Sari la conținut

Cuib Mehedinti (fost Floresti) - 0754819502


Vizitator mocu

Postări Recomandate

  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca

Salutare. Am vizitat si eu salonul din Floresti, in urma vizionarii recenziilor colegilor de mai sus. Placut impresionat de cele scrise despre Deea, am sunat, mi-a raspuns o voce foarte placuta, bine articulata, care promitea mult... Facut programare, revenit cu un telefon cand am intrat pe str. Eroilor si de acolo ghidat "step by step" pana la blocul cu pricina. Dupa ce sun la interfon, inchei convorbirea cu "vocea placuta" si purced in apartament (aflat la parter). Acolo ma intampina o domnisoara frumos imbracata, se prezinta "Simona", imi spune ca doar ea este disponibila... Intreb despre Deea (eu pentru ea ma deplasasem pana acolo... dar am omis sa intreb daca e la salon sau nu in momentul programarii), mi se spune ca exact din ziua in care am fost eu (marti) nu mai activeaza, ca s-a retras de tot din activitatea aceasta, ca a promit o oferta mai buna in cu totul alt domeniu. Simona nu e o frumusetze, dar se vede ca se ingrijeste, curata, placut imbracata si rabdatoare... Fizic : sanii destul de marisori (nu ma pricep la marimi), nu lasati, suficient de plini ; talia nu e de viespe, semne destul de evidente ca nu practica sporturi de intretinere ; fundul putin cam mare (pentru gusturile mele) dar potrivit cu intreaga constitutie. Aflu de asemenea ca vocea placuta din spatele telefonului este a "receptionerei" , care prefera anonmimatul, nu-i place sa se arata clientilor, nu am intrat in amanunte de ce si cum... Ma hotarasc totusi sa raman, chiar daca nu aveam ocazia sa ma intretin cu Deea, platesc inainte 150 lei pt. o ora O+N totul protejat. Dupa dush, trecem la un masaj...destul de pasiv si fara FK sau saruturi in zona intima a fetei (regula damezei) , doar degetele mi le-am putut folosi. De incalzit nu cred ca am reusit sa o incalzesc, micile oftaturi in apropierea urechii mele banuiesc ca erau doar ca sa ma stimuleze... Cand a considerat ca sunt pregatti, a pus caciulitza si a trecut la un oral destul de bunicel (i-as da un 8) cu mici tendintze de deep. Dupa 5 minute trece deasupra si actul I se epuizeaza repede in caciulitza. In pauza dintre "acte" aflu ca Simona a mai lucrar la Afrodita, la Red Line si dupa aceea si-a facut curaj sa inceapa pe cont propriu impreuna cu "Karina" (probabil Deea). Numarul doi s-a consumat la fel cu primul, doar ca putin mai lung... La normal nu pot sa dau mai mult de 6, destul de slaba implicarea, se simte ca o face oarecum mecanic, dar nu vreau sa judec...daramite sa condamn...?Dush, imbracat si ... dus am fost. Cel putin acolo cred ca e prima si ultima mea vizita, chiar daca pretul e putin sub media pe Cluj.Deocamdata atat... Spor !!

Link spre comentariu
post-19066-133409728354_thumb.jpgpost-19066-133409728361_thumb.jpgpost-19066-133409728348_thumb.jpgSalutare, daca e cineva interesat...am discutat astazi la tel cu Simona, si m-a anuntat ca o noua faptura si-a facut aparitia la cuibul Simonei, Carmen se numeste ,, doamna'' in cauza...spun doamna pentru ca am inteles ca are undeva la 35 de ani...matura, ofera aceleasi servicii ca si Simona, nu am fost inca nu am vizitat-o, dar daca merge cineva, este rugat sa scrie o recenzie. Nu are anunt cu poze inca...dar am primit cateva de la Simona pe mess...eram foarte curios cum arata. Parerea mea este ca arata relativ, destul de bine pentru acest gen de escorta. Postez si pozele primite pe mess!!!
Link spre comentariu
Vizitator caramia
Reputație: 0

Eu zic, din cat se vede, ca arata FB pt. o faptura de 35 de ani ! http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/smile.png Ramane de vazut daca-s reale pozele http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/sad.png P.S. Din surse "neoficiale" am aflat ca Bianca si-ar fi gasit un sponsor, ca urmare n-ar mai presta....pacat, inca o femeie pierduta pentru societate ! http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/smile.png :)http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/smile.png :)

Link spre comentariu

Am vazut-o pe Carmen la fata locului. Am vazut-o doar, n-am prestat fiindca oricum mersem la Simona. Din pacate nu prea am talente descriptive. Insa in principiu cuibul asta nu prea a iesit in piata cu poze false, deci pozele par reale. Si da, nu arata rau. Mai interesant este motivul acestei schimbari, respectiv concedierea Deei. Cica nu-si indeplinerea obligatiile pentru care era platita, fiindu-mi dat exemplul Paulei care zicea ca face anal, dar in dormitor se tragea pe fese.In alta ordine de idei, am prestat din nou cu Simona, toate bune si frumoase. Stiti voi povestea ca cea mai buna curva, nu e cea mai frumoasa si cea cu care te simti cel mai bine :cool:. Deci pana la urma totul e o chestiune de gusturi.

Link spre comentariu

P.S. Din surse "neoficiale" am aflat ca Bianca si-ar fi gasit un sponsor, ca urmare n-ar mai presta....pacat, inca o femeie pierduta pentru societate ! :(:):):)Eu am inteles din spusele fetelor ca unul dintre noi este acela care a gasit potrivit s-o sponsorizeze cu conditia ,, sa nu mai faca treaba asta''...Parerea mea este ca a fost egoist si-a luat-o toata pentru el, n-a mai vrut s-o imparta cu noi. Insa in detrimentul lui, tot de la fete am aflat ca s-a imbolnavit urat de tot, inainte sa plece...ceva BTS! Si da cristi borcea are dreptate, nu prea am avut de-a face cu fete care sa epateze prin poze false!!!

Link spre comentariu
Vizitator mocu
Reputație: 0
... o noua faptura si-a facut aparitia la cuibul Simonei' date=' Carmen se numeste ,, doamna'' in cauza...spun doamna pentru ca am inteles ca are undeva la 35 de ani...matura ... [/quote']Carmen, doamna matura, 35 ani, roscata este una si aceeasi persoana cu cea din acest topic: http://www.nimfomane.com/forum/showthread.php?tid=4291Vazand pozele din Piata AZ (online) anumite detalii m-au dus cu gandul inspre cea care inainte a prestat (independent?) in Floresti, si ulterior pe Parang (blocul imeeeens de garsoniere, parca T2, oricum cel din mijloc. A nu se confunda cu al treilea, loc unde exista un alt "cuibusor de nebunii"). Urmarea fireasca, am pus mana pe telefon si m-am conversat cu doamna Carmen. Am avut confirmarea (partiala doar, la acel moment) ca nu am gresit in supozitiile mele, vocea si atitudinea de la telefon fiind indicii solide in acest sens. Ulterior, cand am intrebat-o daca nu ea este cea care a prestat, blonda fiind atunci, in Floresti, si ulterior pe Parang, schimbare de locatie insotita si de o schimbare a look-ului, devenita roscata, ei bine, mi-a confirmat ca asa este. Acela era traseul ce-l urmase.Ca si servicii, si in noul cuib, ofera oral (citez: "neprotejat doar la preludiu", ceea ce eu "traduc" in felul urmator: no CIM) si normal. Accepta sarut. Pretul este de 150 lei pentru o ora si/sau 100 lei pentru o finalizare oral+normal, combinate, dar care are ca si limita de timp intervalul de 30, maximum 40 minute.Avand in vedere ca am fost cu aceasta domnita de cateva ori (atat in Floresti, cat si pe Parang) si nu a reusit sa se strecoare in "top 3 personal", n-am considerat necesar sa fac o deplasare pana in celalalt capat al zonei metropolitane.Just FYI.
Link spre comentariu
Vizitator caramia
Reputație: 0

Mocule, cum ai reusit sa stai de vorba cu ea ? Eu am sunat si am povestit vrute si nevrute cu aceeasi "dispecera" ca care am vorbit si cand erau pe Mehedinti...

Link spre comentariu
Vizitator mocu
Reputație: 0
si care este acel top 3 personalpentru tine mocule? merci
Am primit un cvasi-ban (de fapt' date=' o atentionare ca daca persist in greseala sunt pasibil de a fi sanctionat) cu ceva timp in urma, pt. "deviere" de la subiectul si miezul unui topic, tot asa, facand o comparatie intre doua damicele ce sunt in "my personal 3 top". Atunci am fost iertat. Nu repet greseala si acum. The rules are rules. Dar, cred ca din recenziile mele se poate incropi top 3 (sau chiar top 5).
Mocule, cum ai reusit sa stai de vorba cu ea ? Eu am sunat si am povestit vrute si nevrute cu aceeasi "dispecera" ca care am vorbit si cand erau pe Mehedinti...
Nu stiu, si nu cred ca asta ar fi problema reala. Posibil sa ma fi inselat eu asupra vocii, posibil ca in momentul in care am intrebat: "doamna Carmen sunteti?" (citat) persoana de la celalat capat "al firului" sa-mi fi aruncat un "da, desigur" (citat), doar de circumstanta, etc.Repet, nu asta e problema. Cert este ca mi s-a confirmat, telefonic, traiectul urmat de dameza in ultima perioada pe aceasta piata a placerilor carnale, piata, pe care, de bine-de rau, o cam stiu. Plus de asta, pozele atasate advertising-ului din Piata AZ (online) sunt, pentru mine cel putin, care am avut de a face cu damicela si inainte, sunt mai mult decat relevante.De aici incolo, fiecare gandeste cum vrea. Dar, asa cum am mai spus in nenumarate randuri, pana la urma, singura certitudine ti-o da "munca de teren".
Link spre comentariu
Vizitator mihai12
Reputație: 0

econix,ai perfecta dreptate in legatura cu acest tinel:)dupa cum am dedus si eu din ceea ce posteaza el,ai perfecta dreptate si ar trebui sa se ia atitudine in legatura cu acest tinel,reclama este evidenta.:)

Link spre comentariu
Vizitator Cautatorul
Reputație: 0

econix si mihai12, sa lasam acuzele fara dovezi. Voi incerca sa ma lamuresc despre ce este vorba, dar de la distanta este destul de greu. Daca recenziile si informatiile postate de Tinel 22 se infirma atunci se vor lua masuri. Pana acum nu este cazul... asa ca ramane sa-i vad activitatea si pe alte threaduri pentru a se elimina suspiciunea si a-i putea acorda puncte de reputatie pentru contribuite.Imi cer scuze pentru membrii clujeni, dar cel in care am incredere deplina din acest subforum este mocu... urmat de dorinel18 si caramia (chiar daca am intrat in clinciuri pe o anumita tema). Artist vad ca s-a dat in umbra dupa ce i-a expirat banarea pentru jigniri (sub titulatura de Baicoi nu mai este la fel de activ).

Link spre comentariu
  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...

Multumesc pentru incredere si aprecieri! :)Nu cred ca sunt unul din cei mai activi clujeni pe acest forum/subforum dar incerc sa ajut si eu cat pot. Nu am bani si timp pentru a vizita cat mi-as dori eu "subiectele" de aici, am si alte obligatii http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/wink.png dar ce postez sunt DOAR adevaruri, eu nu am pentru ce inventa aiureli asa cum probabil fac unii. Cred ca aceia sunt niste tinerei laudarosi si cei care administreaza aici isi fac treaba.

Link spre comentariu
Vizitator Cautatorul
Reputație: 0

Se pare ca nimeni nu confirma recenziile lui Tinel 22... am cautat si alte posturi de ale lui, inclin sa cred ca au dreptate confratii. las ragaz si weekend-ul apoi cred ca voi folosi barda...

Link spre comentariu

In ce sens sa le confirme?Eu am fost la cuib, impresia generala multumit.Cand am urlat in gura mare ca tinel e pestele casei (chiar daca prestatiile din cuib sunt de o calitate ok sau chiar foarte ok raportand calitate/pret), mi s-a spus ca nu sunt dovezi.Era evident ce hram poarta un om care posteaza strict pe acest topic, care frecventeaza strict acest cuib, care le da tuturor fetelor din cuib 10 si nu le gaseste nici o lipsa...

Link spre comentariu

Am fost in cuib prin decembrie. Fiind in trecere prin Cluj am aplat la forum si am inceput cautarea. M-a atras atitudinea si vocea tipei care a raspuns la telefon cand am sunat. Ulterior am constatat ca vorbisem cu Antonia sau Simona23 pe piata AZ. Locatia draguta, dar mult prea intunecata. Fata...stie sa vorbeasca si sa se comporte chiar frumos (nu ai spune ca e in bransa ), fizic: putin mai plinuta, dar fara a fi dizgratioasa, iar sanii chiar ca sunt cireasa de pe tort. Am intrat in camera "de sex" si mi s-a propus un masaj de inceput, insa nu m-a incalzit deloc masajul facut asa ca am sarit la etapa urmatoare. Am fost avertizat ca nu am voie kiss pe gura si nici in pasarica:) (ciudat si enervant, dar am tinut cont de treaba asta). Simona e frumusica si interesanta insa nici oralul si nici handjobul nu denota ca ar fi executat de o profesionista...nu m-a impresionat nici oralul care parca a fost facut de un robot si nici handjobul care a fost fie prea incet, fie fara ritm...fie mana mea e mai buna decat a ei. Am trecut fata apoi calare sa vad daca se misca bine...aici parca a inceput sa straluceasca insa tot rigida a fost. Am fost salvat de sanii ei care ma innebuneau si ii bagam in gura ca un nesatul in timp ce fata mi-o tragea. I-am propus sa fie mai agresiva pentru ca e prea finuta, insa a refuzat si mi-a spus ca asa este ea. Dupa ceva vreme mi-a propus sa ma termine manual pentru ca imi expira timpul si raman apoi neterminat si tot eu ma enervez...dar am ales sa-mi dau drumul in ea (cu protectie bineinteles). Politicoasa apoi mi-a oferit servetele parfumate si m-a intrebat daca mai raman pentru inca un numar...am ales sa nu o fac. Sinteza:- sarut pe gura: nu face (nici nu am insistat)- cunilingus: nu (nu am insistat)- sex oral: 6-7- sex normal: 7-8-sex anal: nu am incercatCam asta a fost prima mea relatare de PE TEREN.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...