Sari la conținut

Postări Recomandate

Am vrut sa elucidez misterul claudia/cristinaIn lipsa unui numar de telefon am postat adresa de mail lasata. Stiam zona, deci nu a fost nevoie de ghidaj telefonic. Bruneta, par lung pana la umeri, bronzata(bronz de la soare), epilata complet, fund frumos pentru varsta ei(in jur de 40, +/- ca si cealalta). Oral bun, cu implicare, putin deep, fara atentie pentru anexe(oricum, pe mine nu ma excita asta). Am finalizat pe sani si abdomen.La normal am inceput cu ea deasupra si am incheiat doggy. Finalizare in cauciuc.Pret: eu m-am inteles cu ea la 180 doua finalizari.Prosop uscat, curat, gel de dus.

Link spre comentariu

o evolutie rasanta a preturilor doamnei.... acu câteva sapt 150 RON ...apoi 180 RON negociabili ....sapt trecuta 200 RON ...iar acum 250 RON ... o banuiesc ca citeste ce scriem aici si la fiecare "post" mai baga câtiva RONI în plus ;). În Bucuresti daca ar fi cerut 100 de RONI sau mai mult ar shoma!!!

Link spre comentariu

Nr de telefon nu mai e valabilRaspunde doar pe email70 oral; 120 oral+normal; 180 oraLocatie: TudorEu m-am inteles la 150 ora 2 finalizariAre blog:http;//companieinmures.blogspot.com Arata mai bine ca in poze


Este destul de reticenta cu necunoscutii. Dupa cateva telefoane a acceptatM-a primit imbracata in lejerie intima si halat transparentGEF de 9. Am inceput oral neprotejat cam de 9, face putin DEP.Accepta cuniligus sarut. Am finalizat in cauciuc poz. Steaua de mare.Nu accepta CIM, CIF, Anal. Acepta COBSe poarta frumos si nu te grabeste
Link spre comentariu
Vizitator gicuta
Reputație: 0
Noutati:Locatie schimbata: in Mureseni' date=' undeva in spate la statia Record(zona strazilor Hunedoarei/Cugir). apartament cu doua camere, pare proaspat zugravit, baia arata super bine.Minus: patul care nu e prea confortabil. Despre servicii: nimic modificat.[/quote']muresfan îti place mai mult numele asta decât alt_mihai?
Link spre comentariu
Vizitator gicuta
Reputație: 0
celalalt cont a fost banat pentru ca nu am intrat vreo cateva zile pe site si nu am apucat sa postez o recenzie care oricum era inutila.
aha :D cam scurt termenul ala de 24 de ore :D
Link spre comentariu
Vizitator gicuta
Reputație: 0
mai ales cand esti abonat romtelecom:Dtu' date=' nu ai nicio recomandare?pe mine ma bate gandul sa incerc una din flash.[/quote']trec rar si neregulat :( (frumoasa si interpretabila limba noastra) prin mures, iau si eu ce apuc ..n-am ajuns nici la cristina ...ori n-a avut timp când am trecut eu pe acolo ...ori n-am trecut eu când mi-a propus ea.
Link spre comentariu
trec rar si neregulat :( (frumoasa si interpretabila limba noastra) prin mures' date=' iau si eu ce apuc ..n-am ajuns nici la cristina ...ori n-a avut timp când am trecut eu pe acolo ...ori n-am trecut eu când mi-a propus ea.[/quote']e greu de prins...ca lucreaza 12/24(alt loc de munca), si locatie asigura pana la 4 maxim, din cand in cand.
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...