Sari la conținut

e85 - harlesti


Postări Recomandate

  • Oras:Bacău
  • Oras:Bacău

Au părut în zona 2 fete noi dar la preț parcă au înnebunit au cerut 120 nr era una blonda și una bruneta cei drept bruneta era frumos conturata și arata precum una din fetele din libertatea fata de la pagina 5 cealaltă era blonda micuța de statură dar cu sânii mari amândouă avea ca și vârsta cred ca intre 20 și 22 de ani dar exagerat prețul de 120/finalizare cu banii astia mergi la fete la locație unde se mai și spală nu doar se fut și put a schonx 😉

Link spre comentariu

Salutare.

Acu vreo 2 saptamani am trecut prin zona si mi-a atras privirea o domnisoara inalta, blonda, creata. Cu cizme inalte si blugi f scurti. Arata a naibii de bine dar din cauza companiei nu am putut nici macar sa incetinesc. Stie cineva mai multe despre colectia de vara?

Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Pe creata am prins-o eu intr-o dimineata la popasul ala cu parcare de tiruri. Buna tare tipa. Daca stii cum sa o iei iti face toate poftele. Eu i-am dat 100 de lei pt combinat. Fara graba si cu destula implicare tinand cont de situatie. Iar imaginea cu ea cu cizme cu tocuri si cu bucile desfacute chiar e porno.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...