Sari la conținut

0742.759.939 Lorenna


Postări Recomandate

  • Oras:Undeva in viitor
  • Oras:Undeva in viitor

     Salutare stimati domni.

     Daca tot am inceput seria dezvaluirilor mai ceva ca DNA-ul, o sa mi permiteti sa continui cu o noua experienta interesanta cel putin pentru mine.

     Nu stiu cum dar ma trezesc in weekend cu domnisoarele de la top nedisponibile, si cu o pofta nebuna de sex. Si da-i nenicule munca sisifica pentru gasirea unei escorte disponibile care sa mai fie si acceptabila din moment ce mergeam la pocneala. Si uite asa dupa o ora de trial and error, imi raspunde numarul din titlul topicului. Are cea mai relaxanta voce pe care am auzit-o, si mai tarziu o sa am nevoie de ea avand in vedere travaliul gasirii unei noi locatii. Ma indruma undeva pe blvd. Primaverii, si ma pune dracu sa ma sui la cel mai prost taximetrist pe care am avut " placerea " sa cunosc. Ii zic la mosulet locatia si ma trezesc ca ma intreaba el unde e ... ok zic nu-i bai, intreaba prin statie unde e .... statia lipsea cu desavarsire, de GPS nu mai zic. Incerc niste tehnici de respiratie pentru calmare si ajungem undeva prin zona, abtinandu-ma sa-i aplic mosului un croseu de dreapta in barba. Singurul lucru care m-a facut sa continui a fost rabdarea supraomeneasca care a avut-o Lorenna cu mine.

     Ajung in locatie, deschid usa si imi apare o domnisoara plinuta, 99% de etnie, bruneta, cu sani si fund de anvergura. Am ramas mai mult din recunostinta pentru rabdarea ei, ca sa ma descarc de draci, si pentru ca imi doream sa incerc o partida cu o femeie plinuta. Fata este foarte amabila si de treaba, dar fratilor, baia nu are dus nici cada, are doar chiveta si cacastoare.... a fost o premiera absoluta pentru mine, si desi am facut dus acasa, m-am igienizat si acolo cu chiu cu vai. In ciuda acestor lipsuri fata a fost foarte curata si n-am simtit mirosuri suspecte, altfel decolam ca un Harrier Jet pe verticala.

     Apartamentul este modest, la televizor se derula o telenovela indiana si stabilim durata vizitei la o ora. Actiunea debuteaza cu un oral protejat, ocazie cu care am facut conostinta cu prezervativele Vulturul, ( plesuv ) mai uscate decat o zi in desertul Sahara. Dupa ce trec peste vrajeala cu dimensiunea organului trecem la un lady on top care dureaza putin din cauza sincronizarii deficiente dintre noi, si continuam intr-un  misionar urmat de finalizare. Spre surprinderea mea, Lorenna are o pasarica stramta si fierbinte in draci, ( mai tarziu am aflat ca e specific etniei ) acompaniata de un cur cu carne tare pe el.

    A urmat o pauza in care am decis ca nu voi mai continuua experimentele mele pe motiv de oboseala si plictiseala.

    Locatie : 6 baia aia e belea

    Aspect : 6 nu e pe gustul meu, dar e perfecta pentru iubitorii de femei plinute

    GFE : 7 fara FK, dar cu o atitudine ok

    Oral : 6 fara DT sau atentie zonelor adiacente

    Normal : 8 pasarica stramta si fierbinte, submisiva

    Halat : 150 RON/ 1 ora

    Concluzie : daca mi-ar place femeile cu forme rubensiene sigur as reveni, dar cum nu-mi prea plac o recomand doar celor care prefera femeile cu ceva carne pe ele.

     

    Spor la babardit flacai.

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

multumim pentru recenzii ghost, dar ai putea sa fii un pic mai concis in exprimare, nu de alta dar suna ca o compunere de cls a viii-a. iarta.ma, nu vreau sa te supar, mi se pare totusi ca fortezi nota in descriere si cauti termeni si comparatii impresionante

Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

 

 

      V-am dat puncte amandurora pentru ultimele recenzii, la sancho am gasit-o pe Maya in descriere mai aproape de cum am recenzat-o si eu desi fara note si fara detalii e cam austera, cam prea concisa :), dar nu-i problema, fiecare cu stilul lui, dar colegul Ghost nu e de "judecat", eu chiar il incurajez, are stilul lui, termenii si comparatiile lui, ironie, autoironie, are vorbele la el, sunt altii mai plictisitori ce sufera de logoree cu recenzii lungi si stufoase  :laugh2.

Ms bro, intr'adevar nu prea am rabdare sa detaliez, implicit nici sa citesc descrieri proustiene, poate ca am gresit ca m.am luat de ghost,fiecare cu stilul lui. apreciez atitudinea ta pacifista, sa fii sanatos!

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:Undeva in viitor
  • Oras:Undeva in viitor

Baieti, la Lorenna e ca la razboi, mergeti pe riscul vostru  . Eu va zic ca fata seamana tare cu Costela, asa ca grija sa nu dati peste soarecul ala de Versace pe sub pat facand un live pe Facebook, sa nu v-o ia corpul razna la vederea lui :biggrinking .

Sa fiti iubiti.

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...