gvbolovan 36,298 Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 felicitari tuturor... sper ca anul ce vine sa fiu si eu macar in lista de nominalizari! :DO să îi iei locul Alinei la număr de premii ;) Clientul anului, recenzia anului, cel mai popular membru și un premiu la alegerea ta :D :laugh2 1 Link to post
futac_cta 1,542 Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 O să îi iei locul Alinei la număr de premii ;)Clientul anului, recenzia anului, cel mai popular membru și un premiu la alegerea ta :D :laugh2 ah, ce rau ai fost nenica! :D m-am suparat e tine! :D 1 Link to post
gvbolovan 36,298 Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 ah, ce rau ai fost nenica! :D m-am suparat e tine! :DEu și când glumesc, vorbesc serios :P 1 Link to post
futac_cta 1,542 Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Eu și când glumesc, vorbesc serios :P inseamna ca o sa am votul tau! :) 1 Link to post
gvbolovan 36,298 Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 inseamna ca o sa am votul tau! :)Eee, asta rămâne de văzut, e funcție de cum activezi anul viitor ;) 1 Link to post
futac_cta 1,542 Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Eee, asta rămâne de văzut, e funcție de cum activezi anul viitor ;)pai am inteles ca se vor lua in cansiderare si recenzii de anula asta, dat fiind faptul ca nominalizarile au fost definitivate in prima jumatate a anului... adica cu a doua jumatate a anului ce facem? o lasam neatinsa? parerea mea este ca ori se fac nominalizarile spre sfarsitul anului si in decembrie votul, ori se face ca acum, si se tine cont si de recenziile de dupa nominalizari! 1 Link to post
saskia999 2,986 Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Felicitari tuturor :* 2 Link to post
gvbolovan 36,298 Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Felicitari tuturor :*Inclusiv ție! :) 1 Link to post
kakafasole 0 Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Inclusiv ție! :)Felicitari amice predofil, vezi cand futi o curva da 16 ani pe bani, care iti poate fi nepoata? Dupe 3 ani jumate ajungi cel mai popular membru :xSper ca io la varsta ta sa nu ajung sa platesc o fata da 16 ani casa o fut, nu stiu cum as putea trai cu mineNoroc ca io am facut asta la 30 da ani si macar diferenta de varsta nu e atat de mare ancat sa imi fie scarba de mine ca om, ah stai tu nu ai constiinta demult, la fel ca “nepoata-ta” deci va potriviti :x Link to post
Recommended Posts