Sari la conținut

Atentie Politia

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat

Andreea, fara mandat si ordin de razie in casa ta ( chiar si inchiriata ) nu poate intra nimeni fara acordul tau. Si daca esti cu un barbat ce? Nu s-a dat nici o lege care sa iti interzica sa te regulezi cat vrei tu cu cine vrei tu. Singurul moment in care ai avea ceva ar fi acela in care ti s-ar organiza un flagrant. Atunci ti-ar da bani marcati si ar putea sa te acuze. Dar ei cauta proxeneti, nu fete solitare. Si daca iti face careva un flagrant in cel mai rau caz iti iei o amenda contraventionala. Asa ca relaxeaza-te. Esti in siguranta. Iar pe vecini... fute-i in gura. Esti o femeie libera, ti-o tragi cu cati vrei. Sunt femei maritate care fac asta din placere. Cine stie ca ceri bani?

• Like 7
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Andreea, fara mandat si ordin de razie in casa ta ( chiar si inchiriata ) nu poate intra nimeni fara acordul tau. Si daca esti cu un barbat ce? Nu s-a dat nici o lege care sa iti interzica sa te regulezi cat vrei tu cu cine vrei tu. Singurul moment in care ai avea ceva ar fi acela in care ti s-ar organiza un flagrant. Atunci ti-ar da bani marcati si ar putea sa te acuze. Dar ei cauta proxeneti, nu fete solitare. Si daca iti face careva un flagrant in cel mai rau caz iti iei o amenda contraventionala. Asa ca relaxeaza-te. Esti in siguranta. Iar pe vecini... fute-i in gura. Esti o femeie libera, ti-o tragi cu cati vrei. Sunt femei maritate care fac asta din placere. Cine stie ca ceri bani?

Nu se face flagrant pe zona sanctiunilor contraventionale, stati linistiti ... cel mult poate fi data o amenda pentru tulburarea ordinii publice.

Poti face ce vrei, chiar intr-un apartament inchiriat, dar, esential, sa nu fie implicati **spam editat**.

PS

Legea 61/1991

Art. 2. - Constituie contraventie 
6) atragerea de persoane, sub orice forma, savarsita in localuri, parcuri, pe strazi sau in alte locuri publice in vederea practicarii de raporturi sexuale cu acestea spre a obtine foloase materiale, precum si indemnul sau determinarea, in acelasi scop, a unei persoane la savarsirea unor astfel de fapte.
NU ESTE CAZUL !
  • Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Daca ai in casa un client,nu deschizi usa si basta.

• Like 5
Vizitator vali2cta
Postat

Buna fetelor in seara asta am fost calcata de polite pe baza unei reclamatie din partea vecinilor ca este trafic pe usa . Mia venit un domn care s`a legitimat frumos mi`a spus direct pe nume m`a intrebat daca mai am pe cineva in casa si mi`a spus ca a mai fost si la alte fete aratandu`mi o foaie cu fetele care le`a vizitat .Mi`a zis ca de LUNI incolo incep razile la apartamente in cautare de **spam editat**e si de proxeneti . Ce sa facem :(

Politistul care a venit la tine e coleg cu noi pe forum, de aceea a venit si singur crezand ca il poftesti inauntru si nu ii mai ceri cadoul, nu o sa vina la o reclamatie niciodata un singur politist(trebuie minim 2) si nu poate trece pragul fara mandat, daca are mandat vei sti sigur pentru ca o sa sparga usa :)

Daca mai vine ii notezi numele si nr de la insigna si postezi aici pe nimfomane.

• Like 3
Vizitator
Postat

Politistul care a venit la tine e coleg cu noi pe forum, de aceea a venit si singur crezand ca il poftesti inauntru si nu ii mai ceri cadoul, nu o sa vina la o reclamatie niciodata un singur politist(trebuie minim 2) si nu poate trece pragul fara mandat, daca are mandat vei sti sigur pentru ca o sa sparga usa :)

Daca mai vine ii notezi numele si nr de la insigna si postezi aici pe nimfomane.

Pt ce mandat?Ce infractiune s-a comis?
  • Oras:eternet
Postat

Da ms pt raspuns si pentru ca mi`ai atras atentia la ortografie :D... sunt stresata:(  \daca lu`am bac`ul nu ma mai aveam multi aces la pizda mea:))))... Pop

Andreea sau Andrea, sa intelegem ca nu ai BAC-ul...?!? :(

Vai, pai in acest caz "acesul" la pizda ta ar trebui sa fie mai ieftin... nu crezi?!? :hmmm

• Oras:-----------
Postat

Cum adică: " nu mai aveam multi acees " ?

adică o femeie cu bac este superioara cu muult unei entitati masculine cu doctorat, ai inteles, fiinta inferioara ce esti?

• Like 2
Postat

Nu se face flagrant pe zona sanctiunilor contraventionale, stati linistiti ... cel mult poate fi data o amenda pentru tulburarea ordinii publice.

Poti face ce vrei, chiar intr-un apartament inchiriat, dar, esential, sa nu fie implicati **spam editat**.

PS

Legea 61/1991

Art. 2. - Constituie contraventie 
6) atragerea de persoane, sub orice forma, savarsita in localuri, parcuri, pe strazi sau in alte locuri publice in vederea practicarii de raporturi sexuale cu acestea spre a obtine foloase materiale, precum si indemnul sau determinarea, in acelasi scop, a unei persoane la savarsirea unor astfel de fapte.
NU ESTE CAZUL !

asta-i tot? frumos!

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

nu poate intra in casa ta fara mandat , il rogi frumos sa ti-l arate si il poftesti afara. Trantesti usa si te pui inapoi la somn.

mai lasa filmele cu brus uilis, bogdanele

desi nu este cazul aici DACA intr-adevar nu e pestoaica si nici nu are peste ca sa fie de penal, se poate , totusi , intra in casa si fara prezentarea mandatului

În mod excepţional, percheziţia poate începe fără înmânarea copiei mandatului de percheziţie, fără solicitarea prealabilă de predare a persoanei sau a obiectelor, precum şi fără informarea prealabilă privind posibilitatea solicitării prezenţei unui avocat ori a unei persoane de încredere, în următoarele cazuri:
a) când este evident faptul că se fac pregătiri pentru acoperirea urmelor sau distrugerea probelor ori a elementelor ce prezintă importanţă pentru cauză;
b ) dacă există suspiciunea că în spaţiul în care urmează a se efectua percheziţia se află o persoană a cărei viaţă sau integritate fizică este pusă în pericol;
c) în spaţiul unde urmează a fi efectuată percheziţia nu se află nicio persoană.

• Like 1
Postat

"indubitabil"

asta-i tot? frumos!

...este doar o parte din ceea ce ar trebui sa conteze!

Postat

Da va multumesc tuturor care ati postat aici chiar si celor care m.au facut fiinta inferioaara sau pur si simplu au facut misto de mine si sper sa fim lasate in pace. Cine mai aude despre asa ceva s.au mai stie cate ceva in plus il rog sa posteze aici.Va popacesc pe toti chiar daca nu Am Bac.ul luat :)))ma pricep la altceva msi bine :))

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Ai perfecta "dreptate" Uite mama mea a muncit cinstit toata viata daca a trebuit a lucrat si 16-18 ore incontinu ca sa nu-si piarda serviciul. Dupa 39 de ani munciti s-a ales cu 560 lei pensie

Si tu crezi ca Andrea ( cu un e) va avea pensie mai mare daca suge pula ?    :no2

Andrea, intrebare : 

Acel politist care a venit sa te anunte, a incercat si sa te futa ?

V-ati futut in semn de recunostinta ca te-a anuntat ca or sa vina razii? 

Postat

Nu dragule nu me.am futut iar acel politist au fost 2 . A sunat i.am spus sa urce sus iar cand deschid usa am vazut 2 barbati la costum cu niste geci pe ei. Le.am soecificat ca decat unul poate sa intre si a intrat decat unul celalalt asteptand la usa ..Imediat cum a intrat mi.a scis legitimatia s.a prezentat si m.a luat la intrebari de genul :Ai peste, sunt **spam editat** in casa sau daca detin droguri . Alta intrebare a mai fost de ce practic mederia asta si vorbindu.mi foarte frumos mi.a spus ca au venit la o planngere facuta de care locatari datorita fluxului pe usa si galagiei si banuiala ca cu si despre ce se petrece in casa .Inainte mi.a spus sa am grija si ca de luni incolo se vor face razii in cautare de proxeneti si **spam editat**e .A vrut sa.mi dea si o amenda dar s.a razgandit .Mentionez ca nu s.a dat la mine sau mi.a facut avansuri omul a fost foarte profesionis .

• Oras:Burj Khalifa
  • Oras:Burj Khalifa
Postat

nu poate intra in casa ta fara mandat , il rogi frumos sa ti-l arate si il poftesti afara. Trantesti usa si te pui inapoi la somn.

Te legitimeaza si daca nu ai adresa de pe CI la fel cu a locatiei, te invita la sectie pentru clarificarea adresei si il cheama si pe proprietar sa dea explicatii despre prezenta ta acolo. Chestia cu mandatul e valabila teoretic, practic daca nu le permiti accesul, existand o reclamatie de tulburarea linistii publice, primesti o amenda contraventionala si daca te scarpini in nas, te alegi si cu un dosar penal de ultraj, ca sa aiba garcea motiv sa te cheme de 3 ori pe saptamana la sectie pentru cercetari. Ideal e sa nu dai drumul decat la persoane cat de cat cunoscute.

• Like 2
Postat

Nu mai speria fata cu ultrajul, ca nu are nicio legatura cu subiectul...

Poate doar daca-i dai una dupa ceafa politistului!

• Like 1
Postat

Daca sunteti praf in cap, e normal sa faca mlitienii misto de voi...

AndrEa, citeste de 100 ori ce a scris Roberto mai sus si daca tot nu te prinzi care si unde este problema, ma da o data Bacul. De data asta, insa pe bune, fara inspiratii si fara copiute si, cu siguranta vei intelege atunci. ;)

Peste 75% din femeile din acest domeniu, se caca pe ele cand vad o legitimatie. :)

Nu dragule nu me.am futut iar acel politist au fost 2 . A sunat i.am spus sa urce sus iar cand deschid usa am vazut 2 barbati la costum cu niste geci pe ei. Le.am soecificat ca decat unul poate sa intre si a intrat decat unul celalalt asteptand la usa ..Imediat cum a intrat mi.a scis legitimatia s.a prezentat si m.a luat la intrebari de genul :Ai peste, sunt **spam editat** in casa sau daca detin droguri . Alta intrebare a mai fost de ce practic mederia asta si vorbindu.mi foarte frumos mi.a spus ca au venit la o planngere facuta de care locatari datorita fluxului pe usa si galagiei si banuiala ca cu si despre ce se petrece in casa .Inainte mi.a spus sa am grija si ca de luni incolo se vor face razii in cautare de proxeneti si **spam editat**e .A vrut sa.mi dea si o amenda dar s.a razgandit .Mentionez ca nu s.a dat la mine sau mi.a facut avansuri omul a fost foarte profesionis .

Aoleuuuuuu, aoleu!!!!!!!!!!!!!!!!! Cum sa pui botul la astfel de cacaturi?????? 

Sfat: reciteste ce a zis Roberto. :)

Daca, de fata cu ei, ai fi sunat la ADEVARATA politie, nu vrei sa stii cum ajungeau "politistii" sa-i spuna iepurelui "puturosule"  in goana lor catre parter :laugh2

• Like 1
Postat

Te legitimeaza si daca nu ai adresa de pe CI la fel cu a locatiei, te invita la sectie pentru clarificarea adresei si il cheama si pe proprietar sa dea explicatii despre prezenta ta acolo. Chestia cu mandatul e valabila teoretic, practic daca nu le permiti accesul, existand o reclamatie de tulburarea linistii publice, primesti o amenda contraventionala si daca te scarpini in nas, te alegi si cu un dosar penal de ultraj, ca sa aiba garcea motiv sa te cheme de 3 ori pe saptamana la sectie pentru cercetari. Ideal e sa nu dai drumul decat la persoane cat de cat cunoscute.

Proprietarul trebuie sa dea chiriasului un exemplar al contractului de inchiriere, stampilat de ANAF cu numar de inregistrare. Astfel se clarifica prezenta chiriasei in locatie.

• Like 1
  • Oras:North America
  • Oras:North America
Postat

Proprietarul trebuie sa dea chiriasului un exemplar al contractului de inchiriere, stampilat de ANAF cu numar de inregistrare. Astfel se clarifica prezenta chiriasei in locatie.

Ar fi ideal, ce faci cand sunt cuiburi cu 2-3 fete ? Le arata  pestele militienilor actul de adoptie sau face o fundatie de protectie a femeilor abuzate ?

Postat

In fine, deci m.am cam alarmat degeaba sa inteleg :))). Ce vreti de cand ma tuf de nu patit asa ceva si am si 2 vecini daia de casca gura la tot ce misca si treaba cu reclamatia de la vecina s.a cam potrivit

• Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
Postat

Sunt mai multe locatii luate in vizor. Unele sunt inca sub "observatie".....se strange material.

Postat

Foarte bine! Trebuie sa fie o "meserie" independenta; tot castigul sa fie al fetelor, asa e corect!

• Like 3

Postat

Se poate si cu contract de comodat, care nu mai trece pe la ANAF... bineinteles, asta in conditiile in care partile semnatare sunt cu capul pe umeri si sustin pana la capat ceea ce au semnat.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...