irinapitika Reputație: 3519 Postat Martie 7, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Martie 7, 2015 Buna!Ea este colega mea Andra. Am incercat azi sa facem un cont impreuna dar nu am reusit. Mai incercam si maine. Are 22 de ani, 167 cm, 47 kg.Ofera companie intima astfel: o finalizare oral si normal 100 rono finalizare sex total 150 ron o ora oral si normal 200 rono ora sex total 250 ron oralul se poate neprotejat in functie de igiena, insa nu accepta finalizare orala/faciala.Normalul si analul numai protejate. Programul ei este in fiecare zi incepand cu ora 10 00 pana la ora 18 00. 11
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2015 Postat Martie 7, 2015 Bun asa. Interesanta aparitie trebuie sa vizitez 3 4
laury Reputație: 24071 Postat Martie 7, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Martie 7, 2015 Buna Irina, este noua in bransa colega ta?
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2015 Moamaaaaa, ce tzatze 3
leonidass Reputație: -570 Postat Martie 8, 2015 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Martie 8, 2015 Buna!Ea este colega mea Andra. Am incercat azi sa facem un cont impreuna dar nu am reusit. Mai incercam si maine. Are 22 de ani, 167 cm, 47 kg.Ofera companie intima astfel: o finalizare oral si normal 100 rono finalizare sex total 150 ron o ora oral si normal 200 rono ora sex total 250 ron oralul se poate neprotejat in functie de igiena, insa nu accepta finalizare orala/faciala.Normalul si analul numai protejate. Programul ei este in fiecare zi incepand cu ora 10 00 pana la ora 18 00.http://stor2.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/3/7/104256671.jpghttp://stor1.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/3/7/104256721.jpg http://stor0.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/3/7/104256681.jpg http://stor1.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/3/7/104256691.jpghttp://stor0.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/3/7/104256741.jpgAlta care a devenit sau se crede "promotor" PS: ce vă mai baga "baietasii" la inaintare! 1
irinapitika Reputație: 3519 Postat Martie 8, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Martie 8, 2015 Alta care a devenit sau se crede "promotor" PS: ce vă mai baga "baietasii" la inaintare! :slap2
irinapitika Reputație: 3519 Postat Martie 8, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Martie 8, 2015 Moamaaaaa, ce tzatze Unde pui ca sunt naturale. Eu am crezut ca are silicoane 2
irinapitika Reputație: 3519 Postat Martie 8, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Martie 8, 2015 Buna Irina, este noua in bransa colega ta?Azi isi va face cont si va va raspunde ea personal, ca sa nu mai raspund eu in locul ei.Te pupic dulce!
andra93 Reputație: 88 Postat Martie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2015 Buna dimineata tuturor!Am incercat ieri sa imi fac un cont si nu a mers, probabil a fos de vina tableta mea.Am reusit astazi folosind un laptop.Va stau la dispozitie daca aveti intrebari. Pt domnul Laury : nu sunt noua in domeniu. 4
laury Reputație: 24071 Postat Martie 8, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Martie 8, 2015 Buna dimineata tuturor!Am incercat ieri sa imi fac un cont si nu a mers, probabil a fos de vina tableta mea.Am reusit astazi folosind un laptop.Va stau la dispozitie daca aveti intrebari. Pt domnul Laury : nu sunt noua in domeniu. Te pup Andra si abia astept sa te cunosc. 5
andra93 Reputație: 88 Postat Martie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2015 Te pup Andra si abia astept sa te cunosc. 1
hodor Reputație: 416 Postat Martie 8, 2015 Telefon: xulescu11 Oras:Oradea Telefon: xulescu11 Oras:Oradea Postat Martie 8, 2015 Faci si outcall?
andra93 Reputație: 88 Postat Martie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2015 Faci si outcall?Buna!Nu fac outcall
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Martie 8, 2015 Postat Martie 8, 2015 Unde pui ca sunt naturale. Eu am crezut ca are silicoane ar spune 50% naturale, daca sunt cu silicoane sunt facute bine, nu ca cele model "ninge de football lipita cu adesiv pe corp" lol.
irinapitika Reputație: 3519 Postat Martie 8, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Martie 8, 2015 te asigur ca nu e una si aceeasi.
irinapitika Reputație: 3519 Postat Martie 8, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Martie 8, 2015 ar spune 50% naturale, daca sunt cu silicoane sunt facute bine, nu ca cele model "ninge de football lipita cu adesiv pe corp" lol.nu are silicoane
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 9, 2015 Postat Martie 9, 2015 Alta care a devenit sau se crede "promotor" PS: ce vă mai baga "baietasii" la inaintare! tu cred ca ai o problema...esti paranoic? in toti si toate vezi proxenenti, pesti, etc.?..nu te inteleg sincer...nu iti convine ceva lasa lumea in pace si retrage-te...renunta la frustrari personale sau dispute pe care le ai cu Randunica sau cu altcineva.. 4 4
leonidass Reputație: -570 Postat Martie 9, 2015 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Martie 9, 2015 tu cred ca ai o problema...esti paranoic? in toti si toate vezi proxenenti, pesti, etc.?..nu te inteleg sincer...nu iti convine ceva lasa lumea in pace si retrage-te...renunta la frustrari personale sau dispute pe care le ai cu Randunica sau cu altcineva..Nu sunt paranoic.....cunosc situatia destul de bine a multor ecorte de aici....inclusiv cine le "indruma". Cu "vrabiuta" nu am nimic....numai ca cele care vor sa para altceva decat sunt in realitate ma deranjeaza....si le mai "intep" din cand in cand. 1
laury Reputație: 24071 Postat Martie 9, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Martie 9, 2015 Am fost azi la Andra....iar sunt eu deschizator de drumuri? Andra, ca in poze, un pic mai voluptoasa in realitate dupa parerea mea, dar.....o carne tare pe ea, fund misto de brazilianca si niste sani exceptionali. Are experienta, inteleg si pe afara, draguta, lipicioasa, te face sa te simti bine. Inca de la telefon am optat pentru o finalizare O+N+A, 150 lei, aveam drum in zona dar nu putea sta o ora.Locatia in Titan nu mai insist...dusurile de rigoare amandoi.Inceput cu un oral neprotejat, foarte bun, sustinut, ruperi de ritm, sculat gogu, pus balonul si luat pe la spate la normal, apoi la anal. Andra se lubrifiaza inainte cu gel Durex, foarte bine....la normal gemete misto si contre, apoi bagat la anal, intrat destul de usor, gemete, contre...la un moment dat ma futea ea pe mine, mai oameni buni, la anal este tare de tot.Finalizare in balon, facut curatenie, mers la dus amandoi, stat la o vorba si plecat.Notele:locatia 7-8aspect Andra 9 sani si fund de exceptieigiena 10oral 9 fara cim si fara deepnormal 9anal 10gfe 9cadou 150 lei finalizarea servicii totale, 30 minute dtd. Este de revenit, ma voi mai duce! Va salut! 26
titilescu Reputație: 5166 Postat Martie 9, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Martie 9, 2015 Am fost azi la Andra....iar sunt eu deschizator de drumuri? Andra, ca in poze, un pic mai voluptoasa in realitate dupa parerea mea, dar.....o carne tare pe ea, fund misto de brazilianca si niste sani exceptionali. Are experienta, inteleg si pe afara, draguta, lipicioasa, te face sa te simti bine. Inca de la telefon am optat pentru o finalizare O+N+A, 150 lei, aveam drum in zona dar nu putea sta o ora.Locatia in Titan nu mai insist...dusurile de rigoare amandoi.Inceput cu un oral neprotejat, foarte bun, sustinut, ruperi de ritm, sculat gogu, pus balonul si luat pe la spate la normal, apoi la anal. Andra se lubrifiaza inainte cu gel Durex, foarte bine....la normal gemete misto si contre, apoi bagat la anal, intrat destul de usor, gemete, contre...la un moment dat ma futea ea pe mine, mai oameni buni, la anal este tare de tot.Finalizare in balon, facut curatenie, mers la dus amandoi, stat la o vorba si plecat.Notele:locatia 7-8aspect Andra 9 sani si fund de exceptieigiena 10oral 9 fara cim si fara deepnormal 9anal 10gfe 9cadou 150 lei finalizarea servicii totale, 30 minute dtd. Este de revenit, ma voi mai duce! Va salut! Laury, tot respectul pentru munca de pionierat depusa. Te voi propune UL ...Respect. :clapp TT 4
laury Reputație: 24071 Postat Martie 9, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Martie 9, 2015 Multumesc colegu Titilescu! Toata stima din partea mea! 4
visitor3 Reputație: 652 Postat Martie 9, 2015 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Martie 9, 2015 Cam e singuru' care fute regulat si mai si recenzeaza pe deasupra... Keep up the good work Laury! 4
laury Reputație: 24071 Postat Martie 9, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Martie 9, 2015 Cam e singuru' care fute regulat si mai si recenzeaza pe deasupra... Keep up the good work Laury!Multumesc frate!
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Martie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 9, 2015 Si zice Guy si ca ai tzatze misto... Bv Laury! 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum