Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

DIANA studenta, sunt singura, tandra si pasionala ofer companie intima domnilor generosi intr-o locatie de lux. Normal, oral adanc si pasional, masaj, 69. Vino si nu vei regreta, 27 Jul 11:00 0736.933.085 Pret 120L/orapost-10861-133409717254_thumb.jpgpost-10861-133409717254_thumb.jpgpost-10861-133409717255_thumb.jpgSalutare!Domnisoara de mai sus locuieste in zona Afi Cotroceni intr-un apartament cu 2 camere impreuna cu cel putin 1 colega. Apartamentul e curat, baia la fel, gel de dus, prosop din dulap.Tipa e un pic ciudata, cred ca era cel putin fumata, avea o privire insistenta si se trezea mormaind cate ceva de neinteles sau vorbind singura. La corp e putin plinuta, soldurile late, sani mari. Scoruri: 80/ fin sau 120/ ora. Am vazut ca are si anunturi cu 100/ora, nu stiu daca e adevarat sau nu.La oral as putea sa-i dau nota 8, foarte bine executat, cu tendinte de DT. Normal nota 7, n-am incercat prea mult ca m-am plictisit sincer si m-a enervat atitudinea. Nu prea ai ce sa discuti cu ea, era cam absenta.Nu am sa revin si nu o recomand decat pentru un oral rapid.

  • Like 1
Link spre comentariu

pe donsoara pusesem si eu ochii.......in aceasta locatie din afi se cam schimba des fetele,am vizitat si eu doua din ele fiind aproape de mine :)din pacate nu am reusit sa le fac o recenzie dar a fost in locatie o donsoara pe nume amalia pe care v-as fi recomandat-o cu caldura :)

Link spre comentariu

Salut baieti ! Am fost si eu in aceasta locatie , nu stiu la care dintre fete , cert e ca era foarte bossy. In afara de oralul bine executat de un 8 asa , la normal dupa o runda m-am trezit cu preze rosu , desi ea sustinea ca nu era in redzone . So ... beware !

Link spre comentariu
pe donsoara pusesem si eu ochii.......in aceasta locatie din afi se cam schimba des fetele' date='am vizitat si eu doua din ele fiind aproape de mine :)din pacate nu am reusit sa le fac o recenzie dar a fost in locatie o donsoara pe nume amalia pe care v-as fi recomandat-o cu caldura :D[/quote']afi de militari? sau de dr. taberei? sau de ce?!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...