mosu44 Reputație: 3240 Postat Martie 2, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Martie 2, 2015 Nimfomane.com ar putea avea o prestatie, o reprezentare, subiecte de discutii cu mult mai bune decat in prezent? Raspunsul meu onest/sincer: DA. Nelegat de virtual, de mediul virtual care ne asigura falsitatea, ascunderea eu-ului... Eu personal vreau sa creasca nivelul de real in acest mediu virtual/fals, nimfomane. com. Sunt prea optimist?NU! Eu vreau si pot...trebuie doar sa vrei si TU si cat mai multi useri...si totul se poate schimba. Doar sa vrei. Bafta!!! 2
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Martie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2015 2 topicuri cu același subiect deschise la interval de 10 min. Ai pățit ceva? Simți nevoia de afecțiune? 1 1
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Martie 2, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Postat Martie 2, 2015 vise taica... vise 2 2
indubitabil Reputație: 2178 Postat Martie 2, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Martie 2, 2015 Nimfomane.com ar putea avea o prestatie, o reprezentare, subiecte de discutii cu mult mai bune decat in prezent? Raspunsul meu onest/sincer: DA. Nelegat de virtual, de mediul virtual care ne asigura falsitatea, ascunderea eu-ului... Eu personal vreau sa creasca nivelul de real in acest mediu virtual/fals, nimfomane. com. Sunt prea optimist?NU! Eu vreau si pot...trebuie doar sa vrei si TU si cat mai multi useri...si totul se poate schimba. Doar sa vrei. Bafta!!! Doamne ocolește-i pe românii de patrujde ani + (adică irecuperabili), că ăilalți sunt ocupați 12 ore pe zi
mosu44 Reputație: 3240 Postat Martie 2, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Autor Postat Martie 2, 2015 2 topicuri cu același subiect deschise la interval de 10 min. Ai pățit ceva? Simți nevoia de afecțiune?stimati buni prieteni ai mei - daywalker78 si picon - nu, nu simt nicio nevoie de afectiune. si nu e acelasi subiect!!! intelegeti dumneavoastra?!?
mosu44 Reputație: 3240 Postat Martie 2, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Autor Postat Martie 2, 2015 vise taica... vise da...dar lasa-ma, te rog, si pe mine sa visez tu visezi?
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Martie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2015 stimati buni prieteni ai mie - daywalker78 si picon - nu, nu simt nicio nevoie de afectiune. si nu e acelasi subiect!!! intelegeti dumneavoastra?!? Aaa. Aha. 1 1
mosu44 Reputație: 3240 Postat Martie 2, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Autor Postat Martie 2, 2015 aaa sau aha? ca n-am inteles ce vrei sa spui. nu e acelasi subiect.
indubitabil Reputație: 2178 Postat Martie 2, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Martie 2, 2015 omu vrea să spună glume debile la o tablă in Cișmigiu, sorry dar n-avem bani să ne deplasam http://youtu.be/LylRHAeMuWA
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum