Sari la conținut

Vand Baby-Doll marime universala

Postări Recomandate

Postat

Vand Baby-Doll marime universala (32-38) culoare neagra, exact ca in fotografie.Pret 60 ron/buc ( pt 2 bucati = 50 ron , de la 3 buc in sus 40 ron )Predare personala in Bucuresti sau Nemo Express ( cost livrare 5 lei in Bucuresti, 10 lei in tara )Plata la predare.Pt detalii sau comenzi : 0730229806post-11541-13340971493_thumb.jpg

Vizitator lagagici
Reputație: 0
Postat
Vand Baby-Doll marime universala (32-38) culoare neagra' date=' exact ca in fotografie.[/quote']Perfect, dar o fisa tehnica nu ai la papusa asta? Eventual oferi garantie? :D
Vizitator dr_rava
Postat

Nu ai si alte tipuri ca e cam asiatica si nu imi plac

Postat

Eram sigur ca asa o sa se interpreteze.Omul nu vinde papusa in sine vinde imbracamintea de pe ea....adik rochita aia neagra :D

Vizitator corina_eu
Postat

pai cum sa se interpreteze..pe ei nu prea cred ca ii intereseaza sa stie ca rochita poarta denumirea asta..ei se gandesc la materialul de desupt nu la textila :D:D

Vizitator dr_rava
Postat

Eu cand am vazut papusa m-am gandit la papusa nu la haina de pe ea :P), a ca se mai cheama si haine asta e alta treaba .Aici se vand haine ?

Postat
Eu cand am vazut papusa m-am gandit la papusa nu la haina de pe ea :))' date=' a ca se mai cheama si haine asta e alta treaba .Aici se vand haine ?[/quote']se vand haine sa zicem...dar ce sa faci cu haina aia ?! :P

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...