atent98 Reputație: 39 Postat Februarie 5, 2016 Postat Februarie 5, 2016 Am vizitat o azi pe Adela. Vroiam de anul trecut dar asa s a nimerit.Locatie f ok, curata, zona buna aproape de podul garii- f usor de ajuns.Fata - f de treaba, amabila, joviala, ne am inteles neasteptat de bine. La atitudine 10 cu felicitari, cum zice ea atitudinea face diferentaAspect - mi a placut mult,e o combinatie interesanta - par lins, ochi exotici, sani medii f placuti cand iti ofera masaj erotic, fese ferme, corp bine intretinut, piele f fina. F curata si epilata, nimic de reprosat.M a asteptat intr o costumatie f sexy-deci primeste nota maxima si aici.Am facut dus, platit o ora 200 lei si am ramas cu amintiri frumoase. Se pricepe, e activa, stie cum sa te trateze si mi a facut un super masaj eroticOp- 10 , cand a inceput dupa masaj erotic am stiut ca am incurcat o 😅. A inceput cu asa o pasiune si talent ca m am incins asa tare si i am zis sa se opreasca.Np-10- s a miscat mortal pt mine, de obicei rezist fara probleme dar fata asta cand a venit deasupra si a inceput sa se miste adanc si cu pasiune.. si mai e si stramta...wowFk- nu a dat si nu am cerut desi eram extrem de tentat, are buze la care inca ma gandescGfe-9 plus plus.maxim din tot ce am vazut in Sibiu pana acum.Sincer merita fata o vizita, eu de abia astept reluarea si pana acum nu am fost de 2 ori la aceeasi fata. Are si o colega dar nu am cunoscut-o, f discreta.Adela, i ll be back 😊....spontan, candva😉. Inca iti mai simt buzele pe corpul meu,chiar m ai surprins placut. 2
adele*ade Reputație: 66 Postat Februarie 6, 2016 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Februarie 6, 2016 Am vizitat o azi pe Adela. Vroiam de anul trecut dar asa s a nimerit.Locatie f ok, curata, zona buna aproape de podul garii- f usor de ajuns.Fata - f de treaba, amabila, joviala, ne am inteles neasteptat de bine.La atitudine 10 cu felicitari, cum zice ea atitudinea face diferentaAspect - mi a placut mult,e o combinatie interesanta - par lins, ochi exotici, sani medii f placuti cand iti ofera masaj erotic, fese ferme, corp bine intretinut, piele f fina. F curata si epilata, nimic de reprosat.M a asteptat intr o costumatie f sexy-deci primeste nota maxima si aici.Am facut dus, platit o ora 200 lei si am ramas cu amintiri frumoase. Se pricepe, e activa, stie cum sa te trateze si mi a facut un super masaj eroticOp- 10 , cand a inceput dupa masaj erotic am stiut ca am incurcat o . A inceput cu asa o pasiune si talent ca m am incins asa tare si i am zis sa se opreasca.Np-10- s a miscat mortal pt mine, de obicei rezist fara probleme dar fata asta cand a venit deasupra si a inceput sa se miste adanc si cu pasiune.. si mai e si stramta...wowFk- nu a dat si nu am cerut desi eram extrem de tentat, are buze la care inca ma gandescGfe-9 plus plus.maxim din tot ce am vazut in Sibiu pana acum.Sincer merita fata o vizita, eu de abia astept reluarea si pana acum nu am fost de 2 ori la aceeasi fata. Are si o colega dar nu am cunoscut-o, f discreta.Adela, i ll be back ....spontan, candva. Inca iti mai simt buzele pe corpul meu,chiar m ai surprins placut.Buna dimineata ! Multumesc frumos pentru timpul acordat .
adele*ade Reputație: 66 Postat Februarie 13, 2016 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Februarie 13, 2016 Buna ! Pe data de 15 revin in Sibiu
bitterwood Reputație: 677 Postat Februarie 14, 2016 Oras:SIbiu Oras:SIbiu Postat Februarie 14, 2016 Adela, poate ii faci si Elizei cateva poze similar cu cele care le-ai postat mai sus cu tine, ca si ea are ce arata Si nu cred ca i-ar strica putina publicitate pentru cei care n-au vizitat-o.
qwer12 Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2016 Postat Februarie 16, 2016 Adela, te rugam insistent ...daca nu te superi ...sa pui niste poze si cu Eliza...Unii deintre noi chiar vor sa incerce un Trio .Iti multumim mult !
adele*ade Reputație: 66 Postat Februarie 16, 2016 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Februarie 16, 2016 Adela, te rugam insistent ...daca nu te superi ...sa pui niste poze si cu Eliza...Unii deintre noi chiar vor sa incerce un Trio .Iti multumim mult !Buna seara ! I-am transmis si cand se decide sa isi faca poze ,le va posta cu mare placere !
anony_eu Reputație: 30 Postat Februarie 20, 2016 Postat Februarie 20, 2016 Buna Adela, fk accepti?Pan cand esti in Sibiu?
adele*ade Reputație: 66 Postat Februarie 20, 2016 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Februarie 20, 2016 Buna Adela, fk accepti?Pan cand esti in Sibiu?Buna ! Nu, nu accept french kissing . Sunt in Sibiu pana la sfarsitul luni . O zi frumoasa !
costi29 Reputație: 3 Postat Februarie 23, 2016 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Februarie 23, 2016 Buna Adela, Eliza e disponibila maine?
adele*ade Reputație: 66 Postat Februarie 23, 2016 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Februarie 23, 2016 Buna Adela, Eliza e disponibila maine?Buna ! Da sunt disponibila ,depinde la ce ora ! Stabilim la telefon - 0740266914 Eliza .
wolf007 Reputație: 498 Postat Ianuarie 6, 2018 Postat Ianuarie 6, 2018 Si totusi...........cineva se mai intereseaza de sanatatea site-ului..... :thinking
Vizitator cuni Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2018 Postat Iunie 27, 2018 Buna :) In curand am sa o rog pe colega mea sa imi faca cateva poze . :bow Asteptam pozele...
bitterwood Reputație: 677 Postat Iunie 29, 2018 Oras:SIbiu Oras:SIbiu Postat Iunie 29, 2018 Asteptam pozele...De 2-3 ani tot astepti ? :laugh2
Vizitator cuni Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2018 Postat Iunie 29, 2018 De 2-3 ani tot astepti ? :laugh2De fapt, eu astept originalul...
bitterwood Reputație: 677 Postat Iunie 29, 2018 Oras:SIbiu Oras:SIbiu Postat Iunie 29, 2018 De fapt, eu astept originalul... Si eu as aprecia revenirea celor doua, dar au facut clar faptul ca atunci cand au plecat, a fost definitiv.
wolf007 Reputație: 498 Postat Iunie 29, 2018 Postat Iunie 29, 2018 ...cu timpul........se schimba ideile.......cine stie........
Vizitator cuni Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2018 Postat Iulie 12, 2018 Asa e, poate vor binevoi sa ne mai viziteze, macar pentru clientii fideli...
adele*ade Reputație: 66 Postat Iulie 12, 2018 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Iulie 12, 2018 ...cu timpul........se schimba ideile.......cine stie........„O mare plăcere în viață este să faci lucrurile pe care ceilalți susțin că nu le poți face.”
adele*ade Reputație: 66 Postat Iulie 12, 2018 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Iulie 12, 2018 Si eu as aprecia revenirea celor doua, dar au facut clar faptul ca atunci cand au plecat, a fost definitiv.Ceea ce nu trăim la timp, nu mai trăim niciodată.„Nu contează cât de încet mergi, cât timp nu te oprești."
adele*ade Reputație: 66 Postat Iulie 12, 2018 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Iulie 12, 2018 Asa e, poate vor binevoi sa ne mai viziteze, macar pentru clientii fideli...Buna seara .Toti avem optiuni :)
Vizitator cuni Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2018 Postat Iulie 12, 2018 Buna seara .Toti avem optiuni :)Sarutmana. Da, toti avem optiuni: Costa Rica, de exemplu.
adele*ade Reputație: 66 Postat Iulie 12, 2018 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Iulie 12, 2018 Sarutmana. Da, toti avem optiuni: Costa Rica, de exemplu.Acolo ai ajuns?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum