Sari la conținut

Postări Recomandate

Aveam pe lista scurta aceasta printesa, dar tariful practicat de 200 lei mi se parea cam mare. Asa ca vazand scaderea la jumatate a tarifului, m-am incumentat sa dau un telefon la:

BLONDA sexy reala, te astept la mine pt o aventura de neuitat, calitatea servicilor mele va face diferenta, anal adanc si lent, oral nep cu fin, normal in orice pozitie, suna-ma, zona centrala, poze reale,

O voce calma si foarte sigura mi-a spus pe un ton placut ceea ce vroiam sa aflu, asa ca am stabilit urgent intalnirea.

 

1 )unde ai gasit anuntul- eterna biblie AT

2 ) interval orar in care e disponibila- nu am intrebat.

3) locatie-Vav Zepter, langa ING Bank. Apartament in regim hotelier, mobilier putin si uzat, aspect general curat si acceptabil. Prosop curat, gel pe terminate. Pat mare, asternut neschimbat, dar ce mai conteaza cand vezi asa calut…

4) grad de curatenie- fata a facut dus inainte de inceperea programului.

5) aspect –este chiar cea din poze, 27/1.80/60, blonda, tunsa scurt, sani mici, nr 2, piele frumoasa, solarizata. Picioare lungi, carnea tare, fund cam aplatizat dar totusi apetisant. La fata nu exceleaza, dar nici urata nu este. Este genul de fata colturoasa, de persoana inalta, are ceva interesant care m-a atras, desi nu e genul papausa.

6) servicii- oral neprotejat, normal si anal protejat. FK, CIM, COB si alte prescutari nu ma pasioneaza, nu am solicitat.

7) prestatie- am incercat sa fac putina conversatie, dar nu am reusit, nu avea chef sau era obosita. Oralul destul de adanc aproape de DT, facut cu pasiune simulata, insotit de sunete care mimeaza interesul dar fara atentie la zonele adiacente. A scos cateva zgomote usor teatrale pe toata durata actiunii. Normalul a fost in doua pozitii, facut cu pasiune profesionala, cu gemete regizate din partea ei. Analul a fost in acelasi registru, mai stramt la inceput, apoi s-a relaxat si a decurs fara artificii, finalizand cu ochii cat cepele la curul ei! Ce mi-a placut in mod deosebit a fost flexibilitatea picioarelor, la anal in pozitia umeri-craci aproape ca si le-a pus dupa cap, imagine care si acum o am pe retina!

8 ) pret- 100 lei/finalizare achitati la inceput pentru o intalnire care a durat 30 min cu tot cu dusuri.

9 ) impresii / concluzii- o blonda buna, foarte inalta, care trebuie sa figureze in palmaresul oricarui practicant al acestui sport. Desi nu am facut click cu ea, m-am simtit bine si mai trec pe la ea. Un confrate a scris mai sus: “este ca o masina care are o super tehnologie, merge singura, nu te lasa sa faci vreo trasnaie, confortabila, dar totusi ii lipseste ceva”. Acelasi sentiment l-am avut si eu!

10 )Poze- sunt reale dar nu pun in evident calitatile fizice(inaltimea) rare pe care le are

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucale
  • Oras:bucale

s-a mutat pe Magheru, langa Dalles,

e intr-o garsoniera micuta, cu dotari minimale.

1,80 plus tocuri, supla, felina, sani nr.2.

draguta si cu ochi mari, vopsita blond.

nu e tiganca, nici vorba,

corp frumos, fund exceptional, picioare lungi si subtiri.

pozele sunt reale.

 

placuta, intretine conversatia, daca o deschizi tu, dar initiativa nu vine de la ea.

altfel face cam tot ce-o rogi.

prefera sa fie ascultatoare si usor submisiva.

si pare ca-i place sexul, dar tinde sa se protejeze emotional, sa nu se implice prea mult.

 

oral nepro bun, adanc, si cu ceva manuze, dar finut.

normal in toate pozitiile, anal inclus doar in programul de o ora.

finalizare orala.

 

100 lei numarul oral si normal, CIM, 150 de lei ora, 2 finalizari (aici e inclus si analul)

 

Locatie: 6

 

Fizic: 9+

Oral: 8,5

Normal:8

GFE:7, cu sperante de imbunatatire pe mai multe intalniri

 

Recomand!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Alep
  • Oras:Alep

Salutare!

 

Intr-o zi mi-am pus în gând să ajung şi la Cristina având în vedere că este foarte înaltă, deşi eu prefer fetele scunde şi slim. Aşa că la un moment dat, nereuşind să stabilesc o vizită la alte escorte, am sunat şi la Cristina, care, de asemenea, era pe listă. Am stabilit o oră pentru vizită, am ajuns la timp, am urcat. Aşa cum s-a specificat, locaţia este pe bd. Nicolae Bălcescu lângă Dalles. Este vorba de o garsonieră. Nu era curat pe jos, în primul moment mi-a fost "greu" să mă descalţ, dar nu avea papuci nici ea, aşa că m-am liniştit, beneficiam de aceleaşi condiţii amândoi. Pot să afirm cu mare siguranţă că fata nu are mai puţin de 1,80 m înălţime. Baia era ok.

 

post-10931-0-99865100-1354211258_thumb.jpg

 

Despre poza de mai sus, care apare în anunţurile Cristinei, pot spune că îi aparţine. Se vede că este suplă şi înaltă, are picioare frumoase, sâni mici.

 

Am ales varianta 100 lei/finalizare care includea O+N. Varianta 150 lei/h include şi anal, aşa cum a specificat şi george33 mai înainte. Adevărul e că nu aveam chef să rămân 1 h, dar nici varianta la finalizare nu mi-a părut bună în condiţiile în care a zis că e vorba de 20 min total vizită.

 

În concluzie acţiunea a fost în mare viteză după ce m-am întors de la duş (unde m-am spălat doar de la jumătate în jos datorită prosopului murdar :angry:   pe care mi l-a dat, în zona de maximă importanţă m-am şters cu hârtie igienică, n-am vrut să mă risc ştergându-mă cu prosopul acela. dacă mă uitam la prosop imediat după ce mi-l dăduse nici nu mai mergeam să mă spăl că oricum făcusem duş cu maxim 1h înainte). Mi-a făcut sex oral la viteza a şasea, s-a folosit şi de mână, dar a mai respectat şi indicaţiile mele din când în când. A urmat sex normal, apoi sex oral + labă şi mai în viteză ca prima dată, finalizarea a fost orală. Cristina a scuipat încărcătura în chiuvetă, m-am dus să-l spăl  pe ăla micu, între timp Cristina se îmbrăcase în rochiţa cu care mă aşteptase la venirea mea, urma să vină următorul client... 

 

Note:
>Locaţie =7,5

>Corp =9 (înaltă, suplă, epilată)

>Faţă =8

>Atitudine =7 (amabilă, dar mi-a precizat că dacă pierde timp cu mine, pierde şi clienţi şi bani, aşa că nu era timp de chestii sofisticate)
>Sex oral =7,5  (neprotejat; dar prea în viteză şi prea mult se ajuta de mână, dar mi-a precizat că e nevoie să mi-o frece şi cu mâna ca să finalizez în timpul alocat mie; nu mi-a plăcut nimic în mod deosebit, dar a fost finalizarea orală)
>Sex normal = 9 (poziţiile au fost alese de mine, nici un comentariu din partea ei, foarte cooperantă)
>Sex anal nu era în meniu

>Nu m-a inspirat deloc pentru FK sau cunnilingus.

 

În concluzie:

*plusuri:

-corp

-sexul normal (mi-a plăcut că a stat liniştită în poziţiile pe care le-am ales eu, îmi place chestia asta; fără gemete false sau comentarii)

*minusuri:

-sex oral cam banal sau chiar slab şi în viteză

-nu mi-a părut prea fresh, cred că are aşa mulţi clienţi încât de multe ori nu mai are timp de duşuri

-prosopul murdar (poate Cristina are ideea că, în general, clienţii se consideră imuni la boli de piele).

 

Pentru minusurile pe care le-am precizat nu voi mai trece vreodată pe la Cristina.

 

:wavey

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti universitate
  • Oras:bucuresti universitate

buna ziua si bina v-am gasit tin sa spcific un singur lucru @rafa121 daca ai putina amnezie iti aduc eu amnte ce ai spus la inceputul intalnirii cum ca te grabesti ca nu stai de cat o fin si in al doi-lea rand de idei prima data ai spus ca nu faci dus si a doua oara cand ai venit de la baie ai spus ca tu nu te spergi cu prosopu de la fetele unde mergi te  stergi cu hartie eu nu dau prosoape murdare la clienti vreau sa anunt acum asta daca inca nu vati convins va place numai sa fabulati dar sa spuneti adevarul despre voi nu siti sal spuneti. invatati si voi sa va comportati si apoi vom fi si noi ok si in plus da mai mult de 20 25 de minute nu pot sta la o finalizare pentru ca nu mi se pare ok sa stam mult timp la o finalizare daca doreai mai mult timp si nicinu te grabeai scoteai banii

  • Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu
Vizitator Cautatorul
Reputație: 0

Concluzie: sa nu va puna dracu' sa comentati ceva negativ la adresa Cristinei caci va toarna troaca in cap. Se pare ca face parte din randul celor care vor doar laude si nu accepta critici...

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Alep
  • Oras:Alep

    Când am fost la Cristina, Pe tot parcursul vizitei s-a discutat în mod civilizat, pentru că nu sunt o persoană agresivă şi nici nici ea nu a arătat că ar fi aşa. Asta ar fi o completare a recenziei de mai sus.

 

 @cristina  1)Mă confunzi cu altcineva care a mai fost pe la tine pentru că nu ţi-am zis că nu obişnuiesc să mă şterg cu prosopul de la fetele unde merg şi nu ţi-am zis că mă şterg cu hârtie igienică după ce mă spăl. Nici nu am vorbit cu tine ceva legat de subiectul acesta.

 

2)A fost alegerea mea să rămân o finalizare, m-ai întrebat la început ce variantă prefer şi eu am zis că rămân doar pentru o finalizare care trebuia să se încadreze în 20 minute. Nu m-ai obligat tu să rămân. Puteam să plec. Însă bine că ai reţinut că nu îmi place că ai stabilit un timp foarte scurt pentru o finalizare, aşa cum ţi-am spus atunci când am fost la tine încă de la început. Este foarte posibil să ai destui clienţi care sunt mulţumiţi cu timpul de 20min/finalizare=100 lei.  Eu am precizat în recenzia mea punctul meu de vedere şi nu mă simt vinovat :)

 

 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti universitate
  • Oras:bucuresti universitate

@calculatorul nu dragul meu nu este asa poate sa se scrie din acest moment orice de mine k ma retrag de pe acest forum intro buna zi k nu mai am chef sa stau sa ma contrazic cu unu si cu altu o zi buna va urez

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

La recenzia  mea despre ea, Cristina a avut cam aceiasi reactie Ce sa zic, e placut sa vad acum ca nu sunt singurul care, daca n-a ridicat-o in slavi,, a suparat-o pe aceasta "perfecta" . Se pare ca daca nu zici numai de bine de ea imediat sare de cur in sus. O rugam sa ne scuze inca o data pe Cristina, pe cei care nu am putut sa-i vedem perfectiunea. Ba mai mult, codered mi-a dat chiar punct in minus la reputatie ptr recenzia de atunci. Nu stiu, mi-e si frica sa mai zic ceva de rau de ea.

 

PS: Din cate vad pe aici, in ultimul timp e o moda sa se  revolte escortele daca nu scriem frumos de ele. Ce ne facem?

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Din pacate nici eu nu am lucruri bune de spus. Am sunat la numarul din titlu si am fost dirijat spre locatia actuala, de langa Sala Dalles. In garsoniera micuta m-a primit o fata inalta, cu picioare lungi, blonda, acestea fiind singurele aspecte pozitive pe care le-am remarcat. In rest... m-a intampinat desculta, talpile murdare, oja de pe unghii sarita, imbracata intr-un tricou sleampat  si pantaloni scurti, o aparitie total neatractiva. Peste toate nu mi-a placut fatza d-rei. Ochii mari, cum zicea cineva mai sus, nu-i ofera un avantaj, dimpotriva, as zice eu. Nu am ramas. 

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Revin cu completari.

 

Am revizitat-o pe Cristina acum cateva saptamani, dupa ce prima ora a fost super bine si frumos (am scris deja recenzia si nu mai are rost sa revin).

 

De data asta insa,lucrurile au stat altfel...locatia din Victoriei este nasoala, baia murdara, iar Cristina s-a purtat distant.

Nu a fost de acord cu micile fantezii pe care i le-am propus, daca prima oara i-am dat aproape note de 10, acum ii pot da note de 5.

 

Nu mai revin niciodata! Imi iau inapoi si votul pentru TOP ESCORTE.

 

P.S. Irefutabil,ti-am dat punctul inapoi...stiai tu ce stiai.

  • Like 3
Link spre comentariu

Am vizitato si eu de curant pe vampa aceasta : 

 

Locatia : Blocul cu Cellini de la Intercontinental , o garsoniera modesta , baie curata , prosop curat , nota 7 pt locatie

Modalitatea de contact : 07271858904

Detalii despre intalnire : Sunat , programat , ajuns , dus , mergem in camera de nebunii unde fata sare peste preludiu si se infige cu gura direct in "al' mic" si face un oral foarte bun pana reusesc sa`mi dau drumul in gurita ei . am mers la dus , m`am imbracat si am plecat .

Aspect : Blonda inalta , picioare lungi , cur de nota 7.5 , fatza 7 , sani 6.5 

Detalii despre servicii : Oral ne , normal , cim , anal , masaj , fk zice ea .

Program : eu am fost la amiaza pe la 4 5 .

Tarif : 100 fin , 200 ron 1h

Note : oral 9,5 .

Concluzia finala : eu unul nu cred ca voi mai reveni

 

o recomand doar pt un oral f bun 
 

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:_
  • Oras:_

Se pare ca in ultimul timp, tipa si-a schimbat un pic look-ul dar si telefonul, de asemenea din anunt reiese ca acum sta pe la Unirii:

 

BLONDA 1.80 m reali vino alaturi de mine si iti garantez ca vei descoperi adevarata placere, vei avea parte de cele mai explozive finalizari, sex oral, normal, analul il ador, 69, fantezii, zona Unirii, 10 Dec 11:00
 

0753.898.438 Bucuresti

Pret: 200L ora

 

Recomand ca un membru privilegiat sa actualizeze si titltlul topicului.

 

Iata si noile poze:

 

post-11927-0-01644100-1355160682_thumb.jpgpost-11927-0-14112900-1355160677_thumb.jpgpost-11927-0-76821900-1355160672_thumb.jpgpost-11927-0-97011300-1355160657_thumb.jpgpost-11927-0-69423500-1355160653_thumb.jpgpost-11927-0-76704300-1355160648_thumb.jpgpost-11927-0-78962800-1355160640_thumb.jpgpost-11927-0-51138900-1355160618_thumb.jpgpost-11927-0-52604000-1355160604_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

Mmmm da.... care o fi oare adevarul??????

Tipa spune asa in postul 16:"buna ziua dragii mei am revenit! vreau sa va anunt , pentru toti cei interesati mi-am schimbat numarul de telefon acum ma puteti gasi la numarul 0727.185.904 nu mai am numarul vechi pe care il stiati . va astept va pup o zi buna."

In postul 19 spune:"buna seara dragii mei daca vrei sa ma vizitati ma gasiti la primul numar de telefon 0272.185.904 iar ca zona m-am mutat de la universitate pe calea victoriei va poop o seara buna"

Acum in anunt spune:

"BLONDA NIMFOMANA daca iti plac blondele slabe te astept la mine sa iti arat cat de frumoasa poate fi viata cand esti rasfatat de o femeie iubareata. Oral, normal, anal, fantezii, zona Unirii. 24 ani, 1.80 m, poze noi, 150ron/ora ,si iar nr vechi:0753.898.438 Bucuresti.

Adik sa dus mai in centru si presteaza mai ieftin????

rugam si un moderator sa schimbe in titlu,aaa si poze ,ca uitam:

post-23590-0-38907900-1356005891_thumb.jpg

post-23590-0-48531100-1356005900_thumb.jpg

post-23590-0-81436300-1356005908_thumb.jpg

post-23590-0-85154700-1356005917_thumb.jpg

post-23590-0-77401100-1356005926_thumb.jpg

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti universitate
  • Oras:bucuresti universitate

buna zua dragii mei sunt cristina as vrea sa va anunt ca m-am mutat mi-am schimbat locatia ma gasiti pe bulevardul basarabia zona National Arena serviciile mele le cunoaste toata lumea doar preturile adik 100lei finalizarea oral si normal si 200lei ora cu 2 finalizari oral normal si anal si vreau sa va mai fac inca un anunt mai am o colega se numeste valentina va poate oferi la 100lei finalizarea oral normal si 200 ora oral normal si anal  pozele sunt 100%reale si daca doriti sa o vizitati o gasiti la numarul de tlf 0726007724 va pupam o zi buna

post-30598-0-46331500-1361185136_thumb.jpg

post-30598-0-34070600-1361185151_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:home
  • Oras:home

Colega pare sa fie cea de aici:

 

LA mine sau hotel te invit la mine ptr clipe de senzatie te voi rasfata cu un oral adanc urmat de sex normal anal in orice pozitie, poze 100% reale facute in locatie, zona National Arena, I speak English, parlo italiano 18 Feb 14:01
0726.007.724 Bucuresti
Pret: 100L 1fin lux

 
 
post-37481-0-79904700-1361190334_thumb.jpgpost-37481-0-79228700-1361190350_thumb.jpgpost-37481-0-70316300-1361190353_thumb.jpgpost-37481-0-94635000-1361190354_thumb.jpgpost-37481-0-00871200-1361190356_thumb.jpgpost-37481-0-06377500-1361190357_thumb.jpgpost-37481-0-08829900-1361190358_thumb.jpgpost-37481-0-07702100-1361190359_thumb.jpgpost-37481-0-08484300-1361190360_thumb.jpgpost-37481-0-06722700-1361190361_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu

Am prestat la finalul acestei saptamani la D-ra Cristina. Din ce am citit pe aici am mers cu oarecare indoiala ... dar prestatia ei de ambele ori a fost ff buna.

Ce trebuie sa stiti de la inceput este faptul ca are 1,80 deci cui nu ii place asa ceva ( o fi vreo unul) nu are ce cauta dar daca iti doresti o fata inalta , frumoasa , curata si profi in ceea ce face cred ca e locul cuvenit.

Prezinta o serie de atuuri care cred ca o pot promova lejer in ESCORTE TOP:

 

- curatenie nota 10

- oral 9 (am scazut 1 pct deoarece nu reuseste in totalitate DT)

- normal 10 +  ( + dat faptului ca pentri marimea ei are o elesticitate de invidiat)

- anal 10 ++  ( ++ dat privelistii pe care o ai !!! - repet are 1,80 !!!)

- nu refuza nici o pozitie, ba chiar uneori iti anticipeaza dorintele

- curata si placut mirositoare

- FK 9  ( am scazut 1 pct deoarece uneori mi se parea cam repezita)

- infatisare frumoasa

- locatie Bdul Basarabia

-halatul 200 - 1 h / 2 nr

 

 

In concluzie recomand promovarea fetei la TOP EXCORTE,  merita !!!

 

Super aprecieri, recomandare... dar o argumenatie apropos de actiune nu ne dai si noua??

 

A.

  • Like 3
Link spre comentariu

Am prestat la finalul acestei saptamani la D-ra Cristina. Din ce am citit pe aici am mers cu oarecare indoiala ... dar prestatia ei de ambele ori a fost ff buna.

Ce trebuie sa stiti de la inceput este faptul ca are 1,80 deci cui nu ii place asa ceva ( o fi vreo unul) nu are ce cauta dar daca iti doresti o fata inalta , frumoasa , curata si profi in ceea ce face cred ca e locul cuvenit.

Prezinta o serie de atuuri care cred ca o pot promova lejer in ESCORTE TOP:

 

- curatenie nota 10

- oral 9 (am scazut 1 pct deoarece nu reuseste in totalitate DT)

- normal 10 +  ( + dat faptului ca pentri marimea ei are o elesticitate de invidiat)

- anal 10 ++  ( ++ dat privelistii pe care o ai !!! - repet are 1,80 !!!)

- nu refuza nici o pozitie, ba chiar uneori iti anticipeaza dorintele

- curata si placut mirositoare

- FK 9  ( am scazut 1 pct deoarece uneori mi se parea cam repezita)

- infatisare frumoasa

- locatie Bdul Basarabia

-halatul 200 - 1 h / 2 nr

 

 

In concluzie recomand promovarea fetei la TOP EXCORTE,  merita !!!

 

Super aprecieri, recomandare... dar o argumenatie apropos de actiune nu ne dai si noua??

 

A.

Nu excelez la capitolul compuneri erotice si nici nu imi place sa fiu atat de indiscret...dar dupa cum imi place sa citesc pareri si recenzii cat mai corecte vis a vis de escortele de pe acest site tot asa m-am straduit sa explic (cu putine cuvinte) si sa notez corespunzator si corect "actiunea"

Poate se cuvine sa revin punctual:

- imi plac escortele inalte ( dar nu grase)  :  ea are 1,80 !!!

- GFE il apreciez in mod deosebit si exista in acest caz

- nu refuza pozitii

- finalizare oral (CIM)

- draguta la fata

etc...

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

 

Youchelsea supporter I invite you to a location clean, warm and welcoming where you'll spoil the book a follow oral and anal normal in any position you want, if you are a gentleman and general sense, 07 Mar 14:31

 

0754.463.609 

 

Bucuresti

 

 

 

 

 

  •  

 

 

 

 

 

 

 

 

Pret: 100€ 

 

 

post-60706-0-66123900-1362663941_thumb.jpg

post-60706-0-02228200-1362663953_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am fost ieri la Cristina, dupa ce am citit atat de multe despre ea. Pot spune ca ii eram fan inainte sa o cunosc personal, am intr-un folder toate fotografiile pe care le postase in decursul vremii. Din cauza distantei (nu locuiesc in Bucuresti) tot amanam. Insa, m-am hotarat sa investesc 200 lei plus inca 200 trenul plus 100 hotelul, ca sa fiu cu ea chiar si pentru o ora. De la intrare, imediat ce i-am vazut si chipul, am vrut sa ii las 250 lei, pentru ca este mult mai frumoasa decat mi-am imaginat. Din pacate, nu imi mai ajungeau banii pentru hotel (trebuia sa raman o noapte in capitala, pentru ca nu mai aveam tren in aceeasi zi) si, cu parere de rau, i-am lasat doar pretul cerut. 

Desi la inceput distanta (lucru care mi se pare absolut normal, nu poti fi sociabil fara sa cunosti persoana), probabil si-a dat seama ca o ador si a devenit exact prietena ideala. Recunosc ca eram si mai sensibil, tocmai ce m-am despartit de iubita mea (care, intr-un fel, seamana, fizic, cu ea) si asta a ajutat-o si pe ea sa devina mai apropiata. Pana la dus, am stat putin imbratisati, eu mangaind-o peste tot. Dus, si eu si ea, apoi un oral neprotejat realizat excelent. Nu imi place oralul cu mana si i-am dat mainile la o parte si s-a descurcat de minune. A incercat si un throat, am simtit efectiv cum intra in gat, dar nu a putut tine mult si nici nu am insistat. A facut analingus, dupa ce i-am zis ca doresc asta si am tinut-o de cap in tot acest timp. Excelent. Am vrut anal, pentru ca asa sunt obisnuit de la fosta prietena, asa ca am trecut direct la anal, cu penetrare totala. Nu am dorit normal, doar anal si oral, dupa anal. Am facut doar asta, timp de o ora. Am avut un ritm alert, ceea ce nu a deranjat-o, ba chiar i-a facut placere. Nu am terminat, pentru ca dureaza cam doua ore pana termin, dar as fi vrut sa termin pe fata ei. I-am zis ce doresc si a zis ca nu e problema, doar ca nu am putut. Sincer, as fi vrut si un uro, ca nu am facut-o niciodata, dar sunt piss shy si nu as fi reusit. 

Concluzia: desi suna ciudat, m-as casatori si maine cu domnisoara Cristina, este exact ceea ce imi doresc de la o femeie, atat fizic, cat si psihic (pacat ca nu am intrebat ce zodie e) :)

Eu o recomand, desi, pot fi judecat ca sunt subiectiv. Sexual nu am nimic de reprosat. 10 cu +

Sper sa nu fi incalcat vreo regula a acestui forum, pentru care imi cer scuze in avans.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:near Elm Street
  • Oras:near Elm Street

Am fost ieri la Cristina, dupa ce am citit atat de multe despre ea. Pot spune ca ii eram fan inainte sa o cunosc personal, am intr-un folder toate fotografiile pe care le postase in decursul vremii. Din cauza distantei (nu locuiesc in Bucuresti) tot amanam. Insa, m-am hotarat sa investesc 200 lei plus inca 200 trenul plus 100 hotelul, ca sa fiu cu ea chiar si pentru o ora. De la intrare, imediat ce i-am vazut si chipul, am vrut sa ii las 250 lei, pentru ca este mult mai frumoasa decat mi-am imaginat. Din pacate, nu imi mai ajungeau banii pentru hotel (trebuia sa raman o noapte in capitala, pentru ca nu mai aveam tren in aceeasi zi) si, cu parere de rau, i-am lasat doar pretul cerut.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti universitate
  • Oras:bucuresti universitate

buna ziua dragii mei vreau sa va anunt ca m-am mutat iar datorita unor probleme cu proprtarii vreau sa va spun k sunt in apropierea pasajului victoria vis-a-vis de spitalul grigore alexandrescu sper cat de curand si cat mai repede posibil sa ma stabilesc undeva sa imi iau o locatie va poop o zi plina sa aveti

Link spre comentariu

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
GRIGORE Alexandrescu Spital, te invit la mine intr-o locatie curata, calda si primitoare unde te voi rasfata cu un oral ca la carte urmat de normal si anal in orice pozitie doresti tu, daca esti un domn generos, 25 Mar 15:00

 

Pret: 100L

0727.185.904 Bucuresti

 

post-46785-0-93816000-1364222644_thumb.jpgpost-46785-0-66883200-1364222646_thumb.jpgpost-46785-0-42659200-1364222648_thumb.jpgpost-46785-0-52320500-1364222649_thumb.jpgpost-46785-0-93258700-1364222651_thumb.jpgpost-46785-0-93258700-1364222651_thumb.jpgpost-46785-0-92952600-1364222652_thumb.jpgpost-46785-0-63899600-1364222653_thumb.jpgpost-46785-0-02003900-1364222655_thumb.jpgpost-46785-0-20265200-1364222656_thumb.jpgpost-46785-0-95199100-1364222656_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...