Sari la conținut

denisa ofer anal poze reale 100%,,50 finalizarea si 100 ora


Postări Recomandate

Vizitator PROFESORINCU
Reputație: 0
On 1/7/2022 at 8:06 AM, reresrazvan8 said:

Sunt curios ce chestie "kinky" ai reusit sa faci cu ea, mai ales ca a probabil a fost varianta intalnire in masina, ca ma gandesc ca altfel specificai mai multe daca o chemai la tine :) ... poate ne zici si noua, ne dai o idee ce nu o aveam

Am adus-o la mine acasă 

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
La 16.12.2021 la 14:58, denisa85tm a spus:

nu înțeleg ce tot va agitați atâta cine vrea vine cine nu nu și gata și dacă am clienți sau nu e problema mea și dacă am blocat pe cineva e alegerea mea și stați liniștiți cel care zicea că ''''''vai doamne când nu o sa mai am  clienți o să deblocheze toată lista nici gând'''''' nu știam că dacă blochezi pe cineva ești ori '''''nebuna ori handicapata'''' fiecare face ce vrea și se duce unde vrea nu va convine mergeți în altă parte cum zicea unu din voi că la 50 găsiți mai faine că mine și în primul rând dacă fac în mașină e alegerea mea nu trebuie sa dau explicații  nimeni anunțul e doar pentru cei care doresc așa ceva așa că nu va mai agitați mai linistitiva că vin sărbătorile fiti și voi mai buni 

Denisa ,cand poti sa ma programezi ?ne cunostem [sau cel putin eu te cunosc in Soarelui daca iti mai aduci aminte.

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
La 28.02.2015 la 12:29, bogdan1974 a spus:

Salut toti membri acestui forum si vizitatorii lui.In primul rand doresc sa cer scuze fata de toti deoarece am fost un profitor.De ce?Pai ma-m luat dupe cele spuse de voi si intotdeauna am avut parte de aventuri tari cu damele descrise de voi.Si eu nu am oferit nimic in schimb,dar si ce era de oferit,adica despre Dana,Anda,Andrada,Carmen,chiar si Magda...etc etc.Pe aceasta cale vreu sa le multumesc fetelor mai sus mentionate pentru serviciile oferite.Acum sa trecem la actiunea din acesta zi.De capul meu rasfoiesc Publi24 si zaresc urmatorul anunt:
-cititi cu atentie anuntul POZE REALE GARANTEZ
iau doar barbati de la 29 pana in 50 de ani
buna ma adresez amatorilor de femei grasute, sunt bruneta fund bombat sani mari am 28 de ani ,1,63 si 75 kg deci clar nu sunt fotomodel insa o persoana placuta rog igiena nu am colega nu iau romi sau cei ce au bile, sunati doar daca doriti sa veniti
nr tel;--0767438131 --nu ma deplasez nu raspund la sms bp sau nr privat nu negociez pretul este fix

50-finalizarea -oral,anal normal,SEX INTRE SANI FINALIZARE PE CORP SAU SANI

100-o ora doua finalizari -ORAL-anal-NORMAL ,SEX INTRE SANI SAU PE CORP

program de la- 10_30 pana seara la 20

duminica nu lucrez
Zis si facut pun mana pe tel si sun,imi raspunde capreoara in cauza cu o voce calda si amabila,dupa mica discutie despre locatie si tarife ma pornesc spre marea desfatare.
Locatia se afla in satul Giroc, acolo iti spune sa lasi masina si sa intri pe prima strada pana la o casa cu un steag al comunitatii europene (ca na e in comunitate capreoara).Pana aici totul frumos si placut,e dar cand a iesit aratarea la poarta trebuia sa realizez ca nu poate iesi nimic bun.Avea parul cred ca nespalat de vreo 3-4 luni sloios si cleios,apoi ma invita inauntru,iar dobitocul intra....Aici nici nu am ajuns la locul faptei ca de pe hol zice jos hainele sa te pui pe spate..!!??Pai stai putin o mica introducere,sa imi trag sufletul zic.Ea nimic ca timpul costa bani.Pai zic sa incepem cu un masaj un preludiu ceva,ea nimic deja rupe ambalajul prezervativului si sa il monteze pe obiectul munci,eu zic pai cum vrei sa il pui ca doarme dus.La care ea incepe o tentativa de laba de toata jena.Spun pe un ton calm:Mami vezi ca asa nimic nu vei obtine,incepe cu un oral,la care ea spune ca nu face neprotejat cea ce nu a spus la telefon.Mai ca nu o zis sa mi-o scol eu,pai atunci imi fac o laba si salvez 100 ron ceruti de capreoara.Zic ok hai sa te mangai sa vedem ce obtinem,ea nimic ca nu ai place ca o deranjeaza ca sa o scol tot o tinea pe a ei sa puna guma pe smotocel.Zic in cazul asta ma ridic si plec nu am venit sa imi strice ziua mama matraguna.De aici incepe adevaratul spectacol.Zice ok dar 'trebuie sa platesti' ca a pierdut un client....Si o tiganeala de aia de venea sa o strang de gat.Zic ok pentru ce sa platesc?Laba nu sti,masaj nu faci,oral nu faci,smotocel nu a reactionat la acreala ta,atunci pentru ce vrei bani????Ea nimic ca a pierdut clientul(Imaginar).Ok arunc cu 10 ron si rup usa.(10 RON).Note sper sa nu va asteptati sa dau ca pur si simplu nu am ce note sa dau,iar dupa asa o peripetie sper ca locatia nu mai conteaza.
Acum rog toti iubitorii de plinute sa analizeze cele spuse de mine(si aici adaug ca nu are rost sa aberez)si sa cugete bine inainte de a purcede la drum spre aceasta faptura "omeneasca".Mai puneti niste banuti si alegeti din fetele comentate de ceilalti membri ai forumului,care isi merita fiecare banut.Deci grija mare e o teapa de zile mari aceasta prefacatorie a damezei.
Aveti cap si grija cand apelati la serviciile damelor de companie,studiati forumul si bagati la cap ce spun cei care au fost la ele.In rest va doresc sa futeti numai ce va place si bafta la futut.
DE EVITAT CLAR DRAGI CONFUTACIOSI!!!

cand scrii -citez parul slinos-cred ca exagerezi ,am fost si eu de cateva ori in Giroc [in dreapta ]

 

Link spre comentariu
Vizitator lig76ct
Reputație: 0
La 27.10.2014 la 7:18, teocryst a spus:

Buna ziua, am revenit cu recenzia promisa legata de domnita. Intr-o sambata acum cam o luna , iau telefonul si incep sa caut pe publi ceva prospaturi,noutati si gasesc anuntul cu superoferta mai sus numitei,pun mana si sun curios. Prima data nu a raspuns ,mai insist nimic,dupa vreo 8-10 minute imi da beep  ,ii inchid si o sun inapoi ,la care ea ma ia tare ca de ce insist daca vad ca nu raspunde ca poate era  ocupata.

Zic ok ,hai sa vedem ce oferta ai , imi spune ca face oral NP,normal si anal protejat la 50 de lei finalizarea.Am intrebat-o cand e disponibila mi-a zis in 20-30 de minute, ca trebuie sa se improspateze.

Zis si facut cam in 20 de minute am ajuns in Giroc la adresa indicata,acolo am ramas putin socat de locatie intradevar de lux,curatenie si ordine ,telenovele la TV,tipic exemplar .

Ma invitat la dus . In baie geluri de dus pe alese ,stiva de prosoape uscate .

Intru pe camera de lupta ,un dormitor frumos langa baie,un pat imens. Ma intreaba ce imi doresc si cat vreau sa stau ,ii raspund ca le vreau pe toate si o finalizare de proba cu posibilitate de extindere.

Isi da jos tricoul si acei chilotei negri din poze ,incepe un oral cam violent ,mai si zgaria cu dintii . L-a trezit pe baietel si i-am zis sa puna caciulita , am pus-o capra si am trecut la normal. 

Putin cam stramta la intrare ,dar in decurs de 3-5 minute s-a fleoscait deja. O intreb daca pot sa trec la anal ,imi raspunde ca e ok,schimbat gaura si trecut la anal.

Aici iara larga , o culc pe o parte si continui , am pus-o sa mai stranga din buci pentru senzatie si dupa vreo 2-3 minute am finalizat.

Fratilor cand am scos-o era plina de fecale si toate cele ,am zis ca imi vars matele prin pat pe acolo.

 

Note , calificative ,va las pe voi sa le dati ,eu UNUL nu mai calc pe acolo !!!

🤣ai scos ciocanul murdar de fecale,poate mâncase fata tocană de legume cu roșii și sa stricat la burtă 🤣

Link spre comentariu
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Acum 18 ore, gil60 a spus:

am o garsoniera liberain complex ,daca doresti ?sigur ne intelegem

nu înțeleg la ce trebuia să postezi discuți de acuma 10 ani dacă chear vroiai sa scri ceva trebuia să scri ce ai de zis nu discuți de acuma 10 ani 

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Acum 5 ore, denisa85tm a spus:

nu înțeleg la ce trebuia să postezi discuți de acuma 10 ani dacă chear vroiai sa scri ceva trebuia să scri ce ai de zis nu discuți de acuma 10 ani 

nu m-am exprimat clar ,daca mai ai nevoie de locuinta ,am una libera la pret bun,

Link spre comentariu
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Acum 13 ore, gil60 a spus:

nu m-am exprimat clar ,daca mai ai nevoie de locuinta ,am una libera la pret bun,

nu am nevoie mă descurc și singura v-am mai spus nu practic tot timpul de aia nu iau chirie anunțul e valabil doar pt cei care vor în mașină. programări se fac pe wathapp nu sunați  

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...