Sari la conținut

Nimfomane.com ar putea avea o prestatie, o reprezentare, subiecte de discutii cu mult mai bune decat in prezent?

Postări Recomandate

• Oras:ici-colo
Postat

Nimfomane.com ar putea avea o prestatie, o reprezentare, subiecte de discutii cu mult mai bune decat in prezent?

Raspunsul meu onest/sincer: DA.

Nelegat de virtual, de mediul virtual care ne asigura falsitatea, ascunderea eu-ului...

Eu personal vreau sa creasca nivelul de real in acest mediu virtual/fals, nimfomane. com.

Sunt prea optimist?

NU!

Eu vreau si pot...trebuie doar sa vrei si TU si cat mai multi useri...si totul se poate schimba. Doar sa vrei.

Bafta!!!

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

2 topicuri  cu același subiect deschise la interval de 10 min. Ai pățit ceva?  Simți nevoia de afecțiune?

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:-----------
  • Oras:-----------
Postat

Raspunsul meu onest/sincer: DA.

Nelegat de virtual, de mediul virtual care ne asigura falsitatea, ascunderea eu-ului...

Eu personal vreau sa creasca nivelul de real in acest mediu virtual/fals, nimfomane. com.

Sunt prea optimist?

NU!

Eu vreau si pot...trebuie doar sa vrei si TU si cat mai multi useri...si totul se poate schimba. Doar sa vrei.

Bafta!!!

Doamne ocolește-i pe românii de patrujde ani + (adică irecuperabili), că ăilalți sunt ocupați 12 ore pe zi

Postat

2 topicuri  cu același subiect deschise la interval de 10 min. Ai pățit ceva?  Simți nevoia de afecțiune?

stimati buni prieteni ai mei - daywalker78 si picon - nu, nu simt nicio nevoie de afectiune.

si nu e acelasi subiect!!!

intelegeti dumneavoastra?!?

Postat

vise taica... vise  :laugh2

da...dar lasa-ma, te rog, si pe mine sa visez :)

tu visezi?  :)

Postat

stimati buni prieteni ai mie - daywalker78 si picon - nu, nu simt nicio nevoie de afectiune.

si nu e acelasi subiect!!!

intelegeti dumneavoastra?!?

Aaa. Aha.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

aaa sau aha?

ca n-am inteles ce vrei sa spui.

nu e acelasi subiect.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...