Sari la conținut

Ocazionala Dansatoare.


grey

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Avind citeva treburi prin Paris si la dispozitie apartamentul unui amic, mi am pus in cap sa fac citeva incercari cu escorte frantuzoaice ocazionale.

 

In primul rind aceste ocazionale rar dau numarul lor de telefon direct. Contactul se face prin mail cu citeva schimburi de mesaje. Deci atentie la scris sau dati o pe engleza daca se poate.

 

M a atras anuntul respectiv de Dansatoare ocazionala. Mi a trimis citeva detalii si o poza care m a cam obsedat.

 

Dupa citeva incercari de momente libere pentru fiecare mi a dat o adresa linga Place de la Republique  intr un pasaj istoric.

 

Locatia este chiar unde sta ea, adica o camaruta cu o parte bucatarie, si o baie mica. Era curatel dar incarcat cu tot felul de lucruri personale. Ginditiva la o studenta in arte plastice care este si pictorita (fapt care se vedea prin diferite piese /scule specifice). Ambientul sonor pe tot parcursul era ceva de gen rock alternativ si psichedelic.

 

Am fost intimpinat de domnisoara respectiva care era un pic mai plinuta decit in poza dar nimic de reprosat, corp frumos. Am aflat ca de fapt nu e chiar frantuzoaica dar este dintr o tara baltica si a ajunscu acu vreo 6 ani in franta si s a stabilit. A inceput studii de arte plastice si dans.

 

Chiar de la intimpinare m a luat de mina, m a atras linga ea, a mai fumat o tigara si am discutat ceva timp. Incete incet am inceput cu citeva pupaturi si sa ne dezbracam. Eu eram pregatit si dusat de acasa asa ca nu am mai trecut pe la baie.

 

Actiunea a inceput cu un oral pro destul de bine executat si am trecut la normal. Eii aici... nu mai imi venea sa mi dau drumul atit de placut a fost. M am retinut cit am putut si am fost in priza cred ca vreo 40-50 min in mai multe pozitii si 3 prezervative uzate. Mi a facut fatuca niste miscari si niste extinderi de picioare ca sa dus orice dubiu ca ea nu o fi dansatoare. Cred ca e prima fata care mi s a prezentat in halaul asta. Asa cum am spus mi a fost si greu sa termin ca ala mic cu tot cu chef si placerea de actiune incepea sa oboseasca. Fata incepuse si ea sa deie semne de oboseala dar nu a protestat, noroc ca nu facea asta des.

 

In total am stat cam 1H 20. platit 200 euro per total pentru o experienta deosebita si care o sa ramina o  amintire unica.

 

Deci note

 

Locatia 9 (mie mi a placut , mic dar intim, cu o nota foarte personala)

 

Fata 9 nu chiar slim dar corp armonios bine intretinut, fata frumoasa naturala fara artificii

 

Oral 8 nu mi place cu preze dar s a descurcat intrun fel ca sa nu vad cind il pune cu gura.

 

Normal 9 spre 10: una dintre cele mai bune experiente ever

 

Nu face anal sau chestii dubioase asa ca nu incercati ca altfel o dati in bara...

 

 

De revenit? sigur DA

 

Succes

 

 

 

post-140508-0-12977000-1424868173_thumb.jpg

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...