fratele_tau 575 Posted January 1 Oras:Romania Share Posted January 1 3 hours ago, -potrivitu- said: Bună și la mulți ani ! ❤ Dv și colegii poate cred că eu sunt acel tandem 6 , nu sunt. E și normal să credeți asta , pentru că folosește același nume pe care în trecut l-am avut și eu ( nu 6) . Dacă a făcut așa ceva , consider că are cel puțin lipsă de bun simț și( pentru că a vrut să inducă în eroare comunitatea nimfomane) merită banat. Pentru cultura lui generală Eu știam că barnautiu 02 și eva 001 sunt conturi banate. Cum explici clona @Tandem6, mor de curiozitate! 1 Quote Link to post
Guest Tandem6 Posted January 1 Share Posted January 1 Acum 24 minute, fratele_tau a spus: Cum explici clona @Tandem6, mor de curiozitate! Devii obsedat @elprofesoare.M-ai mentionat pe vreo 10 topice in ultima ora.Amintesti de alte clone ale tale ionica73 si pandele firea.Pe conturile alea iti aratai adevarata fata,de psihopat. Quote Link to post
fratele_tau 575 Posted January 1 Oras:Romania Share Posted January 1 2 hours ago, Tandem6 said: Devii obsedat @elprofesoare.M-ai mentionat pe vreo 10 topice in ultima ora.Amintesti de alte clone ale tale ionica73 si pandele firea.Pe conturile alea iti aratai adevarata fata,de psihopat. Toate postarile tale clono sunt cu elprofesore, ce boala ai? 1 Quote Link to post
Guest -potrivitu- Posted January 2 Share Posted January 2 La 01.01.2023 la 18:07, fratele_tau a spus: Cum explici clona @Tandem6, mor de curiozitate! Dacă îmi mai pui întrebări anapoda, nu îți mai răspund. Știi tu sigur că mai are un cont ? Quote Link to post
Guest -potrivitu- Posted January 3 Share Posted January 3 La 01.01.2023 la 18:36, Tandem6 a spus: Devii obsedat @elprofesoare.M-ai mentionat pe vreo 10 topice in ultima ora.Amintesti de alte clone ale tale ionica73 si pandele firea.Pe conturile alea iti aratai adevarata fata,de psihopat. Frate , te rog frumos . Cred că ar fi mai ok dacă ți-ai șterge contul. Se vede urât . Zi bună. Quote Link to post
Guest -potrivitu- Posted January 3 Share Posted January 3 Acum 10 minute, -potrivitu- a spus: Frate , te rog frumos . Cred că ar fi mai ok dacă ți-ai șterge contul. Se vede urât . Zi bună. PS- dacă nu o faci, mi-l voi șterge eu. Quote Link to post
fratele_tau 575 Posted January 3 Oras:Romania Share Posted January 3 Doar 69 lissandru facea din astea. 1 Quote Link to post
Recommended Posts