Sari la conținut

Postări Recomandate

Am vizitat-o si eu recent pentru prima oara pe Cristina. Voi scrie o recenzie scurta, deoarece va fi asemanatoare cu cele scrise de voi.

Am fost uimit de inaltimea acestei escorte, si este bine proportionata, din punct de vedere fizic arata aproape perfect (pentru cei care prefera genul slim dar cu forme). Se muleaza pe dorintele tale, incearca sa te faca sa te simti cat mai bine, parca totul este ajustabil la ea dar intr-un mod natural (da la intaltime in diferite pozitii pana la atitudine ...). As vrea totusi sa mentionez ca uneori poate sa fie prea inalta si devine dificil sa faci anumite lucruri, pentru cei care sunt obisnuiti cu fete de inaltimi de pana in 1,70, pot intampina cateva dificultati. Am gasit-o in noua locatie ( Grigore alexandrescu) .Am fost pentru o ora si am dat 200 de lei.

Voi fi totusi subiectiv cu notele, adica notele mele s-ar putea sa fie mai mici fata de ce au notat alti membri, pentru ca vreau sa imi exprim parerea proprie. Dar cred totusi ca a doua oara notele vor fi mai mari :).

 

Fizic: 9-9,5 (arata mai bine decat in poze)

Normal:9

Anal:9

Oral: 9,5   (poate ca este prea mult, dar in termenii mei de comparatie aceasta este nota mea)

Locatie: 9

GFE:8 (nota mai mica din cauza mea, nu din cauza ei)

 

Este punctuala, orientata catre client ... chiar imi este greu sa gasesc lucruri de reprosat la ea, pur si simplu trebuie sa te ridici la inaltimea ei ca sa te poti bucura din plin de ea, ceea eu nu cred ca am reusit :).

  • Like 5
Link spre comentariu

Am facut si cea de-a doua vizita, chiar eram entuziasmat sa merg. Dar nu a fost chiar asa cum ma asteptam, m-au deranjat unele lucruri la care voi face referire dar nu voi putea fi exact, daca vreti detalii sa o intrebati pe ea. Mai intai o sa fiu corect cu ea si o sa mai adaug si cateva informatii pentru prima recenzie.

 

Uitasem sa spun ca la prima vizita, dupa 20-30 de min de actiune am finalizat prima oara, iar a doua oara nu am mai reusit. Eu fiind de vina, pot o data si bine, dar ea a stat si a tras de mine poate chiar peste program (peste acea ora), efectiv eram loarca si ea tot continua, s-a oprit doar atunci cand am spus eu ca nu mai pot... asta este de apreciat la prestatia ei, vrea sa pleci de acolo satisfacut si face tot posibilul sa atinga acest obiectiv.

 

Bun si acum recenzia pentru cea de-a doua vizita:

 

M-am programat la ea si-a respectat programarea, am ales varianta cu o finalizare (pentru ca doua clar nu pot intr-o ora). Incepem actiunea, orarul de inceput fiind bun, apoi trecem la normal; aici a fost o problema, din pacate Cristina nu era in cea mai buna forma pentru a putea face normal tocmai de aceea ne-am oprit dupa cateva minute ... nu voi intra in detalii ... ceea ce m-a deranjat este faptul ca nu mi-a spus dinainte ca sa stiu la ce sa ma astept, nu m-a informat legat de ceva ce m-ar fi putut interesa si daca as fi aflat probabil ca nu as mai fi fost la ea atunci si as fi revenit altadata fara nici o suparare, dar ea a ales sa nu imi spuna anumite lucruri dinainte.

Ei bine, m-a dezgustat putin faptul ca nu putea sa faca normal si in acelasi timp mi s-a facut si mila (poate chiar o durea) si din acel moment totul a devenit neplacut, mai bine stateam acasa si ma uitam la un film :P, era mai placut.

Dupa ce a trecut la oralul de final, s-a chinuit putin mai mult ca sa termin, dar si eu la randul meu am fost chinuit pentru ca nu prea mai doream sa stau in prezenta ei dar nu eram chiar atat de hotarat sa plec la jumatatea actiunii.

Dupa ce am plecat, trebuie sa recunosc ca m-am simtit pacalit, desi poate ca nu am fost, dar in mod clar nu s-a meritat aceasta vizita, a fost prea trist totul.

Nu o sa va spun ce problema are ea, doar ca nu e tocmai in forma cea mai buna pentru a presta sex normal, probabil pentru o perioada scurta de timp. In cazul in care aveti fantezii de genul, sa ii faceti voi oral ei sau stiu si eu ce fantezii mai aveti, va propun totusi sa va abtineti, iar in cazul in care vreti sa stiti ce s-a intamplat, intrebati-o pe ea, corect ar fi din partea ei sa va spuna macar voua (pentru ca mie mi-a spus prea tarziu), pentru ca un client are niste asteptari iar in cazul meu ea nu s-a ridicat la asteptarile mele.

Asadar, problema ei fiind mai mult de atitudine si mai putin una de prestatie, notele vor fi pe masura placerii/neplacerii resimtite:

 

Locatie:9

Oral: 7-8 (am scazut m-ai mult din cauza ca am avut eu un blocaj psihologic, gandul imi era in alta parte, poate si atitudinea ei imi inspira mila ...)

Normal: 5 (e o nota de trecere totusi)

Igiena:7-8

GFE: 6

Atitudine:5 (mai spre final simteam ca vrea sa scape mai repede de mine ... )

 

Ultimele 4 note sunt justificate de ce am spus mai sus, chiar si acum cand scriu recenzia imi e greata. Mentionez totusi ca oralul a fost prestat foarte bine.

Pacat, chiar imi propusesem sa devin un client fidel. Probabil ca o sa o mai vizitez peste ceva timp, asta in cazul in care o sa ma primeasca dupa aceasta recenzie.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti universitate
  • Oras:bucuresti universitate

da dragule o sa te primesc stai linistit eu nu pun nimic la suflet tiam explicat situatia dupa ce sa intamplat si cum  nu incerc sami caut scuze pt ca cine se scuza se acuza o zi buna iti doresc

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Dragilor, am vizitat-o si eu pe Cristina,

Profitand de un drum un oras, m-am abatut un pic de la traiectorie pentru aprox 1 ora de placere carnala.

Programarea a fost facuta rapid, intrucat ea nu avea client si eu am putut sa ma prezint in 20 min la fata locului. Locatia este vis-a-vis de Spitalul de Copii Gr. Alexandrescu. Faptul ca este amplasata central ii confera un mare avantaj, oferind multiple posibilitati de a ajunge la caprioara(RATB/metrou/masina)

Sunat la interfon, urcat pana la etaj intr-un lift cu muzica…pentru a te binedispune, iar usa este exact in fata liftului. Acum, sun la usa si dintr-un gest absolut normal, privirea mea era fixata la nivelul meu(am 1,88). Cand s-a deschis usa, a trebuit sa urc cateva grade bune cu privirea pentru a o privi in ochi pe Cristinca, lucru care mi-a provocat imediat o stisfactie cu ecou si in pantaloni. Deci fata este inalta bine si, ca sa te faca sa te simti minuscul, isi pune si niste super tocuri. La mine a functionat pozitiv…pentru unii s-a putea sa fie o inhibitie.

Cristina poate fi descrisa ca fiind o colega de liceu cu care iti faci de cap. Este absolute degajata si relaxata in convorbire, si te relaxeaza imediat. Fizicul este beton, are niste super craci, fund tare, si supriza placuta au fost sanii, care nu sunt deloc de neglijat…nu sunt nici mici nici moi, dupa cum aveam eu impresia…deci numai de bine

Am stabilit impreuna cu ea sa ne petrecem urmatoarea ora impreuna, i-am inmanat cadoul si am fugit la dus.Locatia in sine nu este grozava, discutam despre o garsoniera cu o baie mica si unde “cabina de dus” este de fapt o perdea pe sarma, care insa nu protejeaza foarte bine si astfel cand faceti dus, o sa faceti si ceva deranj in baie. Eu am avut probleme cu apa calda, in sensul ca am facut un dus mai mult rece, cum insa era cald afara, nu am fost foarte deranjat de acest aspect.

La revenirea in camera am gasit-o pe Cristinica goala, o priveliste grozava. Vreau sa va spun ca fata este absolute delicioasa, si are o piele care mie mi-a placut foarte mult mult(miroase frumos si este intinsa peste tot)….emana tinerete. A sarit direct intr-un oral hotarat si desi eu sunt adeptul unui stil mai soft, insa nu am nimic sa ii reprosez la acest capitol, intrucat este cu de toate(DT, cu grija la vecinatati, si de lunga durata). Suficient de satisfacut de “foreplay”, am trecut la normal prestat doar in vreo 2 pozitii, intrucat(nu stiu din ce motiv), nu reuseam sa ma simt eu foarte in largul meu…parca nu s-a lubrifiat, sau era prea stramta pentru gustul meu…nu stiu sa spun ce nu a functionat. In atare conditii, prietenul meu de lupta incepuse sa dea semne de slabiciune, asa ca m-am repliat rapid catre scena 3 din actul 1, respectiv analul. Aici lucrurile s-au imbunatatit simtitor spre o prestatie excelenta. Faptul ca este asa de inalta si ca are un fundulet mic si perfect au imbuntatit erectia mea si, in consecinta, si prestatia. Astfel, desi am experimentat doar doua pozitii cu acest anal, au fost fiecare dintre ele de durata destul de lunga incat sa ma declar castigator. Oaresicum obosit dar si foarte excitat, am cerut sa concluzionam cu o finalizare orala. Datorita tehnicii desavarsite, Cristina m-a executat imediat, finalizarea fiind una exploziva, iar ea a prestat foarte bine si s-a ridicat de abia cand i-am luat eu capul in maini si l-am dat usor la o parte, ca sa ma pot arunca in pat(am finalizat in picioare si cu ea in genunchi)

Dus si apoi am stat de vorba despre verzi si uscate, o discutie absolute revigoranta si care mi-a intarit ideea de GFE in sensul de prietena din liceu…si nu vreo amanta sofisticata, fara ca acest aspect sa imi displaca vreun pic, chiar dimpotriva

Numarul 2 a fost initiat de replica mea “ De obicei nu prea termin de 2 ori, dar hai sa incercam si daca iese, bine, si daca nu reusim, nu vreau sa insistam aiurea”. A fost super incantata de sinceritatea mea, pentru ca se pare ca exista foarte multi client, care, desi ei stiu ca nu pot sa mai termine, o chinuie mult timp(suficient de mult incat sa isi depaseasca cu mult ora alocata), nu termina, si apoi dau vina tot pe ea…ma rog…micile rautati ale vietii. Astfel, Cristina s-a apucat de un oral bine executat, si, dupa aprox 15 min a reusit sa rezole si ecuatia de gradul 2, cu o finalizare la fel de epuizanta ca si prima. Am fost cam varza cand am plecat de acolo…eram rosu in obraji(cred ca am mai fost inca vreo juma de ora), dar pe deplin satisfacut.

Acum, sa concluzionam:

Serviciile oferite : totale(oral neprotejat cu finalizare, normal, anal)

Tariful : 200 RON/ora

Modalitatea de contact : telefonul din titlu si programat imediat

Orar : 11-20…merge si mai tarziu, cu programare in prealabil

Locatia : Garsoniera in bloc amplasat pe bulevard, vis-a-vis de Spitalul Gr. Alexandrescu(usor de ajuns)

NOTELE :

Locatie : 9(10 pentru pozitionare, 8 pentru cum arata(pierde puncte pentru baie))

Aspect fizic Cristina : 9,5(10 pentru corp si inaltime-absolut genial pentru sexul in picioare sau caprita, 9 ptr fatza)

Prestatia :

Oral : 10(DT, grija la vecini, finalizare orala)-atentie, nu este un oral soft(pentru doritori)

Normal : 8(nu ne-am potrivit, nu s-a lubrifiat…nu stiu ce s-a intamplat)

Anal : 10(nu am ce sa comentez)

 

Eu o recomand si voi reveni cu mare placere. Ofera toata paleta de servicii, la un pret corect si pentru ca este asa de inalta, sexul cu ea satisface o fantezie destul de populara prinre barbati. Fiind tanara si dezinvolta iti ofera experienta perfecta de tip high school GFE/next door GFE

Sa ne auzim cu bine,

 

  • Like 6
Link spre comentariu
Vizitator kalutumic
Reputație: 0

am fost de 2 ori la ea.de fiecare data in locatii diferite,ultima data fii undeva pe stefan cel mare.pacat ca nu prea era primitoare garsoniera.suparat ca andreea(unirii BCR) urcase pretul am sunat/o pe cristina stiind ca face treaba buna.din intamplare era libera.a inceput cu un oral(ca de obicei) bine executat,apoi FK slabut si terminat in guritza ei.spalat,fumat o tigara si obosit fiind de la munca am optat pt al doilea oral(unde sa cam chinuit un pic).

 

  locatia 6

  prestatie 9

  aspect 9

  oral 10

  200 ora 2 fin

de revenit...

Link spre comentariu
  • Telefon: deepinout
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: deepinout
  • Oras:Bucuresti
alut (din nou) onorabila audienta,

Acum 1 saptamana si ceva am reusit sa o vizitez pe capreoara din acest thread (nu am putut rezista ofertei cu anal inclus) si declar cu mana pe... inima ca totul a fost super-mega OK.

Am programat intalnirea cu cateva zile inainte printr-un mesaj privat si ulterior prin telefon: numarul este cel din titlu (confirm - mie mi-a raspuns pe 0727185904), raspunde destul de repede. Fiind vorba de o intalnire pentru duminica dimineatza fata a insistat putin sa nu o pun degeaba pe drumuri (nederanjant, este chiar de inteles) si m-am conformat fara probleme. Am revenit cu un telefon cu 30 minute inainte de actiune si totul a mers struna.

M-a ghidat foarte amabila catre locatie (blocul este fix peste strada de Spitalul de copii Grigore Alexandrescu) si am ajuns la ea fara mari probleme. Etaj superior, lift cu muzica si antren, garsoniera curata, fara papuci insa, baie mititica insa dotata cu gel de dus si apa calda, strictul necesar fix. Locuieste singurica - un mare plus pentru mine - si din cate am inteles locatia este doar pentru actiune... Capreoara este intr-adevar inalta (adicatelea daca pune si tocuri reuseste sa ma "complexeze" pana si pe mine) si draguta, amabila si primitoare, cu o piele intinsa si bine proportionata in raport cu inaltimea. Sani numarul 2 as zice (daca erau o idee mai mari facea prapad) si putin lasati, un fundulet obraznic - ai pe ce pune mana - si niste picioare care pareau sa nu se mai termine!

Intrat, intrebat despre servicii (all inclusive: ON/P, NP, AP, 69), confirmat pret (200 lei carpatini pentru 1 ora - 60 minute - 3600 secunde respectiv 2 finalizari), validat, confirmat, ramas.

Am cerut prosop, am primit unul curat si am intrat la dus. M-a astepta complet dezbracata si dupa cateva schimburi de replici ne-am apucat de treaba. Totul executat cu rabdare si atentie la detlii, fara mutre sau figuri. A inceput cu un oral ca la carte (deep, umed si fara maini), am trecut intr-un 69 unde am intors serviciile si m-am delectat cu piersicuta curata si cu labii erecte, dupa care s-a intors cu fata la mine si s-a infipt direct in soldat intr-un lady on top.

Opturi, onduleuri, oscilatii, mai adanci, mai soft cu participare foarte activa, contre si ruperi de ritm. Am trecut eu desupra, i-am ridicat picioarele pe umeri si am eliberat bestia din mine - fara voie caci nu imi sta in fire, insa fata o cerea si imi imprima cu manile pe fund un ritm din ce in ce mai alert, din ce in ce mai adanc. Ne-am luptat asa o vreme (aceeasi pozitie insa cu cateva variatii) dupa care ma trezesc ca ma opreste in toiul actiunii si, fara sa i-o fi cerut-o, ma ghideaza insistent catre cealalta intrare. Ma conformez cu placere si initiez procedura de andocare. Incet-incet reusesc sa o introduc toata si incepem din nou dansul. Fata ori mimeaza foarte bine ori i-a placut foarte mult: ideea e ca am prestat un anal cum rar mi-a fost dat - gemete, fata cu genunchii la gura, strans din muschii sfincterului, foraj la adancime, unghiuri, contre apasate, FK si tot tacamul. Toate insotite de o pofta nebuna de actiune! Rupt in doua de atata foraj finalizez intr-un final in cascheta din dotare si mai ramanem copulati inca o bucata de vreme (din nou un mare plus ca nu s-a extras rapid). Ma cer din nou la dus si imi trag cu greu sufletul. Revin in camera , mai stam putin de vorba si ne cunoastem mai bine dupa care, din pricina de timp (care a trecut al naibi de repede) decidem cu regret ca nu mai este timp pentru nr. 2. Life sucks dar n-am ce-i face. Oricum, nr. 2 ar fi durat si mai mult. O reportam pentru data viitoare, ne luam la revedere si imi acorda un ultim FK in drum spre usa.

 

Acum notele juriului:

Locatie: 9,5 (central, foarte usor de gasit) - curat, strictul necesar

Caprioara:

   fata: 9 (are niste ochi profunzi si niste buze pe care le tine ca un copil mic cand e imbufnat - foarte draguta)

   fizic: 9.5 (daca avea sanii mai mari era de 10)

   curatenie: 10

Prestatie:

   normal: 9 (miscari bune, ritm sustinut mai ales cu ea on-top, are initiativa). Pasa destul de stramta, curata, excitabila, se umezeste natural destul de repede - intotdeauna e loc de mai bine.

   oral: 10 (stil deosebit de ce am mai intalnit pana acum, alternari de ritm, deep semi-reusit, atentie ridicata la vecinatati, nu foloseste mai deloc mana, contact vizual sustinut - atat cat permit pozitiile)

   anal: 10+ (aici fata e deja la un alt nivel). Desi am intrat relativ usor pe usa din spate, fata foloseste destul de bine muschii aparatului si iti imprima senzatia de stramt si placere pe masura. Din cate am putut observa ii place si ei sa presteze anal (sau poate a fost doar cazul meu...) si se lasa purtata de val fara a-si inabusi trairile.

   FK: 9 (sustinut, adanc, de durata - am scazut 1 punct pentru retinerea de la inceput)

   GFE: media generala 9 (un pic retinuta la inceput insa in functie de modul cum te porti cu ea si odata ce ajunge sa te "cunoasca" mai bine gheata se topeste si fata devine alta persoana)

Taxa de examinare: 200 RON - am stat cam 1h si 10' door-to-door

 

Recomand cu drag celor ce cauta actiune de calitate si anal PRO (cu siguranta in top-ul 3 personal) !

Acestea fiind zise ii transmit salutari Cristinei si pe aceasta cale si inchei respectuos aici cu:

Futere non-futere, lab(i)a necessarum est
  • Like 16
Link spre comentariu

Fiind in Bucuresti si avand ceva timp liber, ma gandesc sa poposesc la o escorta, deschid tel. sa caut nr de la escorte prima care raspunde este Cristina(0727185904).

Stabilim intalnirea si pornesc spre locatie langa Cafe Zebra, O.Goga.

Ajung urc sus si ma intampina colega ei care ma pofteste in camera, raman pentru un moment masca cand o vad este mai plinuta, fata observa asta pe fata mea si-mi spune ca nu este cristina :)

Ajunge si cristina proaspat iesita din dus, discutam serviciile si intru la dus.

Baia ok gel de dus, apa calda, singurul incovenient perdeaua dus care lipseste.

Revin in camera, ma asez in pat si sare pe instrument o domolesc oleaca, ma joc cu ea accepta FK, urmeaza un oral care este foarte bun schimbari de ritm, atentie imprejurimi,dupa un asa oral finalizez in gurita sta aduna tot si se duce la baie.

Igienizare, discutia dintre numere si urmeaza inevitabil numarul 2.

Porneste tot cu oralul, dar al meu camarad era obosit, fata nu se lasa cu una cu doua si continua, camaradul incepe sa prinda curaj si trecem la un normal nimic special aici doar doua pozitii.

Ca punct culminant urmeaza inca o sedinta de oral  cu handjob intens dupa asa un festin urmeaza si finalizarea tot CIM.

Experienta traita m-a facut sa ma gandesc la reclama de la ferestre Qfort proiectate sa reziste, reziste, reziste...

Doamna este foarte perseverenta nu se lasa usor si vrea sa pleci satisfacut un mare plus din partea mea pentru atitudine asta.(majoritatea escortelor ar fi spus "am obosit")

 

Oral: 10+

Normal: 8

GFE: 9

Atitudine: 10

Tarif:300ron (am stat mai mult, lucru care l-am stabilit de la inceput)

 

Recomand celor care doresc un oral de zile mari.

 

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti universitate
  • Oras:bucuresti universitate

buna ziua in atentia tuturor!! dupa indelungi probleme  personale am fost nevoita sa renunt o perioada de timp la tot acum am revenit sunt in zona titan  in apropierea metroului ma puteti gasi la nr 0754.463.609 serviciile sunt 100 fin  oral si normal si 200 ora cu 2 finalizari oral normal si anal pentru mai multe detalii va astept sa ma sunati va pup o zi buna :girly

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare confutaciosilor!

Azi am vizitat-o pe Cristina. O prezenta placuta, rabdatoare, sociabila. Am sunat la nr de telefon din reteaua orange. Am incercat pe amandoua, dar se pare ca doar unul era disponibil.Mi-a raspuns o voce calda, vorbea foarte incet si suav, mi-a explicat serviciile, zona si fiind prin apropiere am purces la drum.

Locatia accesibila, la cateva minute de Titan-prima data mi-a zis langa metrou, apoi langa LIDL, in cele din urma am ajuns pe Liviu Rebreanu. Locuri de parcare cat vezi cu ochii.Ea-inalta,subtirica-destul de slabuta as putea spune-perfecta pentru gusturile mele- cateva suvite blonde, ea de fel satena, Sanii placuti la atingere, nici prea prea, nici foarte foarte. Destul de marisori pentru cat este ea de firava.

Servicii- sex total- oral neprotejat bine executat, foarte atenta la zonele adiacente-accepta si finalizare orala, normal protejat, anal protejat-halat 200 ron ora cu doua finalizari-mie personal mi-a fost de ajuns ora cu o singura finalizare, au cam trecut vremile cand reuseam doua numere in aceeasi ora. Gfe destul de ridicat si atmosfera placuta, as putea spune chiar ca m-am simtit de parca o cunosteam de o viata si nu de cateva minute.

Per total o experienta de nota 8,5. Recomand celor carora le plac femeile inalte si slim.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost de 3 ori la ea si confirm ca este una si acelasi Cristina care presta la Dna.Ghica si pe urma la Magheru si acum la Titan/Auchan 

 

0736421546 Crystina

Cristina 0753898438 / 0727185904

 

Am platit 200RON pentru Oral si Anal nu am stat decat o data.

Am mai povestit despre ea dar daca trebuie sa repet recenzia cum am repetat experienta :

 

Fata are 180 si cu picioarele lungi inainte era vopsita blonda acum satena

Corp slim si niste sani potriviti pentru gustul meu. Pozele din anunturile sunt reale. 

Fata este foarte docila si incearca sa pleci multumit de ea. Dar este mai mult profesionista decat GFE. Perfect pentru mine ca si eu prefer sa fie asa.

 

Face un oral de cursa lunga fara sa comenteze

La anal este pregatita si te lasa sa incerci diferite pozitii fara sa faca mofturi

 

GFE 7 

Oral 7 

Normal Nu am facut 

Anal 9 . Una dintre cele bune pe care am avut. Poti sa faci in ce pozitie vrei.

 

Poate ma mai duc la ea pentru anal dar la 200RON mai am si alte optiuni

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti universitate
  • Oras:bucuresti universitate

buna ziua as vrea sa va zic k ceea ce a scris domnul zaxe nu-i adevarat nu-mi aduc aminte sa fi venit sa plateasca pt 1h si sa stea 1 fin nu-s amnezica sunt aici doar de 3 saptamani in titan si nu as avea cum sa uit asemenea chestii si-n plus nu mi-au venit clienti cunoscuti in aceasta perioada de 3 saptamani daca venea il cunoasteam;) oricum va multumesc pt o chestie ne adevarata s-a mai discutat despre asta candva

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Era 31 Iulie Miercuri in jur de ora 16:00. Mai gandeste te.

Am platit 200Ron si nu am stat decat 1 finalizare din proprie initiativa. Nu inteleg ce nu este in regula cu asta ???

Ca sa dovedesc ca nu sunt mincinos : Stai la Blocuri de pe langa Auchan ca sa nu dau adresa exacta, ai un televizor in fata patului cam la 1,50 metri, bucatarie deschisa in stanga patului, un cos de gunoi alb in bucatarie spre geam si baie este in stanga usei de intrare. Colega ta pe care ai pus la telefon a fugit repede afara cand am ajuns la apartament. Sper ca ai inteles ca am fost la tine. 

Nu inteleg ce rost are polemici de genul aceasta ? 

Nu o sa mai raspund la provocarile tale si cu aceasta iesire fara rost ai pierdut un client. Sper sa ai success in continuare cu restul...

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti universitate
  • Oras:bucuresti universitate

un lucru tin sa mentionez nu am colega imi pare f rau sunt chiar singura in legatura cu acest forum ma lasa chiar rece de ceea ce se scrie aici nu i-am mai dat importanta de mult va multumesc o zi buna

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

 in legatura cu acest forum ma lasa chiar rece de ceea ce se scrie aici nu i-am mai dat importanta de mult va multumesc o zi buna

Mai bine ......TACEAI (nu scriai)...... :fuck

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti universitate
  • Oras:bucuresti universitate

in cazul in care nu m-am facut inteleasa era vb de aceste vorbe rele in rest totul este ok idiferent de situatie atunci decat sa comentez mult si prost am spus ca nu-mi pasa de chestiile rautacioase la adresa mea despre asta este vorba in rest toate cele bune o zi placuta va pup si va astept

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna ziua

 

Am reusit sa calc stramb iar acum 2 zile apeland la domnisoara Cristina. Fiind in zona speram ca este libera si am avut noroc libera. Am primit amanunte despre servicii si locatie.In 10 min am ajuns la usa unde eram asteptat de domnisoara doar cu un prosop pe ea . Nimic ce sa ma incite si nici macheata nu era dar am dat vina pe faptul ca am ales doar o finalizare. Si de aici actiunea a decurs conform a ceea ce am ales, o finalizare. Fata este foarte dezinvolta si sigura pe ea. Este inalta si slabuta cam prea slabuta pt . gustul meu. Am primit prosop curat si am plecat la dus . Baia este curata atat cat am vazut nu sunt atent la detalii foarte mult dar cred ca este mai mult decat ok. Dupa ce am iesit s-a dus si ea sa isi faca un dus. Cand s-a intors am trecut direct la treaba fara nici un fel de atentie , mangaieri sau alte chesti mai tandre. A inceput cu un oral protejat (la cererea mea) nimic deosebit dar suficient cat sa am o semi erectie . Am incercat sa obtin mai mult dar atitudinea ei foarte rece si diastanta nu m-a lasat. Asa ca am trecut la anal unde nu este nevoie de lubrifiant. Am reusit sa termin repede pt. ca nu avea rost sa incerc mai mult ca nu aveam ce sa mai obtin. Poate eu nu am facut ceva bine sau pur si simplu nu am nimerit in momentul potrivit , nu vreau sa cred ca alegerea mea pt o finalizare a determina atitudinea fata de actul sexual in sine pt. ca ea este sociabila si amabila . 

 

Locatie 9

Aspect 7

Oral 6

Anal 6

GFE-0

 

Cost 150ron/fin(alegerea mea) si 200/1h 2fin

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri

Buna ziua

 

Am reusit sa calc stramb iar acum 2 zile apeland la domnisoara Cristina. Fiind in zona speram ca este libera si am avut noroc libera. Am primit amanunte despre servicii si locatie.In 10 min am ajuns la usa unde eram asteptat de domnisoara doar cu un prosop pe ea . Nimic ce sa ma incite si nici macheata nu era dar am dat vina pe faptul ca am ales doar o finalizare. Si de aici actiunea a decurs conform a ceea ce am ales, o finalizare. Fata este foarte dezinvolta si sigura pe ea. Este inalta si slabuta cam prea slabuta pt . gustul meu. Am primit prosop curat si am plecat la dus . Baia este curata atat cat am vazut nu sunt atent la detalii foarte mult dar cred ca este mai mult decat ok. Dupa ce am iesit s-a dus si ea sa isi faca un dus. Cand s-a intors am trecut direct la treaba fara nici un fel de atentie , mangaieri sau alte chesti mai tandre. A inceput cu un oral protejat (la cererea mea) nimic deosebit dar suficient cat sa am o semi erectie . Am incercat sa obtin mai mult dar atitudinea ei foarte rece si diastanta nu m-a lasat. Asa ca am trecut la anal unde nu este nevoie de lubrifiant. Am reusit sa termin repede pt. ca nu avea rost sa incerc mai mult ca nu aveam ce sa mai obtin. Poate eu nu am facut ceva bine sau pur si simplu nu am nimerit in momentul potrivit , nu vreau sa cred ca alegerea mea pt o finalizare a determina atitudinea fata de actul sexual in sine pt. ca ea este sociabila si amabila . 

 

Locatie 9

Aspect 7

Oral 6

Anal 6

GFE-0

 

Cost 150ron/fin(alegerea mea) si 200/1h 2fin

Maestre, care zona, nu poti fi mai concret, ca uite asa alergam pe topic sa aflam zona, caci dupa cum se stie fetele isi pot schimba locatia de la o recenzie la alta.

Link spre comentariu

  • Oras:bucuresti universitate
  • Oras:bucuresti universitate

Buna seara!

 Vroiam sa va anunt ca mi-am facut si eu un blog pe care sa va tin la curent cu noutati si informatii.

Pentru domnii pretentiosi am introdus in programul meu o noua varianta de servicii care cuprinde si masaj si companie intima-sex total pentru pretul de 300 ron 90 minute.

Blogul se va regasi de acum inainte in semnatura mea. Pupici!

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...