Sari la conținut

0758576559


Postări Recomandate

AM telefonat  fata dulce in vorba mam intalnit cu ea punctuala,draguta, am intrat in camera de hotel a fumat fata o tigara dupa care a inceput cu un oral de iti luai lumean cap sanii f frumosi f curata a fost un pret umpic cam marisor dar sa meritat de abia astept sa vin si data viitoare la ea.note oral 10++ sanii 10++++++ igiena 10+++++ domnisoara stie ce vrea se vede ca e facuta pt asa ceva.bravoo o recomand cu siguranta

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut poti sa-mi dai si mie niste date de contact al pustioaicei pe email? [email protected] Mersi fain !

buna seara in ideea de a incerca ceva nou am hotarat sa o incerc si eu pe domnisoara , sincer dezamagire totala oral nota 3 sex nota 2 a prestat un oral cu prezervativul si sex cu prezervativul , se cam grabeste ceea ce nu mi place nici mie nici calaretului  patul moale da efectul ca ai calari un cal  eu tratez amorul cu interes si su pasiune chiar daca merg la curve , asta atentia  si preludiul e mare lucru care te face sa ajungi pe culmi inalte ceea ce la ea nu sa intamplat se cam grabeste ca cica are clienti si nu vrea sa i intarzie , suparat de neprestarea  atat de buna am placat la alta domnisoara  agitat de prima incercare am venit la mine in oras la o fetita de 16 ani prestand un film demn de scene pornoactiunea durand 40 minute dupa care din nou in padure la aer curat sincer nu voi mai merge la aceasta domnisoara si nu o recomand se cam grabeste si eu nu grabesc la sex 

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:botosani
  • Oras:botosani

Daca tot aveti bani de spart mai bine mergeti in iasi la fetele din top.

Eu cred ca sunt recenzii false aici,,succes

inainte de a da cu presupusul incerca ;da e adevarat ca nu se ridica la nivelul fetelor de top dar  e la inceput si toata lumea invata,  dar este mult peste ce a fost pana acum in bt sau mai bine zis ce nu a fost

Link spre comentariu
  • Oras:botosani
  • Oras:botosani

 

Astepti..ore intregi...prin fata barului...desi vb de dimineata de programare...ca vine sa te ia...ceva iesit din comun...

Buna cand ai stat in fata barului ore intregi??nu esti satul de minciuni..raspund si pentru prietena mea ely pentru ca nu isi poate accesa contul..suntem satule sa primim amenintari telefonice..gen.."daca nu mergeti cu mine pe gratis va las comentarii negative pe net"..va injositi pentru cativa lei sau poate aici e vorba de concutenta??este ultima oara cand raspund la mesajele voastre jignitoare..cine ne cunoaste stie cum suntem..doresti ceva platesti..o zi placuta tuturor..va pupam si va asteptam!!:*:*:*:*:*
Link spre comentariu
  • Oras:suceava
  • Oras:suceava

Salutare confrati. Ma simt nevoit sa intervin cu o recenzie, desi nu am mai facut-o niciodata pana acum. O voi face in favoarea acestor domnisoare, deoarece le-am trecut si eu pragul acum vreo doua luni, iar totul a decurs normal. Si adica:

Sunat, facut programare, si tusti in locatie. Fetele foarte prietenoase ambele. Am negociat cu Elena un pachet ce continea felul 1 si desert, timp de servire o ora.

Plecat la baie pentru igienizare, domnisoara de asemenea. Revenit in camera, inceput cu un oral protejat(la cererea mea), interesant de altfel, cu ceva atentie la anexe. Conform intelegerii am sarit peste normal si am trecut direct la un anal elegant cu lubrifiere in prealabil(pe care i l-am executat-o eu). La felul 3 nu a facut deloc mofturi, cu toate ca a intrat foarte greu, domnisoara avand un fundulet cam stramtut. Finalizat in balonas(care mi-a fost pus la dispozitie). In pauza am fost rasfatat cu un masaj ai intrrtinut in conversatie ai cu colaga Cristina, care este si ea foarte draguta si amabila. Actul 2 s-a petrecut cu un oral de zile mari. Scos balonul finalizat in gurita.

Per ansamblu serviciile sexuale au fost de calitate, locatia insa...mai poate fi aranjata, iar la baie poate vor aparea si cateva prosopele mai noi.

Asadar juriul a deliberat:

Oral: 10

Normal : pas, l-am sarit

Anal: minunat, 10

Aspect fizic: 10

Igiena : 10

Locatie: 5, mai trebuie lucrat

Sper ca v-am fost de folos, atat fetelor cat si domnilor.

Mentionez ca de cand am sunat-o si pana cand am parasit locatia am fost manierat. Poate si asta conteaza. Bafta fetelor si va pupa Traian Basescu.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Suceava
  • Oras:Suceava

salutare.

 

pot confirma ca am fost la domnisoara despre care vorbim aici si nu este chiar asa grozava cum pare. 

am ajuns in camera si dupa 2-3 minute de socializare mi-a cerut banii. 205 lei ora... neavand bani potriviti am lasat 300 insa nu face banii astia.

domnisoara este draguta, frumoasa chiar, dar in afara de corp, nu ofera nimic. ce nu mi-a placut a fost faptul ca nu mi-a cerut sa fac dus, eu fiind acela care a cerut asta dar domnita mi-a spus ca nu este nevoie, ca are ea servetele umede (pe care bine-nteles ca nu le-a folosit inainte de oral...). ma intreb asa procedeaza de obicei?

dupa ce a facut ea un dus s-a intors in camera si a inceput sa ma dezbrace, totul efectuat foarte rece si fara prea multa implicare. ce m-a enervat la culme a fost faptul ca in timp ce ma dezbraca suna telefonul si raspunde; mi-am dat seama ca vorbea cu un client... m-am simtit penibil, in plus chiar.

 

nu inteleg ce l-a fascinat pe hot77 caci in ce ma priveste, experienta a fost nasoala!!!

a urmat un oral executat binisor, fara ceva anume care sa te innebuneasca, terminat repede, dupa care pauza. pauza a insemnat vreo 3 minute in care domnita butona telefonul la o distanta de un metru de mine, intinsa pe pat ca o leoaica, dar care nu era deloc interesata de prezenta mea.

nu am mai avut chef de nimic. am incercat si al doilea numar dar... zero!

ora a insemnat de fapt 35 de minute dupa care am plecat dezamagit. nu implicare, nu socializare, nu imbratisari...

 

cateva note:

aspect fizic - 9

oral - 7

implicare - 7

socializare - 4

locatie - 6 (cam dezordine... mie nu-mi place dezordinea).

 

ma mai gandesc daca voi mai reveni.

din punctul meu de vedere, 250 lei cat cere este mult pt ceea ce ofera.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Suceava
  • Oras:Suceava

tini_voices

 

cand spun spalat nu ma refer la a indeparta jegul de pe corp...

orice om are anumite secretii in zona intima... la asta ma refeream. poate ca unul dinte clienti nu locuieste in orasul respectiv si vine de la oarece distanta... este normal si indicat sa-i spui de igienizare, intr-un mod discret. eu am cerut sa fac dus din respect pt mine si pt ea.

 

dar nu despre asta este vorba in postarea mea ci despre indiferenta cu care am fost tratat.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Suceava
  • Oras:Suceava

tu cel care ne contrazici  ai incercat?

 

 

am incercat eu si confirm ca romantism are dreptate.

cei care sustineti cu asa inversunare aceste domnite si dati notele umflate ori sunteti ele, ori sunteti cei pusi sa le faceti reclama.

Link spre comentariu

  • Oras:Botosani
  • Oras:Botosani

Sunfilian, eu doar am scris ce-am facut si ce-am simtit. ideea e ca m-am dus infierbantat si m-am intors racorit. :)

Chiar aseara am fost la Ely (blonda). N-am apucat sa scriu imediat o recenzie pentru ca eram prea... relaxat...

Confirm ca pozele sun reale, ca are un corp de invidiat si face un oral de vis. Ideea e sa fii curat, manierat, sate tina buzunaru' si organu' :)

Ely mai are o colega, care e finuta, simpatica si bruneta.Avand in vedere ca Ely e o fata curata, care stie ce si cum sa faca, colega ei n-ar cum sa fie altfel. Chiar am vorbit cu ele de combinatia perfecta: sex cu o blonda si o bruneta.

Am zis ca am vorbit cu ele pentru ca dupa actiune nu mi-a aratat nimeni ceasul, ci am sociallizat cu amandoua. Ambele sunt o prezenta foarte placuta.

Deci, cine-a fost, stie. Cine nu a fost, mai scrie cate-un comentariu fara legatura cu realitatea ca sa mai animeze forumul. :)

Bafta si spor la piston! :)

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...