the godfather Reputație: -1028 Postat Februarie 14, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Februarie 14, 2015 @Sorina, vrem să vedem mesajele de la Stefy Pufy....), dar și răspunsurile tale....) 2 1
zimbabwe Reputație: 21 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 14, 2015 Colcăie de agramați prin țărișoara noastră scuNpă. Carte nu, muncă nu, futut nu, măcar la "perle" și să se priceapă. Și labă.. :wallbash Totuși, ai avut o idee briliantă, Sorina, cu acest topic! Ne mai amuzăm și noi..
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 14, 2015 @Sorina, vrem să vedem mesajele de la Stefy Pufy.... ), dar și răspunsurile tale.... ) Phoaaaa, pai iar declansez uraganul asupra mea =))
? ec ed Reputație: -439 Postat Februarie 14, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Februarie 14, 2015 Colcăie de agramați prin țărișoara noastră scuNpă. Carte nu, muncă nu, futut nu, măcar la "perle" și să se priceapă. Și labă.. :wallbash Totuși, ai avut o idee briliantă, Sorina, cu acest topic! Ne mai amuzăm și noi.. Ai facut poza in asa fel incat sa para ca e pana la genunchi, si ca o/il legi cu o sforicica (de genunchi), sau pur si simplu, asa este ea/el in stare naturala? Cate kg are? 1
zimbabwe Reputație: 21 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 14, 2015 Ai facut poza in asa fel incat sa para ca e pana la genunchi, si ca o/il legi cu o sforicica (de genunchi), sau pur si simplu, asa este ea/el in stare naturala? Cate kg are? Este o poză normală cu un penis, de mărime medie, în erecție. 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Februarie 14, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Februarie 14, 2015 Este o poză normală cu un penis, de mărime medie, în erecție. Am inteles!...inseamna ca eu am penisul minuscul!
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2015 Postat Februarie 14, 2015 Am inteles!...inseamna ca eu am penisul minuscul! Nu esti singur pa categorie
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 14, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 14, 2015 Ai facut poza in asa fel incat sa para ca e pana la genunchi, si ca o/il legi cu o sforicica (de genunchi), sau pur si simplu, asa este ea/el in stare naturala? Cate kg are? Muream si asta n-o credeam....esti cu ochii pă pula oamenilor =))
? ec ed Reputație: -439 Postat Februarie 14, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Februarie 14, 2015 Muream si asta n-o credeam....esti cu ochii pă pula oamenilor =)) Doamne fereste! )) Sunt doar invidios!
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2015 Postat Februarie 14, 2015 A tinut o numa' pă iarbă, d'aia e așa!
? ec ed Reputație: -439 Postat Februarie 14, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Februarie 14, 2015 A tinut o numa' pă iarbă, d'aia e așa! Ia uite picoane!...uite-ti comedia!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 14, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 14, 2015 Am inteles!...inseamna ca eu am penisul minuscul! Nu esti singur pa categorie Doamne fereste! )) Sunt doar invidios! 1 1
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2015 Postat Februarie 14, 2015 A tinut o pă iarbă... la soare!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 14, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 14, 2015 A tinut o pă iarbă... la soare! 1 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Februarie 14, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Februarie 14, 2015 A tinut o pă iarbă... la soare! Da!
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2015 Postat Februarie 14, 2015 Bă io ies. Sms de la prietena: hai in pula mea mai repede! 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 14, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 14, 2015 Sms de la prietena: hai in pula mea mai repede!Du-te ușor,agale... nu pune botu' pă repede înainte 1
tendoi Reputație: -550 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Februarie 14, 2015 Este o poză normală cu un penis, de mărime medie, în erecție. Pai daca este in erectie, de ce este cu capul in jos, ca mie cand mi se scoala nici nu pot sa ma pis in vasul de la wc, ma pis in cada, sta in sus ))Sau poate sunt eu bolnav 1 3
scunpy Reputație: 17 Postat Februarie 14, 2015 Oras:BUCale Oras:BUCale Postat Februarie 14, 2015 sorina azi team sunat de doo ori si na raspuns nimeni,mai incerc?poti sa ma suni tu cand ai timp eu tin telefonul cu mine si cand fac baie ca e samsung xcover negru
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 14, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 14, 2015 sorina azi team sunat de doo ori si na raspuns nimeni,mai incerc?poti sa ma suni tu cand ai timp eu tin telefonul cu mine si cand fac baie ca e samsung xcover negruÎnchide că te sună ea,scuN.PULE p.s de-te dreaq dă clonat care faci pă prostu' 1 1
borat80 Reputație: -336 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 14, 2015 Hai ca asta e clar ca trolleaza, nu are cum sa fie cineva asa prost. Don't feed the troll!
zimbabwe Reputație: 21 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 14, 2015 Pai daca este in erectie, de ce este cu capul in jos, ca mie cand mi se scoala nici nu pot sa ma pis in vasul de la wc, ma pis in cada, sta in sus ))Sau poate sunt eu bolnav Prietene, se numește "Sindromul penisului mic" și, dacă te vei informa cu ajutorul prietenului Google, vei afla răspunsul ideal la frământarea ta.
? ec ed Reputație: -439 Postat Februarie 14, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Februarie 14, 2015 Pai daca este in erectie, de ce este cu capul in jos, ca mie cand mi se scoala nici nu pot sa ma pis in vasul de la wc, ma pis in cada, sta in sus ))Sau poate sunt eu bolnav Nu esti bolnav...si mie mi se intampla, la fel.Cred ca avem puli asemanatoare.Presimt ca o sa devenim buni prieteni, noi doi...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum