Sari la conținut

0768546406


Postări Recomandate

Vizitator marinarul101
Reputație: 0

Salutare tuturor, sunt foarte pe graba ( am avion in 2 ore) , drept pentru care voi fi sintetic . Am zis sa mi fac timp sa o vizitez având in vedere ca sunt pe fuga...in fine, cer scuze dacă nu respect întocmai tiparul unei recenzii. Telefon, îmi răspunde si îmi da info foarte precis, ca o colega...ajung, constat ca o mai vizitasem mai demult, între timp a făcut ceva modificări in garsoniera. Una peste alta, după micile politețuri aferente începe voinicește cu un oral , pe stilul meu deoarece mie îmi place mai in forța...se trezește si juniorul si in timp ce o scanam cu mâinile ( si mi-a plăcut ce am simțit, are carnea tare, sânii tari si mari pe gustul meu) mi-a venit pofta sa o verific la veverița . Întâi adiacent , pentru a depista eventualele mirosuri suspecte si cum radarul nu a simțit primejdie m-am avântat si eu la niște limbi. Păsărica rasa, labii mici, foarte Ok. Cum ăla micu dorea sa între in acțiune, am început cu un clasic misionar, . Aici mi-a plăcut o chestie mult de tot. Își susținea sânii cu mâinile din lateral, si pe măsura ce pompam, având in vedere ca sunt mari, aveau mișcarea aceea sus-jos... am zis sa nu termin, am vrut sa o mai întorc pe alte părți dar la ce porno arătau sânii aia datând in fata mea am explodat. Acum , note.

Locatie in militari pe Maniu lângă o shaormerie Diana, garsoniera nu de lux dar curată. Atitudine: este genul acela : cum

Ma tratezi la fel si eu pe tine...eu i-am vorbit cu respect, la fel si ea mie, nu a comentat la nimic. Corp : având in vedere ca nu o putem încadra la puștoaice mie mi-a plăcut ca are carne tare, igiena buna, o ușoară tenta de parfum bunicel dat de dimineața ... . Halat 50 dar pt ca am fost tratat frumos am mai lăsat eu “de-o cafea” in plus...

Una peste alta, eu ma mai duc, e pe gustul meu.

Bafta tuturor

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Salutare tovarasi de joaca .Ca de obicei dupa ce trece ceva timp si ma mai plimb pe bulevardul placerilor , ma intorc aici acasa sa va impartasesc si voua cate ceva.Desi a trecut aproape o luna de cand am fost la doamna (din cansiderente obiective, acum apuc sa detaliez) va povestesc si voua aventura  :)

Fiind amator de mature , am sunat pe dameza pe 0768546406 . Mi-a raspuns o voce blanda imi spune ca meniul e 50 lei fin , zis si facut am purces la drum .

Ajuns in Militari sun din nou, mi se dau detaliile si urc sus .Sunt invitat in camera unde se intampla actiunea, schimbam si noi 2 vorbe: o glumita,un compliment....si ne punem pe treaba.

Nu m-am putut abtine si am sarutat-o pe tot corpul(mirosea atat de bine si are o piele atat de fina...mmmm),apoi mi a prestat un oral umed,atentie la zonele adiacente,cu tendinte de, deep..foarte bine exacutat  si am trecut la normal.doggy si misionar .cu gemete,cu opt-uri cu de toate ce sa mai !Am ramas mai mult decat surprins,a fost foarte,foarte bine ,am finalizat pe sanii ei

De revenit zic eu.

Locatie: 7

Infatisare: 9,00 matura si forme de femeie mai trecuta dar cu carne misto - eu asta cautam...la 38 de ani le da clasa fetelor de 20,detasat)

Igiena: 9.50 spre 10.00 foarte curata si ingrijita - asa face mai mult decat orice dupa parerea mea

Oral- 8

Normal: 8.00

50/finalizarea

 
  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:București
  • Oras:București

Salutare națiune am vizitat și eu aceasta doamna zilele trecute . Nu fac recenzie doar spun așa pe scrut.

Doamna este drăguță la fata și destul de masiva .cere 50 pentru o finazire orala de tarif pentru ora nu a spus nimic.

Muia este cu DINȚI iar uneori se oprește și te musca puțin mai tare . Cei care au fost înaintea mea știu despre ce vorbesc. Eu am avut noroc că am terminat repede .

Face programări pe banda rulanta și se grăbește f tare . Până m am îmbrăcat eu ea a fost la baie sa decarteze încărcătură și a făcut și patul pentru următorul futac care era pe drum . Sper că ceea ce am scris sa nu deranjeze pe nimeni . Așa că va doresc ciocane tari să aveți .

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...