Sari la conținut

Laura - 0745462834 (Cart. Zorilor, Str. Jupiter)


Vizitator mocu

Postări Recomandate

mirosul de "acru" e de la crema care o foloseste. Ai dreptate cand spui ca e foarte cald la ea in locatie, sincer pe mine iarna m-a deranjat aspectul asta, nu in timpul prestatiei, mai de graba dupa, cand trebuie sa iesi la cateva grade cu minus.Ca si recomndare pentru cei cu sotii/prietene, e sa o evitati pe domnisoara daca nu aveti posibilitatea sa faceti un dus serios inainte de a va intalnii cu ele. Mirosul cremei care il foloseste e puternic, foarte distinctiv, similar cu cel al lotiunilor de protectie impotriva arsurilor solare(ceea ce si e de fapt)si intra destul de repede in piele.In rest prestatia eu as incadra-o undeva la medie, cu bonus la capiolul pret/servicii pt amatorii de anal.

Link spre comentariu
Vizitator mocu
Reputație: 0
A facut cineva anal' date=' si poate sa zica cum este, la ce nivel practica igiena in aceasta zona...???[/quote']Da, am facut anal cu ea de fiecare data cand ne-am "impulicat" (sa fie de vreo 3 ~ 4 ori ?).Dar asta puteai sa vezi si singur daca citeai postarile.D.p.d.v. al igienei in zona "ochiului maro" eu nu am nici o remarca negativa. Un alt confrate, ce si el i-a testat elasticitatea "rozetei" imi pare a se plange de culoarea ce a observat-o dupa extragerea din adancurile maronii.Dar asta puteai sa vezi si singur daca citeai postarile.Alte intrebari?
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj

Nu stiu daca mai presteaza fata, dar am vazut-o alaltaieri e strada, e suer ingrasata, intra linistit in categoria BBW. Aviz amatorilor!

Sunt Fat-Frumos si-am palosu gros,

Pe Ileana o caut pe-un cal rapciugos

Link spre comentariu

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Am vizitat si eu tipa acum cateva luni, sunat la nr 0745462834, dameza e destul de distanta si seaca la telefon.  Locatia pe strada Jupiter in Zorilor, intr-o mini-garsoniera transformata dintr-o uscatorie de bloc.
Dameza m-a asteptat intr-o fusta scurta alba cu un top alb care contrastau puternic cu pielea ei bronzata la solar, aproape neagra.
La fata nu e frumoasa dar nici urata n-as zice, bruneta, masiva dar nu grasa,  as zice cel putin 75kg, carnea tare pe ea, probabil fosta sportiva, sanii mari.
Am decartat 150 lei inainte de actiune pentru All inclusive, 2 numere, am facut un dus rapid si am trecut in pat. Ea s-a dezbracat si a inceput cu un body masaj, pana ce soldatul s-a facut beton, apoi a trecut la oral (protejat), foarte placut, cu tentative de deep.  I-am facut si eu cunilingus cateva minute si am trecut la normal cu ea deasupra, pe urma pe la spate, unde am si schimbat la anal fara probleme si fara lubrifiant. Am terminat in prezervativ si mers la dus pt reimprospatare.
Numarul 2 s-a cosumat aproximativ dupa acelasi tipar ca la primul, trecut iarasi la dus si plecat.
Din pacate pe tot parcusul vizitei tipa a fost foarte rece si distanta, am incercat eu sa sparg gheata dar cam fara success, la capitolul atitudine si GFE lasa mult de dorit. Nu vorbeste nimic, nu te intreaba, nici vorba de FK sau ceva apropiere, e ca si cum ai fi cu o masina de futut.
Recomand doar pt amatorii de anal sau ei care doresc o golire rapida.

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...