Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Undeva
Postat

Greu de dat de Mona. I am dat sms 3 zile si niciun raspuns.

Intr-adevar este mai greu sa o gasesti pe Mona, dar...  daca insisti intr-un mod placut, adica fara sms-uri sau telefoane una dupa alta, atunci vei avea surpriza sa o gasesti pe Mona. Stiu... si eu am gasit-o mai greu dar se merita intr-un final. Eu am fost la ea si este superba. O recomand! Bafta!

• Like 1
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Intr-adevar este mai greu sa o gasesti pe Mona, dar...  daca insisti intr-un mod placut, adica fara sms-uri sau telefoane una dupa alta, atunci vei avea surpriza sa o gasesti pe Mona. Stiu... si eu am gasit-o mai greu dar se merita intr-un final. Eu am fost la ea si este superba. O recomand! Bafta!

Intrebare- cum poti sa insisti intr.un mod placut? Dar in mod neplacut?

• Like 1
  • Oras:bucuresti
Postat

Stiu ce spui. In trecut am fost dd 2 ori la ea

• Like 1
Postat

Intrebare- cum poti sa insisti intr.un mod placut? Dar in mod neplacut?

Am explicat, sa nu ii dai sms si telefoane una dupa alta. Ea o sa vada ca ai cautat-o si cum o stiu eu super amabila, ea te suna inapoi.

• Oras:Splaiul Unirii
Postat

Am explicat, sa nu ii dai sms si telefoane una dupa alta. Ea o sa vada ca ai cautat-o si cum o stiu eu super amabila, ea te suna inapoi.

Esti unul dintre cele mai odioase personaje de pe acest forum :no2

Un lingău notoriu :slap2

Postat

Esti unul dintre cele mai odioase personaje de pe acest forum :no2

Un lingău notoriu :slap2

domnule colorado, ti-am zis eu ceva de imi spui asemenea cuvinte?! eu niciodata nu ma i-au de nimeni.

Postat

domnule colorado, ti-am zis eu ceva de imi spui asemenea cuvinte?! eu niciodata nu ma i-au de nimeni.

M-ai induiosat :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

M-ai induiosat :)

Ți-a curs o lacrimă? =))

• Like 2
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

....din pula.

PS.

Eu am sunat la Mona, nu a raspuns (probabil avea treaba), i-am dat si sms putin mai tarziu si ce sa vezi, nu m-a sunat nici pana in ziua de azi. Neserioasa....zic...   :slap2

Postat

....din pula.

PS.

Eu am sunat la Mona, nu a raspuns (probabil avea treaba), i-am dat si sms putin mai tarziu si ce sa vezi, nu m-a sunat nici pana in ziua de azi. Neserioasa....zic...   :slap2

lucreaza mai mult cu circuit inchis Mona, eu dupa parerea mea este de recomandat!

Postat

Mona, vreau sa-ti urez Sarbatori fericite cu multa sanatate, fericire si sa ai parte de tot ce e mai frumos! Sa ne revedem cu bine in anul care urmeaza 2017! La multi ani!

Dar si voua colegilor, vreau sa va urez Sarbatori fericite si toate bune! Cu drag, Dylanbuc

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Craciun fericite Mona! Te pupam si-ti dorim multa sanatate, bucurii si fericire alaturi de cei dragi!

Postat

Mona mai prestezi anul asta?daca nu sarbatori fericite!un an si mai bun...

Postat

Mona,pentru Noul An care vine, vreau sa-ti urez multa sanatate, fericire si sa ai parte de tot ce iti doresti!

La multi ani!

Sa ne revedem cu bine in 2017!

Te pup!

• Oras:Facebook
  • Oras:Facebook
Postat

Dylanbuc...tot cu cerseala de pizda..tot cu cerseala?

Crezi k le interseaza pe stoarfele astea de ce simti tu?

Le doare fix in varful lindicului.

Lua-mi-ar penisul in cavitatea bucala, acele doamne.

• Like 1
Postat

Dylanbuc...tot cu cerseala de pizda..tot cu cerseala?

Crezi k le interseaza pe stoarfele astea de ce simti tu?

Le doare fix in varful lindicului.

Lua-mi-ar penisul in cavitatea bucala, acele doamne.

Vorbesti urat. Nu cersesc nimic. Nu jigni, te rog. Nu te opreste nimeni sa mai urmaresti topicul.

Pentru mine, Mona, este o fata superba si super amabila. O recomand cu cea mai mare incredere! Stiu ce spun, am fost la ea.

• Like 1

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Vorbesti urat. Nu cersesc nimic. Nu jigni, te rog. Nu te opreste nimeni sa mai urmaresti topicul.

Pentru mine, Mona, este o fata superba si super amabila. O recomand cu cea mai mare incredere! Stiu ce spun, am fost la ea.

Coane, fără supărare, trecând peste modul grobian de exprimare a ăluia cu portocala, pe fond are dreptate. Ai cam umplut unele topice (nu doar pe acesta) cu postări de-a dreptul ... diabetice. Puțină ponderare nu ar strica, pe cuvânt!
  • Like 1
  • Minus 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 4 guests

• Creează nouă...