Sari la conținut

Bruneta Matura 0720.752.406/0771.086.899/0736685678


Postări Recomandate

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare curvari de la Pitesti!

Am reusit sa ma intorc pe plaiurile natale pt cateva zile si cum de felul meu ori de cateori scap de radar hai sa fut si eu ceva nou. Cum dintre fetele mai ieftine din pitesti doamna avea cele mai ok recenzi iar eu ma incadram cu bugetul pe la preturile ei am zis sa o incer. Sincer dupa mai multe tentative de a da de ea a radpuns intru-n final la nr din anunt,ne -am inteles asupra pretului si servicilor respectiv o+n=60 sau 100 ora,am plecat catre locatie.

Locatia in T. Vladimirescu,foarte repede de ajins cu locuri de parcare si doatte liniste in cartier.

Ajungand la use imi deschide doamna usa,apreciez ca nu a stat ascunsa dupa use cum fac alte fete.

Doamna este cea din poze iar sa o descrui nu are rost pt ca multi dintre voi dejea o stiti este ok,din vorba in vorba facem cunostinta inmanez cadoul de 60 pt o fin,la dus nu a fost cazul sa merg pt ca tocmai iesisem din dus cu 10 min inainte,ea a fost la dus pt igenizare fapt pt care are un + din partea mea. Locatia foarte accesibila ,curata,aerisita deci de nota 9.50.

Revine doamna de la dus eu o asteptam cu pula in sus in pat,incepe cu un oral bun nepro,cu deep cu saliva cu supt de coaie la greu iar toata pula in gura iar coaile supte,deci super misto oralul prestat de ea dupa vro 10 min de oral punw prezul si se uraca deasupra si dai si sari in pula mai ceva ca la rodeo asta binenteles pana am dat un rateu de am zis ca mi-a rupt-o. Stai asa fato hai sa te iau pe la spate si dai in ea ca un caine turbat si cateva palme peste cur,ea dedea contre si gemea si tot asa pana am simtit ca in vine ,iam cerut sa termin oral,a aceptat pana am terminat totul in gura ei,a sta cumuntw cu ea in gura pana m-am relaxat de tot,dupa care am mers impreuna la dus pt igenizare,unde am observat si baia ca find curata si cu tot ce ai nevoie in ea:cateva geluri de dus,prosoape curate.

Locatia 9.50

Doamna 7.50

Oral 9.50 si + pr CIM

Normal 9

GFE 9.50 ii spui ce doresti si se conformeaza perfect,chiar vrea sa te simti bine.

Halatul 60

Eu o sa o mai vizitez cand voi reveni prin pitesti pt ca merita.

Salutare si spor la futut.

  • Like 6
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Telefon: siana baba 45 ani
  • Oras:sanatoriul de batrani
  • Telefon: siana baba 45 ani
  • Oras:sanatoriul de batrani

TU ESTI DE-O VARSTA CU MINE, AI 43 DE ANI SI EU 45

 

TRIMITE MI SI MIE UN CLIENT CA SUNT RUPTĂ DE FOAME, IMI CHIORAIE MAȚELE

 

DAU LIMBI IN CUR, LING PULA CU CĂCAT

 

AM BAUT VODCA CU PAIUL SI M AS FUTE SA MA SPARG IN DOUA

 

CONSUELA

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

TU ESTI DE-O VARSTA CU MINE, AI 43 DE ANI SI EU 45

 

TRIMITE MI SI MIE UN CLIENT CA SUNT RUPTÄ‚ DE FOAME, IMI CHIORAIE MAÈšELE

 

DAU LIMBI IN CUR, LING PULA CU CÄ‚CAT

 

AM BAUT VODCA CU PAIUL SI M AS FUTE SA MA SPARG IN DOUA

 

CONSUELA

😄😄😄😄😄
  • Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator ionutradoi48
Reputație: 0

Salut, am vizitat o si eu de curand. A raspuns foarte greu la telefon si imi aduc aminte ca am sunat o de cateva ori cand am avut chef insa nu am reusit sa dau de ea. Locatia undeva pe langa Zahana, discret, un apartament curat. Un tarif de 60 de lei pentru un oral nep. O femeie peste 40 de ani care are o atitudine ok si are este chiar draguta la fata si atragatoare, la corp insa se vede ca mai are un pic si atinge 50 de ani. Dupa ce mi am facut un dus a inceput actiunea, un oral ok, destul de umed, cu cateva gemete si cu cateva atentio zonelor adiacente finalizat in gurita ea in mod explozis. Pentru suma oferita este un serviciu perfect.

Link spre comentariu
  • Oras:Pitești
  • Oras:Pitești

Mda...am fost si eu la duduia acum ceva timp; locația e într-un bloc turn pe lângă Zahana, are cam 45 de ani, poze foarte reale. Eu am optat pentru un oral si atât; acțiunea a avut loc în dormitor, femeia se implică binișor, o înghite cu pasiune chiar! Am finalizat glorios in gurița ei! Prețul 50 sau 60 dacă îmi amintesc bine. Pentru mine a fost ok, recomand pentru o descărcare rapidă!

Link spre comentariu
Vizitator ionutradoi48
Reputație: 0

Am zis sa revin la ea, fiind in zona si stiind despre ce este vorba: dar foarte dezamagit. De data asta am zis sa incercam si normal, mare greseala. E ditamai femeia, are niste talpi de zici ca sunt glaspapir, ca atunci cand s a atins cu talpa de piciorul meu am crezut ca mi a luat pielea de pe pulpa. Am incercat sa o intorc dar a sarit de cur in sus ca cica o despic, ce sa i faci daca este grasuna si nu se poate misca si nu si poate desface picioarele. A vorbit destul de mult in timpul oralului ca imi strica tot cheful, mai sugea, mai vorbea... O experienta neplacuta de data asta. Nu dau note, trageti voi concluziile.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...