Sari la conținut

Alexandra 0736408956


Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Cum topicul asta duce o grava lipsa de recenzii, voi face eu una:

 

Am fost azi la Alexandra, am sunat-o, mi-a raspuns din prima, am stabilit ca ne vedem peste o ora. Citind tot topicul domnisoarei, nu am considerat ca mai e nevoie sa o intreb de servicii, am intrebat-o doar de tarif, si de locatie. Mi-a vorbit frumos la telefon, mi-a spus tariful e de 250 ora, locatie la pensiunea ****. V-o spune ea la telefon.

 

Am ajuns, la ora stabilita, la adresa, mi-a spus unde e camera, apoi m-a poftit inauntru.

 

Am fost foarte placut suprins de cum arata, e draguta foc(e cea mai frumoasa escorta la care am fost eu - fara exagerari) si are un corp BETON! Picioare sexy, fund misto, si niste sani care cer sa fie sarutati!

Am discutat cateva minute, la un pahar de suc si o tigara, i-am dat banii inainte, fara sa mi-i ceara ea. Nu aveam absolut nici o intentie sa plec, la cat de bine arata.

M-a intrebat daca vreau sa merg la dus, i-am raspuns ca am facut dus cand am plecat de acasa, dar daca doreste ma duc. A zis ca nu e nevoie, s-a dus ea, si cand a venit, a venit toata uda, a inceput sa se stearga usor in fata mea, dandu-mi iar ocazia sa admir absolut fiecare centimetru al ei.

 

S-a asezat pe pat, a vrut sa isi traga o patura pe ea ca era putin racoare, dar nu am lasat-o eu, promitandu-i ca fac tot posibilul sa o incalzesc, sa nu fie nevoie de patura aia.

S-a apropiat usor de mine, dandu-mi ocazia sa o sarut pe buze, am sarutat-o pe lobul urechii, pe gat ... pe sani ... pe sfarcurile alea erecte ... wow, ce sani frumosi are ... in tot acest timp, o mana se juca pe la piersicuta ei, dar fara sa alunece vreun deget inauntru.

Am coborat cu sarutarile in jos, pe stomac, pe zona pelviana ... si intr-un final la piersicuta, care e rasa, curata, asa ca nu am avut nici un stres sa zabovesc cateva minute bune acolo, mi-a placut foarte mult.

Am rugat-o sa schimbam pozitia, dar a zis ca de acolo conduce ea ostilitatile, m-am intins pe spate si a trecut ea la sarutari. La fel ca mine, a inceput de la buze si s-a oprit doar jos la soldatel, care astepta si el sa fie sarutat. A facut un oral bun, neprotejat, usor(asa imi place), fara a folosi prea mult mana, putina atentie la zonele adiacente, dar fara deep.

Dupa cateva minute a pus guma, si profitand de faptul ca eu i-am spus ca sunt in tottalitate la dispozitia ei, si fac tot ce vrea ea, mi-a zis sa trec eu deasupra. M-am conformat, si ce a urmat au fost cateva din cele mai grozave minute din viata mea. In timp ce eu munceam, m-a sarutat pe buze, pe gat ... m-a strans de fese si mie imi dadea sa dau tot mai tare. Gemea placut(nu stiu daca se prefacea sau nu). A fost grozav, si intens, fapt ce m-a facut sa ejaculez destul de repede, in prezervativ, si nu am mai apucat sa schimbam si alte pozitii.

 

Am mai stat 2-3 minute la povesti, apoi m-am dus la dus, apoi am revenit iarasi si am mai stat la povesti mult si bine. Door-to-door am stat mai bine de 1 ora, aproape de 1 si vreo 20 minute. Nu mi-a lasat deloc impresia ca s-ar grabi, nu m-a facut sa ma simt grabit sau ceva. Este foarte amabila.

Note:

Locatie - 8(nu dau mai mult din cauza patului, care nu e grozav si face galagie)

Aspect - 9+(nu dau 10 pentru ca asta inseamna perfectiune, si perfectiunea nu exista)

GFE - 9+

Oral - 8

Normal - 8 Alexandra nu iti dau mai mult pentru ca nu am apucat sa incercam mai multe pozitii, m-ai facut sa ma simt grozav si am finalizat repede. Esti victima propriului succes :P

Igiena - 9+

 

Halatul a fost 250 ron minus surpriza anuntata pe forum. I-am oferit cei 250 ron apoi mi-a dat inapoi 50 ron spunandu-mi ca asta e surpriza anuntata pe forum.

 

Eu unul cu siguranta mai revin, i-am promis un cadou, si ea la fel, si, chiar daca unora li se pare tariful poate mare, din punctul meu de vedere isi merita banii. Are toate atu-urile: e frumoasa, are un fizic grozav, ofera GFE, e amabila, nu te grabeste ... am zis ca e frumoasa?

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...
Alexandra Dinu

 

Nu prea stiu cum sa incep aceasta recenzie si nu prea stiu ce sa scriu dar o sa incerc sa descriu lucrurile asa cum s-au petrecut.

Aflat in Timisoara si cu dor de fete dar cu succes mai putin am reusit sa programez o intalnire pe fuga cu domnisoara. Locatia unde presteaza este o pensiune mica in apropiere de Ranetti .

O camera foarte mica cu o baie la fel de mica , deficiente groaznice legate de apa , cu greu reusesti sa faci un dus, gel putin , prosoape mici de pensiune. Eu unul nu m-as caza vreodata in asa ceva si am cunoscut foarte multe pensiuni, hoteluri etc.

Domnisoara este micuta 1.60 si ceva , cateva kg. in plus , sani frumosi piesa de rezistenta, pacat de ochii aia frumosi pe care i-am observat abia la sfarsit in lumina naturala.

Am stabilit cu domnisoara ce anume urmeaza sa facem , de obicei lucrurile vin de la sine dar m-am gandit ca nu are experienta si sa nu fortez nota . Am ales parca o varianta de ON cu NP si finalizare CIM , mult prea tehnic ....  va dati seama cum m-am simtit :)

Actiune a fost simpla , mult prea simpla , fara artificii fara stralucire , Oral bunicel dar este mult spus , am trecut la normal protejat la insistentele ei lady on top dar spre surprinderea mea dupa cateva minute cand incepeam sa ma incalzesc domnisoara a revenit la oral neprotejat . Am zis eu ceva dar deja scosese prezervativul de pe gigel si am renuntat , cheful era taiat deja ca maioneza .

Am finalizat in urma unui oral combinat cu 85 % hand job plus in loc de CIM am beneficiat COM adica cum on me :) 

Nu isi mai are rost sa detaliez actiunea , in alta ordine de idei domnisoara este simpatica am discutat cu ea despre forum  si despre alte subiecte la fel de interesante :)

Parerea mea ar fi ca domnisoara nu este familiarizata cu meseria asta si nici nu cred ca are suficient talent pentru aceasta ocupatiune.

A fost o experienta mediocra , raportul calitate pret nu se justifica , parca 250 , la aceeasi bani exista in Timisoara optiuni mult mai bune.

Nu vreau sa fie inteleasa aceasta recenzie ca o recenzie negativa , vreau doar sa o pun pe domnisoara putin pe ganduri , daca merita sau nu sa mai continue in  meseria asta sau sa imbunatateasca macar putin serviciile .

 

Locatie  -  6

Aspect  -  8 pentru tinerete , ochi si sani in rest mai are de lucrat putin salon , sala etc

Atitudine  -  7.5

Oral -  7

Normal  -  6.5

GFE  -  7

 

Nu cred ca am motive sa mai revin chiar daca este o fata simpatica si isteata.

  • Like 9
  • Minus 10
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Am fost odata la ea, locatie o pensiune Rebreanu colt cu Brancoveanu. Nu a fost vorba decat de un quickie, asa ca nu pot sa fac o recenzie. Dar de atunci mi-a fost imposibil sa mai ajung la ea, ba telefonul inchis, ba nu raspunde, cand raspunde imi spune hai peste 30 de minute, merg acolo, nu mai raspunde ... endless story.

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Ceau Alexandra! Nu stiu daca ma mai tii minte, dar daca te uiti cu o pagina sau 2 in urma, cred ca iti vei aminti.

La ultima mea vizita ti-am promis un mic cadou, ti l-am cumparat, si de-abia astept sa ajung inapoi in Tm sa ti-l dau. Cu putin noroc, sper sa ne vedem vineri seara, sau sambata, daca esti disponibila :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...