Sari la conținut

"vagabond- Tanara bruneta"


Postări Recomandate

  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

nick"vagabond" pe oradea.net. vezi: http://www.oradea.net/anunturi/tanara-senzuala-doar-cateva-zile-la-oradea-anunturi-gratuite-524421

"Descriere
Bruneta noua venita in oradea doar pt cateva zile ,imi place sa iti indeplinesc cele mai ascunse dorinte tandra si cu multa pasiune ...prestez oral protejat (neprotejat) normal 100 de lei finalizarea si ANAL 150 de lei finalizarea pt detalii 0749606574"

 

Locatia pe Iza in spate la Melody...et.1 camera cat debaraua si baie cu vas wc si lavoar de gradinita deci "dama" nu se spala. Prosop umed...telefonul suna ....Ea tiganca la 1,70 si 70-75 kg., Minte in privinta pozei, kilogramelor varstei.Are colac burta sub buric tatele lasate...si pute...la propriu.... Nu am ce recenzie sa fac....Cere 150 pe sex total dar lmerge si pe 100.

 

Aceasta "recenzie" care nu este recenzie am postat-o si ieri la "escorte Oradea" dar a fost stearsa.(m-am gandit ca nu am postat unde trebuie sau am vorbit urat...) Rog administratorul sau moderatrul care a  facut-o sa justifice gestul! Macar de-ar fi mutat-o aici!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...