cosmin r Reputație: -982 Postat Martie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 8, 2016 Va sa zica meciuri posibile in Turul 2 Indian Wells: S Williams (1) - I Begu (35) 1 nu are sanse Irina e clar, decat daca se retrage S WPutinseva (56) - Mladenovic (29) 2 e cam clara treabaPavlyuchenkova (27) - Van Uytvanck (46) 1 destul de strans, pot fi surprizeTsurenko (36) - S Errani (16) 2 si aici poate fi o surprizaV Williams (12) - Pereira T (48) 1 meci clar daca V W e sanatoasaStrycova (37) - A Petkovic (23) 2 meci stransMakarova (31) - Hradecka (77) 1 normal bate fara problemeKing V (202) - S Halep (5) 2 daca nici pe asta n-o bate, probleme grave! A revenit si D CahillA Radwanska (3) - Cibulkova (57) 1 favorita clar, dar ...Watson H (53) - M Niculescu (34) 2 normal e victorie, dar ... bate multe de top si poate pierde la slabeJ Jankovici (25) - Witthoeft (83) 1 bateVandeweghe (38) - Kuznetsova (17) 2 forma bunaSafarova (13) - Shvedova (72) 1 dar nu fara emotiiA Dulgheru (93) - M Keys (24) 2 daca trece de tur 1 Alexandra are inca probleme fizice. Nu a intrat in ritmLisicki (31) - Larsson J (66) 1 normal e clarKovinic (51) - Kvitova (7) 2 Kvitova nu isi mai permite pasi gresiti si alte glume, e un turneu importantB Bencic (10) - Hibino L (60) 1 no commentRybarikova (97) - Gavrilova (33) 2 dar nu e exclusa o surprizaSvitolina (14) - A Beck (39) 1 meci echilibratGovortsova (87) - R Vinci (9) 2 ultima castigatoare de US Open castiga fara problemeAzarenka (15) - Diyas (87) 1 in mare forma, cu mici sinusoide, dar va reveni in Top 10 repedeZhang S (59) - Wozniacki (24) 2 Wozniacki nu e ... Halep! S Stosur (28) - Wickmayer (47) 1 cu rezerve mari!Garcia (44) - Muguruza (4) 2 normal tre' sa bata Muguruza. Garcia traverseaza o perioada ok.Suarez Navarro (6) - Kasatkina (48) 1 no commentLucic Baroni (77) - Schmiedlova (30) 1 as merge pe 1 dar cam la ghiciStephens (22) - Bouchard (42) 2 impotriva clasamentului. Parca Bouchard da semne de revenire. Oarecum! A prins o finala WTA saptamana trecutaPironkova (105) - Bacsinzky (20) 2 no commentA Ivanovic (18) - C Georgi (42) 1 dar are sanse si C Georgi daca prinde o zi bunaDuque-Marino (74) - Pliskova Ka (19) 2 no commentKonta J (27) - Brengle (58) 1 forma buna pentru Konta. Oricum meci echilibratAllertova (64) - A Kerber (2) 2 normal e de 2 clar! Poate ceva case de pariuri .... Dar nu cred Legenda:1) Am imperecheat jucatoarele in turul 2 ( ), ca sa zic asa, nestiind ce fete vin din calificari si cu cine vor juca!2) Am facut cateva predictii pentru turul unul impotriva clasamentului actual WTA. Asa simt eu si am tinut cont de forma jucatoarelor (gen intre o jucatoare de locurile 80-90 si una de 40-50 am ales-o pe cea mai slab clasata. Mai vedem3) De abia din turul 2 se pot face pronosticuri.4) Am incercat unele, asa cum am postat meciurile, dar vor fi cu siguranta surprize cu jucatoarele venite din calificari. Deci sigur tabloul pentru turul 2 nu va arata asa!5) Adevaratele pronosticuri pot incepe abia in turul 3. Acum e mult la ghici! 7
picon Reputație: 1046 Postat Martie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 8, 2016 Despre Sharapova: a fost anunțată pe mail, dar cică nu l-a citit. Staff nu are? Ăia ce au făcut? După mine e destul de clar: substanța aia, molidon sau cum plm îi zice, se ia pentru circulație, inclusiv de persoane suferinde de diabet, acestea, din cauza bolii având o circulație sanguină mai slabă, inclusiv cea periferică. Pentru un sportiv de mare performanță este un mic avantaj și nici nu are efecte negative. Rușii au descoperit chestia asta și și-au dopat mai mulți sportivi, din mai multe sporturi. Masha ia chestia asta de 10 ani și nu s-a aflat de ea că ar avea diabet sau probleme vasculare ori cardiace. Și chiar ș'așa, de ce a mai făcut sport de mare performanță, dacă sănătatea îi era în pericol? Nu, treaba a fost premeditată, a crezut că se va fofila tocmai pentru că vinde bine. Având în vedere că substanța respectivă este monitorizată doar de vreun an și că practic Masha a fost testată la doar 5 zile de la introducerea ei pe lista cu interzise și că a recunoscut, va primi o suspendare mică ( câteva luni). Pentru că ... vinde bine. 3 10
cosmin r Reputație: -982 Postat Martie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 8, 2016 Masha a inhatat-o aiurea, parerea mea. Toti is contra rusilor acum (pe principiul las' ca daca vor sa inceapa Word War 3, le stam pe cap in toate domeniile, pana renunta la idee,citisem undeva ca pana si la futsal si scrima ar fi suspendat niste sportivi rusi dopati (chipurile)...). Da, Maria a luat niste buline contra diabetului, pe care le ia de acum 5 ani si care de abia in decembrie 2015 au fost puse pe lista medicamentelor interzise... Intr-un fel e logic ca nu avea de unde sti asta, ca nu cred ca avea timp sa stea sa caute ce medicament/medicamente a/au mai fost adaugat/e astazi pe lista medicamentelor interzise... Si nu cred ca a ajutat-o prea mult la rezultate, pentru ca anul asta nu prea a avut rezultate (pana acum). Pe de alta parte, tin minte scandalul iscut cand cu suspendarea lui Contador, pe 2 ani, pentru consum de clembuterol, ca de fapt nu ar fi fost, ar fi fost razbunarea lui Lance Armstrong, etc...Pana la urma si in sport e vorba de bisericute, afinitati, mancatorie, bani... Vezi si scandalul FIFA-UEFA.... Blatter = blaturi.... Si multe altele... IW e foarte complicat, la cata inghesuiala de nume mari e acolo, e complicat si dificil sa preconizezi cine are sansa, e ca si cum te-ai apuca sa descrii suprafata Planetei Alcor, care e la cateva milioane ani lumina departare de Terra Iti respect pararea, insa am cateva observatii de facut. Punctual. De aceea am si subliniat in postarea ta. 1) Nu cred ca e chiar aiurea. Posibil ca le-a casunat pe rusi, ca sunt atacati din toate partile, politic evident, chiar si pe partea sprotiva. Cert e ca rusii se dopeaza la greu in toate sporturile. Am vazut de curand informatii (nu din Click, Libertatea, etc.), prin care niste nemti au fimat si inregistrat discutii cu un antrenor federal rus care vindea "testostero curat" la 4,5 Euro/grm.Nu a fost nici macar suspendat de rusi. E inca in staf, cu ...alte atributii! Pe de alta parte, sunt aproape sigur ca asta fac multi din alte state, De aceea sunt de acord ca rusii sunt vanati politic!2) Maria Sharapova a avut o miscare inteligenta prin conferinta de presa de ieri, fiind prima care a iesit in media sa spuna ca a fost suspendata! Nu se scursese nimic in presa!3) De fapt M Sharapova a recunoscut ca ia de 10 ani, nu de 5, respectiva substanta! Cica impotriva diabetului, ca cica ara avea antecedente in familie. Doar ca respectiva substanta nu e chiar pentru diabet! E pentru cei cu post infarct miocardic. Sau pentru combatere. Aici a cam bushit-o! De fapt substanta ajuta la cresterea capacitatii cardiace, implicit la capacitatea de efort! Deci clar a ajutat-o fizic la efort!4) Ziceai ca e logic sa nu fi stiut de noile reglemetari. Gresit! Maxim! In primul rand ca up-date0urile zic clar: s-a anuntat clar din septembrie 2015 ca de la 01 ian 2016 va fi interzisa substanta. Timp suficient sa isi curete organismul. Treaba cu "am primit un mail de la doctor in decembrie 2015 si nu l-am citit" e cusuta cu ata alba! In plus are un super staf care trebuia sa se ocupe de asta! Nu ai voie ca jucatoare de TOP sa faci asa ceva. Inseamna ca ai doar incompetenti pelanga tine. Nu exista asa ceva!5) Singura circumstanta oarecum interesanta (dar cred ca se putea sa castige si sa mearga mai departe si atunci ...) ar fi ca nu avut multe meciuri si nici rezultate dupa 1 ian 2016! In concluzie ... si-o cam merita! Asa cred eu! 1 7
cosmin r Reputație: -982 Postat Martie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 8, 2016 Dupa cum am scris despre Turul 2, sa vedem ce as zice de Turul 3. S Williams (1) - Mladenovic (29) 1 no commentPavlyuchenkova (27) - S Errani (16) 2 dar complicat, as miza pe min un set PavlyuchenkovaV Williams (12) - A Petkovic (23) 1 logic e 1, dar ... as miza aici pe Petkovic, la riscMakarova (31) - S Halep (5) 2 merg pe sentimentul nationalla miza. Si ca a revenit D Cahill langa Halep. Dar mi-e f teama!A Radwanska (3) - M Niculescu (34) 1 ceva sanse are si Niculescu, o jucatoare atipica si incomoda!J Jankovici (25) - Kuznetsova (17) 1 impotriva clasamentului. O sa fie iar meci maraton oricum si orice e posibil aiciSafarova (13) - M Keys (24) 1 logic castiga Safarova, in rest ....Lisicki (31) - Kvitova (7) 2 de abia acum incepe anul pentru Kvitova!B Bencic (10) - Gavrilova (33) 1 dar echilibratSvitolina (14) - R Vinci (9) 1 un meci extrem de echilibrat, daca se va juca! 2-1 sau 1-2Azarenka (15) - Wozniacki (24) 1 merg pe Azarenka. O vad in TOP 10 curand!S Stosur (28) - Muguruza (4) 2 no commentSuarez Navarro (6) - Lucic Baroni (77) 1 normal asta e rezultatulBouchard (42) - Bacsinzky (20) 1 impotriva cotelor. Bouchard intr-o usoara revenire de forma.Poate cam nervoasaA Ivanovic (18) - Pliskova Ka (19) 1x2 nu ma bag. Aleg la intamplare pentru Optimi A IvanoviciKonta J (27) - A Kerber (2) 2 no comment 7
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Martie 8, 2016 Postat Martie 8, 2016 De acord cu stimabilul coleg Cosmin. Consider, asa cum am mai afirmat tot pe acest topic, ca cei prinsi dopati sau "trantind" meciuri pentru pariuri ar trebui exclusi din activitatea sportiva (oficiala) pe viata. Se pierde esenta notiunii de sport tolerand asemenea practici. Nu trebuie sa prevaleze numele, interesele, marketingul, etc. Worldoftanks out! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 8, 2016 Postat Martie 8, 2016 Ce-i drept, e drept, a cam fost vina ei. Imbracata in negru sau nu, ca-si cere scuze, ca recunoaste... foaie verde 3 surcele, doua vorbe-un ban nu fac... Daca va lua doar o suspendare minima totusi... nu stiu, nu este exclus sa ia mai mult (parerea mea ar fi ca RG si Wimbledon o sa le rateze).... Iar chestia cu vinde bine, da si nu. Adica si Lance vindea, si Contador vindea, si John Higgins vindea, si multi altii, dar totusi daca a fost sa si-o ia, si-au luat-o....
cosmin r Reputație: -982 Postat Martie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 8, 2016 De acord cu stimabilul coleg Cosmin. Consider, asa cum am mai afirmat tot pe acest topic, ca cei prinsi dopati sau "trantind" meciuri pentru pariuri ar trebui exclusi din activitatea sportiva (oficiala) pe viata. Se pierde esenta notiunii de sport tolerand asemenea practici. Nu trebuie sa prevaleze numele, interesele, marketingul, etc. Worldoftanks out! Stimabile, sunt total de acord cu tine. Ar trebui un moment ZERO in sport. In toate sporturile. Doar ca e greu de facut asa ceva. Marketingul (banii) bat orice morala. Eu cred ca ar fi bine sa se faca niste controale la sange, sa se taie din carne vie. Ar cadea multe capete mari, multa finantare s-ar duce pe apa Sambetei! NU indrazneste nimeni sa faca asa ceva! azi! Va imaginati cate miliarde de euro s-ar pierde in sport?Intr-un fel ar fi bine pentru noi, iubitorii de sport. Dar pentru cluburi si finantatori ar fi dezastru total.Asta cu dopingul si la fel de important ar fi in pariuri! Alt cancer al sportului! Treaba e adanca si greu de eradicat. Nu cred ca se va face cu adevarat niciodata! 1 7
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 8, 2016 Postat Martie 8, 2016 Deja Nike, Porsche au anuntat in aceasta dupa-amiaza ca reziliaza contractele de sponsorizare cu Maria Sharapova, iar Tag Heur a anuntat ca nu va mai reinoi contractul de sponsorizare cu Maria Sharapova (contractul expira la sf. lunii martie). Exista deja zvonuri referitoare la cel mai bland termen: suspendare pana la patru ani, iar cea mai aspra suspendarea pe 6 ani....
cosmin r Reputație: -982 Postat Martie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 8, 2016 Optimi Indian Wells S Williams (1) - S Errani (16) 1 clarV Williams (12) - S Halep (5) 2 daca, ajunge aici, deci e ff greu acum pentru forma ei mai ales psihica, Halep castiga. Cam nationalistA Radwanska (3) - J Jankovici (25) 1 meci greuSafarova (13) - Kvitova (7) 2 desi echilibrat, daca Safarova ajunge aici cu Kvitova, ca poate nu ajunge nici una, pierdeB Bencic (10) - Svitolina (14) 1 ca asa cred eu!Azarenka (15) - Muguruza (4) 1 ca tin cu AZARENKA, merita sa revina acolo susSuarez Navarro (6) - Bouchard (42) 1 Gata. Daca Bouchard ajunge aici e gataA Ivanovic (18) - A Kerber (2) 2 La nivelurile de acum ale jucatoarelor Kerber o bate! Dar depinde de cum evolueaza pana aici Sferturi: S Williams (1) - S Halep (5) 1A Radwanska (3) - Kvitova (7) 2B Bencic (10) - Azarenka (15) 2Suarez Navarro (6) - A Kerber (2) 1 Semifinale: S Williams (1) - Kvitova (7) 2Azarenka (15) - Suarez Navarro (6) 1 Finala: Kvitova (7) - Suarez Navarro (6) 1
cosmin r Reputație: -982 Postat Martie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 8, 2016 Deja Nike, Porsche au anuntat in aceasta dupa-amiaza ca reziliaza contractele de sponsorizare cu Maria Sharapova, iar Tag Heur a anuntat ca nu va mai reinoi contractul de sponsorizare cu Maria Sharapova (contractul expira la sf. lunii martie). Exista deja zvonuri referitoare la cel mai bland termen: suspendare pana la patru ani, iar cea mai aspra suspendarea pe 6 ani.... Eeeehhh. Stai usurel! Nu va fi asa! Io zic maxim 6 luni - 1 an!
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Martie 8, 2016 Postat Martie 8, 2016 Parca vad un turneu nebun ca la Doha (sau Dubai, nu mai stiu exact), iar in sferturi nu va fi decat Serena dintre cele nominalizate de tine
cosmin r Reputație: -982 Postat Martie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 8, 2016 Sa mai vedem! Nu e exclus!
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 8, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 8, 2016 fraiere........ 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 8, 2016 Postat Martie 8, 2016 fraiere........intri rar , da' nu-ti scapa nimic 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 8, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 8, 2016 intri rar , da' nu-ti scapa nimic Hai sa scriem de cricket si telefonul fara fir,pe topicul asta,sa-l enervam...... 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 8, 2016 Postat Martie 8, 2016 Hai sa scriem de cricket si telefonul fara fir,pe topicul asta,sa-l enervam...... el , fraieru' , s-a nascut nervos , aş zice prost 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 8, 2016 Numai fitz stalkeri! 2 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 8, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 8, 2016 el , fraieru' , s-a nascut nervos , aş zice prost Ey,ii place atentia...cand nu o primeste,se enerveaza,da! 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 8, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Martie 8, 2016 Așteptăm, cu interes, să-l descopere cu ceva și pe S Williams.
picon Reputație: 1046 Postat Martie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 8, 2016 O să descopere ... o pulă. 3 1
cosmin r Reputație: -982 Postat Martie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 8, 2016 fraiere........ Tot prost ai ramas! Tu si ala de ti-a dat like! Frejer maxim da prost! N-am vazut altu ca iel!
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 8, 2016 Postat Martie 8, 2016 Ey,ii place atentia...cand nu o primeste,se enerveaza,da! Îi place,îi placere...de atenție zic , da' n'are şi el noroc în viața asta Poate în cealaltă
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 8, 2016 Postat Martie 8, 2016 Peseu: cred că şi in cealaltă , tot fraier o să fie ,aşa i-a fost scris lui
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 8, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 8, 2016 Tot prost ai ramas! Tu si ala de ti-a dat like! Frejer maxim da prost! N-am vazut altu ca iel! Prostii de noi..... Prostu' de tine! 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum