Sari la conținut

Masaj Erotic 80 ron / Piata Muncii / 0760.121.153 / 0753.460.563


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna, astazi incep de la 14:00 si sunt pana la ora 20:00, va doresc o zi insorita si multumesc celor care au trecut ieri pe la mine. pupic special pentru suc :D

Sper sa va fac unpic ziua mai frumoasa cu inca o poza  din categoria nud/pornista   :boob  :laugh2  :snap din acelea "promisE".

Prototip de Sani mari intr-un trup mic cum mi-a spus un client.   :hooray

0760 121 153  dimitrov/ferdinand

post-147969-0-09049700-1493371045_thumb.jpg

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Buna. Stiu ca poate intr-un fel acest post ma dezavantajeaza dar privind dintr-un alt aspect poate ma avantajeaza. Depinde din ce unghi privesti lucrurile.

Am mai spus asta de mai multe ori pe topic..intrucat am mai primit propuneri de genul o sa mai scriu de cate ori este nevoie sau sunt intrebata referitor la cunnilingus si french kiss. Multi imi spun "Da dar x si y face tu de ce nu vrei etc ca doar iti dau in plus". 

Stiu ca sunt fete care practica si cunnilingus si sarutari/french kiss dar eu nu imi dau cu parerea despre alte fete, nu judec pe nimeni fiecare are 

dreptul sa faca ce vrea cu corpul lui. Este alegerea fiecaruia in parte. Nu a mea.

Eu am ales sa nu fac nici annilingus nici cunnilingus nici french kiss. Poate ramane asta "minusul meu", nu ma deranjeaza.

Motivele sunt multiple iar cel mai important motiv in alegerea facuta este sanatatea atat a mea cat si a clientilor mei. 

Daca cineva vine la mine pentru cunni si sarutari cu siguranta nu am fost prima iar daca voi accepta cu siguranta nu va fi nici ultimul deci facand acest lucru cu mai multe persoane este clar ca riscul de transmitere a virusilor printre care virusul hepatic b si c, HPV sau HIV este mare. Ea se face si prin saliva, secreți vaginale sau sperma care contin germenii acestor boli. Acestea pot fi transmise viceversa. In acest fel nu vor exista niciodata discutii ca cineva a luat ceva de la mine sau eu de la el.

Cunnilingus si schimbul de saliva au multe riscuri la care nu vreau sa ma expun pentru o suma de bani. Ma rezum la ceea ce fac acum si cred ca o fac destul de bine cu toate tehnicile de masaj si finalizare pe care le stiu.

Sa nu credeti ca fac pe doctorul doar am explicat de ce nu.

Am avut si cateva intamplari neplacute in trecut si nu mai vreau sa trec prin ele, nici macar scriindu-le.

 

Am ales sa fac masaj nu doar pentru bani, ci si din placerea de a face pe oameni sa se simta bine. sa iasa din rutina zilnica macar pentru o ora.

Sa plece mai detensionati, eliberati, relaxati fizic si psihic.

Cu o stare de bine si cu dorinta de a se intoarce.

Va doresc un 1 Mai asa cum vi-l doriti! Pupici!

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Cel mai bun masaj(somatic cred ca ii zice) care mi s-a facut, m-a framantat bine de tot pe picioare, fese, spate. Pe perete i se vede umbra in timp ce iti face masaj cat esti pe spate ai la ce te uita, un element vizual foarte placut, poate ar merge o oglinda dar e ok si asa, lasa loc imaginatiei, iar orgasmul e 80% in creier. Relaxat total dupa vreo 40 de minute de framantare finalizarea nu s-a lasat asteptata, masajul erotic l-am stricat eu ca trebuia sa o intrerup ca imi venea prea repede. Finalizare cu sanii. Tarif 130, n-am avut bani marunti, m-a asteptat pana am mers sa schimb, foarte corecta, masaj bun, de revenit cand mai trec prin Bucuresti.

 
  
Notele:
 
locatie: 9
masaj:10
Igiena: 10
gfe: 9

aspect fizic: 7 sani: 10  

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am vizitat-o si eu pe domnisoara in cauza acum ceva timp.

 

Per total pot spune ca a fost o experienta placuta,face un masaj bun si are niste sani dementiali. Este o fata foarte sociabila si vorbeste non stop... ceea ce te face sa te simti mai relaxat (cel putin din punctul meu de vedere).

 

Finalizarea cu sanii isi merita toti banii :) . De revenit ... desigur pentru un masaj de relaxare si erotic, se merita din plin.

 

Eu as reveni mai curand daca ar mai adauga si altceva in meniu... cu toate ca slabe sanse :D ,pentru masaj mai astept sa treaca o perioada... mai incerc si alte "destinatii".

 

Locatie: 9

Masaj: 10

Igiena: 10

GFE : 8

Aspect fizic: 8 spre 9 datorita sanilor :)

  • Like 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...