cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 5, 2015 Ceea ce mi-a scapat pana acum si nu inteleg inca, este de ce perechea Pospisil/Sock (no.3 mondial) nu a facut parte dintre capii de serie la acest turneu de la Paris!!!Matkowski/Zimonjic erau cap de serie 7! Oricum, bine ca a fost asa, ca au jucat in optimi si au pierdut!Dar chiar nu inteleg. E cineva eventual mai informat care poate sa-mi explice de ce? Desi ma indoiesc, dar poate, poate!Or fi anuntat participarea in ultimul moment? Ca altfel nu-mi explic!Norocul lui Mergea (cap de serie 8 in turneu). Ca altfel pica pe 9 si numai erau cap de serie!
decimator Reputație: 256 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2015 Ceea ce mi-a scapat pana acum si nu inteleg inca, este de ce perechea Pospisil/Sock (no.3 mondial) nu a facut parte dintre capii de serie la acest turneu de la Paris!!!Matkowski/Zimonjic erau cap de serie 7! Oricum, bine ca a fost asa, ca au jucat in optimi si au pierdut!Dar chiar nu inteleg. E cineva eventual mai informat care poate sa-mi explice de ce? Desi ma indoiesc, dar poate, poate!Or fi anuntat participarea in ultimul moment? Ca altfel nu-mi explic!Norocul lui Mergea (cap de serie 8 in turneu). Ca altfel pica pe 9 si numai erau cap de serie!Pospisil/Sock nu au fost capi de serie deoarece au mai cazut in clasament.Nici nu au mai participat la multe turnee , deoarece Pospisil a fost si o perioada accidentat , Sock stii ce a patit la US Open.Ei sunt foarte talentati (au castigat Wimbledon la prima prezenta ca echipa la un turneu!) , dar sunt tineri si se axeaza si pe cariera la simplu(Sock a devenit prima racheta a Americii , l-a invins ultima data pe Isner).Referitor la faza cu capii de serie , depinde si de fiecare turneu in parte , sunt turnee precum Wimbledon , unde capii de serie nu se stabilesc dupa locul actual in clasament , ci dupa rezultatele din anul precedent , deci ar fi posibil ca cei doi sa nu fi participat anul trecut la BNP Paribas Masters Series 1000.Sper ca Florin sa se mobilizeze , are o sansa mare , doar ca nu prea are destule meciuri in ultima perioada.
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 6, 2015 N-au cazut bree in nici un clasament! M-am uitat pe clasamentul oficial de dublu ATP actualizat la 2 noiembrie! Sunt pe 3!!!! Pospisil/Sock nu au fost capi de serie deoarece au mai cazut in clasament.Nici nu au mai participat la multe turnee , deoarece Pospisil a fost si o perioada accidentat , Sock stii ce a patit la US Open.Ei sunt foarte talentati (au castigat Wimbledon la prima prezenta ca echipa la un turneu!) , dar sunt tineri si se axeaza si pe cariera la simplu(Sock a devenit prima racheta a Americii , l-a invins ultima data pe Isner).Referitor la faza cu capii de serie , depinde si de fiecare turneu in parte , sunt turnee precum Wimbledon , unde capii de serie nu se stabilesc dupa locul actual in clasament , ci dupa rezultatele din anul precedent , deci ar fi posibil ca cei doi sa nu fi participat anul trecut la BNP Paribas Masters Series 1000.Sper ca Florin sa se mobilizeze , are o sansa mare , doar ca nu prea are destule meciuri in ultima perioada.
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 6, 2015 Azi se joaca toate meciurile din sferturi la dublu. Primul meci incepe la 15:00.Mergea joaca in principiu de la 18:00
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 6, 2015 Pe ce program? Digi?
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 6, 2015 Io ma uit pe net nea Picoane!Live streaming!
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 6, 2015 Acum joaca Klaasen R/Ram R vs Inglot D/Linsted R.E 3-3 in set 1
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 6, 2015 Klaasen R/Ram R vs Inglot D/Linsted R. 0-2 la seturi! 6-7 (3-7), 3-6!M-am bucurat pentru Lindsted! Ca fost partenerul lui Tecau!Incepe Bryan/Bryan vs Pospisil/Sock.Meciurile romanilor dupa 18:30 (primul Mergea), apoi dupa 20:00 Tecau!
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2015 Postat Noiembrie 6, 2015 Klaasen R/Ram R vs Inglot D/Linsted R. 0-2 la seturi! 6-7 (3-7), 3-6!M-am bucurat pentru Lindsted! Ca fost partenerul lui Tecau!Incepe Bryan/Bryan vs Pospisil/Sock.Meciurile romanilor dupa 18:30 (primul Mergea), apoi dupa 20:00 Tecau!Cum vezi anul 2016 ? Va fi anul Simonei ? Poate un RG, poate AO ? Ceva din cele 4 ar trebui sa fie, nu ?
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 6, 2015 Cum vezi anul 2016 ? Va fi anul Simonei ? Poate un RG, poate AO ? Ceva din cele 4 ar trebui sa fie, nu ? Pfuuiii! Greu de zis broo! In primul rand ma bucur ca s-a decis sa investeasca ceva in cariera ei! Mai exact ca l-a angajat pe Darren Cahill! E un pas mare ca l-aconvins. Omulnu mai antrenase exclusiv de vreo 10 ani, daca nu ma insel. Si pe cine a antrenat a luat aurul! Lleyton Heewit! Un antrenor mare din Top Class! Era momentul daca dorea sa progreseze.Acum mai vedem. Premisele sunt ok. Materialul destul de bun. Problema ei de baza ramane moralul, psihicul! Daca vor colabora bine si ii va da incredere, are sanse sa ia ceva, adica un GS. Care va fii acela nu stim!Nu cred sa fie AO! E prea curand! O sa revina Serena W cu forte proaspete! E cam al ei! Poate RG, dar si-a cam piedut jocul pe zguza anul asta! Wimbledom? Greu! Mai degraba ma astept la un US Open. Si ceva rezultate mai bune ca anul asta la celelalte GS! Serena W inca are forta si e mult peste celelalte jucatoare din Turneu. O sa fie si proaspata dupa 3 luni de vacanta. Asta daca nu e gravida, cum se vehicula! Ca daca e asa, e posibil orice. Dar eu cred ca sunt doar ... basini de presa! Deci nu e insarcinata! Si daca nu e, la anul ia macar 2 GS!Acum e momentul ca Simona sa demostreze ce poate. Si-a tras super antrenor personal. Nu mai are nici o scuza. practic e anul confirmarii sau al .... linistirii opiniei publice!Anul asta, trebuie sa recunosatem ca Simona H a avut noroc maxim! Ca a rezistat pe locul 2 mondial, in conditiile in care a avut un joc mediocru, fluctuant! N-a castigat mari turnee si nu multe. Oponentele au fost ba accidentate, ba in lipsa de forma! Sharapova spre exemplu nu si-a putut apara multe puncte la turneele la care a lipsit! Simona a castigat Indian Weels ca a abandonat pe parcurs Serena! Si asta a fost cel mai impotant turneu castigat de ea anul asta!Norocul tine cu cei puternici, e adevarat! A rezistat si a castigat! Bravo ei! Nu ii contest meritele. Doar zic, ca poate uneori au fost conjuncturale!Vedem in 2016! Ne lamurim atunci! 6
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 6, 2015 Bryan/Bryan vs Pospisil/Sock. 0-2!!! 6-7 (3-6), 3-6 Curand incepe Bopanna/Mergea vs Dodig/Melo !!!
decimator Reputație: 256 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2015 Pfuuiii! Greu de zis broo! In primul rand ma bucur ca s-a decis sa investeasca ceva in cariera ei! Mai exact ca l-a angajat pe Darren Cahill! E un pas mare ca l-aconvins. Omulnu mai antrenase exclusiv de vreo 10 ani, daca nu ma insel. Si pe cine a antrenat a luat aurul! Lleyton Heewit! Un antrenor mare din Top Class! Era momentul daca dorea sa progreseze.Acum mai vedem. Premisele sunt ok. Materialul destul de bun. Problema ei de baza ramane moralul, psihicul! Daca vor colabora bine si ii va da incredere, are sanse sa ia ceva, adica un GS. Care va fii acela nu stim!Nu cred sa fie AO! E prea curand! O sa revina Serena W cu forte proaspete! E cam al ei! Poate RG, dar si-a cam piedut jocul pe zguza anul asta! Wimbledom? Greu! Mai degraba ma astept la un US Open. Si ceva rezultate mai bune ca anul asta la celelalte GS! Serena W inca are forta si e mult peste celelalte jucatoare din Turneu. O sa fie si proaspata dupa 3 luni de vacanta. Asta daca nu e gravida, cum se vehicula! Ca daca e asa, e posibil orice. Dar eu cred ca sunt doar ... basini de presa! Deci nu e insarcinata! Si daca nu e, la anul ia macar 2 GS!Acum e momentul ca Simona sa demostreze ce poate. Si-a tras super antrenor personal. Nu mai are nici o scuza. practic e anul confirmarii sau al .... linistirii opiniei publice!Anul asta, trebuie sa recunosatem ca Simona H a avut noroc maxim! Ca a rezistat pe locul 2 mondial, in conditiile in care a avut un joc mediocru, fluctuant! N-a castigat mari turnee si nu multe. Oponentele au fost ba accidentate, ba in lipsa de forma! Sharapova spre exemplu nu si-a putut apara multe puncte la turneele la care a lipsit! Simona a castigat Indian Weels ca a abandonat pe parcurs Serena! Si asta a fost cel mai impotant turneu castigat de ea anul asta!Norocul tine cu cei puternici, e adevarat! A rezistat si a castigat! Bravo ei! Nu ii contest meritele. Doar zic, ca poate uneori au fost conjuncturale!Vedem in 2016! Ne lamurim atunci!Problema Serenei Williams e mai mult de motivatie si cred ca are legatura si cu viata ei personala (cica ar fi foarte amorezata de Drake).Practic , ei ii mai trebuie doar un GS ca sa o ajunga pe Graf , in rest i-ar mai fi ramas de castigat doar Golden Slam-ul , fata de care a fost foarte aproape anul asta. Simona in 2014 mi s-a parut mai constanta , nu a castigat nici un turneu mare atunci , dar a ajuns mereu in faze superioare la turnee importante. In 2015 , a fost mai oscilanta , turnee bune in America si Canada , esecuri pe zgura , iarba si Asia.Decizia cu antrenorul mi se pare foarte inspirata , iar acum mi se pare ca are parte de un moment foarte oportun (Serena - lipsa de motivatie , Sharapova vine dupa accidentari).
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 9, 2015 Problema Serenei Williams e mai mult de motivatie si cred ca are legatura si cu viata ei personala (cica ar fi foarte amorezata de Drake).Practic , ei ii mai trebuie doar un GS ca sa o ajunga pe Graf , in rest i-ar mai fi ramas de castigat doar Golden Slam-ul , fata de care a fost foarte aproape anul asta. Simona in 2014 mi s-a parut mai constanta , nu a castigat nici un turneu mare atunci , dar a ajuns mereu in faze superioare la turnee importante. In 2015 , a fost mai oscilanta , turnee bune in America si Canada , esecuri pe zgura , iarba si Asia.Decizia cu antrenorul mi se pare foarte inspirata , iar acum mi se pare ca are parte de un moment foarte oportun (Serena - lipsa de motivatie , Sharapova vine dupa accidentari). Nu te baza pe lipsa de motivatie a Serenei! E si o strategie aici! Are o varsta si isi alege momentele importante in care vrea sa joace. O sa mai castige cateva GS bune!
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 9, 2015 Si stirea zilei ... de aseara ( ) este faptul ca Mergea/Bopanna s-au calificat la Turneul Campionilor la dublu. Dodig/Melo a castigat finala la Sock/Pospisil! Deci avem cert 2 echipe cu romani acolo! Succes lor!
decimator Reputație: 256 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 10, 2015 Chiar este o performanta pentru tenisul romanesc!Tot ce-mi doresc e sa nu pice in aceeasi grupa , m-am saturat ca Tecau sa-l tot elimine pe Florin )Multa bafta celor doi , chiar vor avea nevoie fata de ce echipe sunt acolo! 1
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 10, 2015 Cam asa ceva!
? ec ed Reputație: -439 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Noiembrie 10, 2015 Fraiere... 4
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 10, 2015 Fraiere... Bine ca iesti tu dastept! Dasteptule!
? ec ed Reputație: -439 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Noiembrie 10, 2015 Bine ca iesti tu dastept! Dasteptule! Vrei sa stii ceva?lasa-ma cu d-astea....... 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2015 Postat Noiembrie 10, 2015 Vrei sa stii ceva?lasa-ma cu d-astea.......
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 10, 2015 Vrei sa stii ceva?lasa-ma cu d-astea....... Cand ma lasi cu dalea te las cu dastea ...
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 16, 2015 Si iata ca am ajuns si la Turneul Campionilor ATP. Simplu si dublu. Pe noi ne intereseaza mai mult la dublu, ca la simplu suntem foooarte departe de o participare.La dublu insa, avem 2 perechi in care avem cate un roman.M-au bucurat mult tragerile la sorti ale grupelor, acolo unde mi-am dorit sa nu se intample doua lucruri, si anume:1) sa nu pice Tecau in aceeasi grupa cu Mergea, ceea ce s-a si intamplatsi2) sa nu pice fratii Bryan in aceeasi grupa cu Tecau, ci cu Mergea, ceea ce iarasi s-a intamplat! De ce mi-am dorit asta? La primul punct e evident, ca asa ambele perechi cu romani aveau mai multe sanse sa treaca impreuna in semifinale. Mai ales ca Tecau la cam batut peste tot pe Mergea.La punctul 2 erau doua ipoteze, fratii Bryan i-au cam batut mereu pe Tecau si partenerul (J Rojer, anul asta). In schimb Mergea si partenerul (Bopanna anul asta) i-au cam ars mereu pe fratii Bryan. Un triunghi care era cumva ciudat: Mergea bate fratii Bryan, fratii Bryan il bat pe Tecau, Tecau il bate pe Mergea. Era de evitat!Si s-a intamplat! Mergea/Bopanna i-au batut clar pe fratii Bryan cu 2-0, 6-4, 6-3! Tecau/J Rojer a castigat clar primul meci cu Matkowski/Zimonjic tot 2-0, 6-2, 6-4, meci incheiat acum cateva minute!Inceput foarte bun pentru romani. Sa vedem continuarea!
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 17, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 17, 2015 Continuarea de azi e magnifica!Mergea/Bopanna - Murray/J Peers 2-0, 6-3, 7-5! Victorie in doua seturi, decisiva pentru calificare! Pentru ca Mergea e deja in semifinale dupa doua victorii clare cu 2-0!De ce?Calcule:Daca fratii Bryan bat azi, Bolelli/Fognini sunt out! Chiar daca il bat pe Mergea fac o singura victorie si pa. Ramane meciul fratii Bryan - Murray/Peers, fiecare cu doar o victorie la acea ora. Oricine castiga e sub Mergea ca a batut ambele echipe. Si la setaveraj vor fi peste sau cel mult egali (fratii Bryan) insa cu meci direct pierdut de oponenti la Mergea!Daca bat Bolelli/Fognini, fratii Bryan sunt out. Daca Bolelli/Fognini il bat pe Mergea 2-0. (si 2-0 cu Bryan), fac plus 3 la setaveraj. Sunt peste Mergea si Bopanna, cu plus 2. Ramane meciul fratii Bryan - Murray/Peers. Daca bat fratii, Mergea e pe 2 cu 2 victorii, Bolelli/Fognini pe 1 cu 2 victorii, restul cate o victorie. Daca bat Murray/Peers pe frati, chiar 2-0, o sa aiba plus 1 la setaveraj, deci stau pe locul 3.Oricum o dai, Mergea e deja calificat! Si are chiar sanse mari de locul 1 si fara victorie, gen sa piarda doar 1-2, sau sa fie azi 2-1 intre fratii Bryan si Bolelli/Fognini, indiferent pentru cine!Bravo lor!
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 18, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 18, 2015 Acum se joaca Herbert/Mahut - Matkowski/zimonjic. Ideal ar fii sa bata Matk/Zimon cu 2-1. Pana acum e ok, se pare ca se indreapta spre 1-1 la seturi.De la 20:00 joaca Tecau/Rojer - Dodig/Melo, meci foarte tare. Cel mai greu din grupa pentru ei.
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 18, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 18, 2015 Au castigat Herbert/Mahut cu 2-1. Tot e bine ca e 2-1 si nu 2-0.Clasament in grupa: Tecau/Rojer 1 meci 1 victorie 2-0Dodig/Melo 1 meci 1 victorie 2-1Herbert/Mahut 2 meciuri 1 victorie 3-3Matkowski/Zimonjic 2 meciuri 0 victorii 1-4 O victorie azi pentru Tecau ar fii de aur. E rau ca au batut Herbert/Mahut ca vin motivati in meciul direct cu Tecau. Ar putea fi un triunghi cu 3 echipe cu cate 2 victorii la final: Tecau/Rojer, Dodig/Melo si Herbert/Mahut si atunci va conta mult setaverajul si diferenta de gameuri castigate-pierdute, in caz de setaveraj egal, care e f posibil. Ipoteza 1:Tecau/Rojer - Dodig/Melo 2-1Dodig/Melo - Matkowski/Zimojic 2-1Tecau/Rojer - Herbert Mahut 1-2 Statistic nu cred ca se va intampla sa fie 3 meciuri cu scor 2-1, dara daca da:Tecau locul 1 cu + 2 la seturiDodig/Melo locul 2 cu +1 la seturi dar cu victorie la Matkowski/Zimonjic care raman pe 3 tot cu +1 Ipoteza 2:Tecau/Rojer - Dodig/Melo 2-0Dodig/Melo - Matkowski/Zimojic 2-1Tecau/Rojer - Herbert Mahut 1-2 Tecau locul 1 cu + 3 la seturi Ma rog. nu mai conutinui ca sunt pozibile 2 la puterea 6 combinatii de scoruri si ipoteze! Adica 64! Stiti voi faza cu matematica si combinatiile, aranjamentele si permutarile! Sa mai taiam in poola lu no body din ele dupa meciul lui Tecau si mai vorbim dupa! Raman doar 16!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum