Sari la conținut

0742790241


Vizitator iasi_iasi

Postări Recomandate

Vizitator iasi_iasi
Reputație: 0

0742790241, din poze tipa e frumusica foc, pentru o ora cere 200 lei cu doua finalizari: oral si normal . locatie este la el primo.... voi trage o fuga pana la ea si pe urma revin cu detalii :D :D)

post-1-133409714452_thumb.jpg

post-1-133409714454_thumb.jpg

post-1-133409714456_thumb.jpg

post-1-133409714458_thumb.jpg

Link spre comentariu

Pozele nu sunt reale. Este Corina care a prestat inainte la Campionul. Este recenzie cu ea la 0758305944. E o tipa cunoscuta in Iasi, face si anal, iar pozele de pe site nu sunt reale. Cand am fost la ea chiar spunea ca a facut cineva cont cu numarul ei ca sa ia bani din smsurile trimise pentru a putea vedea numarul.

Link spre comentariu
Pozele nu sunt reale. Este Corina care a prestat inainte la Campionul. Este recenzie cu ea la 0758305944. E o tipa cunoscuta in Iasi' date=' face si anal, iar pozele de pe site nu sunt reale. Cand am fost la ea chiar spunea ca a facut cineva cont cu numarul ei ca sa ia bani din smsurile trimise pentru a putea vedea numarul.[/quote']ai dreptate. Am fost eu la ea zilele trecute. Nu e frumoasa, are fata cam stramba, dar incearca sa se aranjeze. Camera curata, aerisita, baia la fel - cum sunt de altfel toate baile de la Il primo=)). Ora e 150 de lei, oral protejat + normal protejat. Nu te grabeste, la pauzele intre numere poti fuma linistit cu ea o tigara, iar plata am facut-o la urma. La oral ii dau un 6-7, iar la normal cam la fel. Mi-a zis ca face si anal, dar pretul e altul. De revenit, eu personal nu am sa mai revin niciodata, pt ca nu mi-a placut.
Link spre comentariu

Eu am vizitat-o cand era la La Palia, acum ceva timp.Cum tot ajunsesem acolo, am ramas un numar, chiar de fata vrea musai cu ora.:DCam neatragatoare fizic, dar prietenoasa iar la anal se misca bine.Oralul bunisor, eu am vrut protejat, probabil ca face si fara.E ceva de genul, vazut, futut-alta la rand.N-am mai fost pe la ea si doar pe seceta mare as mai reveni, plus ca Il Primo a devenit cam aglomerat fata de cum era acum jumatate de an. Deci atrage atentia.

Link spre comentariu

Eu am vizitat-o cand era la La Palia' date=' acum ceva timp.Cum tot ajunsesem acolo, am ramas un numar, chiar de fata vrea musai cu ora.:DCam neatragatoare fizic, dar prietenoasa iar la anal se misca bine.Oralul bunisor, eu am vrut protejat, probabil ca face si fara.E ceva de genul, vazut, futut-alta la rand.N-am mai fost pe la ea si doar pe seceta mare as mai reveni, plus ca Il Primo a devenit cam aglomerat fata de cum era acum jumatate de an. Deci atrage atentia.[/quote']oralul il face numai protejat, mi-a spus mie
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...