Jump to content

Irina 0758609361 Epilare inghinala cu ceara/masaj

nae.a

Recommended Posts

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted

Luna decembrie nu e doar despre cadouri, brăduți și colinde. Pentru cei care mă cunosc… e luna în care magia se simte în aer, în apă, în atingere și în fiecare detaliu al ritualurilor mele de răsfăț. Așa că, dragilor, Moșu’ m-a însărcinat cu o misiune specială: să vă ofer clipe intense de relaxare, ritualuri senzuale de wellness și momente în care timpul pur și simplu… se oprește.O ofertă pentru bărbații care înțeleg tăcerea dintre două respirații și liniștea care încălzește pielea.

În perioada asta a anului, când orașul e rece și grăbit, eu îmi deschid spațiul pentru ceva diferit: un loc unde te poți dezbrăca de oboseală, de tensiune, de zgomot… și rămâi doar tu. Intimitatea nu înseamnă apropiere fizică. Intimitatea înseamnă încredere, ritm, respirație și liniștea aceea care apare când cineva are grijă de tine cu adevărat. Aici, decembrie devine o lună în care te las să simți altfel. Mai profund. Mai aproape. Mai tu.

Pachetele promotionale de Decembrie și de final de an 2025 le voi enumera imediat,sper ca le-am scris cat se poate de usor de ințeles🥰

1. Epilare inghinală – 200 lei Pachetul de bază, clasic și cinstit.

Vii, te așezi, respirăm adânc și pac-pac, treaba e gata. Ca să nu zici că Moșu’ n-a fost darnic, primești și o hidratare bonus – pielea ta o să fie atât de fericită încât s-ar putea să-ți aducă ea cadouri. Un gest de încredere și rafinament. Epilarea devine un ritual delicat, iar la final pielea ta se va simți atinsă de catifea. Un ritual simplu, dar trăit intim. Respirăm calm, lucrăm delicat, iar la final pielea ta primește un gest de răsfăț: hidratarea cadou, ca și cum ți-aș spune în tăcere „ești în siguranță aici”.

2. Epilare + masaj relaxant special by Rândunica – 200 + 300 lei

Dacă ai avut un an greu, stresant, sau pur și simplu ai chef de răsfăț…Acesta e pachetul tău. Epilarea își vede de treaba ei, iar masajul meu magic (brevetat în inima clienților fideli) îți scoate tot stresul din sistem. Practic, două motive să pleci de aici mai ușor, mai linistit și cu un zâmbet din ăla care nu se mai șterge.Pentru bărbatul care știe că merită mai mult decât un simplu tratament.E o combinație care mângâie corpul, liniștește mintea și trezește simțurile.Epilarea e partea practică. Masajul meu… e partea senzuală, fluidă, caldă, care îți intră în piele ca o poveste.

3. Băiță cu spumă + hidratarea speciala + epilare – 400 lei

E pentru cei care au descoperit secretul vieții: dacă tot faci ceva, fă-o cu stil! Intrăm în cadă, spumă cât vezi cu ochii (jur că nu fur din rezerva Moșului), stăm, ne relaxăm, pielea se înmoaie ca-n povești, iar stresul fuge prin scurgere. Bineințeles cu o labuta magica cum numai Randunica știe. Apoi epilarea merge atât de ușor încât ai impresia că ai fost la spa, nu la „tăiat firele din rădăcină”. Apa caldă te cuprinde, spuma se așază în valuri, iar atmosfera devine intimă, calmă, aproape hipnotică.
Ne scufundăm într-o stare de liniște completă, în timp ce pielea ta se înmoaie încet, pregătindu-se pentru un tratament delicat.
Epilarea devine un pas natural într-un ritual care combină senzualitatea cu relaxarea profundă.

4. Băiță cu spumă + masaj în cameră – 500 lei (pt cine e deja epilat inghinal, altfel nu te primesc. Sorry,nu lucrez cu flocosii!)

Pachet pentru domnii care au decis că viața e prea scurtă ca să nu se răsfețe ca niște regi. Ne bălăcim, ne destresăm, apoi te întinzi frumos și te ocupi doar de o singură misiune: să stai. De restul mă ocup eu – iar tu doar te topești încet ca o ciocolată caldă în decembrie.Un pachet pentru bărbații care vor să simtă că lumea se topește în jurul lor. Baia îți taie respirația prin calm, masajul prin intensitate.Lumina caldă, mirosul fin, atingerea lentă…Totul curge.Totul te eliberează.

5. Băiță + epilare + masaj – 600 lei

Pachetul premium al lunii. All inclusive, fără brățară fluorescentă, dar cu o atmosferă care bate orice resort.Baie cu spumă – bifat. Epilare – bifat. Masaj – bifat. Tu – relaxat, fericit și pregătit să înfrunți lumea… sau să te duci direct acasă la somnic, pentru că așa te lasă starea.Varianta supremă.

Tot ce e plăcut, tot ce e rafinat, tot ce te face să te abandonezi unei ore de răsfăț absolut.

Apa, tratamentul, masajul – fiecare etapă se continuă una pe alta, ca un dans lent, senzual, făcut pentru tine.

Cât durează o ședință?

Lasă asta în grija mea. Aici nu se numără minutele – se savurează momentele. aici nu e sală de așteptare la dentist și nici cursă contra cronometru. La mine nu vii să vezi cât e ceasul. La mine vii să lași ceasul la intrare (metaforic vorbind), nici nu tragi de timp, nici nu te grăbești. Eu știu cel mai bine ce, cum și cât durează, așa că lasă-mă pe mine să mă ocup, tu doar savurează experiența.Durata nu e un detaliu pe care să-l discuți… ci pe care îl simți.La mine nu vii să numeri minute. Vii să te pierzi în atmosferă, iar eu știu exact cât timp îți trebuie ca să pleci din cameră relaxat, neted, liniștit și cu acea privire de „mai vreau”.

red flag: Dacă te abții esti in blacklist. Să nu zici că nu ți-am zis! Nimic robotic,nimic mecanic, totul natural,totul vine de la sine! ma oprești ma plictisești, never again!

🍫🍷 Singura condiție…

Nu uita de mica mea tradiție sfântă de decembrie: ciocolata mea preferată (Poiana cu alune sau Milka par la fel) și vinul sec, rozé.Da, Mateus – Moșu’ îl notează în lista lui, să nu uiți! 😂

Ps: MULȚUMESC TUTUROR CELOR CARE M-AU VIZITAT IN ACEST AN  (și in alti ani,bineinteles) SI CELOR CARE DE ZIUA MEA MI-AU TRIMIS CADOUAȘE!!! Va mulțumesc tuturor!!!

ps2: scuzati greșelile dar pana am terminat de scris am terminat si de băut o cănuta de vin fiert. Mă rog,nu e chiar o "cănuta".. dar e fain aici la focul sobei cu plită😂🤣

No,bine,pa!

CI434_3-1080x1080.jpg

• Like 1
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Posted

Buna irina , trebuie neapart sa vorbesti si cu fetele despre asemenea pachete de servicii  Iar prinde ffff bine  lui Lorry si Adrianei .De la mine ai un bax de Mateus roze sec si o cutie mare mare de Poiana daca reusesti sa implementezi si lui adriana si lori pachetele tale promo. Niciuna din ele nu a mai trecut pe la birou si nici nu cred ca va mai trece anul acesta .Poate totusi vom incepe anul cu putin noroc cu toate fetele din rasarit. Sunale pefete te rog si transmitale ca ne lipsesc ffff mult .Iar saptàmana viitoare spre sf voi venii la tine cu ce ti am promis 🥳🥰. ORICUM VEI PRIMI CADOUL DE LA MOS NICULAE 

• Disponibila
  • Disponibila
Posted
Acum 6 ore, pipeline a spus:

Buna irina , trebuie neapart sa vorbesti si cu fetele despre asemenea pachete de servicii  Iar prinde ffff bine  lui Lorry si Adrianei .De la mine ai un bax de Mateus roze sec si o cutie mare mare de Poiana daca reusesti sa implementezi si lui adriana si lori pachetele tale promo. Niciuna din ele nu a mai trecut pe la birou si nici nu cred ca va mai trece anul acesta .Poate totusi vom incepe anul cu putin noroc cu toate fetele din rasarit. Sunale pefete te rog si transmitale ca ne lipsesc ffff mult .Iar saptàmana viitoare spre sf voi venii la tine cu ce ti am promis 🥳🥰. ORICUM VEI PRIMI CADOUL DE LA MOS NICULAE 

Te rog frumos,nu imi mai jegării topicul cu tâmpeniile tale! Mulțumesc pt înțelegere!

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted

Luna decembrie nu e doar despre cadouri, brăduți și colinde. Pentru cei care mă cunosc… e luna în care magia se simte în aer, în apă, în atingere și în fiecare detaliu al ritualurilor mele de răsfăț. Așa că, dragilor, Moșu’ m-a însărcinat cu o misiune specială: să vă ofer clipe intense de relaxare, ritualuri senzuale de wellness și momente în care timpul pur și simplu… se oprește.O ofertă pentru bărbații care înțeleg tăcerea dintre două respirații și liniștea care încălzește pielea.

În perioada asta a anului, când orașul e rece și grăbit, eu îmi deschid spațiul pentru ceva diferit: un loc unde te poți dezbrăca de oboseală, de tensiune, de zgomot… și rămâi doar tu. Intimitatea nu înseamnă apropiere fizică. Intimitatea înseamnă încredere, ritm, respirație și liniștea aceea care apare când cineva are grijă de tine cu adevărat. Aici, decembrie devine o lună în care te las să simți altfel. Mai profund. Mai aproape. Mai tu.

Pachetele promotionale de Decembrie și de final de an 2025 le voi enumera imediat,sper ca le-am scris cat se poate de usor de ințeles🥰

1. Epilare inghinală – 200 lei Pachetul de bază, clasic și cinstit.

Vii, te așezi, respirăm adânc și pac-pac, treaba e gata. Ca să nu zici că Moșu’ n-a fost darnic, primești și o hidratare bonus – pielea ta o să fie atât de fericită încât s-ar putea să-ți aducă ea cadouri. Un gest de încredere și rafinament. Epilarea devine un ritual delicat, iar la final pielea ta se va simți atinsă de catifea. Un ritual simplu, dar trăit intim. Respirăm calm, lucrăm delicat, iar la final pielea ta primește un gest de răsfăț: hidratarea cadou, ca și cum ți-aș spune în tăcere „ești în siguranță aici”.

2. Epilare + masaj relaxant special by Rândunica – 200 + 300 lei

Dacă ai avut un an greu, stresant, sau pur și simplu ai chef de răsfăț…Acesta e pachetul tău. Epilarea își vede de treaba ei, iar masajul meu magic (brevetat în inima clienților fideli) îți scoate tot stresul din sistem. Practic, două motive să pleci de aici mai ușor, mai linistit și cu un zâmbet din ăla care nu se mai șterge.Pentru bărbatul care știe că merită mai mult decât un simplu tratament.E o combinație care mângâie corpul, liniștește mintea și trezește simțurile.Epilarea e partea practică. Masajul meu… e partea senzuală, fluidă, caldă, care îți intră în piele ca o poveste.

3. Băiță cu spumă + hidratarea speciala + epilare – 400 lei

E pentru cei care au descoperit secretul vieții: dacă tot faci ceva, fă-o cu stil! Intrăm în cadă, spumă cât vezi cu ochii (jur că nu fur din rezerva Moșului), stăm, ne relaxăm, pielea se înmoaie ca-n povești, iar stresul fuge prin scurgere. Bineințeles cu o labuta magica cum numai Randunica știe. Apoi epilarea merge atât de ușor încât ai impresia că ai fost la spa, nu la „tăiat firele din rădăcină”. Apa caldă te cuprinde, spuma se așază în valuri, iar atmosfera devine intimă, calmă, aproape hipnotică.

Ne scufundăm într-o stare de liniște completă, în timp ce pielea ta se înmoaie încet, pregătindu-se pentru un tratament delicat.

Epilarea devine un pas natural într-un ritual care combină senzualitatea cu relaxarea profundă.

4. Băiță cu spumă + masaj în cameră – 500 lei (pt cine e deja epilat inghinal, altfel nu te primesc. Sorry,nu lucrez cu flocosii!)

Pachet pentru domnii care au decis că viața e prea scurtă ca să nu se răsfețe ca niște regi. Ne bălăcim, ne destresăm, apoi te întinzi frumos și te ocupi doar de o singură misiune: să stai. De restul mă ocup eu – iar tu doar te topești încet ca o ciocolată caldă în decembrie.Un pachet pentru bărbații care vor să simtă că lumea se topește în jurul lor. Baia îți taie respirația prin calm, masajul prin intensitate.Lumina caldă, mirosul fin, atingerea lentă…Totul curge.Totul te eliberează.

5. Băiță + epilare + masaj – 600 lei

Pachetul premium al lunii. All inclusive, fără brățară fluorescentă, dar cu o atmosferă care bate orice resort.Baie cu spumă – bifat. Epilare – bifat. Masaj – bifat. Tu – relaxat, fericit și pregătit să înfrunți lumea… sau să te duci direct acasă la somnic, pentru că așa te lasă starea.Varianta supremă.

Tot ce e plăcut, tot ce e rafinat, tot ce te face să te abandonezi unei ore de răsfăț absolut.

Apa, tratamentul, masajul – fiecare etapă se continuă una pe alta, ca un dans lent, senzual, făcut pentru tine.

Cât durează o ședință?

Lasă asta în grija mea. Aici nu se numără minutele – se savurează momentele. aici nu e sală de așteptare la dentist și nici cursă contra cronometru. La mine nu vii să vezi cât e ceasul. La mine vii să lași ceasul la intrare (metaforic vorbind), nici nu tragi de timp, nici nu te grăbești. Eu știu cel mai bine ce, cum și cât durează, așa că lasă-mă pe mine să mă ocup, tu doar savurează experiența.Durata nu e un detaliu pe care să-l discuți… ci pe care îl simți.La mine nu vii să numeri minute. Vii să te pierzi în atmosferă, iar eu știu exact cât timp îți trebuie ca să pleci din cameră relaxat, neted, liniștit și cu acea privire de „mai vreau”.

red flag: Dacă te abții esti in blacklist. Să nu zici că nu ți-am zis! Nimic robotic,nimic mecanic, totul natural,totul vine de la sine! ma oprești ma plictisești, never again!

🍫🍷 Singura condiție…

Nu uita de mica mea tradiție sfântă de decembrie: ciocolata mea preferată (Poiana cu alune sau Milka par la fel) și vinul sec, rozé.Da, Mateus – Moșu’ îl notează în lista lui, să nu uiți! 😂

Ps: MULȚUMESC TUTUROR CELOR CARE M-AU VIZITAT IN ACEST AN (și in alti ani,bineinteles) SI CELOR CARE DE ZIUA MEA MI-AU TRIMIS CADOUAȘE!!! Va mulțumesc tuturor!!!

ps2: scuzati greșelile dar pana am terminat de scris am terminat si de băut o cănuta de vin fiert. Mă rog,nu e chiar o "cănuta".. dar e fain aici la focul sobei cu plită😂🤣

No,bine,pa!

CI434_3-1080x1080.jpg

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

Bună seara,drăgălașilor! Am ajuns în București. 

De mâine (luni) până joi inclusiv mă gasiți  fresh CU PROMOTIA DE MAI SUS MENTIONATA program 9 00-19 00 ultima programare. Doar pe baza de programare lucrez,vin doar la programari in locație.

Vă astept pe whatsapp 0758609361.

Pupici!!

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

Bună dimineața,drăgălașilor!

Sunt pofticioasă azi! Nu de joacă. Nu de conversații lungi. Ci de acel moment în care frigul de afară nu mai contează. Azi am fost matinală, am ajuns devreme in locație, am făcut ce aveam de făcut,ca dupa weekendul in care am lipsit apoi am stins luminile și am lăsat doar lămpile roși să iși facă decorul. Muzica merge in surdină, lent, relaxant si senzual.

Mi-a fost puțin frig după ce am iesit din dus iar sfârcurile mele stau acum treze si pline de dorința...nu vă spun cum sta Randunica, umedă, fină, caldă si pofticioasă. 

Cum ar merge acum un priceput...

Aștept mesajul care schimbă totul: «Sunt pe drum.» Atunci pofta se adună jos, încet.Pofticioasa devine nerăbdătoare. Halatul începe să fie mai mult o promisiune decât o acoperire.

Ce poate fi mai bun, mai frumos, decât într-o zi atât de friguroasă să fii încălzit din interior, să fii dorit, alintat,și să știi că ai ajuns exact unde trebuia?

Te aștept cu brațele deschise. Cu pielea fină, epilată. Cu capodul care știe să cadă frumos. Cu o poftă care nu mai are răbdare și care nu promite nimic… dar sugerează tot.

Dacă ai simțit nevoia să pui mâna pe telefon chiar acum, atunci știi:pofta nu așteaptă! 😋😋😋🥰🥰

Sunt pofticioasă…nu zgomotos, nu grăbit  ci așa, ca o arsură lentă care se aprinde sub piele.  Afară e frig, iar eu mi-am făcut timp. Mi-am netezit pielea, am lăsat-o moale și fină,mi-am tras capodul direct peste ea și m-am strecurat în pat cu un gând care știe să aștepte.

Stau surâzând.Cu ochii în tavan. Cu mâinile care nu stau cuminți.Ce poate fi mai bun, mai frumos,decât într-o zi atât de friguroasă fii și încălzita și dorita și răsfațată și alintata și plătita?

Dacă ți-a tresărit ceva când ai citit,nu e întâmplător. Pofta știe cui să-i vorbească.

• Inimioara 2
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc
Posted
39 minutes ago, randunica said:

Bună dimineața,drăgălașilor!

Sunt pofticioasă azi! Nu de joacă. Nu de conversații lungi. Ci de acel moment în care frigul de afară nu mai contează. Azi am fost matinală, am ajuns devreme in locație, am făcut ce aveam de făcut,ca dupa weekendul in care am lipsit apoi am stins luminile și am lăsat doar lămpile roși să iși facă decorul. Muzica merge in surdină, lent, relaxant si senzual.

Mi-a fost puțin frig după ce am iesit din dus iar sfârcurile mele stau acum treze si pline de dorința...nu vă spun cum sta Randunica, umedă, fină, caldă si pofticioasă. 

Cum ar merge acum un priceput...

Aștept mesajul care schimbă totul: «Sunt pe drum.» Atunci pofta se adună jos, încet.Pofticioasa devine nerăbdătoare. Halatul începe să fie mai mult o promisiune decât o acoperire.

Ce poate fi mai bun, mai frumos, decât într-o zi atât de friguroasă să fii încălzit din interior, să fii dorit, alintat,și să știi că ai ajuns exact unde trebuia?

Te aștept cu brațele deschise. Cu pielea fină, epilată. Cu capodul care știe să cadă frumos. Cu o poftă care nu mai are răbdare și care nu promite nimic… dar sugerează tot.

Dacă ai simțit nevoia să pui mâna pe telefon chiar acum, atunci știi:pofta nu așteaptă! 😋😋😋🥰🥰

Sunt pofticioasă…nu zgomotos, nu grăbit  ci așa, ca o arsură lentă care se aprinde sub piele.  Afară e frig, iar eu mi-am făcut timp. Mi-am netezit pielea, am lăsat-o moale și fină,mi-am tras capodul direct peste ea și m-am strecurat în pat cu un gând care știe să aștepte.

Stau surâzând.Cu ochii în tavan. Cu mâinile care nu stau cuminți.Ce poate fi mai bun, mai frumos,decât într-o zi atât de friguroasă fii și încălzita și dorita și răsfațată și alintata și plătita?

Dacă ți-a tresărit ceva când ai citit,nu e întâmplător. Pofta știe cui să-i vorbească.

Fabulos... 

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

Buna dimineața,drăgălașilor!!

Va pupa Rândunica pofticioasa! 

Ajung si eu in locatie in curând si va astept!

Pt programari folositi whatsapp 0758609361

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

Helou!

Pupici la gagici!

Maine sunt in locatie toata ziua de la 9 00 la 17 00 ultima programare.promotia pentru fideli este inca activa.

Vineri pot lua cateva programari in prima parte a zilei pana in ora 12 00 maxim 13 00.

In weekend nu sunt.

Saptamana viitoare am treaba de dimineata asa ca de luni pana joi ma gasiti dupa ora 14 00 pana la maxim 18 00.  Cum ma stiti, 1,2 programari iau pe zi,nu am timp de mai multe asa ca pentru a nu ramane pe dinafara va astept pe whatsapp 0758609361

V-am pupat!

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted

Dragalasii mei,nu lucrez in weekenduri,plec din Bucuresti.

Pupici!

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted

Salutari,dragalasilor!

Maine am locuri disponibile doar pt epilare si labuta.

Dupa ora 14 00 pana la 18 00- maxim 19 00.

Indisponibila pt masaj cateva zile daar aveti colege din care sa alegeti the best in town. Pupici!!

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

Seara buna, dragalasilor!

Maine am locuri libere pt epilare dupa ora 14 00 pana la 19 00.

Nu uitati ca inca e valabila promotia de decembrie pt fideli, te epilezi la mine si labuta e bonus! 

Pupici!

• Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted

Dragalasii mei,astazi sunt in locatie si mai am  cateva locuri disponibile pentru epilare. 

Va astept pe whatsapp. 

In weekend nu sunt.

Revin pt zilele de luni si marti fresh si la superlativ. 

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

Salutare dragalasii mei!

Nu mai stiu exact cate zile mai am din abonament asa ca daca nu ma mai vedeti rosie inseamna ca nu mai pot posta aici insa ma gasiti pe whatsapp 0758609361.

Luni si marti voi fi in Bucuresti fresh pt doua zile pofticioase. Disponibila atat pt epilare cat si pentru masaj erotic, cuddling fk,cunnilingus, baita in cada cu spuma, etc.

Nu cred ca mai e cazul sa mentionez ca nu ofer contact sexual ca deja stiti asta foarte bine,chiar si la simpla propunere aveti block definitiv la mine! Chiar si daca iti schimbi nr de telefon...am memoria buna!

Deasemenea tin sa mentionez ca nu mai ofer de mult timp servicii de dominare,nu mai insistati aiurea,nu imi mai face placere, de aceea nici nu mai raspund la mesajele celor care cer dominare,uro, etc. Aveti colege la care puteti merge, v-am lasat pe maini bune!

Sunt in acel mood bun, erotic, senzual, tandru.

Valabil si pt cei care se tot abtin la finalizare, nu mai veniti pe la mine,please, eu stiu cel mai bine cand e momentul finalizarii pt fiecare,nu lucrez pe graba, insa deja ma enerveaza labele alea mecanice ale unora cu "mai stai",, mai las-o sa moara ca sa te chinui iar sa o trezesti. Aia nu mai e placere, e robotica, iar eu la materii de genul nu ma pricep si nici nu imi aduc satisfactie. Laba de la epilare e doar o laba si atat. Daca ai dorinte i-ati sedinta separata la care adaugi alte dorinte si doleante. Si la magazin daca te duci sa iei paine si mai vrei si o punga si o prajitura platesti cele adaugate. Labuta de la epilare nu include permisiunea de a fi nud eu sau de a atinge si saruta sanii sau fk! Pt asta exista sedinta de fetish, se achita separat, este 300 de lei si atunci poti saruta si sanii si gurita,poti atinge si mangaia si savura. Moca nu merge ca nu lucrez in folosul comunitatii. Chiria,facturile, materialele, eu nu le achit cu zambetul, tot cu bani platesc si eu!

Cred ca e de la sine inteles ca imi place sa fiu eu in centrul atentiei si sa ma bucur de acea categorie de barbati care stiu sa fie in energia masculina... asta e o chestiune pe care doar barbatii adevarati o inteleg...pentru ceilalti exista alte lady, e netul plin, eu lucrez o programare poate doua pe zi si pe alea vreau sa le onorez cu drag, cu chef, cu tot ce se poate la superlativ. 

Multumesc foarte mult pt intelegere!

Legat de program mai sunt luni si marti ( 22,23) dull day. Apoi cred ca voi reveni pentru zilele de 29 (toata ziua),30 (toata ziua),31( doar prima parte a zilei).

Iar din ianuarie ne vedem incepand cu data de 5. 

Pupici!

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

Pupici!

Maine mai am cateva locuri libere. Va astept pe whatsapp.

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted

Salutare dragalasilor..

pt azi nu mai am locuri libere. Dupa ce termin plec din Bucuresti.

Ne vedem in zilele de 29,30 decembrie de la 9 la 20 00 si pe 31 decembrie pana la ora 15 00 maxim. Programari pe whatsapp.

Pupici si Craciun Fericit!!

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

Bonjurica!

Am ajuns in Bucuresti si sunt azi si maine pana seara tarziu. 

Va astrept pe whatsapp.

Pupici!

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

Neata!

Si azi sunt in locatie pana seara tarziu.

Si maine pana la 14 maxim

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

Maine program de la 9 00 la 14 00 ultima programare. Tot maine este si ulltima zi de promotie pentru fideli.

Vestea buna e ca in ianuarie voi pastra oferta de EPILAT INGHINAL TOTAL INTERFESIER 200 LEI PLUS HIDRATAREA BONUS. deci te epilezi la mine si primesti labuta cadou. 

Va astept pe whatsapp pt programari. Pupici!!

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

Salutari si la multi ani! Cred ca imi expira abonamentul asa ca pana il actualizez am zis sa va spun si eu La multi ani si un an nou bun!

Sa ne auzim cu bine!

De luni revin si va astept pe whatsapp. In rest va mai scriu pe blogul din semnatura.pupici

• Oras:Bragadiru
  • Oras:Bragadiru
Posted

Salutare.

Am stabilit o intalnire cu Irina luni pe 19 la ora 14 pentru cunii+labuta, contact pe whatsapp, am stabilit programarea, totul super prompt.

Am ajuns la, locatie si am parcat in parcarea lidl de langa locatie asa cum a indicat si irina.

Am urcat sus si cand am intrat am dat peste o superba femeie cu un zambet superb si foarte joviala si relaxata, dupa ce am schimbat cateva cuvinte am mers sa fac un dus iar mai apoi am facut cunostinta cu randunica 🫠🤩.

Totul a fost perfect, de la primirea in locatie, la timpul petrecut impreuna, irina este o fata exceptionala si are grija sa te simti si tu bine si in largul tau langa ea.

Dupa ce intalnirea a luat sfarsit am plecat de acolo zambind si asa am ramas toata ziua.😅🤣

Te pup irina si abia astept sa ne revedem.😍

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București
Posted
La 01.01.2026 la 17:30, randunica a spus:

Salutari si la multi ani! Cred ca imi expira abonamentul asa ca pana il actualizez am zis sa va spun si eu La multi ani si un an nou bun!

Sa ne auzim cu bine!

De luni revin si va astept pe whatsapp. In rest va mai scriu pe blogul din semnatura.pupici

La multi ani cu sanatate in noul an !😍😊

Ai avut niste contributiI si relatari recente pe blogul tau, foarte pertinente si de bun simt, esti femeie reala cu capul pe umeri 😋😇😘

Mai greu este pentru unii cu cititul si cu intelesul.

Unii nu intelegeau nici cand scriai mai putin...dar au pretentii cat casa....🤗🧐

Sper ca ti-a trecut supararea extrema cauzata de unii si altii pe acolo...ufff🥺

Tu esti oricum la alta categorie de servicii, atitudine si prestanta. Ce este al tau este pus deoparte, nu ti-l poate lua nimeni.. Si asta o spun desi nu am incercat pana acum masajul tau...cu mare regret din partea mea..😌😊

Succes in noul an, clienti normali si  educati, sa ramai o senzuala care ofera relaxare si traire a la Randunica, dama senzuala si cerebrala cu ochii verzi! 😍😊

• Oras:Buculesti
  • Oras:Buculesti
Posted

De la o discutie inocenta de pe Reddit unde a fost recomandat forum-ul asta unui baiat neconsolat am aterizat si eu aici sa vad ce si cum. Am bantuit un pic topicurile de escorte, concursuri, recenzii, masaj erotic si alte cele pana m-am decis sa incerc si eu aceste servicii pe motiv de destresare corporal intelectuala. :)

Am ales sa incep soft, cu un masaj erotic, asa ca am inceput sa explorez categoria respectiva. Acolo am fost impresionat de numarul de recenzii pozitive ale lui Lorry, asa ca am zis sa imi incerc norocul, desi sansele de a ajunge la ea pareau destul de mici. Mi-am luat inima in dinti si i-am scris un mesaj cu cine sunt si ce vreau, intreband daca este disponibila.

Mi-a raspuns pozitiv (i-a placut mesajul meu politicos, ceea ce va recomand si voua) dar m-a trimis rapid la scoala randunelelor (blogul Irinei) ca sa inteleg care e treaba cu rasaritul de soare si ce asteptari exista. Am citit tema pentru acasa ca un elev silitor si am revenit cu o descriere un pic mai detaliata despre mine, care pare ca a functionat foarte bine, pentru ca am inceput sa flirtam in limita bunului simt, pe care l-a apreciat foarte mult la mine, si asa am si programat o sedinta in weekend.

In fine, pentru ca probabil va intrebati de ce scriu de Lorry in topicul Irinei, ei bine, dupa lectura blogului Irinei am cautat-o si pe ea pe forum pentru ca imi placuse cum scrie. Aici am dat peste topicul de masaj erotic unde m-am prins ca nu mi-ar strica nici mie sa ma prezint la masajul programat cu Lorry finut in zona inghinala, ca sa alunece usor toate cele necesare.

Asa ca i-am scris si Irinei cum ca as vrea sa ma jumuleasca putin (am fost mult mai politicos daca va puteti imagina), cu conditia sa nu ma lase nehidratat post operator (conditie nepusa pe hartia digitala, ca nah, nu e frumos sa intrebi o femeie necunoscuta daca vrea sa-ti faca o laba). Am folosit aceeasi metoda politicoasa ca si in cazul lui Lorry, care a pus si ea o vorba buna pentru mine, asa ca Irina a acceptat sa ne vedem.

Am ajuns la rasarit de soare chiar la rasarit de soare (adica dimineata devreme) si am fost directionat spre cabinetul de epilare inghinala profesionala (chiar e profi). Acolo m-a intampinat Irina, o femeie extrem de atractiva,  cu un zambet cald dar sugubat si cu o privire verde intens ce m-a facut sa imi cam inghit cuvintele pe care oricum nu prea le aveam la mine. Am fost ghidat cu blandete spre dusul de rigoare, in timp ce Irina povestea cu mine de parca ne cunoasteam de o viata, lucru ce m-a facut si pe mine sa ma simt mult mai relaxat.

Mi-a placut atmosfera din cabinet, foarte curat si cu toate cele pregatite sa te primeasca intr-o locatie de calitate. Am facut dus, m-am uscat si m-am prezentat pentru macel. Asezat in pozitia gravidei care sta sa nasca, am simit ca Irina se uita direct in sufletul meu cu ochii aia verzi ai ei in timp ce eu ii aratam... ce aveam si eu intre picioare. Am inceput sa povestim deschis diverse chestii personale si m-am simtit atat de in siguranta incat simteam ca putea sa imi faca ce vroia ea pentru ca nu as fi protestat.

S-a apucat sa ma jumuleasca profi, metodic dar si cu foarte multa grija. Am scos cateva scartzaieli cand parul imi parasea pielea in mod accelerat, dar mainile fine si linistitoare ale Irinei ce poposeau usor pe pielea mea ma faceau sa uit instant de durere si sa ma gandesc la mult asteptata hidratare (pe care nici macar nu indraznisem sa o cer inca). Mie mi se pare uimitor sa poti face atat de relaxat si de grijuliu ce face ea la curu' nostru...

Dupa ce m-a jumulit complet si a inceput sa ma maseze usor cu uleiul hidratant, m-a intrebat ea daca vreau si labutza din pachetul de servicii. I-am multumit in gand ca m-a scutit de jena intrebarii si i-am confirmat ca un copil intrebat daca vrea o acadea. :) 

Nu stiu cum sa descriu lucrul manual facut de mainile Irinei altfel decat ca m-am simtit manipulat de o profesionista... A stiut cum sa ma manevreze fara sa fie nevoie sa ma intrebe cum imi place, pentru ca era foarte evident ca imi placea ce imi facea. Atingerile au fost fine acolo unde trebuie si ferme acolo unde era nevoie de forta de frecare. A controlat atat de bine procesul urmarindu-mi reactiile incat am finalizat ca la comanda. :) Si sunt ferm convins ca i-a placut si ei, altfel nu cred ca i se invartosau sfarcurile pe sub bluza. :)

Dincolo insa de experienta excelenta a serviciilor livrate, felul deschis al Irinei de a fi si lejeritatea cu care am comunicat mi-au placut foarte mult. Am simtit ca pot sa vorbesc cu ea despre orice, fara sa fiu judecat in vreun fel, lucru rar la o femeie... Mi-a placut mult felul ei de a fi foarte direct si foarte deschis, un om cu adevarat deosebit pe care sincer mi l-as dori de prieten.

Ne-am imbratisat la plecare si i-am multumit pentru tot. La final mi-a parut rau ca nu am cerut pachetul complet, dar hidratarea clar m-a facut extrem de curios si de dornic sa apelez la pachetul complet de servicii. Ceea ce va recomand si voua, daca faceti efortul sa fiti niste oameni normali, politicosi si cu toate tiglele pe casa. Multumesc Irina! Voi reveni.

• Like 2

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Posted

Randunica , esti o incantare din toate punctele de vedere , vin la tine de multi ani pentru epilare si masaj iar Uleioasa ta imi da senzatii unice de fiecare data !

Iti multumesc pentru ca esti de asemenea un confident pentru mine , m-ai ascultat si mi-ai redat increderea in mine mai ceva ca un psiholog.

Am ajuns sa te cunosc si sa-ti aflu sufletul extraordinar afland ca esti plina de empatie si dedicata celorlalti , cred ca acesta este norocul nostru , al celor ce te-au cunoscut!

Multumesc si deabia astept sa te revad !

• Haha 1