Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Menage-a-trois, show erotic, pozitii, uro, masaj erotic si relaxare alaturi de 2 doamne sexy sanii nr 5-6 intr-o atmosfera de erotism absolut, valabil pt domni pretentiosi 0746592352

 

 

Lorreta + Bonus : http://www.privatero..._loretta.htmlPe aceste doamne le-am vizitat prin 2010 in apropierea Pastelui.Tot sunasem eu la mai multe mature si fusesem dezamagit de conversatiile la telefon si ultima ramasa a fost Lorreta. Dupa o adevarata aventura ( pentru ca taximetristul era prost ) am ajuns la locatie ( stateau undeva prin Colentina / Fundeni ). Apartament de lux , baie curata cu tot ce trebuie.Am fost intampinat de Lorreta intr-o lenjerie sexy iar colega ei era undeva in canapea langa un pahar de Jack.Mi-a spus ca de obicei nu primesc asa tineri ( s-a schimbat situatia dupa consumarea actului ) dar pentru ca le-am vorbit frumos la telefon si aratam ingrijit au fost de acord sa continuam.Dupa dusul de rigoare a urmat un oral executat de amandoua cu DT si limbi pe celelate zone , cuvinte lascive care pentru mine sunt un mare turn ON si pe urma a urmat cate un normal cu fiecare in parte urmat de o finalizare de vis CIM pe buzele lor in timp ce se sarutau.Minusuri : sper ca dupa experienta avuta cu mine sa accepte mai des si mai tinerei nu doar domni trecuti de 30 de ani.Putin cam plinute dar pentru mine a fost OK ptr ca sunt un MILF + BBW lover .Overall o experienta de neuitat pe care am de gand sa o repet cat de curand.P.S : la plecare mi-au spus ca urmatoarea data pot sa revin doar cu o sticla de Jack / J&B si sa stam o seara sa ne distram.

post-1-133409715409_thumb.jpg

post-1-13340971541_thumb.jpg

post-1-133409715412_thumb.jpg

post-1-133409715413_thumb.jpg

post-1-133409715414_thumb.jpg

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Menage-a-trois' date=' show erotic, pozitii, uro, masaj erotic si relaxare alaturi de 2 doamne sexy sanii nr 5-6 intr-o atmosfera de erotism absolut, valabil pt domni pretentiosi 0746592352 [/quote']Si pretul? Cat e pretul ca poate e mai ieftin ca in alte parti. Si uishianu e de baut impreuna cu doamnele? Sau doar pt ele.
Link spre comentariu
  • Oras:Sin City
  • Oras:Sin City
Si pretul? Cat e pretul ca poate e mai ieftin ca in alte parti. Si uishianu e de baut impreuna cu doamnele? Sau doar pt ele.
Salut maestre :D , eu cand am fost anul prin primavara lui 2010 am decartat 300ron ptr 1 h cu amandoua.Vezi ca pozele alea nu prea reprezinta realitatea :D , dar totusi doamnele compenseaza prin super showul care-l fac , cuvintele lascive si sanii imensi.Accepta FK , CIM , CIF la mine nu au vrut anal , scuze daca am omis ceva dar sunt putin obosit.Poate intre timp au scazut si doamnele pretul odata cu venirea crizei si fluxul de dameze crescand :DBafta si ciocan tare ! :cool:
Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

SalutariPentru ca am fost in vara, confirm cele spuse anterior, cu modificarile:- locatie schimbata in Matei Basarab, zona buna, loc de parcare, usor accesibila, curatenie de nota 8.- varsta ~35 pentru ambele, Loretta e cea din poze, masiva, cu sani mari, 160 cm, dar carne tare peste tot si foarte joviala; colega cred ca e alta decat cea din posturile celor de mai sus: 175cm, slim, ciolanoasa, sani micuti, putin lasati, dar la fel de joviala.- pretul 300 lei, amandoua - cred ca nu lucreaza decat asa, eu a doua oara as alege-o doar pe ciolanoasa - show de calitate, oral WC de nota 10, normal nu am incercat, 69 gustos, indemnuri obraznice intre el in timp ce impart obiectul, dispuse la n numere daca te tine intr-o ora(la pretul mentionat), anal nu fac. Cred ca daca le devii client se poate umbla la pret.

  • Like 1
Link spre comentariu

Eu am fost cam acum 1,1/5-2 luni si in locatia de la Materi Basarab nu mai este decat una din tipe cu sanii mari. Cealalta ii are micuti bine de tot. Poate ca ar trebui sa precizeze mai bine acest aspect in anunt. In forma asta se intelege ca sunt ambele cu sanii mari.Prestatia e ok, nu stau cu ochii pe ceas, ca servicii si fantezii accepta aproape totul (mai putin anal).Si ceea ce ma intereseaza pe mine, presteaza si la ore destul de tarzii gen 21.30-22.00 (am inteles ca au program pana la 23.00)

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...