Marius43545 Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2011 Postat Iunie 28, 2011 Vand Baby-Doll marime universala (32-38) culoare neagra, exact ca in fotografie.Pret 60 ron/buc ( pt 2 bucati = 50 ron , de la 3 buc in sus 40 ron )Predare personala in Bucuresti sau Nemo Express ( cost livrare 5 lei in Bucuresti, 10 lei in tara )Plata la predare.Pt detalii sau comenzi : 0730229806
Vizitator lagagici Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2011 Postat Iulie 3, 2011 Vand Baby-Doll marime universala (32-38) culoare neagra' date=' exact ca in fotografie.[/quote']Perfect, dar o fisa tehnica nu ai la papusa asta? Eventual oferi garantie?
Vizitator dr_rava Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2011 Postat Iulie 3, 2011 Nu ai si alte tipuri ca e cam asiatica si nu imi plac
ionion Reputație: 2 Postat Iulie 3, 2011 Postat Iulie 3, 2011 Eram sigur ca asa o sa se interpreteze.Omul nu vinde papusa in sine vinde imbracamintea de pe ea....adik rochita aia neagra
Vizitator corina_eu Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2011 Postat Iulie 3, 2011 pai cum sa se interpreteze..pe ei nu prea cred ca ii intereseaza sa stie ca rochita poarta denumirea asta..ei se gandesc la materialul de desupt nu la textila :D
Vizitator dr_rava Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2011 Postat Iulie 9, 2011 Eu cand am vazut papusa m-am gandit la papusa nu la haina de pe ea ), a ca se mai cheama si haine asta e alta treaba .Aici se vand haine ?
SomeOne666 Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2011 Postat Noiembrie 6, 2011 Eu cand am vazut papusa m-am gandit la papusa nu la haina de pe ea )' date=' a ca se mai cheama si haine asta e alta treaba .Aici se vand haine ?[/quote']se vand haine sa zicem...dar ce sa faci cu haina aia ?!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum