Sari la conținut

masaj 0756793475


Postări Recomandate

Salutare,

am fost la masaj la Erika, masaj de nota 9, aspect nota 9, handjob nota 9 , locatia nota 9 un pic inghesuit dar curat.pret 60 lei, pret/calitate - bun, de revenit. Am discutat cu ea mai multe, printre care si despre site, stie ca noi o jurizam, dar e suparata ca in site e amintita strada unde se desfasoara activitatea. Ea nu stie sa-si creeze cont si sa caute pe internet site-ul si roaga un administrator daca se poate sterge numele strazii  din recenziile anterioare.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

vizitat pe Erika. Destul de greoi de inteles la telefon indicatiile locaitie dar am gasit intr-un final. Garsoniera se afla pe pe o straduta perpendiculara pe strada Barsei la o scara vopsita cu albastru , la parter. Garsoniera e f mica si modesta fara cabina de dus am facut dus pe gresie direct in baie ca mai apoi sa stam putin de vorba. Erika a spus ca nu se fumeaza in casa si ca trebuia sa fumez afara pana sa ajung :))
E o femeie la vreo 35 de ani, slabuta fara forme definite destul de draguta dar nimic spectaculos. Achitat cei 60 ron pentru ora de masaj si am revenit pe masa de la dus. Se pricepe de minune la masaj si isi da silinta pe tot parcursul orei.
Grabit sa ies afara sa mi-o aprind am uitat sa o intreb de "ceva" mai mult de un masaj dar planuiesc data viitoare sa primesc macar un oral.
O recomand pentru masajul de calitate superioara.

  • Like 7

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
Vizitator fullspeed
Reputație: 0

Am ajuns si eu pe la Erika acu cateva saptamani, locatie este in rogerius intr-o asa zisa garsoniera (e mica). Erika este unguroaica, slaba,destul de inalta. Am intrat m-am dezbracat am fost pana la baie care e mica, apoi m-a invitat pe masa de masaj,si a inceput cu picioarele,a continuat cu fesele,spate,umeri gat,apoi a urmat finalizarea. I-am zis sa se dezbrace inainte de finalizare dar nu a vrut,nu prea mi-a convenit a ramas imbracata tot masajul, si mi-a zis ca daca viitoare. M-a pus in 4 labe si a inceput sa mi-o frece cumva de la spate, incerca sa bage un deget in zona interzisa si i-am atras atentia ca nu imi place si nu a mai incercat, am finalizat destul de bine,m-am curatat si am plecat. Bani i-am dat la inceputul sedinte.

 

Locatie: 8 (curat,dar cam mic)

Aspect: 7

Tarif: 60 lei

Masajul: 8 (am avut parte si de mai bun)

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Azi pe la 18:35 am sunat-o pe Erika, mi-a raspuns fiind disponibila , mi-a explicat locatia, tariful, serviciile oferite si pe la 19 am fost la ea. Locatia la parter intr-o garsoniera micuta, mergea ventilatorul dar era destul de cald, i-am cerut un pahar cu apa, m-a servit amabila, apoi m-am dezbracat si m-am intins pe pat, ea ramanand in chiloti si sutien. A inceput sa ma unga cu ulei si a inceput masajul in timp ce pe fundal mergeau melodii de relaxare. Am vorbit cu ea in maghiara caci stiu vorbi cat de cat, a fost vesela, vorbareata, tot radea , iar dupa masaj a urmat pregatirea pentru finalizare moment in care i-am zis sa-si dea sutienul jos, am ajutat-o ca era de ulei pe maini, m-am jucat un pic cu sanii ei in timp ce-l freca pe junior apoi am finalizat fiind intins pe spate pe servetele.

Locatie 8 strict pentru munca, usor accesibila, locuri de parcare in zona

Aspect 8 slabuta pe la 35 de ani

Tarif:60 lei

Masajul 8-9

Iginena 9 mi-a oferit servetele normale, umede, dupa actiune s-a spalat bine la chiuveta

Atitudine 9

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Dragi prieteni, in urma cu doua zile a fost si eu la Erika pt. masaj, si pot sa zic ca fost chiar ok. M-am programat, am ajuns in locatie in rogerius, am facut un dus di a inceput actiunea. Mzuca placuta, se pricepe si la masajul dr relaxare, cate a facuto cu ceva ulei, placut... Apoi a inceput artea erotica cu un handjob placut, uleios si a urmst finalizarea in sevetel.

Note

Locatie rogerius curat placur chiar daca este micuta 8

Aspect 170. 55. 35-37 in total pot sa dau un 7 sanii destul de mari dar afectati de gravitatie,

Masaj relaxare 9, se pricepe.

Masaj erotic cu fin. 9 a fost mai placut ca si cu unele fete fututul...

Media 8

Recomandare pentru cei cara vor un masaj de calitate

Pret 60 ron

Timp petrecut 60 min d t d...

Spor la tot ce doriti!!!

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Fusai si eu la Erika vinerea trecuta. Tipa este foarte placuta, masajul e putin cam finut pentru stilul meu, dar a promis ca va incerca mai apasat data viitoare. Laba e de nota 10. Nu stiu daca se fute sau nu, dar cu siguranta m-as baga in ea fara sa stau pe ganduri.... are un iz de inocenta care l-a facut pe junior tare de cand a vazut-o. Nu am intrebat daca ofera extra servicii, dar o voi face, probabil, in aceasta saptamana. Pe ocolite am inteles ca e cu cineva acum si parerea mea este ca face sex doar cand vrea ea si cu cine vrea ea. O sa ma duc sapt asta cu o ciocolata si poate scot un raspuns de la ea.

 

Locatie 10 (usor de ajuns, usor de gasit, parcare pe strada, fara probleme in timpul zilei, spatiu intim si foarte curat)

Masaj de relaxare 6.5 (vom incerca mai apasat data viitoare si sper sa am ocazia sa corectez nota)

Finalizare 10***** Mi-a placut foarte mult si nu s-a grabit deloc

 

Sigur voi reveni si daca se si baga la sex, cred ca ma va avea de client o perioada buna 

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:-
  • Oras:-

Se fute draguta de ea, daca stii sa-i apesi butoanele o face cu destula pasiune. E si docila exact cat trebuie, initiativa nu prea are.

 

Ca sa o convingi, spune-i pretentiile tale dupa ce ai ajuns la ea, dar asta pana nu esti in pula goala pregatit de masaj. Pastreaza un aer relaxat. Daca-i place cat de cat de tine, nu va fi o problema. Suplimentar vei da cam 50 de lei. Deci 110/ora. Daca treci de ora, in caz ca vrei si masaj complet, dai cam 150 lei. Dar masajul de relaxare nu-l face hard, nu poate, eu am pus-o de vreo 2 ori sa-l faca cu maximum de apasare de era toata leoarca si tot degeaba. Nici punctele cheie nu prea ti le descopera.

 

Dupa mine, cel mai misto cu ea e sa o futi o juma de ora, sa incerci sa nu termini(in caz ca reusesti :crazylove) , pe urma masaj si mega-laba aia in urmatoarea juma de ora. Garantat ai sanse sa stropesti tavanu. Si ea, daca te simpatizeaza, va pune mult suflet la acea laba. Si toate astea pt 110 lei. Oferta top!

 

Atentie: nu-i spune la telefon de sex ca nu te mai primeste!

Bafta!

  • Like 9
  • Minus 7
Link spre comentariu

Am fost și eu de câteva ori la Erika. Vreau să va spun ca având în vedere tariful pe care îl practică și la cate primești este foarte ok. Intradevar locația este mică chiar foarte mică dar este plăcută 8. Data viitoare a zis ca se întinde și la o penetrare așa ca după spusele colegiilor sper să fie plăcut. Finalizarea o face orală?

Locație 8

Aspect 7

Masaj 10

Lăbuță 10

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Salutare tuturor ,am ajuns si eu la Erika ,azi dimi sunat cu o zi inainte pt programare .Mia zis sa o sun la 8-30 fix ,sunat si programat la ora 9 .am ajuns la ea ,garsoniera mica făcută din uscătorie la parterul blocului ,curat ,nou amenajată .Si acum acțiunea :m-am Așezat pe burta a început cu masaj picioare ,spate .Si acum note :masaj -4 aspect -7 ,finalizare 8

  • Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Salutare!

Am făcut-o și pe asta. E prima dată când îmi bag om să-mi facă laba. Am fost săptămâna trecută la Erika, nemaifiind până acum la masaj de genul ăsta. I-am ales serviciile  mai mult pentru relaxare plus că aveam coaiele pline. Acțiunea a început cu Erika în chilot și sutien, cu mine întins pe burtă. M-a masat mai întâi la picoare, după aceea la fund și spate. În tot acest timp îi suna telefonul și răspundea la el, cerându-și scuze că trebuie să răspundă pentru că e următorul client. Masajul ăsta a durat undeva la 20 de minute. Este relaxant, dar nu e nimic spectaculos și nici nu e kinetoterapeutic. După ce s-a terminat acest masaj, a început partea de finalizare cu mine în patru labe și cu Erika în spatele meu făcîndu-mi laba. I-a luat ceva până mi l-a trezit, după care m-am pus pe spate și am continuat cu Erika frecându-mi pula cu grijă și atenție. E foarte tehnică și rece, se uită la pulă fix și freacă pe ea fără să schițeze vreun gest. Mai mult, a simțit când urmează să vină finalizarea, fără să-i spun eu sau să schițez acest aspect și a pregătit un șervețel cu vreo 10 - 15 secunde înainte să termin. 

Și acum notele:

Locație: 8 - o fostă uscătorie, minusculă dar curată ok pentru ceea ce prestează acolo;

Aspect Erika: 8,5 - simpatică, slim cu sâni medii (așa se vedeau în sutien);

Servicii - masaj cu finalizare manuală: 8 - e relaxant.

Preț: 60 lei - vreo 40 de minute a durat totul.

Nu știu dacă voi mai reveni. Oricum ideea de a plăti pe cineva să-ți facă laba mă face să mă simt ”mafiot”. :)

Spor în toate!

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:fara
  • Oras:fara

un adevarat MAFIOT :blushing2 scuze nu m-am putut abtine :kiss3

Salutare!

Am făcut-o și pe asta. E prima dată când îmi bag om să-mi facă laba. Am fost săptămâna trecută la Erika, nemaifiind până acum la masaj de genul ăsta. I-am ales serviciile  mai mult pentru relaxare plus că aveam coaiele pline. Acțiunea a început cu Erika în chilot și sutien, cu mine întins pe burtă. M-a masat mai întâi la picoare, după aceea la fund și spate. În tot acest timp îi suna telefonul și răspundea la el, cerându-și scuze că trebuie să răspundă pentru că e următorul client. Masajul ăsta a durat undeva la 20 de minute. Este relaxant, dar nu e nimic spectaculos și nici nu e kinetoterapeutic. După ce s-a terminat acest masaj, a început partea de finalizare cu mine în patru labe și cu Erika în spatele meu făcîndu-mi laba. I-a luat ceva până mi l-a trezit, după care m-am pus pe spate și am continuat cu Erika frecându-mi pula cu grijă și atenție. E foarte tehnică și rece, se uită la pulă fix și freacă pe ea fără să schițeze vreun gest. Mai mult, a simțit când urmează să vină finalizarea, fără să-i spun eu sau să schițez acest aspect și a pregătit un șervețel cu vreo 10 - 15 secunde înainte să termin. 

Și acum notele:

Locație: 8 - o fostă uscătorie, minusculă dar curată ok pentru ceea ce prestează acolo;

Aspect Erika: 8,5 - simpatică, slim cu sâni medii (așa se vedeau în sutien);

Servicii - masaj cu finalizare manuală: 8 - e relaxant.

Preț: 60 lei - vreo 40 de minute a durat totul.

Nu știu dacă voi mai reveni. Oricum ideea de a plăti pe cineva să-ți facă laba mă face să mă simt ”mafiot”. :)

Spor în toate!

  • Like 6
Link spre comentariu

Eu tot am încercat să dau de dansa dar tot îmi da ocupat sau nu răspunde la telefon. Ultima noastră întâlnire a decurs foarte bine deci nu ar avea dc să nu răspundă. Păcat pt ca era o lăbuță foarte interesanta. Poate mă puteți îndruma careva cum să dau de ea. Multumesc

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:cusca
  • Oras:cusca

Salutare!

Am făcut-o și pe asta. E prima dată când îmi bag om să-mi facă laba. Am fost săptămâna trecută la Erika, nemaifiind până acum la masaj de genul ăsta. I-am ales serviciile  mai mult pentru relaxare plus că aveam coaiele pline. Acțiunea a început cu Erika în chilot și sutien, cu mine întins pe burtă. M-a masat mai întâi la picoare, după aceea la fund și spate. În tot acest timp îi suna telefonul și răspundea la el, cerându-și scuze că trebuie să răspundă pentru că e următorul client. Masajul ăsta a durat undeva la 20 de minute. Este relaxant, dar nu e nimic spectaculos și nici nu e kinetoterapeutic. După ce s-a terminat acest masaj, a început partea de finalizare cu mine în patru labe și cu Erika în spatele meu făcîndu-mi laba. I-a luat ceva până mi l-a trezit, după care m-am pus pe spate și am continuat cu Erika frecându-mi pula cu grijă și atenție. E foarte tehnică și rece, se uită la pulă fix și freacă pe ea fără să schițeze vreun gest. Mai mult, a simțit când urmează să vină finalizarea, fără să-i spun eu sau să schițez acest aspect și a pregătit un șervețel cu vreo 10 - 15 secunde înainte să termin. 

Și acum notele:

Locație: 8 - o fostă uscătorie, minusculă dar curată ok pentru ceea ce prestează acolo;

Aspect Erika: 8,5 - simpatică, slim cu sâni medii (așa se vedeau în sutien);

Servicii - masaj cu finalizare manuală: 8 - e relaxant.

Preț: 60 lei - vreo 40 de minute a durat totul.

Nu știu dacă voi mai reveni. Oricum ideea de a plăti pe cineva să-ți facă laba mă face să mă simt ”mafiot”. :)

Spor în toate!

esti prost

  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:ENISALA
  • Oras:ENISALA

Da, lucreaza

Eu am fost azi la un masaj, am ales cu finalizare pentru ca imi place sa fie frecata... mai mult cu limba si buzele, dar Erika nu are asta in meniu.

M-am multumit cu o laba destul de trista, Erika zici ca e mim atunci cand ti-o freaca. Am cerut costumatie doar la tanga, sa ma pot delecta cu bucile si sfarcurile ei... bunicele ambele.

Masaj corporal bun, urmat de pozitia capra-eu, unde am primit un frecush la coaie si cormolete cu usoare tente de deget in cur... placut...

Final cu o laba trista.

Per total ok

60 lei ora

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Am revenit la Erika pt un masaj cu finalizare, eu avand mici probleme cu spatele. Acelasi masaj bun cu ea imbracata, dupa care a s-a dezbracat ramanand in chiloti si sutien, urmat de o mega l laba cu finalizare exploziva. notele identice cu cele din recenzia mea precedenta. aceeasi locatie, 60lei

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Am fost zilele trecute la Erika. Prima mea vizita la domnisoara, placuta.

M-am dezbracat, sus pe pat si a inceput masajul foarte placut.

La sfarsit m-a rugat sa ma pun in patru labe, mult ulei so frecat la coaie si ... placut, excitant. Dupa cateva minute m-a rugat sa ma intorc, din nou mult ulei si laba-laba, pus servetele pe burta si aici se vede experienta la frecat de pula, fara sa zic nici un cuvant stia cand explodez.

Igienizare la baie, imbracat, plecat ...

Fata: 7

Masaj: 8

Finalizare: 8

Locatie: 7 (strict pentru lucru, fost uscatorie)

Per total experienta placuta.

De revenit? Da.

Pret: 60/ora

  • Like 6
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:All over the place
  • Oras:All over the place

Intro:


- ultima oara am vizitat-o in urma cu aprox. 2 luni


- in total, cred ca am vizitat-o de cel putin 3-4 ori


 


Localizare:


- undeva pe Theodor Sperantia (paralela cu Stefan cel Mare), usor de gasit


- uscatorie parter, cu feeling intim, mica, dar "linistita" cu dus, prosoape curate si tot ce trebuie


 


Profil:


blonda, figura slim, sanii dau senzatia ca ar fi mari prin tricou, dar ii consider medii si putin lasati dupa ce i-am vazut live


- vorbareata, vesela


 


Detalii:


- face masaj urmat de HJ (finalizare manuala)


- masajul e "neutru", mimic special, dar isi da interesul


- dureaza aprox. 30 - 40 min


- la sfarsit iti face un HJ cu mici incursiuni placute in zona anala


- foarte minutioasa la sfarsit, e un HJ executat tehnic, stie exact cand urmeaza sa ai orgasm


- nu se dezbraca decat in lenjerie intima, o data i-am cerut sa-si dea jos si sutienul, a acceptat parca putin retinuta


- accepta sa o atingi discret pe corp si pe sani, nu am incercat in zona intima


- desi e trecuta de prima tinerete are o piele foarte fina 


 


Cadou:


60 RON, oferiti inainte


- nu m-am simtit grabit deloc


 


Note: 


Locatie: 7


Aspect:  7


Actiune: 8 - un HJ f. bun (stie sa fie atenta la zonele adiacente)


GFE:  -


Igiena: 10


 


Recomand: DA, pentru HJ, nu neaparat pentru masaj


  • Like 8
  • Minus 1
Link spre comentariu

  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Am fost la Eryka. In locatie, care e o camera mica, are un pat special de masaj. Eryka are cam 28 - 30 ani, vorbeste nu foarte bine romaneste, dar nu am avut probleme. A ramas in sutien si chilotei. Masajul de relaxare a fost unul adevarat. Are scoala de masaj, si mi-a spus ca a lucrat la "masaj"  si in Budapesta, unde a invatat mai multe lucruri.

M-a rugat sa stau in patru labe si a inceput sa ma maseze in zona cu pricina. Am avut niste senzatii diferite de orice pana atunci. Mi-a spus ca pot sa imi dau drumul... Nu am vrut, am vrut sa o ating si pe ea, asa ca m-am intors. M-a lasat sa o ating, dar sa nu bag mana in chiloti. Masajul asa ere ceva ce am mai trait, astfel incat am luat din nou pozitia "capra" si am fost "muls" la propriu. Experienta deosebita.

Locatie 8

Aspect 8

GFE 8

Masaj 10

  • Like 8
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...