Sari la conținut

Alexandra 0736408956


Postări Recomandate

  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

salutare,,sunt nou p aici,,domnisoara este reala

ghiar am ramas impresionat de atitudinea ei,te simti bine primit.....si ora este ora nu 40sau 50min

fara figuri .....meita totzi bani ,parerea mea

Link spre comentariu
Reputație: 5435
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Am raspuns promt la invitatia de vineri a Alexandrei si bine am facut .

A raspuns din prima si ne-am inteles de la inceput pana la sfarsit foarte bine.

Voce placuta , o persoana cu umor bun simt localnica de-a noastra si dupa infatisare.

Locatia e intr-o pensiune de calitate , fara lux dar tot ce trebuie. (10) .

In realitate are cateva kg in + fata de poze se incadreaza la "cu forme" cine se asteapta sa fie exact ca in poze va fi putin surprins . Mie mi-a placut diferenta fiind cunoascut ca amator de apetisante .

Sanii sunt piesa de rezistenta , mari rotunzi tari se preteaza la orice ,  pe ei ne-am axat instrumentul masculin de lucru fiind considerat inacceptabil pentru normal inadecvat pentru oral ( handjob nu accept eu ) si perfect pentru titfuck care a fost tematica de succes a serii.

La fata e dragutza , oki albastri, guritza mai micutza cu buze potrivite, nasuc mic , un facies mai rotunjor.As da un (9) per ansamblu fatza corp .Curata Igiena (10).

In fine m-a luat si ea la rost ca "e nefireasca"    a cerut timp sa se uite bine la ea sa se dumireasca ce e de facut in aceasta situatie ca e pentru prima data cand vede asa ceva .

In concluzie m-a banat de la orice pozitie pe la spate am smuls un LOT in final care a fost extra excelent , arata bine cu soldurile alea mari pe mine , stramta tare , sanii mari in fatza okilor pacat ca nu a durat . Am mai reusit sa primesc normal si pe o parte cu un genunchi ridicat ( nu stiu dca are vreun nume pozitia asta una din favoritele mele )  care pana la urma dupa ce a reglat ea intensitatea adancimea de penetreare si ritm a recunsocut ca i-a placut. Cele mai reusite au fost insa cum am spus titsfuck ul care a fost cel mai mult a a fost celmai agreat de ambele poarti si normalul unde despre care au aflat si vecinii ca i-a placut pe bune . A trecut de la durere la placere cu strigate in engleza  Pe de o parte suna mai fals dar si mai putin vulgar. Cerea sa ii dau cat mai mult si am cerut o dovada prin fapte ca nu sepreface , un sarut doveditor .Am primit un mozol patimas care m-a convins ca merita sa ii ofer cu generozitate.

Asa cum stiu eu din experienta cu mine se trece de la durere la placere in final si a recunoscut ca asa este dar cu toate acestea nu a mai acceptat normal si am facut incheierea din nou intre sani mixat cu oral care l-a facut ok placut cu zonele proximale incluse dar fara DT , are deschiderea prea mica pt mine . Finalizat intre sani si cateva jeturi m-au nimerit aproape de piept ca sa ma invat minte sa ma mai leg de fratele v3ctoras   :)

O experienta placuta dupa care m-am simtit foarte bine , nu descarcat ci incarcat cu energie feminina pozitiva cu care din cand incand am nevoie sa ma realimentez.

De reomandat , da in special  pentru cei ce cauta apetisante mai ales ca are o surpriza ,  promotie 25%  reducere pt nimfomani rezulta un raport calitate pret foarte "constantean" ;) (adica f bun)

Normal si intre sani (10 ++++ ) cu felicitari

Oral (8)

  • Like 8
Link spre comentariu
Reputație: 5435
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Buna dragilor! Sunt din Timisoara dupa cum bine a observat prietenul nostru!pretul e 150lei/fin sau 200 lei/ora!va pun si cateva poze sa vedeti daca merita drumul sau nu ! Va pup tare!!

Tarifele se stiu si am zis ca 25% reducere surpriza pt forumistii nimfomani.

Va e lene sa socotiti 25% din 200 = 150 /h :)

Link spre comentariu
Reputație: 3140
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest

Nu e nici o lene, dar cand vezi ca topicul e plin de balarii[ 1 recenzie din 60 de postari] te astepti sa nu gasesti tarifele nici pe prima pagina

Si daca ar fi fost tarifele si mai la vedere au trecut 2 luni, la cum se haladesc fetele, unele isi schimba tarifele de pe o zi pe alta

Si daca tot vorbim de lene, 1 rand in plus la recenzie ca sa fie completa , de ex " stat 1hr - 150Ron" ar strica cu ceva?

 

Oricum....mersi de completari!

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...