Sari la conținut

Adela bruneta focoasa si colega blonda - 0740965625

sprinter_sb

Postări Recomandate

Postat

Am vizitat o azi pe Adela. Vroiam de anul trecut dar asa s a nimerit.

Locatie f ok, curata, zona buna aproape de podul garii- f usor de ajuns.

Fata - f de treaba, amabila, joviala, ne am inteles neasteptat de bine.

La atitudine 10 cu felicitari, cum zice ea atitudinea face diferenta

Aspect - mi a placut mult,e o combinatie interesanta - par lins, ochi exotici, sani medii f placuti cand iti ofera masaj erotic, fese ferme, corp bine intretinut, piele f fina. F curata si epilata, nimic de reprosat.

M a asteptat intr o costumatie f sexy-deci primeste nota maxima si aici.

Am facut dus, platit o ora 200 lei si am ramas cu amintiri frumoase. Se pricepe, e activa, stie cum sa te trateze si mi a facut un super masaj erotic

Op- 10 , cand a inceput dupa masaj erotic am stiut ca am incurcat o 😅. A inceput cu asa o pasiune si talent ca m am incins asa tare si i am zis sa se opreasca.

Np-10- s a miscat mortal pt mine, de obicei rezist fara probleme dar fata asta cand a venit deasupra si a inceput sa se miste adanc si cu pasiune.. si mai e si stramta...wow

Fk- nu a dat si nu am cerut desi eram extrem de tentat, are buze la care inca ma gandesc

Gfe-9 plus plus.maxim din tot ce am vazut in Sibiu pana acum.

Sincer merita fata o vizita, eu de abia astept reluarea si pana acum nu am fost de 2 ori la aceeasi fata. Are si o colega dar nu am cunoscut-o, f discreta.

Adela, i ll be back 😊....spontan, candva😉. Inca iti mai simt buzele pe corpul meu,chiar m ai surprins placut.

• Like 2
  • Oras:sibiu
Postat

Am vizitat o azi pe Adela. Vroiam de anul trecut dar asa s a nimerit.

Locatie f ok, curata, zona buna aproape de podul garii- f usor de ajuns.

Fata - f de treaba, amabila, joviala, ne am inteles neasteptat de bine.

La atitudine 10 cu felicitari, cum zice ea atitudinea face diferenta

Aspect - mi a placut mult,e o combinatie interesanta - par lins, ochi exotici, sani medii f placuti cand iti ofera masaj erotic, fese ferme, corp bine intretinut, piele f fina. F curata si epilata, nimic de reprosat.

M a asteptat intr o costumatie f sexy-deci primeste nota maxima si aici.

Am facut dus, platit o ora 200 lei si am ramas cu amintiri frumoase. Se pricepe, e activa, stie cum sa te trateze si mi a facut un super masaj erotic

Op- 10 , cand a inceput dupa masaj erotic am stiut ca am incurcat o . A inceput cu asa o pasiune si talent ca m am incins asa tare si i am zis sa se opreasca.

Np-10- s a miscat mortal pt mine, de obicei rezist fara probleme dar fata asta cand a venit deasupra si a inceput sa se miste adanc si cu pasiune.. si mai e si stramta...wow

Fk- nu a dat si nu am cerut desi eram extrem de tentat, are buze la care inca ma gandesc

Gfe-9 plus plus.maxim din tot ce am vazut in Sibiu pana acum.

Sincer merita fata o vizita, eu de abia astept reluarea si pana acum nu am fost de 2 ori la aceeasi fata. Are si o colega dar nu am cunoscut-o, f discreta.

Adela, i ll be back ....spontan, candva. Inca iti mai simt buzele pe corpul meu,chiar m ai surprins placut.

Buna dimineata !   Multumesc frumos pentru timpul acordat .  :kiss3

• Oras:SIbiu
Postat

Adela, poate ii faci si Elizei cateva poze similar cu cele care le-ai postat mai sus cu tine, ca si ea are ce arata :) Si nu cred ca i-ar strica putina publicitate pentru cei care n-au vizitat-o.

Postat

Adela, te rugam insistent ...daca nu te superi ...sa pui niste poze si cu Eliza...

Unii deintre noi chiar vor sa incerce un Trio .

Iti multumim mult !

Postat

Adela, te rugam insistent ...daca nu te superi ...sa pui niste poze si cu Eliza...

Unii deintre noi chiar vor sa incerce un Trio .

Iti multumim mult !

Buna seara ! I-am transmis si cand se decide sa isi faca poze ,le va posta cu mare placere !

Postat

Buna Adela, fk accepti?

Pan cand esti in Sibiu?

Buna !   Nu, nu accept french kissing . Sunt in Sibiu pana la sfarsitul luni . O zi frumoasa !

Postat

Buna Adela, Eliza e disponibila maine?

Buna ! Da sunt  disponibila ,depinde la ce ora ! Stabilim la telefon - 0740266914 Eliza .

Vizitator cuni
Reputație: 0
Postat

Buna :)   In curand am sa o rog pe colega mea  sa imi faca cateva  poze  . :bow  

Asteptam pozele...

Vizitator cuni
Postat

De 2-3 ani tot astepti ?  :laugh2

De fapt, eu astept originalul...

Postat

De fapt, eu astept originalul...

Si eu as aprecia revenirea celor doua, dar au facut clar faptul ca atunci cand au plecat, a fost definitiv.

Vizitator cuni
Postat

Asa e, poate vor binevoi sa ne mai viziteze, macar pentru clientii fideli...

Postat

...cu timpul........se schimba ideile.......cine stie........

„O mare plăcere în viață este să faci lucrurile pe care ceilalți susțin că nu le poți face.”

Postat

Si eu as aprecia revenirea celor doua, dar au facut clar faptul ca atunci cand au plecat, a fost definitiv.

Ceea ce nu trăim la timp, nu mai trăim niciodată.

„Nu contează cât de încet mergi, cât timp nu te oprești."

Postat

Asa e, poate vor binevoi sa ne mai viziteze, macar pentru clientii fideli...

Buna seara .Toti avem optiuni :)

Vizitator cuni
Postat

Sa stie ca nu le-am uitat !

Vizitator cuni
Postat

Buna seara .Toti avem optiuni :)

Sarutmana. Da, toti avem optiuni: Costa Rica, de exemplu.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...