Sari la conținut

Ploiesti


Vizitator arhimede

Postări Recomandate

Vizitator arhimede
Reputație: 0

Tot intalnesc un cuplu care ma intriga:"Cuplu casatoriti,nematerialisti, tel 0721810318, ea 29/170/62, bisexuala(sex oral, normal), el 35/185/80, bisexual pasiv in relatie cu un barbat(sex oral, anal) cautam barbat bisexual activ,potent sau cuplu bisexuali pentru sex total in grup."Partea feminina nu arata rau de loc si aproape ca m-as face bisexual activ pentru 15 minute ..... Stie cineva care e situatia??


Si ca sa nu fiu dojenit pentru ca doar cer far asa ofer info:La Benzinaria de la iesirea spre Brasov sunt tavalitele care asteapta soferii.Prin zona parcului industrial spre Targoviste cateva fete care arata bine din viteza masinii dar tot raseiste se cheama ca sunt.La intrarea dinspre Buzau, imediat dupa statia PETROM la dreapta spre Brasov / Valenii de Munte aproape permanent e cineva. Una dintre fete chiar nu arata rau.Aveam si numarul unei fatuci care nu arat rau deloc, curatica si venea la hotel (Marieta pe sentimente.ro) dar am inteles ca s-a cumintit. Marieta merita popularizare! :angel:
Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

ickName: doinaadiSex: FemeieVarsta: 32 AniOcupatie: Din: Ploiesti, Romania flagVorbitor de: Englezahttp://www.380.ro/profile.php?ID=11571si aveau si un site personal http://doinaadi.cabanova.ro/ care e inactiv acum.Probabil a fost sters. Te-as sfatui sa vorbesti la telefon si sa ceri o galerie cu poze. Asta daca vor fi reale si nu furate ;)

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu

salutare!! ma poate ajuta si pe mine cineva....caut o dsoara, o chema Simona (blonda, sani mari vreo 21-22 ani, mai mica de statura) lucra la nord vizavi de Cramele Halewood ( lucra cu o tipa blonda la vreo 30 de ani ), si nu-i mai gasesc numarul.....

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...