Sari la conținut

Irina 0758609361 Epilare inghinala cu ceara/masaj/dominare


nae.a

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

In ultimi 3-4 ani m-am epilat la randunica , intre timp am zis sa mai incerc si la altcineva care avea in cv epilatoare de meserie si preda ceva cursuri daca am inteles eu ..... credeti-ma am fost mai multumit de cum am fost epilat de randunica fata de acea specialista ....

 

ps : randunica scze ca te-am inselat :)))))) cum ajung in tara vin la epilat :P

Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

Te astept cu drag!

Eu ma bucur cand ma inselati. Este un avantaj pt mine. Asa puteti face o comparatie si totodata puteti sa vedeti ca eu imi fac meseria cu pasiune si placere. Deci fac bine ce fac pentru ca lucrez cu drag si imi place sa am rezultate bune pe termen lung. deci nu e nimic rau.

Link spre comentariu
  • Oras:Europa
  • Oras:Europa

Salutare tuturor.

 

Am vizitat o zilele trecute pe Irina pentru o epilare inghinala totala.

 

Programarea a fost facuta cu usurinta, prin Whattsapp si respectata de catre amandoi.

 

Locatia este curata, baia curata, prosoape curate. Nota 10.

 

Irina este o buna profesionista, fiind foarte multumit de serviciile sale.

 

Platit la final 150 lei. Voi reveni si recomand serviciile de epilare.

 

Bafta tuturor.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

Pentru epilarea cu crema cum se procedeaza? Trebuie sa nu fii ras inainte?

pai daca esti ras, ce mai epilezi?

epilarea cu crema e foarte simpla. pui crema pe piele (respectiv par, evident) si astepti cateva minute, dupa care stergi cu spatula speciala sau cu burete abraziv la "umbra" dusului. si cam asta e. procedura este simpla, nedureroasa, rapida si ca efect in jur de cinci zile ai parul rasarit la loc, in maxim doua saptamani ai ciufu cat padurea :))))))))))))))))))

Link spre comentariu
  • Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere

Hmmm ,se cam strica atmosfera pe aici.

Fiecare cu placerile lui....pe banii si pe timpul lui.

Fara deranj pentru altii...

Auzi chestie , finalizari rapide si jumuleala...cum era ?

Daca nu testam v-as fi crezut.

Dar fara sa testezi sa spui ca Randunica se prostitueaza , nu este curata si ingrijita , nu este proclient etc. , este imaginatie....din alt film...

Ce doresti si ce oferi aia primesti.

Aveti obsesii cu ea , ce v-a facut ???

Ce , este spaima barbatilor ?

Nu sunt adeptul polemicilor dar nu stiu si nu inteleg de ce dau unii cu pietre intr-un om pe care nici nu il cunosc. Cum ai spus si tu, fara sa testezi esti din alt film. Am citat postul tau pentru ca mi-a fost cumva sila sa citez posturile celor care intai o jignesc si o provoaca pe Irina iar apoi tot ei se simt ofensati.

Iata, eu sunt unul dintre cei pe care unii ii considera fraieri sau prosti, dar aleg sa o vizitez pe Irina pentru ca mereu am avut parte de sesiuni foarte ok din partea ei. Si nu ma consider vreun fraier sau vreun prost, suntem pe un site unde exista cerere si oferta si nu vad sensul pentru care moderatorii acestui forum permit acestor indivizi sa jigneasca aiurea fetele pentru ofertele lor. Sunt de parere ca, daca nu iti place de o fata o eviti. Si pe ea si topicele in care ea se afla in prim plan. Care este sensul pentru care va tineti ca raia dupa ea oriunde scrie ceva? Am fost la Irina de foarte multe ori si voi merge in continuare pentru ca a stiut mereu sa ma motiveze sa revin prin atitudinea foarte deschisa pe care o are si prin felul ei sincer si onest de a fi.

Domnilor moderatori, de ce va numiti moderatori?Nu ar fi cazul ca aceste conflicte sa fie moderate de catre voi?

Cu ce tupeu ma jignesc pe mine acesti indivizi troli si n clone? Eu sunt clientul Irinei, asta ma face fraier sau prost? Oare trebuie sa cer acordul acestor indivizi ca sa merg la o escorta care imi place? Oare sunt obligat sa le citesc lor mizeriile atunci cand intru pe acest topic si vreau sa citesc ceva intamplat, nu aberatii?

Vreau sa pot accesa topice care ma intereseaza si in care sa gasesc informatie utila despre persoana respectiva. Informatii de la indivizi care au fost acolo si care pot confirma anumite servicii si povesti,. Nu presupuneri, inventii, rautati si jigniri de la niste insi care au ceva frustrari si obsesii fata de posesoarea unui topic.Nu credeti ca e cazul sa faceti moderare pe aici si sa stabilizati lucrurile?Nu mi se pare deloc ok ca sunt criticat de niste neicanimeni. Daca eu ma simt ofensat si ca mine poate mai sunt si altii si ne apucam toti acum sa ne scoatem la inaintare organele, unde se ajunge?

Uite, pe mine chiar ma intereseaza strict subiectul de handsjob pe care doar Irina il ofera in acest moment, nu l-am mai gasit la alta fata.

Pe mine chiar ma tenteaza sa o vad cum mi-o freaca cu burtica mare, e o fantezie. si sunt pe un forum in care asta caut, sa imi indeplinesc fantezii, sa imi ating dorinte pe care acasa nu reusesc sau nu mi se par la fel de intense. Pe mine ma atrag serviciile Irinei si prin urmare as vrea sa pot accesa acest topic si sa am informatia pe care o caut lejer, fara sa strabat sute de postari in care niste insi cu probleme la mansarda au stat sa o injure si sa o scoata din minti si sa o ameninte si sa o ..etc. Si mai citesc printre ele cum acesti debili isi permit sa ma jigneasca pe mine sau pe altii care alegem sa apelam la serviciile Irinei de parca m-as duce la ea pe banii lor, nu pe banii mei.

Am scris un post lung si probabil este singura mea interventie de acest fel pe acest forum, insa sper sa se ia masuri. Este cazul!

  • Like 5
Link spre comentariu

Hmmm ,se cam strica atmosfera pe aici.

Fiecare cu placerile lui....pe banii si pe timpul lui.

Fara deranj pentru altii...

Auzi chestie , finalizari rapide si jumuleala...cum era ?

Daca nu testam v-as fi crezut.

Dar fara sa testezi sa spui ca Randunica se prostitueaza , nu este curata si ingrijita , nu este proclient etc. , este imaginatie....din alt film...

Ce doresti si ce oferi aia primesti.

Aveti obsesii cu ea , ce v-a facut ???

Ce , este spaima barbatilor ?

 

Din pacate exista oameni care pur si simplu nu stiu cum sa se comporte. Unii sant prost crescuti, altii psihopati si in sfarsit o grupa care stau f slab cu relatiile sociale si poate mai ales cu femeile. Pentru ei femei independente si inteligente prezinta o amenintare. Cel mai usor este atac, injuraturi, si o totala lipsa de maniere ca sa nu zicem o risipa imensa de timp pentru ei si pentru forumisti. O zi buna si cele mai calde recomandari pentru o epilare la Randunica.  :bow

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Daca nu testam de cateva ori ( si comparativ dupa ceva evadari la alte cosmeticiene ) nu vredeam ca poate oferi calitate si atmosfera placuta.

Greu de gasit ceva comparativ.

Nu agreati ideea , nu serviti !

  • Like 7
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere

Eu am fost la belladona,o gasesti tot la rubrica "masaj" si e locatia si in centrul orasului.Am ramas surprins intr-un mod placut si recomand!

Foarte bine ca ai fost, mergi pe topicul ei si fa-i reclama!Ajut-o sa aiba clienti, fa-i recomandari, etc. Pe topicul ei. Nu cred ca vreodata clientii care au fost la Irina s-au dus pe topicul celorlalte fete sa-i faca recomandari.

Am fost si eu la Belladona, nu ii contesta nimeni serviciile de exceptie.

insa fiecare merge unde doreste si face ce vrea cu banii si cu timpul lui.

Oricand as alege-o pe Irina in detrimentul colegelor sau necolegelor sale precum Bety sau Belladonna. Nu am nici un repros pentru serviciile primite de celelalte fete dar nici nu imi ocup timpul facand comparatii. Daca iti este bine si confortabil mergi acolo, dar nu incerca sa o denigrezi sau sa o desfiintezi pe Irina doar pt ca ai tu alte preferinte. Pt mine serviciile Irinei raman in acest moment unice si oferite la nivelul pe care eu il caut. Daca pt tine altcineva e mai bun mergi acolo. Nu ai dreptul sa ma jignesti pe mine ca si client al Irinei sau pe altii ca mine care alegem sa mergem la ea. Plus ca poate nu pe toti ne avantajeaza centrul Bucurestiului, poate pt unii, cum sunt eu, Titanul imi este mai la indemana.

Ai te rog un pic de bun simt si opreste-te din a te tine ca raia dupa fata asta pe care nu ai cunoscut-o (tu ai zis asta) si vad ca iti permiti sa o agasezi constant. Nu sunt nevoit sa citesc opiniile tale cata vreme nu ai fost la ea ca sa imi spui ceva concret despre ea. Eu am fost si spun ce am vazut si ce stiu. Tu nu ai fost, iti dai cu parerea despre cineva doar din rautate. Nu te sfatuiesc sa mergi, dar pana la proba contrarie in care fata asta sa iti dea vreo teapa sau sa se comporte urat cu tine la fata locului, ramai inca o parere care nu este necesara nimanui

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

 

M-am gandit ca nu gasesc modalitate mai frumoasa de a-i ura Randunicii La multi ani! decat sa scriu o recenzie.

Am fost la ea acum 2-3 saptamani, ceea ce inseamna ca ma paste o noua vizita, cat de curand. A fost prima oara pentru mine, pentru ca nu am avut niciodata rabdare sa las podoaba sa creasca suficient incat sa poata fi jumulita. Asta pana acum, si bine imi pare ca am avut rabdare.

A fost o experienta superba, de la intrare pana la iesire. Sa spunem ca sunt destul de inzestrat dpdv pilozitate. Motiv pentru care ma asteptam sa fie un chin insuportabil. Ei bine, nu a fost. A fost chiar bine. Normal ca a durut, dar nu cum ma asteptam eu.

Randunica se misca atat de natural cand o face, in timp ce te tine la povesti, incat nici nu iti dai seama cand s-a terminat, si urmeaza sa te rasplateasca folosindu-se de MINUNATA hidratare.

Am plecat de acolo cu un zambet tamp intiparit pe figura, precum un copil care tocmai a descoperit o jucarie noua, la care nu a avut acces pana acum.

Chiar ma gandeam ca nu stiu cand am fost vreodata atat de fin, dar probabil e pentru ca eram copil, si nu ma prea atingeam interfesier.

E o experienta pe care o recomand tuturor barbatilor, cu revenire cand e nevoie.

 

Multumesc mult, Randunico, si de-abia astept sa ne revedem!

 

La multi ani si un an nou epilat!

  • Like 2
Link spre comentariu

Salutare dragi confutaciosi,

 

Pentru ca nu am marturisit prea multe in ultimul timp (decat despre vizita l-a Larisa), m-am gandit sa mai revin cu o recenzie despre epilarea la Randunica.

Dupa mai bine de 2 ani de jumulire la Randunica am de marturisit urmatoarele:

  • Este cu siguranta cea mai faina experienta la epilare. Rapid, fara durere, si cu foarte mare atentie la detalii. Asa cum am mai mentionat, am incercat mai multe variante, chiar si de cand merg la Randunica, au fost ocazii cand a trebuit sa caut alternative, pentru ca ea nu putea atunci. Am revenit la ea imediat cum s-a putut.
  • Randunica este o femeie miniona foarte frumoasa. Atat
  • Are rabdare cu tine, daca te porti frumos si civilizat. Daca esti badaran ... probabil ca nu vei ajunge la ea ...

Locatia este in bloc nou, modern, super curat si impecabil de fiecare data cand am fost. Intotdeauna va avea tot ce este nevoie pentru jumulire si hidratare (dupa cum descrie si ea pe blog) - apa calda, prosoape, uleiuri, geluri de dus etc ....

Daca lipseste ceva (gen apa calda) te anunta sa nu mai vii.

 

Programarile si comunicarea intotdeauna pe whatsapp. Intri frumos in locatie, dezbracarea si treci la inmuiere cu apa calda. Dupa ce reusesti sa deschizi toti porii cu dusul fierbinte, treci in pat cracanat, asezat pe o "aleza" de unica folosinta (cei care au avut bebelusi stiu ce e aia :) ). Se examineaza locul muncii si apoi se trece la verificarea temperaturii pentru ceara de epilat. Apoi purcede meticulos la intins si smuls. Cumva incet dar si repede. Adica nu se grabeste, face totul cu atentie si nu e nevoie sa repete actiunile sau sa puna ceara de mai multe ori in acelasi loc (decat foarte rar). Si cu toate ca nu se grabeste, cu siguranta reuseste sa termine repede.

 

Dupa terminarea smulsului se trece la hidratare, care este in continuare "BEST LABA EVER". Ingredientul secret ? ... sincer incerc de mult timp sa imi dau seama care este. Nu foloseste cine stie ce miscari fantastice (le stim cu totii prea bine). Si totusi ... amplitudinea ... ritmul ... si alte surprize ... fac experienta sa fie cel mai meserias orgasm posibil.

 

Da, ea nu se dezbraca, desi clientii vechi au avut placerea si si-o pot imagina foarte bine :). Spaga lor.

Eu am un singur regret, ca nu am reusit nici pana astazi sa experimentez unul din faimoasele ei masaje. Speranta moare ... vedem noi cand :)

 

Halatul este 170 (cu tot cu axila), experienta door to door intotdeauna o ora (si totusi fara sa se grabeasca .... magic)

 

Cam atat...

 

 

P.S.

Randunica este un om si o femeie. Are sentimente si toane si stari (fizice sau sufletesti). In unele zile poate fi "indispusa" sau sa aiba problemele ei. Este normal, cu totii avem astfel de stari sau perioade. Nu va va primi la epilare in acele zile, pentru ca stie ca nu va oferi o experienta ok (sau pentru ca nu are chef :) ). Atata timp cat veti fi oameni cu ea, experientele la Randunica vor fi exceptionale. 

 

Jumulire placuta.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

Totusi, de ce nu mai face masaj ?

Pentru ca nu mai pot.

Nu mai iese.

Nu mai simt.

Nu mai face parte din mine.

Simt ca ceva nu merge.

Sunt o perfectionista de cand ma stiu. Si daca simt ca un lucru pe care il fac nu imi iese de nota cel putin zece din zece, nu vreau sa il fac. Nu lucrez de complezenta si nici "sa iasa banu' ". Am avut o perioada cand imi placea foarte mult sa fac masaj si il faceam la superlativ. Dupa ce am nascut am dat gres de mai multe ori. Simteam ca nu mai am rabdare. Ca mi-e sila de unul sau de altul. Ca ma enerveaza orice. Ca nu am chef, ca nu pot. Si nu am vrut sa iau banii pt ceva ce nu puteam oferi pe masura asteptarilor celor care ma vizitau. Am mai avut cateva tentative intre timp si tot nu mi-au iesit bine asa ca am decis sa ma las si sa dau locul meu altor fete care se straduiesc mai mult. Mie nu imi place sa fac lucruri fortat sau sa ma super straduiec ca sa mi iasa. Vreau sa vina natural de la sine. Era o vremea cand asa era. Natural. Probabil ca tot din cauza unor prosti sunt si starile mele. Oricat incercam sa fac sa fie bine tot se gasea un cacat sa comenteze aiurea si fara motiv. Am avut clienti cu care m am simtit incredibil si care lasau in recenziile lor un loc de "dar". Si intrebam de ce? Cand auzeam raspunsuri en "nu puteam sa spun numai de bine ca batea la ochi sau sareau pe mine" mi s-a scarbit. "Tu ai fost acolo nu altii. Iar eu am facut ireprosabil tot ce am facut..." .

Apoi disperarea ata masiva de sex acolo unde se mentioneazaclar ca nu fac sex. Prea multi incercau, prea multi intrebau, prea multi mi-au stricat karma. Masajul pe care il faceam eu era intens. Foarte intena. Imi consuma o energie mare mare si uneori eram epuizata complet. Chiar si asa nu am dat gres sau nu am lasat pe nimeni sa simta ca am dat gres. Doar eu am stiut ca nu ma mai ridic la nivelul pe care vreau eu sa il ating.

Mai vrei argumente?

Poate si pt ca nu am primit aprecierea pe care mi-am dorit o...

Poate si pt ca fiecare trecem in viata prin etape si etape...

Poate ca fiecare si eu am greutati si uneori nu mai am putere nici de masaj nici de erotism nici de pupaceala si alte forme de tandrete si afectiune...

Si ma rog...motive sunt multe.

M am gandit de cateva ori sa ma intorc dar m am gandit ca nu se merita.

Am luat in considerare ca in curand ma voi retrage definitv. Deja viata mea se aranjeaza usor usor.in mare mi-am acoperit destule.lipsuri si incet incet ma porneac spre alte drumuri.

Cred ca anul asta e ultimul cand mai lucrez. Daca raman insarcinata clar ma retrag si eu cumintica la casuta mea cu alte pretentii de viitor.

Lamurit?

Seara frumoasa!

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

Scuze de greseli. Am gustat si eu o bere la 0 33 dupa vreo 6 luni si m-am trotilat un pic. Nu am revizuit comentariul inainte de publicare. Nici acum nu il revizuiesc.

Mi-e lene. Noapte buna!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

O intrebare pentru randunica: As dori sa vin pentru epilare inghinala cu ceara, nu am mai facut epilare cu ceara pana acum, doar cu lama de ras... cat ar fi optim sa las paru sa creasca ? Si daca doare rau ?

Mersi

2 3 saptamani. Depinde de fiecare. Nu merge mai putin de 2 saptamani.

Daca ai nelmauriri am decris si acest detaliu pe blog http://vreauepilare.blogspot.com

Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni

Mai o aluna mai o maslinuta

Corect!

 

De pe facebook,nu cunosc autorul 😂😂😂

 

â€Un barbat la epilat.

😂😂😂

Doamnelor si domnisoarelor, să nu vă mai aud că ziceti "voi nu stiti prin ce trecem" că eu acum stiu!

Scurt istoric: Mă rad sub brat de vreo 12-13 ani. Firesc, firul se facea tot mai trainic si mai frumos, incepuse sa o ia in jos, spre coate. Deci asa nu se mai putea. Fără mângâierea lamei, axilele mele ar fi aratat in curand ca ZZ Top (cautati pe google cei care nu-i stiti) in mizerie.

Asa ca am luat suprema decizie de a trece la epilat. Am coborat la salon curios de ce mi se poate intampla. M-a intampinat domnisoara care m-a tuns cu gauri cu ceva vreme in urma.

"Va tundeti?" I-am zambit multumit de raspunsul ce urma sa i-l dau:"NU! Ma epilez sub brat" A zambit, ca la o gluma buna:"Glumiti?" "NU! Ce-i de glumit in asta?!" A mai zambit o data si a zis

"Nimic", plecand.. Intre timp a vanit epilatoarea,

Buna ziua, pofiti in cabinet.

Am intrat in "cabinetul" care arata ca o sala de operatii.. Si am fost invitat sa ma intind pe un pat la fel de medical. Incepusem sa fiu intimidat. Mi-am dat tricoul jos, mi-am supt un pic burta, am ridicat bratele. Doamna a proptit deasupra mea un bec extrem de puternic, fix ca alea de la chirurgie, si a inceput sa ma studieze:"Mda.nu-i rau, totusi va va durea un pic.mda, in fine, sa incepem".

Eu zambeam. Durere, zici?! "Durere" eram poreclit in copilarie, eu am inventat durerea, mananc durere pe paine!

Doamna amesteca maglavaisul intr-o oala.

M-a informat ca fiind prima oara, folosim ceara clasica. Ok, cum zici tu, mare scofala! Apoi cu o spatula mi-a intins sub brate ÅŸmecheria. O crema calda si galbena, mai ca-mi era pofta sa gust un pic.

"Va arde?" "Nici pomeneala, domnisoara" - am raspuns zambind la fel de smecher. A inceput sa apese ceara care se întărea si, pe neasteptate, JBANG!!! Ochii au dat sa-mi iasa un pic din cap. Smulsese ceara intarita cu tot cu firisoarele mele. Domnisoara m-a studiat din priviri si m-a intrebat:

"V-a durut?" "Un pic, asta-i tot?!" am provocat-o eu viteaz. "Nu, nu-i tot." - a venit replica pe care nu o doream si nu o asteptam. "Mai dam un strat, ca au mai ramas firisoare." Si din nou m-a uns cu ceara fierbinte. Adevarul e ca mă asteptam sa fie mai dureros. Că atat de mult va plangeti, domnisoarelor si doamnelor, incat m-am asteptat la ceva similar cu luatul unui sut in coae. Zona tocmai epilata imi era insa deja sensibila si cea de-a doua "extragere" a fost mai dureroasa. Ochii mi-au iesit cam jumate din cap. Si cu toata vitejia mea, am recunoscut:"Nu-i teribil de placut." Domnisoara mi-a zambit si a spus:"Inca o data si gata!"

Inca o data?!?!?! Pai de ce? "Tot v-au mai ramas niste firsoare. As putea sa le smulg cu penseta. Cum doriti?" Eram invins. "Cu ceara, domnisoara, cu ceara."

Mi-a aplicat cel de-al treilea strat. Nu mai imi era bine, nu mai zambeam, vroiam sa se termine dracu o data, imi era dor de lama mea si de usturimea after shave-ului aplicat dupa ras. Si JBANG!!!!! + a treia oara!!! Mi-am muscat buzele. Mi-a venit sa o iau pe domnisoara de freza si sa o dau cu capul de lampa, de dulapuri de pereti. " 'tu-ti gura ta de ceara si epilare, mai bine imi las carlionti ca evreii!" Domnisoara isi cerceta opera. Mă intreabă:"Aveti Baneocin acasa?" "Nu stiu ce-i ala, si de ce ar trebui sa am?" "Pentru ca v-a dat un pic sangele." "Vaaaaaaaaaaiiiii, 'tu-ti ceara ma-tii care te-a facut de ceara si de epilare. - injuram in gand ca birjarul. "Mi-a dat sangele?" "Da, un pic, se opreste repede."

M-a dat cu niste creme calmatoare, cu o pudra, si mi-a zis ca-s gata. Da, eram gata, la propriu. Tineam mainile pe langa corp de parca avea sub brat doua becuri fierbinti. Si acum simt tot asa. In plus am inceput sa transpir. Si cica nu am voie sa fac dus vreo doua-trei ore. Si nici sa ma dau cu after-shave.

Deci da, stiu prin ce treceti. Si da, stiu ca se poate si mai rau. Nu vreau sa-mi inchipui ce s-ar fi intamplat daca ceara mi-ar fi fost aplicata si apoi smulsa din zone, sa zicem, mai sensibile.

si continuarea:

Au trecut in jur de doua luni de la prima epilare, rădăcinile păruÅ£ului meu, zăpăcite si bulversate dupa violentarea lor extrema, au dat din nou roade. Dar un fel de roade nefiresti, avortoni ai mândrului păr ce-l aveam odata sub brat. Aspru si viguros. Acum mi-au crescut niste floace subtiri si moi, ca barba unui chinez batran.

Desi eram inca destul de traumatizat dupa prima experienta, trebuie sa aleg. Ori stau cu mini-şomoiogul sub brat – aratand total nemasculin, ori il rad – si as fi luat-o de la capat, ori ma duc din nou la epilaterie. Si am mers la epilaterie. Acum va scriu sub impulsul momentului, inca sint fierbinte.

Am avut noroc de o cosmeticiana noua. Precedenta, o doamna bine facuta ce era cu un cap mai inalta ca mine, ma intimidase. Avea parca miscari prea bruste si aprige. Asta e micuta si draguta ca o vrabiuta. O domnita delicata, mi-am zis, ce va lucra cu deosebita finete. M-am culcat pe monstuosul pat alb, (da, mi-a supt si de data asta burta) si mult mai degajat mi-am ridicat bratele. De ce am fost mult mai degajat? Pentru ca toata lumea m-a asigurat ca prima oara e mai greu. Credibil, avand in vedere rebuturile ce-mi crescusera sub brat. Aveam senzatia ca daca scutur mai bine mainile, imi cad perisorii pe jos.

Zambind, domnisoara a incput sa amestece cu o spatula in oala cu “ciorba†fierbinte. Un pic de stres tot persista la mine. Stres care s-a majorat substantial atunci cand s-a intamplat una dintre chestiunile pe care stiti prea bine ca le urasc. Au inceput sa-mi chioraie matele. As putea zice ca a fost un apogeu al chiorairii matelor. Pentru ca niciodata nu mi s-a intamplat sa imi chiraie matele stand cu burta in sus, fara a avea nimic pe mine. Pe burta, ma refer. O situatie total noua, absolut incontrolabila. Trebuia sa acopar cumva sunetele, asa ca am vorbit:

- Data trecuta nu a fost foarte placut. Mi-a dat sangele.

- Serios? Tare?

- Destul de tare. Daca va uitati in tavan mai vedeti cativa stropi.

Draguta de ea a ridicat ochii in tavan. Cu siguranta isi daduse seama ca e o gluma, dar ca sa ma simt eu bine s-a uitat in sus. Apoi a zambit. Luate prin surprindere, maţele au tacut. Aveau si de ce. Incepuse ungerea mea cu ceara fierbinte. Ma calmasem. Nu mai puteam fi luat pe nepregatite. Stiam exact ce urmeaza. Asa ca la prima “desprindere†nici macar nu am clipit. Si m-am pregatit sa multumesc, fiind sigur ca cele 29 de fire fusesera smulse pana la adanci batranete. Vazand ca ma foiesc, domnisoara mi-a luat-o inainte:

- V-au mai ramas cateva.

Da, redevenea neplacut. Mi-am amintit ca distractia incetase data trecuta la cea doua extragere. Deh, nu aveam ce face, m-am conformat. A venit din nou ceara, am fost din nou uns ca o felie de paine cu untura. Jbang, stânga, durere. Mi-am incordat maxilarele. De ce-am venit din nou?! Cine-mi vede flocii astia?! Sotia. Ea ma place si cu ei. As fi plecat. Dar era aiurea sa fiu chel sub bratul stang si mini-flocos sub cel drept. Jbang, dreapta. Am scrâÅŸnit din nou. Din burtă s-a auzit un cârâit puternic. Organismul meu incepuse sa protesteze pe toate caile. Ma bucur ca nu s-a enervat suficient cât sa-mi scape si un pârÅ£. De nervi ca-l totrurez. Era destul. Acum chiar ca nu ar mai avea de unde sa fie par. Aveam senzatia ca tura a doua imi smulsese si radacinile ce urmau sa apara in 2020. Dar iata ca vrabiuta amestecă din nou in oala.

- Ce faceti? Nu-i gata?

- Pai nu, ca eu epilez pe bucati. V-am facut de la milocul axilei in jos, apoi in sus, acum trebuie sa va fac pe laterala. Ca va creste si acolo.

Lucrurile degenerau. Pielea deja mi-era mai sensibila decat popoul unui bebelus oparit. Abia asteptam sa se termine. Iar m-a uns, a lasat sa se intareasca pasta durerii, s-a proptit si a tras. Fara insa sa desprinde intreaga bucata. Mi-era dor de prima cosmeticiana. Aia mare. Pentru ca aia cand tragea odata, zburau toate in jurul ei si taceau copiii care se jucau in jurul blocului. Micuta nu reusise. A mai tras de inca doua ori pana a luat toata ceara. As fi vrut sa o cert. As fi putut sa o cert. Dar era atat de finuta si de nevinovata. Experienta s-a repetat si sub bratul celalalt. Din fericire doar cu o tentativa esuata.

Am fost apoi dat cu pudra. Exact ca bebelusii. Taceam cuminte, nu mai zambeam, nu mai vorbeam, matele nu mai chioraiau. Credeti ca asta a fost tot? Va inselati. Dintr-o trusa de scule mi-a aparut in fata ochilor o penseta. Oooooo, nuuuuuu, mai ca-mi venea sa ma pun pe bocit. Nici de asta nu eram pregatit psihic. Din fericire nu a durut mai deloc. Poate ca intreg corpul imi era in soc si nu mai simteam durerea. Ca bonus, am fost dat din nou cu Baneocin. Crema. Peste pudra de sub brat. Va dati seama ca mi s-a format o pasta, care nu facea decat sa-mi sporeasca starea de disconfort.

M-am ridicat. Spunandu-mi ca imi ajunge cu epilatul. In orice caz imi ajunge pe anul asta. Dezorientat, nici macar nu mi-am mai supt burta cand mi-am luat bluza pe mine. Am multumit la fel ca un copil care fusese ingenuncheat pe coji de nuca si in final iertat. Vrabiuta mi-a zambit si mi-a zis:

- Sa va fie de bine!

Ce credeti, imi era? Nu, nu-mi era deloc. Acum insa mi-e mai bine, multumesc.â€

 

P.S. Dacă știți autorul, vă rog mult să-mi-l spuneți și mie, ca să-l trec. Mulțu!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Berlin
  • Oras:Berlin

La naiba daca stiam ca existi tu, nu ma mai chinuiam cu aparatul de ras prin baie.
Cat de lung trebuie sa fie parul ca sa pot sa vin la epilare? Pot sa vin asa cu el cam la o saptamana dupa radere (e cam la 3-4mm lungime).
Deasemenea, te ocupi si de perineu > anus si toata zona, nu doar de padure?
Mersi!

Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

Ma ocup de orice parte a corpului se doreste epilata. Inclusiv perineu si interfesier.dupa lama trebuie minim 2 saptamani. Nu merge la parul ff mic.

Link spre comentariu

M-as baga dar cred ca e super dureros...

Te obisnuisesti - si Randunica are dreptate cand iti zice ca nu doare asa are cat la piept. Plus laba care ti se aplica dupa tratament face mica neplacere sa fie chiar interes  :bow  Acuma mi-e greu sa merg la alte saloane de epilare ca imediat mi se scoala pula de bucurie ce o asteapta. 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila

Nu-s comunisti, pur si simplu ei nu au atitudinea de Azorel a romanilor.

Tie ti se pare barbat puternic cel care scrie o recenzie in care se lamenteaza de prestatia damei respective DAR la fatza locului nu i-a zis nici pâs?

Sunt nenumarate exemple de recenzii de acest fel.

Normal este sa-si exprime nemultumirea in primul rand in momentul acela. A fi gentil cu o femeie nu inseamna a fi prost

Dacă s-ar zice la fața locului...recenziile nu vor mai putea sa fie stas!

"Băi m-a suparat că nu facea aia si o vad cum mi-o ia, imi face.........si pula mea, iti dai seama......o experiență unică!"

Nu cred ca v-ar conveni, iar nouă...nici atât!

Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

Dacă s-ar zice la fața locului...recenziile nu vor mai putea sa fie stas!

"Băi m-a suparat că nu facea aia si o vad cum mi-o ia, imi face.........si pula mea, iti dai seama......o experiență unică!"

Nu cred ca v-ar conveni, iar nouă...nici atât!

Mi-am intrebat unii clienti daca au cont. Unii au conturi vechi si credibile. Si i-am intrebat de ce nu scriu recenzii despre epilare sau serviciile pe care le-am oferit eu.

Multi mi-au spus ca nu vor sa se bage in polemici ca eu sunt controversata.

Si daca sunt controversata ce? Nu am dreptul sa le spuneti celorlalti cum a fost experienta cu mine?

Unii mi-au zis ca daca ar scrie pozitiv asa cum a foat de fapt de fiecare data o intalnirea de a mea cu ei ar sari in capul lor si nu au chef ei sa dea explicatii...

Si iar ma abtin..

Link spre comentariu
  • Oras://
  • Oras://

Eu prefer sa mi spuna mie. Sa mi spuna in clar uite asta nu i pt mine eu as vrea asa sau orice. Sa ii fac sedinta pe plac si sa revina. Nu o sa inteleg niciodatat cacatii care pleaca ametiti de aici de ceea ce arata tocmai ei ca a fost ok si se duc apoi si scriu cacaturi ca nu a fost ce se asteptau.pai zi boule ce vrei sa stiu ce iti dau. Daca iti dau ceva si te vad ca ti place normal ca pe tema aia continui. Daca as vedea ca nu i bine m as opri si am incerca altceva...

Oricum din pacate prea multi romani au samanta de cacat. Nu facem noi acum civilizatie din ei. Uita te numai un exemplu cu protestul asta din Victoriei. Nu la cei care au fost sa te uiti. La ce abereaza unii in comentarii desi nu au trait pe pielea lor nimic. Aia e ciuma! Acolo e cretinismul care predomina in tara asta. Sau cel putin in Bucuresti unde cred ca s-a rasturnat carul cu limitati psihic.

 

Tu iti propui sa fie satisfacut cine te viziteaza. Atitudinea asta o aveau si fetele pe care le-ai lansat: Maya, Oana etc

La prima vizita voiau mai intai o discutie de cunoastere, flirturi, zambete, si f important, nu se contoriza timpul acesta.

La tine nu merg ca e impotriva instinctului meu sa te vad goala si sa nu te fut.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

Tu iti propui sa fie satisfacut cine te viziteaza. Atitudinea asta o aveau si fetele pe care le-ai lansat: Maya, Oana etc

La prima vizita voiau mai intai o discutie de cunoastere, flirturi, zambete, si f important, nu se contoriza timpul acesta.

La tine nu merg ca e impotriva instinctului meu sa te vad goala si sa nu te fut.

Asa e normal sa fie. Intai sa cunosti omul si apoi sa intelegi ce doreste.

Si mai bine sa stie clar ce primeste si daca ce primeste corespunde cu ce isi doreste.

Nu am nimic cu faptul ca nu ma vizitezi dar nu inteleg interventiile tale cata vreme stii bine ce ofer si ce nu.

 

Ps: buna dimineata tuturor.

Azi sunt in locatie pt cine dorese epilare pana la ora 18.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...