r0bert_st0ica Reputație: 722 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Pajistea lu' Bucur Oras:Pajistea lu' Bucur Postat Februarie 14, 2015 Sincer, habar n-am! Am un bax de carton, gol, unde au fost depozitate cutii de margarina Delma...tin banii acolo, iar cand e sa cumpar, bag mana in cutie si platesc...deci nu stiu, sa zic ca platesc kilu' cu o mana de bani? Vezi ca daca nu e cutie fara fund, in curand vei plati cu o mana de pene. Nu de alta da' te cauta baietii pe urma
? ec ed Reputație: -439 Postat Februarie 14, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Februarie 14, 2015 Intr-un cuvant,esti mana sparta Da...,dar vezi tu, nu e bine nici asa!...a inceput deja sa se vada fundu' cutiei!
r0bert_st0ica Reputație: 722 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Pajistea lu' Bucur Oras:Pajistea lu' Bucur Postat Februarie 14, 2015 Asta da edit-post sincron
? ec ed Reputație: -439 Postat Februarie 14, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Februarie 14, 2015 Vezi ca daca nu e cutie fara fund, in curand vei plati cu o mana de pene. Nu de alta da' te cauta baietii pe urma Pene se fac rost, sunt multi papagali păpămant!
r0bert_st0ica Reputație: 722 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Pajistea lu' Bucur Oras:Pajistea lu' Bucur Postat Februarie 14, 2015 Ca bine zici
pikmare Reputație: 121 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Somalia Oras:Somalia Postat Februarie 14, 2015 marijuana nu cred ca ar trebui legalizata, pentru ca, urmare a consumului indelungat, are efecte nocive atat fizice, cat si psihice, asupra consumatorului. nu doar unul singur a devenit ''schizofrenic'', sunt pline spitalele de pacienti cu psihoze generate de consumul de cannabis si, din pacate, aceste psihoze nu sunt efemere, ci se inrautatesc cu fiecare recidiva.apoi, mai spunea cineva, ca ar cadea industria farmaceutica, daca s-ar legaliza consumul.nu stiu in ce masura poate marijuana sa regleze nivelul glicemiei sau secretia de dopamine la pacientii psihotici. a mai enumerat cineva niste tari care, pasamite, au dat dovada de progresism prin a legaliza marijuana.nu numai ca unele guverne au regretat si dau inapoi(de ex, Olanda), insa in alte tari s-a legalizat doar posesia(si aceasta limitata) sau chiar e neadevarat. cum este cazul in Danemarca, unde consumul de cannabis, si implicit comercializarea lui, este ilegala.nu cred ca ar trebui ca Romania sa se compare cu Columbia si Jamaica, alte tari enumerate, pt ca acestea, inclin sa cred, au legalizat doar posesiunea in speranta ca se va reduce rata uriasa a criminalitatii asociate. evident, si tobacul este foarte daunator, este chiar singurul preparat acceptat si legal, care isi omoara aproape jumatate din consumatori. ar trebui nu ca marijuana sa fie legalizata, ci dimpotriva, sa se blocheze si mai mult accesul la aceasta, laolalta cu tobac si alcool. s-ar putea dezbate in ce masura ar combata infractionalitatea o eventuala legalizare a consumului de cannabis, stiut fiind faptul ca organizatiile criminale isi procura o parte din venituri din comertul cu cannabis, insa eu ma indoiesc ca ar fi o masura inteleapta. pana la urma, cine e cel mai imputit de pe aici?
tendoi Reputație: -550 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Februarie 14, 2015 Inseamna ca nu ai trait pe langa un alcoolic, este exact aceiasi trauma, difera doar costul viciului. Eu ce am zis mai jos ? La fel este si cu bautura, taria in special, corpul se obisnuieste sa-i dai tarie si daca nu-i dai te cearta....la fel si cu PISZDA, ca sa nu zici ca sunt rau...ii dai una, mai vrea una, inca una...si da...PARIURILE sunt la fel de nocive ca si alt viciu, poti fura din casa, de la prieteni, poate castigi si ii dai inapoi. Sa ma fut in ele devicii si sa-i dau lamwie lu' ala care le-a inventat, pe toate ))) ( in afara de curve ) Asadar: Fumati responsabil Beti responsabil Mergeti lacurve responsabil JUcati la pariuri responsabillMergeti pe strada...responsabil ) Bai dece,de unde plm ai stiut ca bate troyes )))) Daca puneai 2 lei, luai 4,5 lei, fraier ai fost ))
roberto Reputație: 4138 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 14, 2015 Ganditi binisor Ia spuneti...aveti idee cand s-au facut cele mai mari nenorociri, cand s-au comis cele mai multe crime si jafuri, cand a existat cea mai mare coruptie si, culmea, cand au murit cei mai multi oameni din cauza alcoolului in America? Va spun eu...pe vremea prohibitiei si ca sa vezi chestie, fumau de spargeau...evident tigari fara filtru...in orice loc te duceai era un fum de-l taiai cu cutitul. De prostitutie nu mai are rost sa pomenim. Deci e excelenta ideea de scoatere in afara legii a tigarilor si a alcoolului Lasati oamenii sa fumeze tutun sau ce vor ei, sa bea ce si cat vor ei, sa manance cata carne de porc vor ei, sa se culce cu cate si care femei vor ei. Nu inteleg de ce incercati sa-i faceti pe unii sa inteleaga ca stilul de viata sanatos, fara niciun viciu bla bla bla este pentru ei...traiti voi asa si lasati oamenii in pace. Ei incearca sa va convinga pe voi sa fumati tigari sau maria sau sa va apucati de baut ca porcii? Nu! Ei, la fel lasati-i si voi in pace...nu fumeaza si nu beau pe plamanii, ficatul, inima si creierul vostru si foarte important, nici pe banii vostri!Sa aveti in continuare o viata cat mai lunga si plictisitoare...pana va calca masina pe deget si aveti degetul in gura Shit happens! =)) 4
? ec ed Reputație: -439 Postat Februarie 14, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Februarie 14, 2015 Bai dece,de unde plm ai stiut ca bate troyes )))) Daca puneai 2 lei, luai 4,5 lei, fraier ai fost )) Eu stiu sa joc oly, la pariuri ...dar nu mai joc fiindca nu am ce face cu banii.Nu vreau averi, nu vreau palate! P.S:Daca bagai 100 ron, cota era 2.60, deci ai fi avut un castig garantat de 160 ron, futeai si tu juma de ora. 1
pikmare Reputație: 121 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Somalia Oras:Somalia Postat Februarie 14, 2015 Nu ai tu de unde sa stii daca in perioada prohibitiei coruptia a atins cele mai inalte cote. Nu zice nimeni sa scoata in afara legii alcoolul si tobacul, desi acesta din urma nu ar fi rau.Sunt fost fumator, insa nu as regreta banarea completa a vanzarii de tutun.Cat despre marijuana, banuiesc ca nu ai vazut prea multi tineri cu simptome psihotice ca urmare a consumului excesiv.Incearca si tu.Apoi povestim cum e cu ideile de persecutie si paranoia.Olandezii au vazut si ei cum e...acum incearca sa opreasca accesul tinerilor la cannabis. Sa stii ca studiile citate de nevasta sunt neactualizate.Sa o lase mai moale cu efervescenta asta ca risca sa para prea "docta".Cehia, par example, a legalizat posesia si consumul in limita 15 g.Jamaica, iubirea sotiei, de disperare a legalizat doar consumul.Dar au bietii alte probleme legate de halucinogene mai puternice. Mai sunt si altii care chiar cunosc despre problema, sotia dumitale sa se mai linisteasca cu pledoariile ei sfertodocte.
tendoi Reputație: -550 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Februarie 14, 2015 Daca aveam 100 de ron, nu-i bagam la pariuri, mergeam si futeam direct cu ei )) la MiLLiii ,este 100 de lei ora cu sarurturi si mangaieri incluse.
pikmare Reputație: 121 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Somalia Oras:Somalia Postat Februarie 14, 2015 Cel mai imputit user de pe forum cred ca e detinatorul lui, cum ii spuneti, motan sau pisica. Cand vad ca se cearta cineva aici, ii lasa pe oamenii sa se spurce pana ajung la mame si morti, si face asta de dragul traficului.Cireasa de pe tort, mai posteaza in scarba si o manea.E de etnie, Pisicuts asta?
tendoi Reputație: -550 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Februarie 14, 2015 pikmare, uite aici un forum unde te baneaza imediat daca injuri pe cineva.Fa-ti cont acolo )))
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Februarie 14, 2015 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Februarie 14, 2015 In perioada prohibitiei a fost interzis doar consumul de alcool nu si de țigări La o cota de 2.6 câștigi 260 nu 160 dacă ai pariat 100
pikmare Reputație: 121 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Somalia Oras:Somalia Postat Februarie 14, 2015 Sper sa ma baneze...cu tot cu ip.Altfel cum sterg contul?!? Tigan manelist e de ajuns pentru a fi banat?
tendoi Reputație: -550 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Februarie 14, 2015 Sper sa ma baneze...cu tot cu ip.Altfel cum sterg contul?!? Tigan manelist e de ajuns pentru a fi banat? Imi dai mie parola si ai scapat de el ) Ete pula,asta era problema, de aia intri tu aici, ca nu poti sa stergi contul )))
sorina4u Reputație: 80 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 14, 2015 Iar a aparut stricaciunea asta frustrata...ai pupat-o pe Mixi inainte sa deschizi gura?!?! Daca administratorul forumului este cel mai imputit, tu cum te-oi numi oare daca-ti face placere sa te amesteci printre niste imputiti?!?! Un imputit frustrat?!? M-am razgandit, nu ai fata de Mixi, ei nu-i plac frustratii labagii =))
pikmare Reputație: 121 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Somalia Oras:Somalia Postat Februarie 14, 2015 Parca eram la ignore. Asa e cum zici tu, desteapta pamantului.Auzi la ea, mixi...baba de 35 de ani care presteaza felatii pe 25 de euro. Auzi la ea, frustrari...cine tot face pe desteapta aici cu studiile ei...ai fost si tu o ilustra panarama anonima, iar acum ti-ai gasit un colt in care poti sa faci pe primadona.
pikmare Reputație: 121 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Somalia Oras:Somalia Postat Februarie 14, 2015 Daca stau putin si ma gandesc, simt ceva frustrare.E frustrant sa vezi o proasta care se crede desteapta.Si cu diploma.
Administrator pisicuts Reputație: 115015 Postat Februarie 14, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 14, 2015 Cel mai imputit user de pe forum cred ca e detinatorul lui, cum ii spuneti, motan sau pisica. Cand vad ca se cearta cineva aici, ii lasa pe oamenii sa se spurce pana ajung la mame si morti, si face asta de dragul traficului.Cireasa de pe tort, mai posteaza in scarba si o manea.E de etnie, Pisicuts asta?
tendoi Reputație: -550 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Februarie 14, 2015 Motane, lasa-l ca moare inainte sa-l banezi )) 1 3
? ec ed Reputație: -439 Postat Februarie 14, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Februarie 14, 2015 @pilkmare(wtf) , cand o sa ai macar 30 % din felul de a fi(ca si om), a unui olandez, ori sa te apropii cat de cat de mentalitatea unuia, atunci sa zici ceva de Olanda...Aia isi traiesc viata la o alta dimensiune, sunt civilizati, multi dintre ei vad viata ca pe ceva placut (cum e si normal de altfel), iar tu vorbesti/scrii de pe ce-ai vazut pe Antena 3, ori ce-ai citit pe anuntul.ro.Pai nu e chiar asa! H.....i!
pikmare Reputație: 121 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Somalia Oras:Somalia Postat Februarie 14, 2015 @pilkmare(wtf) , cand o sa ai macar 30 % din felul de a fi(ca si om), a unui olandez, ori sa te apropii cat de cat de mentalitatea unuia, atunci sa zici ceva de Olanda...Aia isi traiesc viata la o alta dimensiune, sunt civilizati, multi dintre ei vad viata ca pe ceva placut (cum e si normal de altfel), iar tu vorbesti/scrii de pe ce-ai vazut pe Antena 3, ori ce-ai citit pe anuntul.ro.Pai nu e ch H.....i! Ba da.E chiar cum spun eu.Stiu ce vb ca am vazut destui pustani nauciti de cannabis.Insa las ca e bine cum spui tu...la alta dimensiune.Locuiesc la 6 ore de mers cu masina de Amsterdam. Din ce directie...e irelevant.
sorina4u Reputație: 80 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 14, 2015 Esti in continuare la ignore panarama frustrata dar ai fost citat si am vazut ce ai scris...dar esti prea idot si plin de tine ca sa gandesti.Ulterior am banuit ca-mi vei raspunde in stilul caracteristic si am citit ca sa te mai acresc putin .... cu vorbele tale. Frustrat prost care esti atat de plin de tine, daca eu la 35 ani sunt baba, mama ta cum o fi, Ankhesenamun?!?! Dar bunica?!? Cat de prost sa fii sa crezi ca jignesti pe cineva folosindu-te de varsta?!?! Foarte prost...atat de prost incat crezi ca pe tine te-a adus barza si mama ta a baut miraculoasa bautura care-i aduce tinerete fara batranete si viata fara de moarte?!?! Vezi ca baba de SOrina se fute pe ceva mai mult de 25 euro si o portie de limbi, prostavane. P. S. Sa-i sugi pula lui Pisicuts cand da din buric ... pe ritmuri de manele
Postări Recomandate