panoramic Reputație: -1920 Postat Octombrie 14, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Octombrie 14, 2018 Trei nr ai, draga? Link spre comentariu
_comisarul_ Reputație: -328 Postat Octombrie 14, 2018 Oras:T O K Y O Oras:T O K Y O Partajează Postat Octombrie 14, 2018 Trei nr ai, draga?Chiar 4.Mai e si 112.Poti sa apelezi cu incredere iti va raspunde prompt. 1 5 Link spre comentariu
koskos Reputație: 74 Postat Octombrie 15, 2018 Oras:bucresti Oras:bucresti Partajează Postat Octombrie 15, 2018 M-am întânlit si eu cu domnisoara in acest weekend . Arata mult mai bine ca in poze! Locatie 10 Actiune 10(se implica mult te face să excelent! )De revenit clar ! Te 😚😚😚 Alina! 1 1 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 15, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 15, 2018 hmmm ... must have! :yummy 2 3 Link spre comentariu
alina_unirii Reputație: 1165 Postat Octombrie 15, 2018 Oras:Unirii Oras:Unirii Partajează Postat Octombrie 15, 2018 M-am întânlit si eu cu domnisoara in acest weekend . Arata mult mai bine ca in poze! Locatie 10 Actiune 10(se implica mult te face să excelent! )De revenit clar ! Te Alina!Mulțumesc frumos ptr recenzie konos...te pup si te mai astept cu drag! O zi frumoasa sa ai! :*:* Link spre comentariu
alina_unirii Reputație: 1165 Postat Octombrie 15, 2018 Oras:Unirii Oras:Unirii Partajează Postat Octombrie 15, 2018 Chiar 4.Mai e si 112.Poti sa apelezi cu incredere iti va raspunde prompt. :)) :)) Link spre comentariu
alina_unirii Reputație: 1165 Postat Octombrie 17, 2018 Oras:Unirii Oras:Unirii Partajează Postat Octombrie 17, 2018 Va astept pup si o seara cat mai frumoasa sa aveti! :*:*:*:*:*:* 15 Link spre comentariu
xoxoplayboy Reputație: -633 Postat Octombrie 17, 2018 Oras:n-am locatie Oras:n-am locatie Partajează Postat Octombrie 17, 2018 de cand cu preturile astea alino nu mai are baietii bani de futai 1 Link spre comentariu
koskos Reputație: 74 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:bucresti Oras:bucresti Partajează Postat Octombrie 18, 2018 🤤🤤 asa da !! Link spre comentariu
alina_unirii Reputație: 1165 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:Unirii Oras:Unirii Partajează Postat Octombrie 18, 2018 Xoxo au bani Stai linistit .... Nu cred ca am avut o zi fara programări! :):) Link spre comentariu
xoxoplayboy Reputație: -633 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:n-am locatie Oras:n-am locatie Partajează Postat Octombrie 18, 2018 m-am linistit acum 2 Link spre comentariu
florin78 Reputație: 866 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 18, 2018 Va astept pup si o seara cat mai frumoasa sa aveti! :*:*:*:*:*:*Ești o fata foarte frumoasa! Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Octombrie 18, 2018 Chiar 4.Mai e si 112.Poti sa apelezi cu incredere iti va raspunde prompt.iar te bagi ca cacatu-n cur? 3 Link spre comentariu
alina_unirii Reputație: 1165 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:Unirii Oras:Unirii Partajează Postat Octombrie 18, 2018 Ce expresie "drăguță" panoramic ! 1 Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Octombrie 18, 2018 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Octombrie 18, 2018 Alina e acea persoana de care după ce pleci o ai in inima ... si după ce revii te gândești cum sa faci sa o vezi iarăși așa te îndrăgostești si ti dai seama ca nu o poți lua de nevasta ... si nu ca nai cu ce da e independența si F ok ;)!!! Felicitările mele prefer sa fiu un anonim poate cumva cândva ne vom intersecta in alta parte ...😘 1 6 Link spre comentariu
lyn1987 Reputație: 133 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:<Oriunde> Oras:<Oriunde> Partajează Postat Octombrie 18, 2018 Am ajuns si eu azi pe la ea,totul a decurs suuuper.Programare prin sms,locatia bine cunoscuta,f usor de ajuns.In mare sunt de acord cu majoritatea(nu am vazut sa aiba recenzii negative )f frumoasa,vorbareata are cam tot 'ce te astepti sa vezi ca client :)si ca atitudine si ca actiune.Spor la treaba va doresc :) 2 Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Octombrie 18, 2018 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Octombrie 18, 2018 😘 Link spre comentariu
sirtek Reputație: 401 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:Berlin Oras:Berlin Partajează Postat Octombrie 18, 2018 Salut, aici "Gigel", fusei si eu la "Alina". Nush ce-aveti voi fratilor cu fata asta de v-ati indragostit toti de ea. Deci in primul rand ca gagica-i batrana, are vro 46 de ani, si pe deasupra e si neserioasa. De cand am ajuns la ea pana am plecat a ras de mine tot timpul. Asa ceva... 1 Link spre comentariu
sirtek Reputație: 401 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:Berlin Oras:Berlin Partajează Postat Octombrie 18, 2018 Acuma daca ma gandesc mai bine... GLUMEAM! BAI, GLUMEAM BAI! Alina e o dameza bine, e foarte profi si plm cum draq face nush dar e si foarte stramta, si nota 10 pt actorie. Foarte misto gagica, arata bine, foarte joviala, mergeti cu incredere ca mergeti bine. Din pacate pt mine, nu prea e genul meu ( inima mea bate pt Adelina... in mare parte... si pt cateva alte fete =))) ). Oricum, chiar si asa nefiind genul meu tot m-a dat gata de doua ori intr-o ora+, deci asta spune multe despre skill-ul ei. Bravo gagico! Spune-i colegei tale c-o N-O pup... ca are buzele prea mari =))))) 1 Link spre comentariu
alina_unirii Reputație: 1165 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:Unirii Oras:Unirii Partajează Postat Octombrie 18, 2018 Salut, aici "Gigel", fusei si eu la "Alina". Nush ce-aveti voi fratilor cu fata asta de v-ati indragostit toti de ea. Deci in primul rand ca gagica-i batrana, are vro 46 de ani, si pe deasupra e si neserioasa. De cand am ajuns la ea pana am plecat a ras de mine tot timpul. Asa ceva...Gigel ti am zis ca esti misogin da nu m ai crezut ! :))))))))))vezi ca esti rau iar ...!? Răutate mica ! Link spre comentariu
sirtek Reputație: 401 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:Berlin Oras:Berlin Partajează Postat Octombrie 18, 2018 Gigel ti am zis ca esti misogin da nu m ai crezut ! :))))))))))vezi ca esti rau iar ...!? Răutate mica !Degeaba, nu raspunde, l-ai terminat... Dar poti sa vorbesti cu mine daca vrei, eu inca mai sunt treaz =) Link spre comentariu
alina_unirii Reputație: 1165 Postat Octombrie 19, 2018 Oras:Unirii Oras:Unirii Partajează Postat Octombrie 19, 2018 Degeaba, nu raspunde, l-ai terminat... Dar poti sa vorbesti cu mine daca vrei, eu inca mai sunt treaz =) Gigele fa o revizuire la recenzie ca nu mi convine treaba cu 46 de ani ! :)))))) 1 Link spre comentariu
sirtek Reputație: 401 Postat Octombrie 19, 2018 Oras:Berlin Oras:Berlin Partajează Postat Octombrie 19, 2018 Gigele fa o revizuire la recenzie ca nu mi convine treaba cu 46 de ani ! :))))))Mai de editat nu pot sa editez, dar daca poate/vrea cineva sa stearga, n-am nimic impotriva. Intrebarea e, tu chiar vrei un client care nu se prinde ca aia e o gluma? :) Link spre comentariu
ardeiiute007 Reputație: 2 Postat Octombrie 19, 2018 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 19, 2018 Bună Alina...La cuplu te bagi? Așteptăm răspuns. Mulțumim. Link spre comentariu
alina_unirii Reputație: 1165 Postat Octombrie 19, 2018 Oras:Unirii Oras:Unirii Partajează Postat Octombrie 19, 2018 Bună Alina...La cuplu te bagi? Așteptăm răspuns. Mulțumim.Buna da accept si cupluri prețul unei ore este de 700 lei ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum