Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

salutare,

 

am vizitat-o pe Mona acum vre-o 3 saptamani, cand am avut drum prin capitala, am facut programarea prin sms, am ajuns la locatie, am sunat-o si m-a invitat sus, m-a asteptat imbracata foarte sexy intr-un costum tip plasa, tocuri, superba, am stat putin de taina, foarte sociabila dupa care am mers la dus, m-am intors in camera si am inceput sa ne mangaiem si sa ne sarutam pe canapea, a inceput un sex oral foarte bun, continuat cu sarutari, m-a tras pe pat, mangaindu-se la pasarica, loc pe care am inceput sa il ling in forta, introdus degetele, introdus usor si in fundulet, si inceput normalul care nu a durat mult si am finalizat. Tura 2 dupa dus, inceput cu un oral pt intarirea soldatului, si contunuat in forta vre-o 40 min cu normal si anal alternat in tot felul de pozitii, intens de curgeau apele de pe amandoi. din pacate nu am mai putut finaliza si am intrerupt deoarece nu avea rost sa ne mai chinuim. Per total... asta da futut :)  door to door cam 1h 20 min, actiune cam 1h la intensiv. lasat cadoul la final, una dintre cele mai bune experiente de pana acum

 

note aproape maxime:

 

Fata ca aspect arata foarte bine carnea tare pe ea, se vede ca are grija de corpul ei, dar varsta isi spune numele, ceva riduri pe fata, sanii nu foarte tari, dar per total arata foarte bine daca ai vedea-o pe strada ai spune ca este o doama superba in adevaratul sens al cuvantului.

nota 9 pt aspect

 

Locatie curata si frumoasa, canapea plus pat mare, fotolii... multe locuri de experimentat, nota 10

 

Oralul nu a fost o prioritate dar la urmatoarea experienta probabil o sa fie.. pana atunci nota 9

 

normal si anal 10, nu mai e nevoie de nici un comentariu!

 

Multumesc Mona pentru experienta ofertita! Esti o femeie superba! Te pup si sper sa ne mai intalnim :D

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

ALINT cu Mona si Michelle

 

Am revenit in apartamentul Michellei pentru un alt show cu NIMFE. Nimfe, dragilor, bine zis!!! Creaturi de te fac   sa-ti pierzi mintile, numai cand le vezi.

 Intampinat la usa de Michelle, imbracata in body negru si vaporos, aparitie foarte sexy. Luat pe subsemnatul direct la sarutat cu limbuta, de m-a apucat tremuriciul. Are fata asta o limbuta, de-ti da fiori.

In spatele ei frumoasa Mona. Nici nu trecuse la costumatia de show, de abia venise si ea. S-a scuzat. Mult bun-simt are fatuca. Am linistit-o, i-am spus ca nu-i nevoie de nici-o costumatie in cazul ei , tinand seama in ce "hal" arata :clapp ) . Mi-a zambit languros ( niste ochi negrii si mari, de ramai prost cand se uita la tine) si am primit si de la ea un FK nemaipomenit.

Deja eram in erectie.

Au trecut peste discutii si m-au luat la niste imbratisari si mangaieli de ma facura sa-mi scot rapid hainele de pe mine.

Am facut dus cu Mona si eu am vrut sa folosim acelasi prosop. Va dati seama de ce! Prosopul devenise fetis (extensie a minunatului ei trup de nimfa). Ne-a prins Michelle in plin joc si ne-a poftit urgent la patut.  :laugh2  Bineinteles ca m-a pedepsit pentru harjoneala cu prosopul, adica mi-a luat plua si a bagat-o adanc pana in gatut. Iar Mona a pedepsit-o pe Dulcica trecand la pasarica ei cu limbuta.

Din momentul asta s-a rupt filmul. Nici nu mai stiu cate combinatii au fost. Am fost si Covoras de joaca, rotind fetele. Le-am dat si limbute (pe Dulcica Michelle zapacind-o iar cu un orgasm clasic , din ala care provoaca febra la     coapse  :laugh2  ),am primit si eu limbute pe oute si in fund de la ambele. Au fost si in doggy si cow-girl si in misionar. Si la un moment dat am capotat, plua rezista, dar nu mai rezistau genunchii, stiti ce spun !

Fetele si-au dat seama de extrema mea oboseala, mi-au zis sa trec la orizontala cu cucul in sus. Mona a trecut la un supt fenomenal cu DT, iar Michelle se ocupa cu manuta de fund + oute subsemnat. Chiar, daca-ti propui, nu poti rezista mult la asa ceva. Gatutul superbei Nimfe ,numita Mona, a primit toata seva mea. N-a vrut sa-i lase nimic Michellei.  :laugh2  

Apoi fetele au trecut in stanga si dreapta mea si au continuat sa ma mangaie si sa ma sarute ceva vreme.

Super-ALINT, dragilor !!!!

 

NOTE:

·         Loc:  10+ . Foarte frumos amenajat.

·         Aspectul fatuce: 10 (NIMFETE)

·         Oral: 10  (neprotejat cu DT si CIM - minunat)

·         Anal: 10

·         Normal: 10

·         GFE: 10+++

·         Curatenie/Igiena:  10+++++++

 

Platit: 400 – o ora

La naiba cu fast-fuckul pe banda oferit de pustoaice! Veniti la aceste creaturi minunate si o sa primiti SUPER – ALINT, dragilor!

Le recomand cu caldura!

 

Pupici, Mona!

:kiss3  :hug1  :kiss3  :hug1 

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare,

 

Am fost la Mona in urma cu o luna, dar din lipsa de timp nu am am facut o recenzie.

Am contactat-o prin PM, am stabilit ora. Cu o ora inainte de ora stabilita am sunat-o, pentru ca mi-am dat seama ca nu stiu adresa. Mi-a raspuns, aproape plangand, spunandu-mi ca are o problema personala. Am inteles, nici o problema.

Dupa o saptamana, o contactez din nou si stabilim o intalnire la ora 8.30 seara.

M-a intampinat intr-o plasa neagra, cu vizibilitate la tot ce trebuie. Am stat impreuna pe canapea, m-a servit cu o apa plata, ne-am harjonit ceva, dupa care am plecat la dus.

La intoarcere a inceput dezmatul. Nu dau prea multe detalii, pentru le-au dat altii inaintea mea. Mona este fenomenala. Oral, normal, anal, in orice pozitie am vrut, iarasi oral cu finalizare. Dupa o pauza in care am fumat, am vorbit, ne-am harjonit, a inceput din nou dezmatul, care a fost la fel de senzational.

Mona este o femeie frumoasa, trecuta de prima tinerete, dar care arata mai bine decat multe domnisoare de douazeci de ani. Cat despre experienta, implicare, comportament, totul este la superlativ.

Amenda a fost de 200 de lei, pe parcursul a aproape doua ore.

Pentru ca era tarziu, si pentru ca aveam aproximativ acelasi drum spre casa, am dus-o cu masina acasa.

Note :

- Locatie : 10

- Aspect : 10

- GFE = 10

- Oral : 10

- Normal : 10

- Anal : 10

De revenit : DA

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

probabil...

Imi cer scuze daca am creat confuzii, nu a fost cu intentie !!

Tariful pt o ora de placeri a fost de 200 de lei.

Timpul efectiv de la venire pana la plecare a fost mai mare, pentru ca am mai stat la barfa, ca mai apoi, Mona sa se pregateasca de plecare.

 

La final, am intrebat cat datorez, iar raspunsul a fost 200 de lei. Imi cer scuze daca am dezimformat !!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

ROMANCE

 

Intaratrat de imaginea inca proaspata a superbei Mona, cu care m-am delectat in apartamentul Michellei, am sunat-o si m-am programat saptamana asta. Nu am avut probleme cu programarea si primirea. Mona este o fata parolista si este de o sensibilitate aparte.

Bine am facut ca am fost eu pe acel intervalul acela orar. Cred ca eram exact cel de care avea nevoie si o sa va spun in continuare de ce.

Am gasit superba nimfa speriata rau. Chiar inaintea mea primise unul Nou si avusese parte de violenta fizica si verbala. Nu insist pe relatarea ei. M-am bucurat mult ca nu s-a lasat cu viol si vanatai, a scapat cu bine in cele din urma.

Am luat-o in brate am sarutat-o si am mangaiat-o. Am stat o vreme asa imbratisati pana cand fatuca s-a linistit. In perioada asta mi-a si relatat cu lux de amanunte ce patise.

Multi bolnavi in libertate, dragilor!!!

Fatucele astea sunt expuse maxim si este pacat ca se intampla asa ceva. Mona si-a promis ca se gandeste de mai multe ori inainte sa mai ia un client Nou.

Dupa dusul necesar, m-am reintors repede sa iau fatuca in brate. I se linistise destul de bine sufletelul speriat. Tinand seama de conditiile gasite, i-am spus fetei sa faca ce vrea cu mine, ca eu nu vreau sa cer nimic de teama sa n-o sperie ceva.

A inceput cu un oral cu DT absolut superb efectuat, cu pupaturi si mangaieli pe oute.

Apoi a zis ca vrea sa se futa si sa ma futa rau de tot. Eu nu puteam sa ma opun, m-as fi lasat si legat, numai sa stiu ca puiul asta de fata isi regaseste echilibrul.

Mi-a montat un preze cu gurita si s-a urcat pe mine, Super-Lady on Top si a inceput sa mi-o traga puternic. Si am lasat-o numai in pozitia asta, clar fiind pozitia ei preferata. Un dans nebun si de durata in plua mea si la un moment dat fata isi da drumul. Am simtit contractiile superbului ei vagin. Vaginelul a mai fost alintat un pic in Plua , apoi s-a ridicat si a trecut cu minunea de clitoris in gura mea. Clar vroia sa se alinte la maxim dupa socul anterior.

M-am ocupat intens de ce primisem in gurita si intaratai din nou nimfa.

S-a mutat din nou in Plua, dar de data asta stand pe talpite. Eram cu totul intrat in ea. In timpul miscarilor ei superbe, fundul ei imi masa outele.

Si primii cu drag explozia fatucii . O multime de vibratii primii pe Plua, iar trupul superbei Mona fu cuprins tot de spasme. Fatuca a atins Orgasmul vaginal, adica cel care vine puternic din interior. Cunoscatorii stiu despre ce este vorba. A ramas asa o perioada pana i s-au linistit vibratiile, apoi si-a pus superbul trup peste al meu si am ramas o vreme imbratisati pana cand fatuca isi revenii dupa efortul depus.

A urmat un din nou un supt fenomenal cu DT si am explodat in gatutul fetei. A papat tot.

 

Cam asta a fost, dragilor !

 

 

NOTE:

·         Loc:  9+ .

·         Aspectul fatuca: 10

·         Oral: 10  (neprotejat cu DT si CIM - minunat)

·         Anal: nu a fost

·         Normal: 10+ (Super Lady on top)

·         GFE: 10

·         Curatenie/Igiena:  10+

 

Platit: 200 – o ora

Pup, Mona! :hug1 

Sa ai grija de tine, puiule! 

  • Like 10
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Iegzaminatorule, şase ore şi ceva de la postarea recenziei, trei puncte de reputație... păi să-mi fie cu pardon, asta e dovada credibilității în recenziile domniei tale :(

 

Trei puncte, noi brigada, le facem doar dacă spunem bună dimineața :))

si 222 cat are el le facem sambata sau duminica cand nu e trafic  :laugh2

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

 F-E-L-I-C-I-T-A-R-I MONA!

 

 Desi inca nu ne-am cunoscut, am citit despre tine aici si intuiesc ca ai o atitudine si un corp de exceptie. Am vazut pozele postate de tine care sunt sexy. Ultima e porno!! ...si multi dintre noi adora stilul horny. Sper sa continui sa postezi in aceeasi maniera. Pupici!

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...