul care a adeschis topicul a vazut niste oportunitati pe care și le apără aici dar are dreptate pana la un punct penru că.....  :laugh2 )

http://2.bp.blogspot.com/-Y4u3z6AIG4s/VMdCBTUxbII/AAAAAAAACgM/kdbdMAERWC8/s1600/BASE.jpg

Postat

cu lacrimi în ochi oamenii mă roagă, nu ne-o mai da s-o sugem că ajungem pe mâna lu ăla, pretty boy ... cu insomnii ... adică dupa ceva muuuult mai puternic ca xanaxu, 

da` duceți-vă măăăăă, că are și el doi copilași de crescut  :laugh2 

http://beleste-ochii.blogspot.com/

(nu uita sa revii pe blog, deschis intre ... rar de tot, când vreau eu! :laugh2 )

http://2.bp.blogspot.com/-fCLIC-nO03c/VMG1rVHNyjI/AAAAAAAACeQ/v7XmYb0MNXw/s1600/10003198_795998203775318_7095420880970493715_n.jpg

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Rade ciob de oala sparta!  :slap2

• Like 7
  • Minus 4
Postat

tu vb in calitate de cetatean al cui..................?

Romania nu mai exista din 2007 (face parte din UE), UE e cotrolata politic si militar de USA prin NATO/CIA/NSA

eu cred ca vorbesti de pe budă după o lungăăăăăă constipație mintală

m-am uitat și eu peste blogurile alea de pe beleste ochii  ce să zic, numai de bine!

• Minus 1
Postat

după postările pe care le ai nu ți-ai câștigat echilibrul psihic, ești dereglat bine mintal, și cred că echilibrul unor gunoaie ca tine (85% din populație) se bazează pe canibaliazea celorlalți, de aceea, ești pa! și tu și toți care ați dat minus postărilor mele! pa pe vecie! aici o să rămâneți să vă futeți în cur, umblând unu de la altu cu troșcoleta de caltaboș în mână (de la mămica bonatisa Puie, la tăticu Însămânțătorul). Să vă reproduceți accelerat! Dar v-ați reprodus deșa ... deaia crește euro, dolarul, că v-ați întâns în imbecilismul vostru, mai mult decât vă e plapuma.  :laugh2

IMBECIL (I) !

• Oras:prin praf
  • Oras:prin praf
Postat

după postările pe care le ai nu ți-ai câștigat echilibrul psihic, ești dereglat bine mintal, și cred că echilibrul unor gunoaie ca tine (85% din populație) se bazează pe canibaliazea celorlalți, de aceea, ești pa! și tu și toți care ați dat minus postărilor mele! pa pe vecie! aici o să rămâneți să vă futeți în cur, umblând unu de la altu cu troșcoleta de caltaboș în mână (de la mămica bonatisa Puie, la tăticu Însămânțătorul). Să vă reproduceți accelerat! Dar v-ați reprodus deșa ... deaia crește euro, dolarul, că v-ați întâns în imbecilismul vostru, mai mult decât vă e plapuma.  :laugh2

IMBECIL (I) !

Cum a ajuns asta VIP?

Vizitator FLQ
Postat

Cum a ajuns asta VIP?

Ce intrebare e asta?

In fine, raspunsul e : prin nebunie. A lu' ingineru ori a pisicului.

• Like 1
Postat

@ddpof e una din muiele sau muiștii paraziți care îți câștigă existența de pe cadavrele vii ale altora și e taman pe dos față de cum spune cu echilibrul psihic, adică vrem liniște (dar în ascuns să ne căcăm în capu altora!) auzi ddpof, știi cum poți avea liniște? să nu mai ceri insistent altora să le-o sugi!

vorbesc serios! ori tu și cei ca tine parcă sunteți loviți de streche, cum dă omu de voi cum cereți s-o sugeți (așa discret)! martor mi-e Dumnezeu că nici la alea la care le ziceți voi curve nu le-am dat-o la supt! le-am respectat! acuma îmi pare rău dar consecințele faptelor se plătesc și să-ți intre bine în tuga aia de plută dată de mă-ta când te-a fătat la plesneală cu trogloditu de tac-tu, că eu nu plătesc oalele sparte de toți (doar pe ale mele aș vrea....)! vrei să nu plătești nimic ... DU-TE-N PIZDA MĂ-TI în Tibet sau cel mai bine internează-tă la ăia care suferă de sindromul ceafă lată (apropo, tu ai ceafa lată sau acuma bei ouă de prepeliță să ți se facă craniul boselat? ). 

• Minus 2
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

VIP = very important pisic sau varul indubitabil (al) pisicului....:)))

• Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

să-ți intre bine în tuga aia de plută dată de mă-ta când te-a fătat la plesneală cu trogloditu de tac-tu

De unde sa intelegem ca tu ai fost fatat calculat,matematic...dar tot impreuna cu tac-tu...saraca femeie,mama ta!

• Like 1
Postat

oricum vb singur, că instinctele nu se pot controla, vor face copii pt sabie in continuare, vor lua credite (cei mai dobitoci), altii vor face foamea in chirie, solutia e aia nemțească, să te asocieți doi în chirie cât mai ieftină și să nu faci copii (sunt asiatici de importat ca forță de muncă la o adică), nici dracu nu o să le plângă de milă celor ce nu-și mai pot plăti creditele, vine Dr. Dre cu ghiulu, le ia casa la juma de pret si ei rămân cu restu datorie la bancă, restu refinanțat la dobândă 250%! aha! să se sature .... (neam de sclavi tembeli, pleonasm? :blushing2 )

Vizitator
Postat

On topic...

Gasiti raspunsul la Utilizatorul Lunii  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:tot aici
  • Oras:tot aici
Postat

oricum vb singur, că instinctele nu se pot controla, vor face copii pt sabie in continuare, vor lua credite (cei mai dobitoci), altii vor face foamea in chirie, solutia e aia nemțească, să te asocieți doi în chirie cât mai ieftină și să nu faci copii (sunt asiatici de importat ca forță de muncă la o adică), nici dracu nu o să le plângă de milă celor ce nu-și mai pot plăti creditele, vine Dr. Dre cu ghiulu, le ia casa la juma de pret si ei rămân cu restu datorie la bancă, restu refinanțat la dobândă 250%! aha! să se sature .... (neam de sclavi tembeli, pleonasm? :blushing2 )

http://1.bp.blogspot.com/-IlWsH9s068I/UrdvIrJUcaI/AAAAAAAAQGQ/hjqyecytoaQ/s1600/Screen+Shot+2013-12-22+at+12.55.03+PM.jpg

• Minus 1

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

sa moara BIBI/../.

gdhdjxkascm;as,clks.s\Sx sbdncndmal\s,dx.am x

swushpasnasllo

hvdhja;sd xl;sdxmnzcldsxz

error

error

errrrrrrrrrrrrrrrooooooooooooooooor

horrrrrrrrrrror

c plm

utilizatorul lunii

Pisicule ?!?!?!?!?!??!

premiul ala e de fapt un tip de exemplu "asa nu!" sau ce plm!??!?!?!

bahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sgsdhjklsdkas

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...