Sari la conținut

Roxana "KMA" - 0736938263


Vizitator agramat

Postări Recomandate

  • Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia

:rax2  :rax2  da sigur inpart deja orasul, strazile (un no go daca fratele este adormit la volan), aerul, apa, dar la fetite si fratia se loveste de pereti mari si tari ca aia din tre SUA si Mexico  :hihat

 

Mah...mah invatati mah sa inpartiti frateste !!! ;)

  • Like 1
Link spre comentariu

Un adevarat curvar si in acelasi timp un mare narator, acest @johnholmes! Ce zici Amelia, am dreptate? :)

 

 

Creca triec pila Roxanica moi pi seara...sa am o leaca di grije di cieei al tau !!!

:))))))))))))))

 

 

 

despre roxana kiss my ass~!!!

 

ne-am auzit la telefon si m-a indrumat catre locatia ei aproape de camera de comert. am ajuns repejor, ca ora era un pic tarzie ptr mine. m-a ghidat telefonic din parcare la usa ei si am fost intampinat de frigiderul din bucatarie, ca roxana se ascundea dupa usa~!!! intial, la telefon, am intrebat-o daca este frumoasa...iar ea a evitat un raspuns direct, asa ca atunci cand usa s-a deshis...si nu vedeam fata...mintea mea s-a pregatit defensiv: "stai sa vezi acum ce dezamagire". dupa ce s-a inchis usa, a aparut si roxanaaaa~!!! ne-am asezat, ea pe canapea eu pe fotoliu, face to face...si evident am scanat fata din cap pana in picioare. cred ca prima mea afirmatie a fost: daca te mai intreaba cineva telefonic daca esti frumoasa, crede-ma ca le poti raspunde cu toata sinceritatea ca esti~!!!

 

roxana este o fetita frumoasa. are un chip atragator, cu ochi superbi si buze senzuale. parul ei lung, mult, negru, ii incadreaza frumos fatza si da bine in contrast cu pielea ei alba. roxana nu este nicidecum genul slim, asa ca nu va asteptati la un trup de top model care consuma doar apa cu lamaie. ea este mai degraba genul "full figured", cu un spate lat, cu un fund mare si apetisant...chiar m-as aventura in a spune al naibi de apetisant, in ciuda tatuajului ala care te indeama ironic sa il pupi. paradoxal, iti cam vine sa ii pupi fundul ala sexos. ba chiar iti vine sa iti cam infigi dintii in el de placere~!!! cel putin asta a fost pornirea mea, sa o musc, sa ii simt textura pielii fine si sensibile in gura. roxana are sani frumosi, densi, tari, cu sfarcuri de un roz deschis si sensibilosi. nu sunt cei mai mari sani din lume, dar sunt rotuzi, fermi si proportionali pe trupul ei. daca fizic i-as reprosa ceva roxanei, este doar burtica care trebuie sa o dea neaparat jos. ea este constienta de acest lucru, mi-a spus ca trebuie sa inceapa vizitele la sala, dar ea face chiar mai mult, camufleaza destul de eficient acest dezavantaj cu un body, cu dress stil plasa incorporat, care da foarte bine pe ea. atat de bine incat i-am cerut sa il tina pe trupul ei chiar si atunci cand a iesit din dus si ii cam era lene sa il puna la loc. roxana s-a ascuns initial, la primirea mea in locatie, in spatele usii ptr ca nu ar fi fost foarte placut ptr vecinii curiosi sa o vada in tinuta ei de diva sexoasa, insa i-am sugerat ca la acel ansamblu nicidecum nu dau bine papucii pufosi de casa in care m-a primit. fata insa este receptiva si nu a ezitat sa scoata pantofi cu tocuri foarte inalte, sa ii puna in picioare, lucru care i-a schimbat dramatic prezenta si infatisarea, dar sa ii si tina in picioare, la rugamintea mea, pe tot parcurul tavalelilor noastre din pat.

 

cert este ca multe fete ar avea de invatat de la roxana. ea preia un aparent dezavantaj, acele kilograme suplimentare, dar a invatat cu sa il foloseasca spre beneficiul ei. este atenta la absolut toate detaliile care compun intreaga imagine placuta a unei femei: parul curat, proaspat spalat si frumos mirositor, machiajul perfect cu o atentie deosebita acordata conturului buzelor, o manichiura impecabila, lunga si vopsita intr-un stil foarte la moda, epilare completa si recenta, tinuta erotica care lasa de vazut suficient, dar si mascheaza eficient. ce sa va spun, fata stie sa dea bine atunci cand isi doreste. stie sa imbine expunerea trupului ei cu misterul provocat de acoperirea partiala. e femeie~!!!

 

ne-am asezat, ne-am conversat, am dezbatut vari tematici. initial roxana este retrasa...impune o oarecare distanta intre ea si flacaul care o vizteaza cu scopuri copulare. iti creaza impresia de o rigiditate impersonala, iar o parte din aceasta atitudine va ramane cu ea pe tot parcursul sederii, insa ea se destinde si devine mai fetita daca iti dai un pic interesul. roxana este o profesionista. este genul care insa nu va lasa profesia sa se intrepatrunda cu persoana ei. va fi relativ transanta in ce ofera, va solicita plata anticipat, dar iti va spune deschis si direct care sunt limitele ei. eu fiind curva batrana evident ca nu ma multumesc cu aceasta stare de spirit si mai mereu incerc sa penetrez si sa depasesc acea linie trasata. cu roxana insa nu prea mi-a mers~!!! am reusit doar partial suplimentarul pe care mi-l doream de la ea...partea aia mai personala, privata, insa nicidecum nu am ajuns nici macar aproape de "totul" ei. am certa convingere, si chiar i-am si spus acest lucru, ca ea ar cam fi uimitoare acolo si atunci unde motivatia actului sexual nu este banul. am convingerea ca atunci cand aceasta fetita se dragosteste ptr placerea ei...este vai si amar de flacaul ala cu care o face...ca ar cam trebui sa fie tare bun ca sa reziste si sa o si satisfaca. 

 

am sa trec la note...si explicatiile lor~!!!

 

locatia: 10; este un bloc cu 4 etaje, care inseamna ca sansele de a te intersecta cu vecini curiosi din natura lor sunt diminuate. este usor accesibila si ai locuri de parcare suficiente. apartamentul este mic, dar este curat, confortabil, iar faptul ca te poti retrage in intimitate in micutul dormitor este de apreciat. actiunea se petrece pe o canapea extinsa, care este acoperita de lenjerie care inca era scortoasa si curata, dar care a si facut fata luptelor intreprinse fara a se rasturna, spre uimita mea surprindere. 

 

igiena: 10; roxana este mai mult decat curata. pielea ei, parul ei, dintii ei perfecti, atunci cand isi permite sa zambeasca, dusul premergator actiunii, dar si impunerea fatza de faptul ca ar trebui ca si eu sa vizitez toaleta, lucru care nu toate fetele il solicita, spre suprinderea mea. prosopul curat pe care personal mi l-a adus si lasat pe toaleta. chiar si mici detalii, gen petale de flori si lumanarele, aruncate intr-un colt discret al dormitorului, au fost apreciate de mine. denota un efort suplimentar in a crea intimitate si confort. singura mea sugestie ar fi un gel de dush cu pompitza, ptr ca mie intotdeauna mi-e greu sa tin dushul cu o mana si sa ma lupt cu un bidon cu cealalata, dar acum chiar sunt tipicar.

 

roxana: 9; mie fetitza asta mi-a placut mult la modul cum arata. stiu ca multi dintre voi vor comenta ca este grasuta, insa eu nu am un tipar specific fatza de cum imi doresc sa arate fata cu care vreau sa-mi impletesc picioarele. imi plac in egala masura si fetele slim, dar nu voi aprecia mai putin o fata plinuta. mai mult, roxana este genul de plinuta care chiar da bine~!!! este densa, tare, ferma...nicidecum foarte pufoasa, sau genul cu denivelari si celulitic. cel mai important este faptul ca stie cum sa fie feminina si acorda mare atentie detaliilor ce compun aceasta feminitate. ansamblul creat de ea este unul foarte placut din punctul meu de vedere. 

 

oral roxana: 10; fara dubiu, fata asta stie sa pape putza~!!! te ia lent, sarutand imprejurimile. acorda intai atentie adiacentelor si nu este deloc sfioasa. iti ia coitzele frumos in gurita ei carnoasa, le suge, le linge, le plimba, le acorda mare atentie. iti vine sa te rogi de ea sa ia odata pula, ca arzi de nerabdare, insa imediat ce te ia iti cam vine sa te rogi de ea sa coboare cateva trepte din intensitate, ptr ca nu prea ai cum sa rezisti. va pot spune ca la varsta mea vreau sa cred ca pot controla cand imi dau drumul. cu roxana mi-a fost greu si chiar a trebuie sa o opresc de cateva ori ptr a nu exploda. fetita asta o ia toata...adanc..pana la coaie. saliveaza frumos pe pula, o lasa sa o patrunda si te lasa chiar sa o inpingi ptr patrundere deplina. te priveste in ochi si iti cauta expresia de uimire, de satisfactie. chiar traiesti cu impresia ca o satisface sa te controleze oral, sa simta cum ea dirijeaza placerea ta. 

 

oral eu: ??; nu stiu ce nota sa-mi acord, insa va pot spune ca roxana este deschisa acestei practici. iti incredinteaza toata pasarica ei micuta si frumoasa, se uda excesiv, cu toate ca ea nu doreste sa isi atinga orgasmul. ba chiar iti va spune ca este aproape imposibil sa isi dea drumul, lucru pe care eu cred ca ea cu intentie si-l stavileste. sigur insa, ea isi va ridica fundul ei sexos de pe cearceaf, ca sa-ti dea acces la toata pasarica ei. te va mangaia si te va zgaria cu unghiile ei lungi pe maini, pe cap, pe gat si spate, atunci cand o servesti. gurita ei va incanta sunete ale placerii si nicidecum nu va ramane dezinteresata la eforurile depuse. va ridica piciorul si va infige tocul in perete pentru a se deschide si a-ti crea spatiu necesar efortului. am convingerea ca ii place sa isi dea pasarica la papat~!!!

 

normal: 9; asta mica e dracusor. se va intoarce cu spatele la tine, te va lasa sa o iei in brate, sa o saruti pe gat, va arcui spatele si va infige curul ala bombat in tine, te va incita, te va excita, te va lasa sa traiesti cu impresia ca esti barbatul de la care isi doreste sigura penetrare ramasa pe lume. e sexoasa asta mica. cand mintea ta o ia razna, si ganduri riscante iti strabat creierul infierbantat sa renunti la siguranta prezervativului si sa o iei adanc in pula, cand o intrebi: "pot sa intru in tine?", se va intoarce si iti va spune transant, "sigur, dar doar cu prezervativ"~!!! e bine totusi ca cineva mentine o doza de luciditate, ptr ca daca ea ar fi intors inca putin pasarica spre mine, va marturisesc ca nu mai posedam prezenta de spririt sa ma gandesc la siguranta. se face placuta roxana la penetrari, se muleaza dupa tine, se inunda in interiorul pasaricii ei stramte dar flexibile,   se pozitioneaza accesibil si cooperant. frumos..chiar foarte frumos~!!!

 

anal: 0; am tot spun mai mereu: daca tot ai un fund de mai toata frumusetea, este mai mare pacatul sa nu il pui si la bataie~!!! evident ca luand-o pe la spate pe asta mica, ea intinsa pe burtica cu spatele arcuit in sus si cu degetelul ei frecand cu zor pe lindic, te vor prelua ganduri ca iti doresti sa o arunci si in gaurica aia tabu, care te priveste direct in ochi. dracusorul asta mic este insa de neinduplecat. chiar mai rau, iti va recunoaste ca il da, insa nicidecum nu il va da ptr bani. frumos, dar pacat....mare pacat~!!!

 

g.f.e.: 7; mie mi-a placut in cea mai mare parte de roxana, insa mi-as fi dorit sa fie mai permisiva si personala. ea iti va spune ca nu saruta, ca nu face exceptii, ca nu se va lasa induplecata. acelasi lucru valabil si ptr curuletz, iar aceste lucruri, din punctul meu de vedere, ciunteste din experienta cu ea. te aduce la realitate ca este doar un episod pe bani si ca partea financiara este foarte importanta, chiar cea mai importanta. nici macar la plecare, atunci cand am crezut ca ne-am inprietenit cat de cat, nu si-a dorit sa dea un pupic de ramas bun. nu cred ca am sa inteleg niciodata simbolismul pe care fetele il ataseaza acestui procedeu, nu consider nicidecum ca ar fi atat de traumatic, asa ca nu pricep de ce ele nu inteleg ca acest amanunt puncteaza atat de bine o intalnire placuta. doar un pic a lipsit ptr ca experienta mea cu roxana sa fie de 10 pe linie. ea stie acest lucru, am certitudinea ca il poate oferi, insa nu doreste sa o faca~!!! in egala masura, a intrerupt conversatia noastra precizand ca vorbim de 20 de minute, mi-a indicat ca ar fi bine sa imi dau drumul ca au ramas doar 10 din ora platita. eu am convingerea ca ea nu a inteles ca daca mi-ar fi cerut dublu, dar dupa ce incheiam, i-as fi oferit cu cea mai mare placere, doar sa nu aud acele cuvinte. 

 

episodul a costat 150. cu dialog cu tot a durat peste o ora, asa ca este un pret mai mult decat rezonabil. o recomand pe roxana fara dubiu, dar as fi facut-o cu deplina convingere si hotarare daca ea ar fi dorit sa ofere doar putin mai mult. banii au fost solicitati, ca o profesionista care se respecta dar caruia ii este si teama de clienti tzepari, chiar la inceput. initial am fost tentat sa iau doar un numar, cu toate ca nu sunt niciodata adeptul serviciilor "la scurt". aveam o presimtire ca nu va fi o experienta memorabila, asa ca doream sa fiu pe partea sigura a riscului financiar. ma bucur insa ca nu am regretat plata la ora. la final am avut pornirea sa ii ofer un bonus...si as fi facut-o lejer, ptr ca ea chiar mi-a fost pe plac, dar refuzul ei la exceptii m-a determitat sa o las asa...la un pret corect...ptr o experienta corecta~!!! regretul meu este doar acela ca putea fi mult mai mult~!!!

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator freeway1
Reputație: 0

:rax2  :rax2  da sigur inpart deja orasul, strazile (un no go daca fratele este adormit la volan), aerul, apa, dar la fetite si fratia se loveste de pereti mari si tari ca aia din tre SUA si Mexico  :hihat

Nu o lua si tu asa de personal! 

  • Like 1
Link spre comentariu

ti-am spus sa nu pleci,stii ca tot la noi e bine,ca suntem oameni de gașka

Iar eu am și spus ca nu voi sta mult timp plecată...Anyway disponibilă pana la ora 02:00...Va puuuuu și o săptămâna cât mai frumoasa va doresc!

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...