M-am intalnit eu acum cateva saptamani cu d-soara. Sincer nu mai stiu daca am sunat la nr. de mai sus sau la altul dar pozele sunt reale si in link-ul de pe anuntul.ro sunt si poze necenzurate.
Mi-a spus ca serviciile sunt oral si normal si pretul este de 200 lei (ora am inteles eu) + 50 lei taxiu.
Fata a venit la timp si m-a sunat cand se afla in fata blocului. Am coborat chiar in momentul in care cobora si ea impreuna cu Nemo dintr-o masina. Nemo mi-a aruncat o privire si s-a urcat inapoi in masina. Fata arata bine, se poate vedea si in poze asta, e subtirica, sani mai micuti, fundulet apetisant.
Dupa ce am urcat in casa mi-a cerut banii. Mi-a zis ca pretul e de 250 + 50 taxiu. Deci pe langa faptul ca marise cu 50 lei pretul mai sustinea in continuare ca venise si cu taxiul. I-am dat 250 in total si i-am spus ca asa am vorbit la telefon. N-am adus vorba de faptul ca o adusese pestisoru si ca nu venise cu taxiu. A bombanit ea ceva si a bagat banii in geanta.
Imediat dupa aia a inceput sa se dezbrace. I-am zis sa stam putin sa schimbam 2 vorbe sa fumam o tigara inainte. In fine, dupa tigarea fumata ne-am apucat de treaba. Oralul e destul de bun insa nu face deep. Surpriza a fost la normal unde am avut dificultati pentru ca cica o am prea mare (nici vorba e perfect normala). Pe la spate nu s-a putut ca o durea, ea deasupra oboseste repede, asa ca dai cu misionaru. Am terminat dupa vreo 30 de min, m-am dus pana la baie cand am revenit fata era deja jumate imbracata. A mai stat 2 min si a plecat.
Aspect 8 - arata bine si e curata.
Oral 7
Normal 5 (intradevar e foarte stramta dar poate ar trebui sa foloseasca un lubrifiant)
GFE nu cer dar daca trebuie notat e cu minus.
Halat - 250 cu tot cu taxi pentru aprox 40 min door to door.
Eu n-as recomanda-o.
una de asta trebuie data instant afara,de cand incepe sa schimbe pretul....
Aceasta postare a fost editata de kristi22222: 21 mei 2015 - 03:11