Sari la conținut

denisa ofer anal poze reale 100%,,50 finalizarea si 100 ora

Postări Recomandate

• Oras:Timișoara
Postat

Buna mâine lucrez de la ora 14 până la ora 1 noaptea v-am 😘😘😘😘😘

Postat

Nu ai raspuns la intrebare...de ce ai blocat o parte din noi aiurea pe whatsapp?? ne spui ca nu dam decat acolo de tine si fara nici un motiv ai bloca...de ceee??????????

Postat

Nu stau să îmi pierd vremea cu tine de aia nu îți dau ție explicați și nu mai sta zi și noapte sa îmi urmărești pagina de cate ori întru te vad activ pe pagina mea 

Vizitator btc
Reputație: 0
Postat
Acum 5 ore, bodostanca a spus:

Nu ai raspuns la intrebare...de ce ai blocat o parte din noi aiurea pe whatsapp?? ne spui ca nu dam decat acolo de tine si fara nici un motiv ai bloca...de ceee??????????

Colegule, dacă te ajută cu ceva și pe mine m-a blocat anul trecut în vară când am întrebat-o dacă putem să ne vedem în seara respectivă, după ce în prealabil schimbaserăm poze și vorbiserăm detaliile întâlnirii. Am zis că na, am greșit eu cu ceva, dar văd că face de astea și la alții.

• Oras:Timisoara
Postat

Mie nici nu mi a raspuns pe wapp si eram client fidel pe vremea cand era in Giroc !!

Postat

Buna mâine lucrez de la ora 14 30 până la ora 1 noaptea anunț  valabil doar pentru cei care au fost la mine nu iau clienți noi

• Like 1
Postat

Nu înțeleg de ce mai blocat sincer vroiam sa ne întâlnim azi îmi pare rău că tratezi asa oameni cu bun simt măcar dacă erau alți nesimțiți dar eu am fost un băiat cu caracter !! 

Postat

Îmi cer scuze dar am specificat că nu iau clienți noi Eu postez aici că sa vadă clienți mei care au fost la mine că nu le pot trimite la fiecare mesaj in parte

Postat
Acum 1 minut, sorin111111 a spus:

Și eu am fost 

La tine  și  mai blocat

Scriemi un mesaj sa vad se poate sa fi blocat și persoane care nu trebuia sunt multi care vorbesc urat care mai pus aiurea pe drum eu nu vin să mă mai plâng aici toată ziua cum fac unii daca am blocat asta este sunt atâtea fete nu mi se pare un motiv asta cu blocați poate sunt persoane care nu vreau sa le iau fiecare are dreptul să aleaga

Postat

Am fost la tine și la giroc  cand aveai locație și am făcut și anal dacă blochezi asa nu știu ce sa mai zic 

Postat

Si eu am fost la tine si ti-am zis clar ca am fost de destule ori pe vremea cand erai in giroc..asa ca ar fi frumos sa deblochezi nr si poate sa reluam ceva... te poti uita in lista de blocare din whatsapp si sa scoti de acolo 0729 *** 432 si sa imi scri scurt dupa ce ai facut-o sa putem vorbi...zi faina!

Postat

nici in zi de azi nu am mai auzit de la ea nimic..nici nu m-a deblocat cum i-am cerut mai sus, la tel nu raspunde...nu prea are ca mai are chef de asa ceva

Postat
Acum 8 ore, bodostanca a spus:

nici in zi de azi nu am mai auzit de la ea nimic..nici nu m-a deblocat cum i-am cerut mai sus, la tel nu raspunde...nu prea are ca mai are chef de asa ceva

Cumpărăți o cartela Digi. Costă doar 11-12 lei.

Sun-o de pe cartelă, nu va ști că ești tu. 

End of fucking (love) story.

• Haha 1
Postat

Am fost de multe ori la ea, ceea ce a facut sa zicem ca e o gresala, si ma va recunoaste...deci nu fac decat sa irosesc timp si 11-12 lei

Postat

Buna sâmbătă duminică luni și marți lucrez de la ora 12 până la ora 18 anunț pt clienți mei fideli nu am nimic cu cei noi dar nu vreau sa fiu pusă pe drum aiurea

Postat

nu ai nimic dar blochezi ampulea numere la mijlocul discutiei...si nu vrei sa comentezi pe tema asta si sa ne spui de ce..as fi inteles daca eram doar eu sau hai mai unul..dar asa..ai o gramada care spun asta, de ce??????????

Postat

Buna ofer 50 finalizarea doar oral nu am locație doar in mașină program de la ora 14 30 până la ora 17  și mai pot lua o persoana la ora 22

Vizitator TheKing15
Postat

Buna Denisa, ai putea sa imi deblochezi nr? Vreau sa trec pe la tn

Postat

Buna de azi până vineri lucrez de la ora 14 până la ora 17 și la ora 22 mai pot lua o persoana nu am locație doar in mașină 50 oral o zi buna

Vizitator TheKing15
Postat
La 11.06.2021 la 8:27, denisa85tm a spus:

Scriemi te rog mesaj sa știu care este  Nr tau

Pai nu am cum sa iti dau... ptr ca ii blocat nr...

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

A fost cineva la ea de când e fără locație? Care e procesul? Locul unde te duce e ferit de alți ochi? 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...